Op Avontuur in de Natuur met de Rugzak


Publicatie datum:

Backpacking is dé Recreatie voor het Wandelen voor méér dan één dag.

Gesponsorde koppelingen

Backpacking is dé Openlucht Recreatie, waarbij men zijn of haar uitrusting in een Backpack - Rugzak meeneemt tijdens het wandelen voor meer dan één dag. Vaak is Backpacken voor een langere tijd gepland en Campeert men in de open Natuur, er zijn ook Wandel Kaarten met Wandel Routes te verkrijgen, waarbij er de mogelijkheid is om van Hut naar Hut te trekken.  

Gesponsorde koppelingen

Backpacking           Backpacking Adventure

 

Backpackers moeten altijd voorbereid zijn op problemen of ongelukken. Deze omvatten ongunstige weer-omstandigheden, moeiijk terrein, verraderlijk water, hoogte in grond, afdalingen, gevaarlijke dieren, uitdroging, uitputting door hitte, onderkoeling, hoogte vrees, ziekte, vermoeidheid, verwonding en angst. Door de afgelegen ligging van Backpacken Locaties kunnen de benodigde hulp verleners niet snel ter plekke aanwezig zijn en is het van belang dat men de Survival Gear niet vergeet mee te nemen.

Backpack Campings zijn meestal meer Spartaans dan de Campings waar de Uitrusting met de auto of boot voor de Wandelaars Uit vervoerd wordt. In Gebieden met Zware Backpackers Verkeer, heeft een Hike-In-Camping-Site een vuur-ring, een Outhouse, een Houten Bulletin Board met een Map en Informatie betreffende de Area - Omgeving. Veel Hike-In-Campings zijn niet meer dan vlak grond en vrij van rondslingerend takken. In de Afgelegen Wilderniss Gebieden moeten Wandelaars hun eigen Camping-Site kiezen, de al opgerichte Camps zijn zeldzaam en de regel is "Laat Geen Sporen Ná, Wanneer Men Weer Gaat".

 

Backpack of ook wel Hiking Gear of Rugzak genoemd Backpackers Camp Backpackers Camp

In Ierland en in de United Kingdom wordt de term Walking gebruikt om alle vormen van wandelen te beschrijven, een wandeling in het park of wandelen in de Alpen, Berg Wandelen. In de Afgelegen Gebieden met name in Schotland bestaan er Bothies voor Backpackers, Bothie is een Hut of ook wel Cabin benaamd. Het French System van Long Distance Trails de Grande Randonnées voor Backpackers betaan er verblijven in de Gítes d'Etapes dit zijn Eenvoudige Hostels bedoeld voor Wandelaars en Fietsers.

In de Verschillende Soorten Gebieden bestaan er dan ook Verschillende Vormen van Accommodaties van Eenvoudige Log Lean-To's tot aan Bemande Faciliteiten die een verscheidenheid aan verschillende soorten Service Aanbieden. Bed, Maaltijd en zelfs Drank kunnen zijn verkrijgbaar in de Alpine Hutten die verspreid gesitueerd zijn bestaans vorm hebben over Geheel Europa heen. Backpackers kunnen er Wandelen van Hut naar Hut zonder het verlaten van de Bergen. Terwijl in plaatsen in The United Kingdom als het Lake District en Yorkshire Dales de Hill-Walkers de hellingen afdalen om te verblijven in Jeugd Herbergen, Youth Hostels, Farm Houses of Pensions.

In de Alpen van Oostenrijk, Slovenië, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Italië worden de Wandeltochten vaak gemaakt van hut naar hut, deze Landen hebben een Uitgebreid Netwerk Systeem van Berghutten die aangesloten zijn bij diverse Wandel-Clubs, deze type reizen kan men verkrijgen bij de diverse aangesloten reis-bureau's als individuele reis, ook zijn er bij de diverse Wandel-Clubs Wandel-Kaarten en voorgesitueerde Wandel-Plannen te verkrijgen.

Wandeltochten worden vaak ondernomen langs de Lange Afstands Paden, waaronder de Nationale Trails in de United Kingdom, de Grande Randonnée in Frankrijk, Grote Routepaden of Lange Meetafstand Wandelpaen in Nederland (VVV), Grande Rota in Portugal, Gran Recorrido in Spanje, dit zijn Lange Netwerken van Lange Afstand Wandelpaden in Heel Europa. Sommige Wandel Routes zijn enkelt Natuur en Wilderness en andere zijn Steden Wandel Tochten.

Cave Shelter, Rock Shelter Forrest Cabin Mountain Cabin

 

Winter Backpacking daarentegen vereist een Hogere Mate van Vaardigheid en heeft een meer gespecialiseerde vereiste dan in de Andere Seizoenen. Ski's of Sneewschoenen kunnen hier nodig zijn, om Diepe Sneeuw te overbruggen of een Ijs-Bijl om IJzige Vlaktes te doorkruisen, Winter Slaapzakken en Tenten zijn essentieel, evenals Waterdicht en Water-afstotend. Katoenen Kleding houdt het lichaam warm in bijzonder gevaarlijke omstandigheden. Winter Backpackers houden zich voornamelijk vast aan Wol of Synthetische Stof bewerkt met Nylon of Polypropyleen die minder vocht vashouden en vaak speciaal geprepareerd zijn. Natte Kleding kan leiden tot bevriezing of onderkoeling.

Een Winter Bivak kan ook worden gemaakt in een Sneeuw Grot, het heeft Thermische Eigenschappen dit is vergelijkbaar met een Iglo en is effectief zowel als bescherming tegen de Wind en Lage Temperaturen. Een goed gemaakte Sneeuw Grot kan 0 Graden Celcius  dat is 32 Graden Fahrenheit worden of zelf warmer binnenin. Zelfs bij temperaturen rond de -40 Graden Celcius = -40 Graden Fahrenheid. Een Sneeuw Grot wordt geconstrueerd door het opgraven van sneeuw, zodat de Entree Tunnel onder de belangrijkster ruimte komt om de warme lucht te behouden. Constructie wordt vereenvoudigd door het bouwen op een Steile Helling en iets te graven naar boven toe en horizontaal in de Sneeuw. Het dak is bol vormig om druppel-vorming die op de bewoners druppelt te voorkomen. Het is nodig om voldoende sneeuw hoogte te hebben, dat de grond vrij is rotsen en ijs en de benodigde hoogte is over het algemeen 4 feet tot 5 feet dat is 1.2 meter tot 15 meter. Een Quinzhee is gelijk aan maar gebouwd door Tunnel-Vorming in de Sneeuw in plaats van het graven van een Sneeuw Hut in een natuurlijke Sneeuw Formatie. 

View To Kill, de beloning na vele ontberingen Snow Trail Sneeuw Hut Dome, Iglo

 

De Mind en zijn Procesen zijn Cruciaal om te Overleven in de Wildernis. Verhalen over Heldendaden van Overleven door gewone mensen met een weinig of zelfs géén opleiding, maar met een sterke wil om te leven zijn niet ongewoon. Situaties kunnen veel stress geven, men moet Mentaal en Fysiek Sterk zijn.

Om de resultaten van diverse testen te benadrukken van de Menselijke Grenzen en voor het Bepalen Van deze limieten, kan de keerzijde van stress ge-compenseerd worden. Er zijn bepaalde strategieën en mentale instrumenten die kunnen helpen mensen om te laten gaan met hun eigen stress om zo een betere survival sitatiev te creeëren, met inbegrip van de nadruk op Beheersings Taken en een Plan B om Ontkenning te Herkennen.

Survival Vaardigheden zijn Technieken die een persoon kan gebruiken in de voor hem of haar gevaarlijke situatie, zoals Natuurrampen om zichzelf en anderen te redden. Deze technieken zijn bedoeld om in de basis behoeften te voorzien voor het Menselijk Leven, zoals Water, Voedsel, Thermo Regulatie, Onderdak en het vermogen om Helder te Denken, om voor Hulp te Roepen, om Veilig te Navigeren, om onaangename en mogelijke Fatale Inter-acties met Dieren te Voorkomen en om alle opgelopen Verwondingen te Genezen. Survival Skills zijn vaak Fundamentele Ideeën en Vaardigheden die in de oudheid is uitgevonden en nu nog steeds gebruikt wordt. Outdoor Activiteiten als Wandelen, Backpacken, Paard Rijden, Vissen en Jagen vereisen allemaal Basic Wilderness Survival Skills vooral in Emergency Situaties Bushcraft en Primitieve Levens Omstandigheden zijn meestal zelf geïmplementeerd maar vereisen veel van diezelfde vaardigheden.

Een Shelter kan variëren van een Natuurlijke Beschutting zoals een Grot of een Omgevallen Boom. Een tussen vorm van Kunstmatige Beschutting kan zijn een Puin, een Hut, een Boom Put of een Sneeuw Grot. Volledig Kunstmatige Structuren zijn dan een Dek-Zeil, een Tent of een Long House, een Cabin Bemand om Onbemand.

De lange geschiedenis van Berg-Beklimmen in de Alpen van Zwitserland of Noorwegen heeft geleid tot een groot aantal van Alpine Club Huts alsmede Particuliere Hutten langs de Berg Sport Paden. Deze Huts zijn gecategoriseerd op basis van hun Locatie en de aangeboden Faciliteiten. Zij kunnen bedden hebben of alleen Matras Kamers de zogeheten Matratzenlager voor Overnachtingen. Vooral in de Afgelegen Gebieden worden de Shelters of ook wel Cabins Niet Bemand, maar anderen hebben Medewerkers die Maaltijden en Drankjes Bereiden en veel Ander Soortgelijke Diensten als Lezingen over het Gebied, Kleding Verkoop en Kleine Voorwerp Verkoop. Mountain Huts zijn gewoonlijk voor iedereen toegankelijk voor toegang tot de aangeboden facilliteiten, hoewel de meeste verzoeken voor Reservering.

De Swiss Alpine Club heeft Hutten Gebouwd sinds 1863. In de United Kingdom heeft de Appalachian Mountain Club zijn éérste Hut gebouwd in Madison in de Lente in New Hampshire in 1888 - 1889. In de United Kingdom en Ireland is de traditie van Unwardened Climbing Huts in welk deze Fairly Rudimentary Accomodation - Vrij Rudimentair Accomodatie bied dicht bij de te Klimmen Grond Gebied, de Huts zijn meestal conversions van bijvoorbeeld Former Quarrymen's Cottages of Niet Meer Gebruikte Mijn Gebouwen en zijn op zich Niet Toegankeijk voor Voorbijgangers, behalve wanneer deze zich in een Nood Situatie bevinden natuurlijk. Veel Climbing Clubs in de United Kingdom hebben dergelijke Huts in het Snowdonia Gebied of in het Lake District. Een bekend voorbeeld is de Charles Inglis Clark Memorial Hut ook wel de CIC Hut genoemd deze hut bevind zich onder de Northern Crags van Ben Nevis in Schotland dit is een Purpose Builded Hut - Speciaal voor dat Doel Gebouwd Hut en bevind zich Hoog op de Berg.

De Norwegian Trekking Association exploiteert ongeveer 460 Cabins deze bevinden zich in de Bergen en in Beboste Gebieden, waarvan er ongeveer 400 Logies hebben. Veel Cabins zijn Onbemand en het Gehele Jaar Open, terwijl de Bemande Hutten vaak alleen in de Zomer Maanden Open zijn 

Backpacking Adventure Backpackers Camp Backpacking Adventure Bush Walk, Forrest WalkBackpacking Snow Adventure Trail Wegwijzer Backpacking Snow Adventure Ice Caveb View To Kill, an Old Monestary Backpacking Adventure Diving - Duiken Backpacking Adventure Hunting Backpacking Adventure Mountain Trail Backpacking Adventure Safari

 


Foobie gebruiker PattyEagle

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 41
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Wat drijft de Soenniten tot hun terreurdaden?

Steeds vaker worden er aanslagen gepleegd door extremistische Soenniten, wat drijft hen tot hun daden.

Geothermische energie

Geschiedenis van geothermische enrgie

Depressie en verslaving: Vicieuze cyclus Deel I

Depressie als een voornamelijke oorzaak van diverse verslavingen

Pleegzorg, de soorten pleegzorg

Duidelijkheid in welke soorten pleegzorg er zijn

Wat militairvrouwen niet willen horen

Een stukje met humoristische ondertoon over de opmerkingen die militairvrouwen regelmatig te horen krijgen.