Is de nationaal sociale politiek het beste voor het Nederlandse volk?


Publicatie datum:

In deze onzekere tijden rijst bij veel mensen de vraag, of de nationaal sociale politiek het beste is voor het Nederlandse volk?

Gesponsorde koppelingen

Born to be Dutch

De nationaal sociale politiek kenmerkt zich door het feit dat het de belangen van de eigen bevolking voorop stelt. Deze belangen bestaan onder andere uit goede betaalbare gezondheidszorg, volledige goedbetaalde werkgelegenheid, goed betaalbaar onderwijs, een goede infrastructuur en gegarandeerde veiligheid voor het Nederlandse volk. Om deze zaken te kunnen verwezenlijken gaat bij de nationaal sociale politiek het Nederlandse volk voor en kunnen in Nederland verblijvende buitenlanders er wel gebruik van maken maar kunnen zijn er geen wettelijke aanspraak op doen.

Waarom blijft de nationaal sociale politiek populair?
De nationaal sociale politiek is al eeuwenlang onverminderd populair bij heel veel Nederlanders. De meeste Nederlanders onderschrijven namelijk het gedachtegoed van de nationaal sociale politiek dat de Nederlandse politiek er in eerste instantie voor is om de belangen van de Nederlanders te dienen.

Wie is een Nederlander?
Voor de nationaal sociale politiek is iedereen die in Nederland geboren is en waarvan de ouders in Nederland geboren zijn, iedereen die voor de wet met een Nederlander verbonden is en de daar uit voortkomende nakomelingen een Nederlander.

Waar loopt het spaak bij de nationaal sociale politiek?
In de praktijk blijkt de nationaal sociale politiek al bij het eerste punt, goede betaalbare gezondheidszorg voor alle Nederlanders, spaak te lopen. Dit wordt direct veroorzaakt door diezelfde goede betaalbare gezondheidszorg. Door de goede betaalbare gezondheidszorg wordt de gemiddelde Nederlander steeds ouder. Een oudere bevolking heeft als gevolg sterk oplopende kosten voor de gezondheidszorg. De eerste manier om een grote stijging van de kosten voor de gezondheidszorg in de hand te houden is door de loonkosten van degenen die in de gezondheidszorg werken zo laag mogelijk te houden. Omdat de nationaal sociale politiek  echter staat voor goedbetaalde werkgelegenheid voor alle Nederlanders zullen voor alle onderbetaalde banen in de gezondheidszorg die door laaggeschoolden kunnen worden gedaan in Nederland verblijvende buitenlanders worden ingehuurd omdat die volgens de nationaal sociale politiek wettelijk geen recht hebben op een goede beloning. Het is echter gebleken dat zelfs hiermee de kosten voor de gezondheidszorg te hoog zullen oplopen. Daarom heeft de nationaal sociale politiek als tweede beleidsuitgangspunt het verplicht stellen van het voorkomen van kosten in de gezondheidszorg. De eerste wet die ze hiervoor met succes hebben ingevoerd was het rookverbod in publieke ruimtes en op de werkvloer. Daarna volgden er nog een aantal wetten en zullen er nog vele wetten volgen. Eén van de volgende wetten die de nationaal sociale politiek in de toekomst zal invoeren is een verbod op het eten van vlees. Bij die wet snijdt het mes namelijk aan twee kanten namelijk; het verkleind het aantal toekomstige kankerpatiënten en het verkleind de CO2 uitstoot met een enorm percentage. De derde fase in het beleid van de nationaal sociale politiek om de kosten van de gezondheidszorg betaalbaar te houden is om te voorkomen dat er mensen worden geboren die veel zorg nodig hebben. Hierbij moet je denken aan een voortplantingsverbod van mensen met een erfelijke ziekte. Tenslotte zal de nationaal sociale politiek er voor zorgen, door het beïnvloeden van de publieke opinie, dat het bespreekbaar wordt om grenzen te stellen aan de gezondheidszorg. Dit zal beginnen met maatregelen waar iedereen zich in zal kunnen vinden zoals bijvoorbeeld het niet meer vergoeden van hele dure methodes om het leven van mensen ouder dan 90 jaar nog een paar maanden te verlengen.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

De vergrijzing, de oplossing voor de werkeloze vijftiger

De vergrijzing is de mogelijke oplossing voor werkelozen boven de 50 jaar

Werkloosheid: wie kampt er niet mee?

Iedereen kent waarschijnlijk wel iemand die werkloos is. Is de werkloosheid inderdaad zo erg?

Dissociative Identity Disorder DID ook genaamd Multiple Personality Disorder MPD

Schakelen tussen een Normaal Bewustzijn en een Slaap-Wandelaar Toestand

Waarom een Dag van Eenheid?

Internationale beweging Humanity's Team vraagt de VN een Dag van Eenheid uit te roepen

Positieve uitwerkingen van plagen op de ontwikkeling van het kind

Veel kinderen worden geplaagd of gepest,hoewel velen denken dat dit een negatieve uitwerking heeft op de toekomst van het kind zijn er ook veel bewijzen dat er juist positieve effecten zijn van plagen op de ontwikkeling van het kind.

De Belgische koningskwestie

De koningskwestie is de benaming voor het politiek conflict tussen de Belgische koning Leopold III en de regering. De koningskwestie leidde ertoe dat de koning in1950 afstand nam van de troon ten gunste van zijn zoon Boudewijn.

Is de nationaal sociale politiek het beste voor het Nederlandse volk?

In deze onzekere tijden rijst bij veel mensen de vraag, of de nationaal sociale politiek het beste is voor het Nederlandse volk?

Elkaar een handje helpen!

Via Facebook elkaar helpen, wat een fijn idee

ADHD, een last of een gemak?

ADHD, wat is dat eigenlijk? Wat kun je ermee en wat niet?

Hoelang kan een dictator zijn gang gaan?

Telkens weer komen er nieuwe dictators aan de macht maar hoelang kan een dictator zijn gang gaan?

Wat zijn de invloeden van de productie op het milieu op de kostprijs?

De zogenaamde “carbon footprint” wordt al gebruikt als rekenfactor voor de invloed van de productie op het milieu maar wat zijn de invloeden van de productie op het milieu op de kostprijs?

The Elixir of Immortality

Geschreven in een Twaalf Leder gebonden Papyrus Codices

Hoe ver zijn we met het klonen van mensen?

Het klonen van dieren wordt al een aantal jaren gedaan, gaan we binnenkort ook mensen klonen en wat ze de voor- en nadelen daarvan?

De schrik van elke ouder: Je kind in de criminaliteit.

Ouders waarvan de kinderen het criminele pad op gaan zouden hun recht op kinderbijslag gaan verliezen met behulp van een nieuwe wet.

Goedkoop wonen kan, gratis wonen niet

Veel mensen moeten gedwongen goedkoop wonen want gratis wonen is verboden.

Waarom worden de meeste verkrachtingen niet gerapporteerd bij de politie.

Op een foto zag ik vandaag dat maar 5% van alle verkrachtingen wordt gerapporteerd bij de politie.

Visies op het kind: bevrijding, ontwikkeling en zorg

Er worden drie visies op het kind besproken: het bevrijdingsperspectief, het ontwikkelingsperspectief en het zorgperspectief. Ik zal in een betoog het zorgperspectief verdedigen.

Soorten organisaties, bijvoorbeeld het Museum van het Universum?

Wat voor soorten organisaties zijn er? Wat is het interessantste van een organisatie als het Museum van het Universum?

Kinderen en verlegenheid

Elk kind is weleens verlegen. Maar wat doe je als verlegenheid het leven van je kind belemmert, bijvoorbeeld omdat hij wel bij een ander kind wilt spelen, maar het niet durft?

Wat militairvrouwen niet willen horen

Een stukje met humoristische ondertoon over de opmerkingen die militairvrouwen regelmatig te horen krijgen.

De Zeven Wereldwonderen

Alle zeven wereldwonderen op een rijtje

Oorlog in het midden-oosten

De mogelijke gevolgen van een oorlog in het midden-oosten voor Nederland.

Het onstaan en geschiedenis van Valentijnsdag

onstaan en geschiedenis van valentijnsdag

Waarom komt er steeds meer ziekte, ellende en rampspoed voor in mijn directe omgeving?

Hoe is het te verklaren dat er iedere dag meer ziekte, ellende en rampspoed voorkomt in mijn directe omgeving?

Waarom rampenfilms me zo fascineren.

Rampenfilms fascineren me al mijn hele leven, maar toen na 11 september 2001 en andere rampen in de wereld de fictie werkelijkheid leek te zijn geworden voelde dit behoorlijk bizar.