Loverboys op de moderne manier van werken


Publicatie datum:

Loverboys en de moderne stijl van werken.

Gesponsorde koppelingen

U kent ze wel Loverboys. De in het begin de liefde volle prins, die zo lief is en cadeautjes geeft. Tegenwoordig werk ze niet altijd meer op deze manier echter kunnen ze je direct er onderuit halen door manipulatief gedrag.

De ouderwetse Loverboy bestaat bijna niet meer. Loverboys kunnen in alle soorten vormen en maten voor komen. Ze zijn goede mensenkenners en kunnen je vertrouwen op meerdere manieren proberen te winnen. Ze willen liever niet eerst geld aan je moeten uit geven. Waarom zouden ze dat doen als het ook op een gemakkelijker manier zal kunnen gaan. Zonder eerst te investeren en je toch zo ver te kunnen krijgen. Het kan niet alleen het domme naieve buurmeisje overkomen maar ook jou zelf. Ieder mens is bijna altijd op een moment zo zwak om in manipulatief gedrag te trappen. Of denk je dat het niet zo is. Denk maar eens aan die keer dat je goeie vriendin met de goede adviezen. Je veraadt om je geheime door te vertellen of door met je vriend er van door te gaan of op welk andere manier ook. Het is ons allemaal wel eens over komen dat we in val liepen door manipulatief gedrag van een ander.

Een loverboy kan geduld hebben je willen leren kennen. Aandacht in je steken. Je laten zien dat hij je kent als geen ander jou kent. Hij kan je vaderlijk gaan benaderen zoals kom maar ik leer je iets over computers of auto´s of wat dan ook. Steeds vaker gaat deze persoon meer in op je gevoel. Hij kan je complimenten geven over het feit dat je goed in bed bent. Of dat je goed kunt masseren. Vervolgens gaat hij stiekem zoeken naar je mindere kanten.

Dit kan op de volgende manieren veel aandacht aan je besteden. Van onderwerpen wisselen kijken hoe je reageert op plotselingen wisselingen. Hij gaat onderzoeken hoe hij je het beste kan bespelen. Door reacties en je eigen vertrouwen naar de persoon toe kun je hem dingen gaan vertellen wat hij later tegen je kan gaan gebruiken om je afhankelijk en onderdanig te maken. Want niemand kent jou zo goed als hij. Hij neemt je ook met je mindere kanten. Met nadruk op mindere kanten. Ondertussen kan je zo n gevoel van vertrouwens band hebben. Dat je alles gelooft wat hij je verteld. Ook kan hij tussen je persoonlijke papieren gaan kijken of even op je pc rond neuzen. Voor een eventueel vertrouwelijke tekst of een dag boek waar iedereen zich bloot durft te geven. Als hij deze informatie heeft kan hij hier op gaan inspelen.

Door je mindere kanten te benadrukken of telkens aangeven dat je iets heel slecht kunt. Terwijl dit degelijk niet zo is. Maar jij het ooit zo gevoeld heb en dit ergens hebt op geschreven. Telkens gaat men een stapje verder. Heel langzaam houden ze je langer op zodat jij je kan gaan verslapen s ochtends. Zo dat je regelmatig te laat op het werk gaat komen. Hij kan ook aan je gaan vragen blijf toch eens thuis van het werk. Maken we er samen gezellig een leuke dag van. Van 1 dag worden het er meer. Want 1 dag ziek melden is wel een beetje vreemd voor je werkgever. Steeds vaker proberen ze al je tijd in te nemen zodat je afgezonderd gaat worden. contacten met vriendinnen of vrienden verwateren. De band met je familie wordt minder want wat moeten anderen met ons. Wij moeten samen een toekomst op bouwen. Samen een gezinnetje stichten en niet met anderen. Zonder dat je het in de gaten hebt kun je in zijn spiraal terecht komen.

En op eens hoef je niet meer van je werkgever te komen. Want je kwam zo vaak te laat. Je functioneerde niet goed omdat je moe was van de nacht ervoor, omdat je regelmatig ziek was. En nu? Je komt in de ww gaat het allemaal nog goed komen. Hij heeft je inmiddels zo gemanipuleerd dat je zo n minderwaardigheids complex hebt op gelopen dat je faalt bij iedere sollicitatie gesprek. Telkens als je thuis komt wordt dit ook nog eens op een stiekeme weg zonder dat je het door hebt benadrukt. Je gaat er steeds meer in geloven. Telkens komt het onderwerp naar boven dat je goed bent in bed of dat je misschien goed kunt masseren. Je gaat steeds wanhopiger op zoek naar een baan want je wilt toch wat blijven doen. Heel langzaam wordt je in zijn web geduwt.

Waarom ga je niet voor  je zelf beginnen wordt er steeds vaker gemoppeld. Je kan ook gaan masseren. Daar heb je niet veel voor nodig. Kost niets om te beginnen want masseren kun je al zo goed. En voor je het weet sta je bij een of andere erotische massage salon binnen.

De eerste stap naar prostitutie is gezet. Zonder daar zelf ook maar een cent voor te hebben uit gegeven sta jij in een massage salon. Op aansporing van hem en blind vertrouwen voor hem.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 1

Meer uit de categorie samenleving

Wat zijn de voor en nadelen van ritueel slachten?

Weet u net als ik niets van ritueel slachten lees dan deze uitgebreide objectieve uitleg.

La UNICEF jobs, United Nations Children’s Fund.

UNICEF komt op voor de rechten van alle kinderen, waar ook ter wereld.

Goedkoop roken moet mogen, goedkope sigaretten voor iedereen

Er zijn ook sigaretten zonder accijns, lees hier waar en hoe je die kunt kopen

Amazone

Van de naam Amazon wordt gezegd, dat de benaming het gevolg is van een Oorlog waarin Francisco de Orellana heeft gevochten, samen met een Stam van Tapuyas en diverse andere Stammen uit Zuid Amerika.

Adoptie [binnen- en buitenland]

De eisen van een adoptie in Nederland of in het buitenland

Is de numerieke identiteit de oplossing voor etnische discriminatie?

Hoe zou het zijn als we geen naam zouden hebben maar een numerieke identiteit?

De impact van muziek op jongeren en adolescenten.

Steeds meer jongeren kunnen geen moment meer zonder muziek, hoe groot is de impact van muziek op adolescenten?

Hoe wordt economie met ecologie de economie van de toekomst?

Is economische groei ook mogelijk met de ecologie als grondslag?

Humanitaire interventie: Franse interventie in het Centraal Afrikaans keizerrijk (1979), Deel I

Bokassa, Centraal-Afrikaanse Republiek, Essay, Geschiedenis, Humanitaire Interventie

Wanneer wordt het moderne communisme mogelijk?

Het huidige communisme is besmet door hebzucht en corruptie, het kapitalisme heeft echter ook gefaald. Wanneer wordt het moderne communisme mogelijk?

Velodrome d'Hiver

In 1942 vond de grootste razzia in de Franse geschiedenis plaats. Duizenden Joden werden ondergebracht in het wielerstadion Velodrome d'Hiver wachtend op hun dood in Auschwitz.

Wilders oorzaak val kabinet

Geert Wilders heeft het zijn eigen kabinet laten vallen. Waarom heeft hij Nederland in een tijd van crisis laten vallen? Is dit een strategisch slimme zet?

Generatiekloof?

Is er sprake van generatiekloof?

Waarden en normen leren

Leren van waarden en normen

Morele ontwikkeling bij autisme

Men denkt dat mensen met autisme een beperking hebben in het ontwikkeling van theory of mind. Hoe beperkt dit de ontwikkeling van het geweten?

Kwalitatieve aansprakelijkheid

Legt uit wie aansprakelijk is bij kinderen, dieren, ondergeschikten, roerende zaken, opstal enz.

De opkomst van de FBI

Het ontstaan van het beruchte elitecorps van de Amerikaanse overheid.

Wat zijn de oorzaken en de ontwikkeling van de Globalisering?

Heeft de globalisering invloed op het gebied van handel, financiën, technologie, communicatie en macro-economische coördinatie.

Pleegouder worden, lees eerst dit!!

Hoe is het in de praktijk om pleegouder te zijn

De wetgever(s)

bestaat er een wetgever? Zo ja, wie en wat is onze wetgever?

Werkstuk zinloos geweld en agressie

Iedere week vindt er wel een geval van zinloos geweld plaats, waar komt die agressie vandaan?

Waarom een Dag van Eenheid?

Internationale beweging Humanity's Team vraagt de VN een Dag van Eenheid uit te roepen

Meditatie en gezondheid

Meditatie in het algemeen

De echte werkelijkheid

Een uitleg en verdere uitwerking van Plato's allegorie van de grot.

Moet “Zwarte Piet” weg, ja of nee?

Één van de grote wereldvragen van dit moment, moet “Zwarte Piet” weg?