Wat houdt mij bezig vandaag?


Publicatie datum:

Een artikel voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat een ander bezighoudt.

Gesponsorde koppelingen

Ik schakel mijn gedachten over alledaagse praktische bezigheden en verplichtingen uit en maak mijn hoofd leeg. Denken aan niets is voor mij namelijk de enige manier om het leven draaglijk te maken. Even weg van de vraag, wat doe ik hier en wat is de zin van mijn leven. 

wat mij bezighoudt

Gesponsorde koppelingen

Ik krijg met het verstrijken van de jaren steeds meer het gevoel dat de wereld om mij heen steeds onwerkelijker wordt. Ik freewheel door het leven en ik krijg vanzelf meer dan ik wil hebben. Mijn ambitie gaat niet verder dan volledige geestesrust en een antwoord op de vraag, hoe zit het werkelijk in elkaar. Ik voel me ook steeds verder af komen te staan van de mensen in deze wereld. Niemand in mijn omgeving lijkt dezelfde gedachten te hebben als ik.

wat mij bezighoudt

Steeds grotere massa’s mensen. In mijn directe omgeving wordt iedereen steeds rijker maar ook steeds minder blij en tevreden. Op het nieuws jaar in jaar uit de boodschap dat we weer bezuinigen moeten maar iedereen die ik ken kan steeds meer kopen. In de massamedia steeds grotere massa’s mensen die in bittere armoede een leven leiden dat bestaat uit alle dagen keihard overleven. Ik zou al die mensen willen helpen maar dat kan ik niet. Ze doen het elkaar aan.

wat mij bezighoudt

Mensen leven een leeg leven en praten alleen maar over oppervlakkige onbenulligheden. Toch betalen ze kapitalen per maand om al die onbenulligheden op allerlei manieren met elkaar uit te wisselen.

wat mij bezighoudt

Ik maak mezelf daar nu ook schuldig aan. Alles wat ik hier opschrijf is uiteindelijk zinloos en van generlei belang. Toch schrijf ook ik gewoon door. En het bizarre is dat ik ook daar weer geld mee verdien. Bij dit artikel komen namelijk advertenties te staan waar ik heel veel geld mee verdien. Ik heb dit al aan heel veel mensen verteld en gezegd dat ze zich ook aan kunnen melden via http://www.foobie.nl/registreren/?r=1039eb9847-781 maar die paar mensen die zich aanmelden stoppen na een paar dagen en verdienen nagenoeg niets. Ik vertel ze allemaal dat je gewoon iedere dag een artikel moet schrijven over maakt niet uit wat en dat je dan vanzelf steeds meer geld verdien maar ze doen het niet.

wat mij bezighoudt

Dat is dus het vreemde in deze wereld, je kunt mensen niet helpen want ook al vertel je ze hoe ze makkelijk geld kunnen verdienen, ze doen het niet. Zogenaamd omdat ze het niet kunnen. Ik begrijp dat niet. Hoe komt dat? Ik ben echt niet slimmer als zij, alles wat ik in mijn commerciële artikelen schrijf heb ik ook op internet gelezen en gewoon in mijn eigen bewoordingen weer opgeschreven. Een paar mooie plaatjes erbij en daar verdien ik geld mee.

wat mij bezighoudt

Ik ga stoppen met dit artikel want anders wordt het te lang. Ik zal er nog een paar mooie plaatjes bij zoeken en dan kan ik het publiceren. Ik weet nu al dat het, ondanks dat het eigenlijk nergens over gaat, toch gelezen gaat worden. Ik hoop dat degene die het gelezen heeft wel zijn kans grijpt en zich ook aanmeldt op http://www.foobie.nl/registreren/?r=1039eb9847-781 en er veel geld mee gaat verdienen. Dan heeft dit artikel toch nog nut voor andere mensen ook. 


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie spiritueel

Hoe maak je je eigen geluk?

Iedereen wil graag gelukkig zijn, hoe maak je je eigen geluk?

Wat is de boodschap van God, mijn boodschap van God

Voor degene die er voor open staan heeft God iedere dag een nieuwe boodschap.

Personal branding

Dit artikel maakt duidelijk waar je op moet letten bij personal branding en hoe je dit effectiever kan inzetten.

Een Bevuilde Gedachtegang

Vooruitkijken is belangrijk, zeker in tijden als deze.

De werkelijkheid van het paradijs en de hel.

Een rechtstreeks verslag uit het werkelijk bestaande paradijs en de hel.