Hoe moeten we verder?


Publicatie datum:

In het verleden zijn er al enkele veldslagen en oorlogen geweest. Steeds zijn die ook voorspeld geweest door groten der aarde. Zoals bv. waarschijnlijk ook de meest bekende 'Nostradamus'.

Gesponsorde koppelingen

Echter word deze man niet echt serieus genomen omdat hij dingen wel voorspeld, maar de quatreinen waarin hij ze zet. Zijn vrijwel onmogelijk om te lezen zijn. Hierdoor geloofd men hier ook minder in. Nu de laatste 3 jaren heb ik heel wat dingen gelezen en uitgeplozen. Maar spijtig genoeg ziet het er niet echt zo goed uit voor de hele wereld. Toch wil ik graag mijn kennis delen die ik over die jaren heb vergaard. Om zo eens de mens met de feiten op de neus te drukken.

 

2014 jaar geleden werd over de toekomst geschreven in de bijbel. Maar ook in de Thora en het boek van de indische bevolking. en allemaal spreken ze over hetzelfde, maar als je echt alles samen gaat leggen. Krijg je een groter beeld. Van wat ons allemaal te wachten staat. We leven nu eenmaal in een tijd waar de aarde overbevolkt is en hierdoor ook veel werkloosheid bestaat en ook armoede met zich meebrengt. Maar mensen staan er niet bij stil. Dat zij maar een nummertje zijn voor degene voor wie ze werken. En ze je ook met veel plezier zullen inruilen voor een goedkopere werkkracht en/ of zelfs een machine. Ook de regering houd de mensen dom en loopend op 1 lijntje. Alleen uit eigenbelang.

 

Dit is ook de basis van de eerste bouwstenen en hoe de oorlog voorspeld door Nostradamus zal starten. Met burgeroorlogen. En deze beginnen al meer en meer te gebeuren. De mens kan elkaar niet meer uitstaan. DUS.... 

 

De tijd van de tribulatie die volgens anderen. Die er in 2012 ook veel geld mee verdiend hebben. Met hun bedrog naar de mensen toe; over hoe de wereld zou vergaan of dat er aliens zouden landen op aarde. Maar daar mogen we nu niet op vooruit lopen. Maar natuurlijk is dit ook weer bespreekbaar. Denk nu zelf eens goed na. Wie zou er op een planeet willen komen die constant in discussie ligt. Nu weet ik zelf ook niet wanneer de tribulatie zal starten, maar heb er wel een goed idee van. Dat wij nu in deze tijd leven. 

Volgens de bijbel gingen er eerst 4 zegels verbroken worden; die de vier ruiters van de apocalypse zal voortbrengen. In mijn opzicht zijn er al 3 van verbroken en zitten we nu nog te wachten op de valse profeet. Maar hoe zal die op de troon in Rome terechtkomen. De huidige paus zo nog vergiftigd moeten worden en dan zou het moeten gebeuren. De anderen zijn er naar mijn oordeel al. Zoals bv. oorlog. Kijk eens naar alle oorlogen die er momenteel zijn en gevoerd worden. Door zowel regeringen, als volgelingen van groeperingen alsook gewone burgers. De 2de is honger. Over de laatste jaren is het deel van vruchtbare grond zeker al 20% afgenomen. Plaatsen waar men eigenlijk veel mee kan doen. Moesten we gewoon allemaal samenwerken in plaats van elkaar tegen te werken. En natuurlijk mogen we de 3de niet vergeten; ziektes. Het ebola virus die terug is en nog erger is dan het geval van vroeger. Dat er zelfs gevreesd word voor een werelwijde epidemie.

Eens de zekerheid er is dat de laatste ruiter gearriveerd is. Dan zal systematisch de oorlog starten. Dit keer zal het een oorlog zijn tegen het geloof van de mens, maar dit is niet hun echte reden. Ze willen gewoon de wereld veroveren en iedereen slaaf maken. En zijn hier al goed mee bezig. Maar zal nog erger worden. Naarmate de turbulente tijd zal voorbijgaan. Volgens Nostradamus zal dit 27 jaar duren. Met een leger die 10.000.000 man groot zal zijn.

Dit naar mijn mening. Zal niet een leger zijn van 1 of ander land. Maar aanhangers van een land. Die zullen vechten en doden voor hun zogenaamd geloof die eigenlijk door de verkeerde kant word bestuurd. En iedereen die hem niet zal willen volgen; zal sterven. Deze mensen zitten al ingeburgerd over de hele wereld en wachten gewoon op een signaal van hun leider en zullen dan ook starten wereldwijd van binnenuit.

Aan degene die zullen volgen zou zogezegd een symbool krijgen van de duivel. Op de hand of op het voorhoofd. Ik heb echter al eens zo iets gezien op een site. Het ging over barcodes en hoe deze beinvloed zouden zijn door 3 standaardstrepen die het getal 6 zou moeten voorstellen. Hierbij dacht ik aan het volgende. Men zou in de tijd van de oorlog niet zonder dit teken kunnen gekocht of verkocht worden. Dus kan je wel min of meer zeggen dat dit barcode systeem nog wel een grote rol spelen. Voor degene die dit niet zullen hebben. Zullen moeten trachten te overleven en van de radar moeten blijven en samenwerken met elkaar in groep, om te kunnen overleven.

Ook zo een voorspelling in de geschriften van Nostradamus was ergens te lezen. Dat er in Belgie een nieuw soort radar systeem zal ontwikkelen, die dan ook een grote rol zal spelen in de komende oorlog. Dit systeem heeft zijn opkomst zo een 2 jaar geleden gedaan, maar begint nu maar echt pas gebruikt te worden. Het gaat natuurlijk over het nummerplaatherkenningsysteem.

Ik kan nog zo veel meer schrijven. Maar weet uit voorbije ervaringen. Dat mensen niet graag worden geconfronteerd met hun verleden, maar nog minder met hun toekomst. Ik vertelde altijd alles. Tot op het punt dat mijn vriendin mij in 2012 liet zitten. Omdat dit allemaal bullshit is. Ik respecteer haar mening, maar ik moet er echter bijzeggen dat ik al sinds mijn zelfstudie over dit aspect. Op die korte tijd al heel wat zien veranderen heb en ook zien waarkomen heb.

Ik hoop gewoon voor iedereen. Dat ze hun hoofd zullen gebruiken in de komende turbulente tijd. Dat ze op elk hun pad niet zo eigenwijs en egoistisch zullen zijn zoals nu. Help elkaar en alles komt goed. Ik zeg altijd. SAMEN STAAN WE STERK!

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie spiritueel

Wat is de boodschap van God, mijn boodschap van God

Voor degene die er voor open staan heeft God iedere dag een nieuwe boodschap.

Mooie woorden maken het leven en de dood mooier

Voor de een is het glas halfleeg en voor de ander is datzelfde glas halfvol, dezelfde waarheid kan dus door woorden mooier worden.

Is er leven na de dood mogelijk?

In dit artikel een antwoord op de vraag die de mensheid al eeuwen bezig houdt.

Wat is het beste geloof?

In dit artikel ga ik op zoek naar het beste geloof voor de moderne mens.

Makkelijk veel geld verdienen of kiezen voor jezelf

Natuurlijk is veel geld verdienen makkelijk maar soms moet je kiezen voor jezelf.

Waarom leven alle mensen in het verleden?

Het enige wat echt bestaat is het nu maar waarom leven alle mensen dan toch in het verleden.

Eëfessie het nieuwe geloven, Eëfessie een nieuw geloof, Eëfessie een nieuwe religie

Eindelijk na al die jaren is er een nieuw geloof voor iedereen, Eëfessie.

Waarom is het nuttig om assertief te worden?

Het is belangrijk om je mening te geven in situaties waarbij dit verwacht of gevraagd wordt, daarom is het goed om assertief te zijn.

Gratis geluk verhogende middelen

Lees alles over gratis geluk verhogende middelen in één artikel.

Waarom mag een mens niet sterven? d.d. 2015-04-11

Hij bidt iedere avond dat hij alstublieft niet meer wakker mag worden. Waarom mag een mens niet sterven?

Hoe komt een geheimzinnige mooie vrouw in een geheimzinnig prieel

Soms zie je iets waarvan je denkt bestaat het wel echt.

Alles over het leven, de dood en het hiernamaals

Op deze pagina lees je alles over het leven, de dood en het hiernamaals.

Hoe moeten we verder?

In het verleden zijn er al enkele veldslagen en oorlogen geweest. Steeds zijn die ook voorspeld geweest door groten der aarde. Zoals bv. waarschijnlijk ook de meest bekende 'Nostradamus'.

Iedereen gaat voor het leven maar wat maakt het leven zo leuk?

We worden steeds ouder en willen nog ouder worden maar wat maakt het leven zo leuk?

Wanneer sterven we alleen nog maar door euthanasie?

We worden met zijn allen steeds gezonder en ouder, wanneer sterven we alleen nog maar door euthanasie?

Heilige avonturen voor mannen op de4emusketier.nl

Verlang je ook terug naar de tijd dat mannen nog streden voor gerechtigheid, dan is de4emusketier.nl iets voor jou.

Ook God, de Paus, de Dalai Lama en de Christenunie houden van mooie vrouwen.

God en zijn trouwe dienaars houden ook van mooie vrouwen.

Wat betekent “ik hou van jou”?

Het zijn drie kleine woordjes maar ze staan voor het grootste goed maar wat betekent ik hou van jou eigenlijk?.

Sociale angst

Sociale angst, iets wat voor veel mensen een belemmering is in het dagelijks leven. Wat is het en hoe kom je er van af?

Wie denkt de mens wel dat hij is, “Denker” of “Lever”?

De mens denkt dat hij intelligent is maar wie denkt de mens wel dat hij is.

De structuur van je levensstijl, je manier van leven en de rol van dromen hierin.

Hoe je leeft en wat je doet heet je levensstijl, wat bepaald de structuur van je levensstijl en wat is de functie van dromen hierin.

Techniek is de nieuwe religie, eindelijk een leuk geloof

God is dood, bekeer je ook tot de religie die Techniek heet, het is leuk en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat is de zin van het leven? update 2014-12-25

Wat is het nut van de mensheid en wat is de zin van het leven?

Hoe wordt je gelukkig en hoe belangrijk is geluk?

Hoe wordt je gelukkig en hoe belangrijk is geluk? Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat gelukkig zijn niet alleen goed is voor mensen maar ook voor landen.

De waarheid over glaasje draaien.

Er zijn heel veel fabeltjes over glaasje draaien, lees hier de waarheid over glaasje draaien.