Hoe versier je een mooie vrouw?


Publicatie datum:

Je ziet een mooie vrouw en je wilt haar versieren, hoe pak je dat aan?

Gesponsorde koppelingen

mooie vrouw

Een mooie vrouw versieren is een kunst die niet aan een ieder van nature gegeven is. Door de komst van de computer is het versieren van een mooie vrouw echter voor veel mensen een stuk makkelijker geworden maar toch geven veel mannen de voorkeur aan het “real life” oftewel aan het in het echte leven versieren van een mooie vrouw. In dit artikel zal ik uitleggen wat de eenvoudigste manier is om een mooie vrouw in een werkelijke omgeving te versieren.

Wat is een mooie vrouw?
Voordat ik er toe over kan gaan hoe je eenvoudig een mooie vrouw kunt versieren zal ik eerst moeten bepalen wat een mooie vrouw is. Volgens de laatste wetenschappelijke inzichten vinden de meeste mannen “gemiddelde” vrouwen het mooist. In het artikel http://artikelen.foobie.nl/beauty-mode/11285-hoe-wordt-je-aantrekkelijk-aantrekkelijke-vrouwen/ heb ik dat enige tijd geleden al uitgebreid toegelicht. De wetenschappers die dit onderzoek verricht hebben zijn echter alleen van het gezicht van een mooie vrouw uitgegaan. Ik ben er echter zelf van overtuigd dat de meeste mannen juist een vrouw het mooist vinden die op bepaalde onderdelen afwijkt van het gemiddelde. De meest tot de verbeelding sprekende voorbeelden van deze afwijkingen zijn mooie lange benen, mooie grote borsten en een mooie grote strakke kont. De voorkeur van mannen voor dit soort  afwijkingen bij vrouwen is zelfs zo sterk dat alleen al het lezen van de woorden mooie lange benen, mooie grote borsten en mooie grote strakke kont ze in een fysiek gevoel van opwinding brengt. Als een vrouw dus mooie lange benen, mooie grote borsten, een mooie grote strakke kont en een gemiddeld gezicht heeft is er volgens mij sprake van de ultieme mooie vrouw.

 

Waar vind je een mooie vrouw?
Zoals ik in de aanhef van dit artikel al heb vermeld is de eenvoudigste manier om een mooie vrouw te versieren met behulp van een computer. In dit artikel wil ik echter uitleggen hoe je in het echte leven een mooie vrouw versiert. Hierbij is de computer echter toch een goed hulpmiddel. Je kunt namelijk met behulp van internet, met een zoekmachine zoals bijvoorbeeld Google, wel eerst bepalen wat jij een mooie vrouw vindt. Wat mij daarbij is opgevallen is dat de zoekterm beautiful woman hoofdzakelijk mooie vrouwengezichten als resultaat geeft en de zoekterm mooie vrouw merendeels mooie vrouwenlichamen. Met behulp van deze zoekresultaten kun je vaststellen aan welke kenmerken de vrouwen die jij mooi vindt voldoen. Door nu één van de door jou gekozen vrouwen aan te klikken kun je er achter komen wat voor type vrouw het is. Ik blijk te vallen op het rave type. Met behulp van deze vaststelling kun je op zoek gaan naar plaatsen waar deze zogenaamde rave types zich meestal ophouden.

beautiful woman

Wat is een rave type?
De afkorting R.A.V.E. staat voor Rendering Acceleration Virtual Engine. Ik blijk dus te vallen op virtueel gegenereerde mooie vrouwen. Het is dus geen toeval dat ik mijn ideale vrouw op internet heb gevonden.

rave type

Mijn voorbeeld blijkt dus niet bruikbaar voor het vinden van een echte mooie vrouw, om toch uit te kunnen leggen hoe je in het echt een mooie vrouw kunt vinden stel ik even dat jij op het padvindster type val. Met deze kennis kun je nu gericht op zoek gaan naar jouw ideale mooie vrouw door naar allerlei padvind en scouting evenementen voor volwassenen te gaan. De kans dat je daar je ideale mooie vrouw vindt is heel erg groot.

Hoe versier je een mooie vrouw:
De beste manier om een mooie vrouw te versieren is met waterbestendige slingers.

Padvindster type


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Waarom haten mensen andere mensen en doden extremistische moslims zelfs andere moslims?

Het lijkt wel of momenteel de haat regeert in onze wereld. Hoe komt het dat mensen andere mensen haten?

Hoezo is de claimcultuur slecht? en oma tegen Ajax, normaal?

Over megaschadeclaims, hun punitieve bedoeling en het no cure no pay systeem.

Hoe kun je gehandicapte weeskinderen in India helpen?

Door de armoede in India zijn ouders soms genoodzaakt om hun gehandicapte kind ten vondeling te leggen. Hoe kun je deze gehandicapte weeskinderen helpen?

Positieve uitwerkingen van plagen op de ontwikkeling van het kind

Veel kinderen worden geplaagd of gepest,hoewel velen denken dat dit een negatieve uitwerking heeft op de toekomst van het kind zijn er ook veel bewijzen dat er juist positieve effecten zijn van plagen op de ontwikkeling van het kind.

De echte werkelijkheid

Een uitleg en verdere uitwerking van Plato's allegorie van de grot.

Groepsprocessen.

De fases die een groep doorloopt wanneer men voor het eerst bij elkaar is.

Barack Obama, YES WE CAN !

Nuttige en beknopte informatie over Barack Obama.

Hoezo trouw?

De trouw verdwijnt uit onze maatschappij. Is dat wel zo goed?

Discriminatie: een maatschappelijk probleem

Dit hebben we wel vaker gehoord: een ‘outsider'-gevoel van een allochtoon in een omgeving met alleen maar autochtonen. Ook discriminatie in de werkvloer komt vaak voor.

De verloedering van de samenleving is een veelvoorkomend topic.

Het artikel gaat over een veelvoorkomend topic.

Meditatie en gezondheid

Meditatie in het algemeen

Visies op het kind: bevrijding, ontwikkeling en zorg

Er worden drie visies op het kind besproken: het bevrijdingsperspectief, het ontwikkelingsperspectief en het zorgperspectief. Ik zal in een betoog het zorgperspectief verdedigen.

Groepen, hoe werkt het theoretisch gezien

Groepsdynamica in de theorie

Mannen in de kinderopvang, kan dat?

In dit artikel wordt ingegaan op het nut van mannen binnen de kinderopvang

Omgaan met angsten bij kinderen

Omgaan met angsten bij kinderen

Waar maak je de mooiste fotokalender?

In veel huizen heeft de kalender een prominente plaats gekregen. Je hebt allerlei soorten. Verjaardagen van familie, vrienden en kennissen, je vindt ze terug op je verjaardagskalender.

Waarom is er opeens zo'n hetze vanwege Zwarte Piet?

Sinds een paar jaar laait rond Sinterklaas de discussie over Zwarte Piet op, dit jaar zelfs met gewelddadige gevolgen. Waarom is er opeens zo'n hetze vanwege Zwarte Piet?

Wat is het verschil tussen een stedeling en een provinciaal?

Volgens kandidaat-raadslid van het CDA Joram Verstoep is iedereen die niet in Amsterdam woont een provinciale boer. Wat is het verschil tussen een stedeling en een provinciaal?

De consumptiemaatschappij als grootste angst

kan de huidige consumptiemaatschappij kwaad?

Klap van de Molen

Duurzaam bezig zijn, is hot! Maar is alles wel zo duurzaam als wordt geclaimd?

Hoe kun je rijk en gelukkig zijn zonder te werken?

Ben je op zoek naar een alternatief voor een leven lang werken, wordt dan ook rijk en gelukkig zonder te werken.

Waarom een Dag van Eenheid?

Internationale beweging Humanity's Team vraagt de VN een Dag van Eenheid uit te roepen

Waarden en normen leren

Leren van waarden en normen

Waar houden vrouwen van, wat wil een vrouw voor haar verjaardag?

Praktische cadeau tips voor mannen die niet weten wat ze voor hun vriendin of vrouw kopen moeten.

Katten van Groot tot Klein

Katten zijn vrijwel gelijk in structuur en in het gedrag.