Hoe je ex partner terug krijgen


Publicatie datum:

Bijna iedereen maakt wel mee dat je relatie in moeilijkheden zit, hier lees je tips over wat je juist wel en niet moet doen om hem/haar terug te krijgen.

Gesponsorde koppelingen

Bijna iedereen krijgt in zijn leven te maken met relatie moeilijkheden . Men gaat uit elkaar en begint een nieuw leven. In bijna alle gevallen krijgt of de man of de vrouw spijt van deze beslissing en wil dan graag zijn of haar ex terug. Lees hier tips hoe je die het beste kunt aanpakken.

Belangrijk is dat je niet in de slachtoffer rol gaat zitten en slepend wegkwijnt. Neen , om weer terug te komen bij je ex, moet je wel een reeks zaken doen!

Zo 90% van alle beëindigde relaties kan weer opnieuw tot stand worden gebracht. Je moet echter wel de juiste stappen weten om weer terug te komen bij je ex. Ik zal de stappen hier snel bespreken , maar houd er rekening mee dat elke stap uitgebreid genomen moet worden en je vooral niets haastig zaken gaat proberen af te dwingen. Het gaat om het uiteindelijke resultaat, en daar zul je tijd in moeten investeren.

Ok, nu de tips

De eerste stap is om er achter te komen waarom het mis is gegaan. Vaak beëindigd een relatie naar aanleiding van een bepaalde gebeurtenis . Soms omdat dat jij of je ex zich anders ging gedragen. Wat de reden ook was. Probeer er zo precies mogelijk achter te komen wat er is gebeurd. Dat is belangrijk omdat je dan kunt leren hoe je met die gebeurtenissen en omstandigheden kunt omgaan. Was je bijvoorbeeld jaloers als je vriend of vriendin uit ging? Wat zorgde er dan voor dat je jaloers was? Had je werkelijk reden om jaloers te zijn? Dat is de eerste en tevens belangrijkste stap. Als je niet leert omgaan met bepaalde omstandigheden die ook weer voor gaan komen als jij en je ex weer bij elkaar zijn, heeft het weinig zin. Werk daar aan!

De volgende stap is om niet hopeloos over te komen. Misschien heb je zelf het gevoel dat je leven geen zin heeft zonder je ex , het heeft geen zin om hem of haar dit te zeggen ! Blijf sterk . Laat iedereen en vooral je ex zien, dat het uitstekend gaat met je, toon veel zekerheid en laat duidelijk zijn dat je tevreden bent met jezelf. Wanhopig en zielig overkomen zal je ex juist alleen maar verder van je doen verwijderen . Als je laat zien hoe leuk jouw leven is en hoe geweldig je het naar je zin hebt, zal hij of zij weer aandrang gaan voelen om naar jou terug te willen! Je ex vriend of vriendin zal langzaam aan het gevoel gaan krijgen dat hij of zij een fout heeft gemaakt.

Als je je ex graag terug wilt, is er nog iets dat je NIET moet doen. Maak hem of haar niet jaloers met een andere man of vrouw. Op deze wijze zeg je eigenlijk niets anders dan, Ik ga nu door met een ander en jij moet hetzelfde doen. In plaats daarvan moet je hem of haar het gevoel geven dat wat jullie hadden iets unieks was en dat er voorlopig niemand anders is die dat kan geven. Door dat te doen, zal de ander ook gaan inzien dat jullie geweldig waren samen, ondanks de kleine verschillen en aanvaringen . Mocht je je ex ooit tegenkomen met een andere man of vrouw. Zorg dan niet dat je overstuur raakt en probeer het zeker niet te stoppen. Uitzichtloos . Je zult het alleen maar versterken!

Het komt dikwijls voor dat wanneer een man en vrouw uit elkaar gaan, ze het na een poos weer gaan proberen. In bijna alle gevallen is dit van korte duur. Ze volgens immers niet de juiste stappen en zitten weer snel in dezelfde toestand zoals die was toen ze besloten om uit elkaar te gaan. Het terugwinnen van je ex is helemaal niet zo moeilijk . Geen kinderlijk gedrag, niet pushen, respect en geduld!

Ik begrijp heel goed als je nu zegt dat je het principe wel begrijpt, maar niet weet hoe je het nu effectief aan moet pakken. Daarvoor zul je beslist iets dieper in de lectuur moeten duiken.
Er zijn natuurlijk tientallen boeken geschreven over dit onderwerp . Er is echter een boek dat ik echt kan aanraden. Het heet Terug bij Mijn Ex en is in Nederland het best verkochte boek over dit onderwerp . Als je de stappen volgt, ben je vrijwel zeker van succes. Het boek is te downloaden als PDF en is duidelijk geschreven. Verwacht geen boek vol met emoties en gevoelens. Je krijgt stap voor stap een systeem aangeleerd, waardoor je in no-time je ex terug kunt winnen. 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie samenleving

Eerder stoppen met werken, pre pensioen

Eerder stoppen met werken kan nog steeds, lees hier hoe.

Groepsprocessen.

De fases die een groep doorloopt wanneer men voor het eerst bij elkaar is.

Ontstaan en ontwikkeling van jeugddelinquentie

De theorieën van Moffitt en van Loeber & Hay over het ontstaan en verloop van jeugddelinquentie.

Karl Marx

Een beschrijving van het leven van Marx en zijn utopie het communisme

Opgroeien met verschillende levensfases

Ouder worden en de acht fases van de onrwikkeling daarvan

De advocaat en zijn functie

Wat doet een advocaat en hoe gaat dat in z'n werk?

Selectiviteit in de Strafrechtspleging

Selectiviteit in de Strafrechtspleging

Is de numerieke identiteit de oplossing voor etnische discriminatie?

Hoe zou het zijn als we geen naam zouden hebben maar een numerieke identiteit?

Waarom gaan jongeren steeds jonger met elkaar naar bed.

Verkering betekent tegenwoordig meteen met elkaar naar bed gaan.

Is een verplichte commune de oplossing voor de toekomst?

Wordt door het opheffen van bejaardenhuizen en gezinsvervangende tehuizen de verplichte commune de toekomst?

Kleding en taal binnen de subcultuur hiphop

Dit is het 3e artikel in een reeks over de subcultuur hiphop. In dit artikel schrijf ik iets over de kleding en taal binnen deze subcultuur.

Mensenrechten en het ontstaan van het Klassiek liberalisme

De mensenrechten ontleedt.

Waar houden vrouwen van, wat wil een vrouw voor haar verjaardag?

Praktische cadeau tips voor mannen die niet weten wat ze voor hun vriendin of vrouw kopen moeten.

Liefdesverdriet - een andere kijk

Dit artikel geeft een andere kijk op liefdesverdriet.

De economische crisis van 2008

In dit artikel beschrijf ik de economische crisis van 2008.

Wat is Democratie

Democratie bestaat uit demos(=volk) en crator(=regeren/macht). Democratie betekent dus het volk regeert.

Homohuwelijk

Hoe gewoon het homohuwelijk is in vergelijking tot het heterohuwelijk.

Loverboys op de moderne manier van werken

Loverboys en de moderne stijl van werken.

Hoogbegaafdheid

Wat is Hoogbegaafdheid? Een definitie, omschrijving en enkele kenmerken.

Als je ze niet kunt verslaan, sluit je dan bij hen aan.

De Jihad is een eeuwigdurende strijd die we nooit gaan winnen dus zeg ik, als je ze niet kunt verslaan, sluit je dan bij hen aan.

Het belang van taal

Om verschillende redenen is taal belangrijk genoeg om er voortdurend alert op te zijn bij het gebruik ervan. Een eigentijds voorbeeld van een steeds toenemende verloedering is het gebruik van naar...toe waar dit gebruik altijd en zonder uitzondering vervangbaar is door een juist geplaatst werkwoord.

Koude oorlog

stukje geschiedenis van de koude oorlog

Kinderen en echtscheiding

Tips voor ouders bij een (echt)scheiding. Waar kun je op letten om het voor kinderen zo draaglijk mogelijk te maken?

Scheidingsangst bij jonge kinderen

Omschrijft scheidingsangst bij jonge kinderen

Hoe ver zijn we met het klonen van mensen?

Het klonen van dieren wordt al een aantal jaren gedaan, gaan we binnenkort ook mensen klonen en wat ze de voor- en nadelen daarvan?