Katten van Groot tot Klein


Publicatie datum:

Katten zijn vrijwel gelijk in structuur en in het gedrag.

Gesponsorde koppelingen

Met uitzondering van de Cheetah, zijn alle Katten vrijwel gelijk in Structuur en in het Gedrag. Alle Katten zijn Carnivoren en Efficiënte Apex Roofdieren.

Terwijl er geen Biologische Classificatie is, worden de benamingen Big Cat, Great Cat, Grote Kat officieel gebruikt om de Grote Felid Soorten te onderscheiden van Kleinere Soorten. De Katten zijn gelijkwaardig in Anatomie en in de andere vergelijkingen. Met Sterke, Flexibele Organismen, Snelle Reflexen, Scherpe Intrekbare Klauwen en Sterke Tanden. De Zintuigen van de Kat passen in het beeld van de Roofzuchtige Ecologische Verhalen. Katten kunnen geluiden die zwak of hoog in frequentie zijn horen die voor het menselijk oor niet haalbaar zijn. Zij kunnen ver zien in de duisternis. Katten hebben slechtere kleur herkenning en een betere zintuig van geur dan mensen. Ondanks het feit dat Mensen Solitaire Jagers zijn, zijn Katten Sociale Wezens. Katte Communicatie omvat het gebruik van een verscheidenheid van Vocalizations evenals de Kat Pheromones en verschillende soorten van Kat Lichaamstaal.

 

Species SaberTooth Cat

SaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth CatSaberTooth Cat

De SaberTooth Cat wordt ook wel misleidend SabelTooth Tiger genoemd, het is wél één van de verschillende groepen die gecategoriseerd worden door Lange, Gebogen Saber Vormige Hoektanden. De grote bovenkaak met lange hoektanden zijn zelfs zichtbaar wanneer de mond gesloten is. De Sabel Getande Katten werden met name gevonden in het Eoceen Tijdperk en in het Pleistoceen Tijdperk. Ondanks de naam Kat in hun naam, zijn deze dieren niet nauw verwant aan de Moderne Katten die wij kennen. Waaronder de Machairodontinae van de Felidae Katten Familie binnen bij de gezinnen en Barbourofelidae, Sparassodonta en de Clade Metatheria. Deze hebben betrekking op de Infra Class of Marsupial Mammals, ook bekend zijn de Placental Mammals.

 

Species Big Cat

Big Cat, JaguarBig Cat, JaguarBig Cat, White TigerBig Cat, TigerBig Cat, LeopardBig Cat, Snow LeopardBig Cat, Black LionBig Cat, White LionBig Cat, Lion

 Een Top Roofdier, ook wel bekend als de Alpha Roofdier, Super Roofdier, Top Roofdier of Top-Level Roofdier. Zij zijn roodieren die verblijven op de Top van de Voedsel Ketens, waar géén andere wezen rooft. Apex Roofdieren zijn meestal ge-definieerd in termen van Trofische Dynamiek, wat betekent, dat Apex Roofdier Soorten de hoogste Trofische Niveau bezetten en spelen hier een cruciale rol bij het handhaven van de gezondheid van het Eco Systeem. Een Studie van Marine Voedsel Webs, hebben Top Roofdieren gedefinieerd als méér dan Vier Trofisch Nveau. Het Top Roofdier Concept wordt vaak toegepast in Wild Beheer, Behoud en Eco Toerisme.

Een engere definitie bestaat uit vijf leden van het soort Panthera : Tijger - Tiger, Leeuw - Lion, Jaguar, Luipaard, Snow Leopard, Leopard. Alleen leden van dit geslacht kunnen roaren. Een meer expansieve definitie omvat bovendien de Poema en Cheetah. Een andere Kat wordt de Nevel Panter, deze wordt beschouwt als een evolutionar verband tussen Grote en Kleine Katten.

 

Species Feral Cat

Feral CatFeral CatFeral CatFeral CatFeral CatFeral Cat

Wilde Katten zijn Binnenlandse Katten, zij zijn geboren in of zijn teruggekeerd naar de Wilde Staat. Zij zijn onbekend met en op hun hoede voor mensen en lopen vrij rrond in Stedelijke of Landelijke Gebieden. De hoeveelheid van Wilde Katten is niet bekend. De Wilde Katten leven graag alleen, maar de meesten zijn te vinden in Grote Kolonies. In welk zij een bepaald gebied bezetten en het gebied meestal ge-associeerd kan worden met een Bron van Voedsel. Beroemde Wilde Kat Kolonies zijn gevonden in Rome, Italie rond het Colosseum en het Forum Romanum. De Wilde Katten krijgen hier Voedsel en Medische Hulp van Vrijwilligers.

 

Species Domestic Cat

Domestic Cat, Felis Silvestris CatusDomestic Cat, name not shownDomestic Cat, Ragdoll Seal PointDomestic Cat, Turkish CatDomestic Cat, name not shownDomestic Cat, name not shownDomestic Cat, Siamese Cat

De Domestic Kat wordt ook wel Huis Kat de Felis Catus of Felis Silvestriscatus genoemd. Deze katten zijn Klein, Kort of Lang Harig, ge-Acclimatiseerd en Vlees Etende Zoogdieren. Ze worden vaak Kat of Poes genoemd. Wanneer ze gehouden worden als Indoor Huisdier - Binnenshuis Huisdier, is er geen noodzaak om ze te onderscheiden van de Felids en Katachtigen. Vaak worden Katten gewaardeerd door Mensen voor Gezelschap en hun vermogen om Ongedierte weg te Jagen.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker PattyEagle

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 40
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Mijn koninkrijk

Google als nieuwe leerschool

Waar houden vrouwen van, wat wil een vrouw voor haar verjaardag?

Praktische cadeau tips voor mannen die niet weten wat ze voor hun vriendin of vrouw kopen moeten.

Verander jou impact op het klimaat/Samenleving!

Het veranderen van jou omgeving

Waarom kost een vluchteling ons niets maar verdienen we er geld aan?

Heel veel mensen mopperen dat vluchtelingen ons alleen maar geldkosten maar dit is niet zo, ze kosten ons niets en we verdienen er zelfs geld aan.

Is de numerieke identiteit de oplossing voor etnische discriminatie?

Hoe zou het zijn als we geen naam zouden hebben maar een numerieke identiteit?

Humanitaire interventie: Franse interventie in het Centraal Afrikaans keizerrijk (1979), Deel IV

Bokassa, Centraal-Afrikaanse Republiek, Essay, Geschiedenis, Humanitaire Interventie

De grondslagen van de Joodse traditie

Hier kunt u in beknopte versie de grondslagen of geloofsbeginselen van het jodendom lezen.

Hechte vriendschap

Tekst over hechte vriendschap en de bijhorende liefde

Adoptie [binnen- en buitenland]

De eisen van een adoptie in Nederland of in het buitenland

Overbevolking

Beschrijving van overbevolking, de evolutie, gevolgen, problematiek en oplossingen.

Sinterklaasgedichten voorbeelden en schrijven

Een artikel over het schrijven van de leukste Sinterklaasgedichten met voorbeelden. In dit artikel leer je hoe je op een eenvoudige manier een pakkend Sinterklaasgedicht kunt schrijven.

Hoezo een druk leven, we hebben tijd genoeg.

Iedereen roept dat hij-zij het zo druk heeft maar is dat wel zo.

Minder alcoholische drankjes

Redenen om minder alcoholische drankjes te drinken

Over gummen en potloden

We zijn vertrouwd met gummen en potloden, maar waar komen ze vandaan?

De geschiedenis van de Kerstman

Hoe en waar is de figuur 'Kerstman' ontstaan?

Lachen en stress management

lachen en zijn voordelen

Internationale rechtsvergelijkingen

Internationale rechtsvergelijkingen, waarin verscheelt Amerika nou met de rest van de wereld ?

Opzegging van een arbeidsovereenkomst.

De regels over opzegging van een arbeidsovereenkomst.

Waarom zijn we moreel verplicht de Syrische vluchtelingen te helpen?

Er komt steeds meer weerstand tegen het toelaten van steeds meer vluchtelingen maar waarom zijn we moreel verplicht de Syrische vluchtelingen te helpen?

The Green Man

Hij is de spirituele indentiteit van deze uitgestrekte wouden: een voorstelling in half-menselijke gedaante van de duurzame Boom-energie. Ook onderwees hij onze voorouders in de levensgeheimen.

Waarde

De stelling voor dit essay is: In een welvarende samenleving is waarde vooral immateri�le waarde. Dit wordt bekeken vanuit het oogpunt van de overheid.

Virtuele schandpalen

Een essay over de verticale en horizontale bescherming van de burger tegen zijn mogelijke vogelvrijverklaring door internet

Hells Angels

Hells Angels Rides the Harley Davidson

Koninginnedag

De geschiedenis van koninginnedag tot aan vandaag

Homohuwelijk ja of nee, mogen homo’s trouwen.

Er is veel te doen om het homo huwelijk, hier de feiten en de voorwaarden.