Katten van Groot tot Klein


Publicatie datum:

Katten zijn vrijwel gelijk in structuur en in het gedrag.

Gesponsorde koppelingen

Met uitzondering van de Cheetah, zijn alle Katten vrijwel gelijk in Structuur en in het Gedrag. Alle Katten zijn Carnivoren en Efficiënte Apex Roofdieren.

Terwijl er geen Biologische Classificatie is, worden de benamingen Big Cat, Great Cat, Grote Kat officieel gebruikt om de Grote Felid Soorten te onderscheiden van Kleinere Soorten. De Katten zijn gelijkwaardig in Anatomie en in de andere vergelijkingen. Met Sterke, Flexibele Organismen, Snelle Reflexen, Scherpe Intrekbare Klauwen en Sterke Tanden. De Zintuigen van de Kat passen in het beeld van de Roofzuchtige Ecologische Verhalen. Katten kunnen geluiden die zwak of hoog in frequentie zijn horen die voor het menselijk oor niet haalbaar zijn. Zij kunnen ver zien in de duisternis. Katten hebben slechtere kleur herkenning en een betere zintuig van geur dan mensen. Ondanks het feit dat Mensen Solitaire Jagers zijn, zijn Katten Sociale Wezens. Katte Communicatie omvat het gebruik van een verscheidenheid van Vocalizations evenals de Kat Pheromones en verschillende soorten van Kat Lichaamstaal.

 

Species SaberTooth Cat

SaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth Cat

De SaberTooth Cat wordt ook wel misleidend SabelTooth Tiger genoemd, het is wél één van de verschillende groepen die gecategoriseerd worden door Lange, Gebogen Saber Vormige Hoektanden. De grote bovenkaak met lange hoektanden zijn zelfs zichtbaar wanneer de mond gesloten is. De Sabel Getande Katten werden met name gevonden in het Eoceen Tijdperk en in het Pleistoceen Tijdperk. Ondanks de naam Kat in hun naam, zijn deze dieren niet nauw verwant aan de Moderne Katten die wij kennen. Waaronder de Machairodontinae van de Felidae Katten Familie binnen bij de gezinnen en Barbourofelidae, Sparassodonta en de Clade Metatheria. Deze hebben betrekking op de Infra Class of Marsupial Mammals, ook bekend zijn de Placental Mammals.

 

Species Big Cat

Big Cat, JaguarBig Cat, JaguarBig Cat, White TigerBig Cat, TigerBig Cat, LeopardBig Cat, Snow LeopardBig Cat, Black LionBig Cat, White LionBig Cat, Lion

 Een Top Roofdier, ook wel bekend als de Alpha Roofdier, Super Roofdier, Top Roofdier of Top-Level Roofdier. Zij zijn roodieren die verblijven op de Top van de Voedsel Ketens, waar géén andere wezen rooft. Apex Roofdieren zijn meestal ge-definieerd in termen van Trofische Dynamiek, wat betekent, dat Apex Roofdier Soorten de hoogste Trofische Niveau bezetten en spelen hier een cruciale rol bij het handhaven van de gezondheid van het Eco Systeem. Een Studie van Marine Voedsel Webs, hebben Top Roofdieren gedefinieerd als méér dan Vier Trofisch Nveau. Het Top Roofdier Concept wordt vaak toegepast in Wild Beheer, Behoud en Eco Toerisme.

Een engere definitie bestaat uit vijf leden van het soort Panthera : Tijger - Tiger, Leeuw - Lion, Jaguar, Luipaard, Snow Leopard, Leopard. Alleen leden van dit geslacht kunnen roaren. Een meer expansieve definitie omvat bovendien de Poema en Cheetah. Een andere Kat wordt de Nevel Panter, deze wordt beschouwt als een evolutionar verband tussen Grote en Kleine Katten.

 

Species Feral Cat

Feral CatFeral CatFeral CatFeral CatFeral CatFeral Cat

Wilde Katten zijn Binnenlandse Katten, zij zijn geboren in of zijn teruggekeerd naar de Wilde Staat. Zij zijn onbekend met en op hun hoede voor mensen en lopen vrij rrond in Stedelijke of Landelijke Gebieden. De hoeveelheid van Wilde Katten is niet bekend. De Wilde Katten leven graag alleen, maar de meesten zijn te vinden in Grote Kolonies. In welk zij een bepaald gebied bezetten en het gebied meestal ge-associeerd kan worden met een Bron van Voedsel. Beroemde Wilde Kat Kolonies zijn gevonden in Rome, Italie rond het Colosseum en het Forum Romanum. De Wilde Katten krijgen hier Voedsel en Medische Hulp van Vrijwilligers.

 

Species Domestic Cat

Domestic Cat, Felis Silvestris CatusDomestic Cat, name not shownDomestic Cat, Ragdoll Seal PointDomestic Cat, Turkish CatDomestic Cat, name not shownDomestic Cat, name not shownDomestic Cat, Siamese Cat

De Domestic Kat wordt ook wel Huis Kat de Felis Catus of Felis Silvestriscatus genoemd. Deze katten zijn Klein, Kort of Lang Harig, ge-Acclimatiseerd en Vlees Etende Zoogdieren. Ze worden vaak Kat of Poes genoemd. Wanneer ze gehouden worden als Indoor Huisdier - Binnenshuis Huisdier, is er geen noodzaak om ze te onderscheiden van de Felids en Katachtigen. Vaak worden Katten gewaardeerd door Mensen voor Gezelschap en hun vermogen om Ongedierte weg te Jagen.


Foobie gebruiker PattyEagle

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 41
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

zwanger willen worden? en niet veel te besteden?

tips voor vrouwen die zwanger willen worden, of voor zwangeren die niet veel geld hebben te besteden.

Homoseksualiteit binnen de Nederlandse Krijgsmacht.

Feit: De Nederlandse Krijgsmacht loopt voorop in de homo-emancipatie, maar hoe zit dit in andere landen? In dit artikel lees je de feiten!

Waarom moet vuurwerk verboden worden?

Ieder jaar rond nieuwjaar laait de discussie weer op, moet vuurwerk verboden worden?

Telepathie

In het Oude Grieks betekend dit Afstandelijke Communicatie

Haast- of huisvrouw?

Waarom haten mensen andere mensen en doden extremistische moslims zelfs andere moslims?

Het lijkt wel of momenteel de haat regeert in onze wereld. Hoe komt het dat mensen andere mensen haten?

Kwalitatieve aansprakelijkheid

Legt uit wie aansprakelijk is bij kinderen, dieren, ondergeschikten, roerende zaken, opstal enz.

Homohuwelijk ja of nee, mogen homo’s trouwen.

Er is veel te doen om het homo huwelijk, hier de feiten en de voorwaarden.

Wie is de nieuwe Messias of de nieuwe verlosser

De nieuwe Messias is eindelijk op aarde gekomen, hij stuit echter op tal van problemen.

Waarom is er opeens zo'n hetze vanwege Zwarte Piet?

Sinds een paar jaar laait rond Sinterklaas de discussie over Zwarte Piet op, dit jaar zelfs met gewelddadige gevolgen. Waarom is er opeens zo'n hetze vanwege Zwarte Piet?

Depressie en verslaving: Vicieuze cyclus Deel I

Depressie als een voornamelijke oorzaak van diverse verslavingen

Laat alcohol vrij onder de 18

De jeugd gaat niet kapot aan de alcohol maar aan de betutteling.

Hoe wordt je lid van de Illuminati?

Steeds meer mensen zijn bang voor de Illuminati. De oplossing is echter simpel. Lid worden van de Illuminati. Lees hier hoe je lid wordt van de Illuminati?

Bezwaarschrift voor mijn boete

Bezwaarschrift schrijven voor mijn boete

A.S.P.C.A.Dierenbescherming in Amerika.

A.S.P.C.A.Dierenbescherming in Amerika

Burgerschapsvorming

beschouwing van de vraag: Heeft het vak burgerschapsvorming een toevoegende waarde als het gaat om de ontwikkeling van kinderen tot goede liberale burgers?

Marktwerking in de zorg

betoog over marktwerking zorg

Hoelang kan een dictator zijn gang gaan?

Telkens weer komen er nieuwe dictators aan de macht maar hoelang kan een dictator zijn gang gaan?

Wat zijn de invloeden van de productie op het milieu op de kostprijs?

De zogenaamde “carbon footprint” wordt al gebruikt als rekenfactor voor de invloed van de productie op het milieu maar wat zijn de invloeden van de productie op het milieu op de kostprijs?

De 21e eeuwse bankhanger

Is bankhangen nou echt zo slecht?

Gratis op te halen, spaar het milieu door hergebruik

Gratis op te halen laptops, elektrische apparaten, speelgoed, foto en film apparatuur etc.

Zomerse zon

Zomerhitte

Hoe kun je rijk en gelukkig zijn zonder te werken?

Ben je op zoek naar een alternatief voor een leven lang werken, wordt dan ook rijk en gelukkig zonder te werken.

De rol van plagen in de ontwikkeling

Plagen blijkt een positieve invloed te hebben in de ontwikkeling van het kind.

Bestaan er nog jonge rijke yuppies in Nederland?

In de jaren 90 van de vorige eeuw stonden yuppies volop in de belangstelling, bestaan er nog jonge rijke yuppies in Nederlands?