Tracking voor Eten


Publicatie datum:

Tracking is het Volgen Van .....

Gesponsorde koppelingen

Tracking in de Jacht en de Ecology van de Wetenschap is de Kunst van het Observeren van Dier Sporen en Andere Tekenen. Het Doel is Het Verkrijgen van Inzicht in het Landschap en het Verlangde Dier wordt Tracked - Het Bijhouden Van ... Een ander Doel van Tracking is het Diepere Begrip van de Systemen en Patronen die Deel Uitmaken van Dé Omgeving Rond en Mét de Integratie van De Tracker.

Track, Spoor, Poot Afdruk Een Bruine Beer die een Vis heeft Gevangen CaracalWolven op de Track Jonge Beren aan het Spelen Totem, Kunst in de Wildernes Panda Beer spelend in de boom Spelende Red Panda, kleine soort Sloth Beer leert haar puppies klimmenLeopard doet een middag slaapje in het gras Trackers Observeren

Het praktiseren van Tracking focust op maar heeft géén limiet op de standaard voorbeelden en systemen van de locale dieren leven en ecology - biologische ecologische leven. Trackesrs moeten altijd kunnen herkennen en kunnen volgen van de dieren, het herkken van de signs - tekeningen en trails - paden welk ook wel bekend is als spoor. Sporen zijn Tracks, Scat, Veren, kills, Scratchiing Posts, Trails, Drag Marks, Souds, Scents, Marking Posts, Het Gedrag van Andere Dieren, Habitat - Natuurlijke Woonplaats, Leefgebied, Cues - Signalen en elk ander Clues - Aanwijzing van Herkenning van Identiteit van het Dier en de Whereabouts - Waar Ongeveer Zijn van de Quarry - Prooi, Wild. De Ervaren Tracker is in staat om al deze aanwijzingen te onderscheiden en kan herscheppen, re-creeëren wat er gebbeurde op het Landschap, ook kan de Tracker voorspellen betrefffende de Prooi, Wild. Op deze manier kan de Tracker de Huidige Locatie Voorspellen van de Quarry - Prooi, Wild en kan deze nadrukkelijk volgen naar de betreffende locatie in welk activiteit meer bekend is als Trailing.

Het Leger en de Intelligence Agencies maken ook gebruik van deze diensten temeer om Vijandelijke Strijders in de Bush, Ter Land, Ter Zee en in de Woestijnen te vinden.

Een Jager Verzamelaar of een Forager Society is er één in welk het meeste voedsel afkomstig is van Wilde Planten en Dieren, dit in tegenstelling tot de Agrarische Samenlevingen die vooral afhankelijk zijn van gedomesticeerde soorten. Jager Verzamelaars Nederzettingen kunnen hetzij Permanent, Tijdelijk of in een Combinatie van Beiden dit afhankelijk van de Mobiliteit van de Gemeenschap. Mobiele Gemeenschappen Bouwen meestal Schuilplaatsen met Vergankelijke Bouw Materialen of gebruiken Natuurlijke Schuilplaatsen in de Rotsen waar ze beschikbaar zijn.

Tracks en Signs bieden Informatie over Ongestoord Natuurlijk Gedrag, terwijl de Directe Waarnemingen vaak het Dier Beïnvloeden door de Aanwezigheid van de Waarnemer - De Jager, De Tracker. Tracking is dus een Niet-Invasieve Methode voor het Verzamelen Van Informatie Waarbij Potentiële Stress Kan Worden Geminimaliseerd. Enkele van de belangrijkste Toepassingen voor het Tracking van het Dier, Wild is is Jagen en Trapping als wel Controlle Houden Van Poaching - Stroperij, Eco-Tourism - Eco-Toerisme, Environmental Education - Milieu Educatie, Police Investigation - Politie Onderzoek, Search - Opsporing en Rescue - Redding dit geld ook in Scientific Research - Wetenschappelijk Onderzoek.

 

Animal Foot Print Chart - Dieren Voet Print Kaart

Trackers Identificeren altijd het Spoor als Positief door enkele onderscheidende kenmerken of maniërisme om het spoor niet te verliezen wanneer deze een soortgelijke spoor kruist. Zij zullen dergelijke elementen in de voet afdrukken alswel de manier van lopen herkennen. Ervaren Trackers onthouden het spoor en zijn in staat om het spoor van dat ene individuele dier te onderscheiden van alle anderen. De Tracker loopt naast het spoor van het dier die hij wil volgen boven alle andere sporen. Waneer de Tracker een spoor volgt zal hij náást het spoor lopen níet óp het spoor, hij zal zorg dragen dat de trail verzorgd achter blijft zodat wanneer hij het spoor kwijt is deze gemakkelijk weer te herkennen en terug te vinden is.

 

 Schaduwen op de Trail

 Tracking is het gemakkelijkst in de Ochtend en Laat in de Middag als de Schaduwen van de Richels in het Spoor niet langer zijn te onderscheiden. Als de Zon Beweegt en zich Hoger Aan De Hemel heeft gezet wanneer de Schaduwen Korter Zijn is de beste tijd om te Tracken.

 

Recht Vooruit Kijkend Op De Track

Trackers zullen nooit naar beneden kijken naar hun voeten omdat dit hen zal vertragen. Door te kijken ruim voor zich uit ongeveer 5 meter tot  meter afhankelijk van het terrein kunnen zij sneller en met meer gemak het Trail volgen. Tenzij ze het Spoor nader moeten onderzoeken is het iet noodzakelijk om elke verandering of sign te zien, een sign ziet men met gemak zéker op 10 meter afstand.

 

Open Plek waar vooruit bedacht moet worden welk de Algemene Dier Route is 

Trackers zijn vaak op zoek naar Sporen in logische plekken bijvoorbeeld zoals openingen tussen de struiken, waar het dier zich waarschijnlijk langs heeft verplaatst. In dikke struiken zullen ze moeten zoeken naar de meest toegankelijke natuurlijke doorgangen. Wanneer het Spoor een 'Schone Opening' doorkruist zullen ze de Algemene Richting voor de kiezen om de Toegang aan de andere kant van de Open Plek te benaderen. Als het Dier zich van Schaduw naar Schaduw beweegt, zullen ze op zoek naar Sporen in de Schaduw moeten gaan. Als hun Prooi vaste bewegingen in dezelfde richting heeft kan het mogelijk zijn om vooruit de meest waarschijnlijke route te volgen. Op deze manier Tracken moet men echter altijd alert zijn voor een abrupte verandering van richting.

 

Tracking Down Winds - Beneden de Wind

Als de Trackers in de nabijheid zijn van het Dier is het belangrijk dat ze Beneden de Wind - Down Wind blijven, dat wil zeggen dat de Tracker zich positioneert Beneden de Wind dus op een plaats waar de Wind Ván Het Dier Blaast In De Richting Van De Tracker. Zij mogen zich niet in een positie bevinden waar de Geur Van De Tracker In De Wind Kan Worden Gevoerd. Zij signaleren hiermee het dier. Het is ook belangrijk dat het dier de mogelijkheid heeft om de Tracker zijn Sporen te Kruisen aangezien de aanhoudende Menselijke Geur waarschuwingen geeft aan het Dier. De meeste Dieren hebben de voorkeur om de Wind in hun Gezicht te houden zodat deze het gevaar vóór hun kan ruiken. Trackers zijn daarom meestal Down Winds als ze de Dieren Van Achteren Benaderen. De Wind Richting kan echter plotseling veranderen. Als de Wind Richting ongunstig is, kan de Tracker de voorkeur nemen om het Spoor te verlaten op zoek naar een Prooi aan de LijZijde - De Zijkant.

 

Huntiing Party in the United Kingdom'

HSA The Hunt Saboteurs Association is een organisatie die Directe Actie gebruikt om de Vosen Jacht te stoppen. De HSA gebruikt hetzelfde basis ontwerp tactiek sinds hun oprichting in 1963, het onderliggende principe is 'Een Dag Jagen Te Verstoren'.Embleem van de HSA Hunt Saboteurs Association

In 1964 richtte John Prestige de Hunt Saboteurs Association op in Brixham, Engeland, United Kingdom. Nadat ze opdracht hebben gekregen om te Rapporteren Over Devon en Somerset Staghounds waar 'Hij getuigde van de Rijdende Jagers die een Hert in het Dorp hadden gejaagd en deze Doden". Ontworpen voor 'Actieve Verzet Blood Sports - Bloed Sporten' heeft de HSA deze schuw voor Parlementaire Hervormingen in de plaats daarvan ging deze direct uit op het Jacht Gebied soms de Law Overtredend en wordt Ge-Arresteerd, door het doden van de Dieren te voorkomen. Binnen een jaar verschenen er verschillend HSA groepen in Engeland en Devon, Somerset, Avon Birmingham, Hampshire en Surrey. Ronnie Lee is de Oprichter van de Groep Dieren Rechten Activisten Band of Mercy en later de Animal Liberation Front genoemd. Binnen een HSA begon zijn activisme in Luton, England, United Kingdom. HSA opereert now door heel Europa heen. Hunt Saboteurs verwijzen zichzelf als GAB maar ze zijn meestal zogenaamde 'Anti's' door het jagen, kort voor Anti-Jager. 

 

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker PattyEagle

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 40
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Kunnen we eenvoudig alle asielzoekers weren?

Iedereen staat op zijn achterste benen als iemand zegt dat we geen asielzoekers meer moeten toelaten maar kunnen we alle asielzoekers weren?

Verliefd worden is makkelijk, het moeilijkste is verliefd blijven (deel 1)

Iedereen kent het gevoel, vlinders in je buik en je ziet de wereld door een roze bril. Maar hoe houd je dat gevoel vast.

Loverboys op de moderne manier van werken

Loverboys en de moderne stijl van werken.

Het plan van de overheid om vettaks in te voeren

Een betoog over het vettaks-plan van de overheid

In de trein

een observatie

Soorten depressie

Verschillende types depressie

De geschiedenis van Walt Disney

Iedereen kent wel een of meerdere films van Disney. Maar wie was nou de man achter deze films?

Ouderafhankelijkheid versus kinderafhankelijkheid.

Kinderen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van hun ouders, ouders worden langzaamaan weer afhankelijk van hun kinderen.

Verliefd worden is zo gebeurt, maar hoe blijf je verliefd? (deel 3)

De vonk van de liefde zet je makkelijk in lichter laaien maar hoe hou je het liefdesvuur brandend?

Recht en rechtvaardigheid voor eenieder, toevoegingen, rechtsbijstandverzekeringen, buitengerechtelijke kostenregeling en nog klassejustitie?

Goedbedoelde wetgevende initiatieven, echter waartoe leiden ze? Bieden ze een voldoende tegemoetkoming aan onvermogenden of toch no cure no pay als alternatief?

Waarom een Dag van Eenheid?

Internationale beweging Humanity's Team vraagt de VN een Dag van Eenheid uit te roepen

The Elixir of Immortality

Geschreven in een Twaalf Leder gebonden Papyrus Codices

Met je vinger in je neus

Waar komen etiketten eigenlijk vandaan en hoe ontwikkelen deze zich?

Positieve uitwerkingen van plagen op de ontwikkeling van het kind

Veel kinderen worden geplaagd of gepest,hoewel velen denken dat dit een negatieve uitwerking heeft op de toekomst van het kind zijn er ook veel bewijzen dat er juist positieve effecten zijn van plagen op de ontwikkeling van het kind.

Levenslang in de Gevangenis

Levenslange Straf, Levenslange Opsluiting, Life Sentence, Life Imprisonment, Lifelong Incarceration of Life Incarceration

Weg met koning Willem Alexander, leve koningin Maxima

Het koningshuis is een volledig achterhaalt feodaal instituut, de enige reden dat het mag blijven is Maxima.

Nederland als het Israël van het Westen

Nederland als uitverkoren natie

Vaccinatie, van twee kanten belicht

Mermaids

Mermaids is vertaald in het Nederlands Zeemeerminnen

De echte werkelijkheid

Een uitleg en verdere uitwerking van Plato's allegorie van de grot.

Waar gaan wij naar toe?

Essay nummer 2 geschreven als opdracht voor het vak ethiek door Erwin van der Land

Prioritering morele principes

Er zijn meerdere morele principes, wat is de juiste prioritering?

Bestaan er nog echte Samurai vrouwen?

Bestaan er nog steeds echte Japanse vrouwelijke krijgers of Samurai vrouwen?

Hoe kunnen we leven in vrede en welk bestuursvorm hoort daarbij?

Ondanks dat de mens steeds slimmer wordt lijkt vrede onmogelijk, hoe komt dat en is er een staatsvorm die waarbij wel wereldvrede mogelijk is.

Wat drijft de Soenniten tot hun terreurdaden?

Steeds vaker worden er aanslagen gepleegd door extremistische Soenniten, wat drijft hen tot hun daden.