Is de nationaal sociale politiek het beste voor het Nederlandse volk?


Publicatie datum:

In deze onzekere tijden rijst bij veel mensen de vraag, of de nationaal sociale politiek het beste is voor het Nederlandse volk?

Gesponsorde koppelingen

Born to be Dutch

De nationaal sociale politiek kenmerkt zich door het feit dat het de belangen van de eigen bevolking voorop stelt. Deze belangen bestaan onder andere uit goede betaalbare gezondheidszorg, volledige goedbetaalde werkgelegenheid, goed betaalbaar onderwijs, een goede infrastructuur en gegarandeerde veiligheid voor het Nederlandse volk. Om deze zaken te kunnen verwezenlijken gaat bij de nationaal sociale politiek het Nederlandse volk voor en kunnen in Nederland verblijvende buitenlanders er wel gebruik van maken maar kunnen zijn er geen wettelijke aanspraak op doen.

Waarom blijft de nationaal sociale politiek populair?
De nationaal sociale politiek is al eeuwenlang onverminderd populair bij heel veel Nederlanders. De meeste Nederlanders onderschrijven namelijk het gedachtegoed van de nationaal sociale politiek dat de Nederlandse politiek er in eerste instantie voor is om de belangen van de Nederlanders te dienen.

Wie is een Nederlander?
Voor de nationaal sociale politiek is iedereen die in Nederland geboren is en waarvan de ouders in Nederland geboren zijn, iedereen die voor de wet met een Nederlander verbonden is en de daar uit voortkomende nakomelingen een Nederlander.

Waar loopt het spaak bij de nationaal sociale politiek?
In de praktijk blijkt de nationaal sociale politiek al bij het eerste punt, goede betaalbare gezondheidszorg voor alle Nederlanders, spaak te lopen. Dit wordt direct veroorzaakt door diezelfde goede betaalbare gezondheidszorg. Door de goede betaalbare gezondheidszorg wordt de gemiddelde Nederlander steeds ouder. Een oudere bevolking heeft als gevolg sterk oplopende kosten voor de gezondheidszorg. De eerste manier om een grote stijging van de kosten voor de gezondheidszorg in de hand te houden is door de loonkosten van degenen die in de gezondheidszorg werken zo laag mogelijk te houden. Omdat de nationaal sociale politiek  echter staat voor goedbetaalde werkgelegenheid voor alle Nederlanders zullen voor alle onderbetaalde banen in de gezondheidszorg die door laaggeschoolden kunnen worden gedaan in Nederland verblijvende buitenlanders worden ingehuurd omdat die volgens de nationaal sociale politiek wettelijk geen recht hebben op een goede beloning. Het is echter gebleken dat zelfs hiermee de kosten voor de gezondheidszorg te hoog zullen oplopen. Daarom heeft de nationaal sociale politiek als tweede beleidsuitgangspunt het verplicht stellen van het voorkomen van kosten in de gezondheidszorg. De eerste wet die ze hiervoor met succes hebben ingevoerd was het rookverbod in publieke ruimtes en op de werkvloer. Daarna volgden er nog een aantal wetten en zullen er nog vele wetten volgen. Eén van de volgende wetten die de nationaal sociale politiek in de toekomst zal invoeren is een verbod op het eten van vlees. Bij die wet snijdt het mes namelijk aan twee kanten namelijk; het verkleind het aantal toekomstige kankerpatiënten en het verkleind de CO2 uitstoot met een enorm percentage. De derde fase in het beleid van de nationaal sociale politiek om de kosten van de gezondheidszorg betaalbaar te houden is om te voorkomen dat er mensen worden geboren die veel zorg nodig hebben. Hierbij moet je denken aan een voortplantingsverbod van mensen met een erfelijke ziekte. Tenslotte zal de nationaal sociale politiek er voor zorgen, door het beïnvloeden van de publieke opinie, dat het bespreekbaar wordt om grenzen te stellen aan de gezondheidszorg. Dit zal beginnen met maatregelen waar iedereen zich in zal kunnen vinden zoals bijvoorbeeld het niet meer vergoeden van hele dure methodes om het leven van mensen ouder dan 90 jaar nog een paar maanden te verlengen.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1038
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Moet “Zwarte Piet” weg, ja of nee?

Één van de grote wereldvragen van dit moment, moet “Zwarte Piet” weg?

Katten van Groot tot Klein

Katten zijn vrijwel gelijk in structuur en in het gedrag.

Vaccinatie, van twee kanten belicht

Tot waar zijn wij verantwoordelijk voor vluchtelingen?

De afgelopen decennia heeft Nederland veel vluchtelingen opgevangen, tot waar zijn wij verantwoordelijk voor al deze vluchtelingen?

Virtuele schandpalen

Een essay over de verticale en horizontale bescherming van de burger tegen zijn mogelijke vogelvrijverklaring door internet

De geschiedenis van het joodse volk in vogelvlucht.

Het allereerste begin...lees alles over Abraham, Jakob, Jozef en Mozes

Vergelijkend winkelen in Nederland en Belgie

Over prijsreglementeringen en vergelijkende reclame in beide lidstaten. Een vergelijkende studie van wetgeving en toepassingen.

Jan Schaefer

De eigenzinnige politicus met helder taalgebruik

Mermaids

Mermaids is vertaald in het Nederlands Zeemeerminnen

Het gilet is helemaal terug en hipper dan ooit, vandaar deze tips.

Hoe is het gilet eigenlijk ontstaan en waar moet je op letten tijdens het dragen. Na het lezen van dit artikel kom jij altijd goed voor de dag.

Humanitaire interventie: Franse interventie in het Centraal Afrikaans keizerrijk (1979), Deel I

Bokassa, Centraal-Afrikaanse Republiek, Essay, Geschiedenis, Humanitaire Interventie

Hoe ontstaat eenzaamheid bij ouderen en wat kun je er aan doen?

Eenzaamheid bij ouderen wordt in Nederland een steeds groter probleem, hoe komt dat en wat is er aan te doen?

Opzegging van een arbeidsovereenkomst.

De regels over opzegging van een arbeidsovereenkomst.

Trendverslag

Dit artikel gaat over de trends van nu in het interieur.

Beroepsaansprakelijkheid

Wat is beroepsaansprakelijkheid?

Mijn koninkrijk

Google als nieuwe leerschool

Een historisch perspectief op lynchings in Mexico

In dit artikel zal worden besproken hoe het fenomeen lynchen (het eigenhandig mishandelen of vermoorden van potentiële daders door burgers) zich door de jaren heen in Mexico heeft ontwikkeld

Bestaan er nog jonge rijke yuppies in Nederland?

In de jaren 90 van de vorige eeuw stonden yuppies volop in de belangstelling, bestaan er nog jonge rijke yuppies in Nederlands?

Hoezo trouw?

De trouw verdwijnt uit onze maatschappij. Is dat wel zo goed?

Waarde

De stelling voor dit essay is: In een welvarende samenleving is waarde vooral immateri�le waarde. Dit wordt bekeken vanuit het oogpunt van de overheid.

De Mechelse Dossinkazerne

De Mechelse Dossinkazerne als verzamelplaats voor (Joodse) gevangenen tijdens W.O.II

Peuters en eten, de ramp en de tips.

Waarom eten peuters niet altijd goed en wat kun je er aan doen?

Dissociative Identity Disorder DID ook genaamd Multiple Personality Disorder MPD

Schakelen tussen een Normaal Bewustzijn en een Slaap-Wandelaar Toestand

Onderzoek over Zinloos Geweld onder de jongeren

Tegenwoordig zijn er veel studenten die in de schulden raken, maar hoe komt dat?

Wintertijd en zomertijd

Het hoe en waarom van het verzetten van de klok.