Hoe moeten we verder?


Publicatie datum:

In het verleden zijn er al enkele veldslagen en oorlogen geweest. Steeds zijn die ook voorspeld geweest door groten der aarde. Zoals bv. waarschijnlijk ook de meest bekende 'Nostradamus'.

Gesponsorde koppelingen

Echter word deze man niet echt serieus genomen omdat hij dingen wel voorspeld, maar de quatreinen waarin hij ze zet. Zijn vrijwel onmogelijk om te lezen zijn. Hierdoor geloofd men hier ook minder in. Nu de laatste 3 jaren heb ik heel wat dingen gelezen en uitgeplozen. Maar spijtig genoeg ziet het er niet echt zo goed uit voor de hele wereld. Toch wil ik graag mijn kennis delen die ik over die jaren heb vergaard. Om zo eens de mens met de feiten op de neus te drukken.

 

2014 jaar geleden werd over de toekomst geschreven in de bijbel. Maar ook in de Thora en het boek van de indische bevolking. en allemaal spreken ze over hetzelfde, maar als je echt alles samen gaat leggen. Krijg je een groter beeld. Van wat ons allemaal te wachten staat. We leven nu eenmaal in een tijd waar de aarde overbevolkt is en hierdoor ook veel werkloosheid bestaat en ook armoede met zich meebrengt. Maar mensen staan er niet bij stil. Dat zij maar een nummertje zijn voor degene voor wie ze werken. En ze je ook met veel plezier zullen inruilen voor een goedkopere werkkracht en/ of zelfs een machine. Ook de regering houd de mensen dom en loopend op 1 lijntje. Alleen uit eigenbelang.

 

Dit is ook de basis van de eerste bouwstenen en hoe de oorlog voorspeld door Nostradamus zal starten. Met burgeroorlogen. En deze beginnen al meer en meer te gebeuren. De mens kan elkaar niet meer uitstaan. DUS.... 

 

De tijd van de tribulatie die volgens anderen. Die er in 2012 ook veel geld mee verdiend hebben. Met hun bedrog naar de mensen toe; over hoe de wereld zou vergaan of dat er aliens zouden landen op aarde. Maar daar mogen we nu niet op vooruit lopen. Maar natuurlijk is dit ook weer bespreekbaar. Denk nu zelf eens goed na. Wie zou er op een planeet willen komen die constant in discussie ligt. Nu weet ik zelf ook niet wanneer de tribulatie zal starten, maar heb er wel een goed idee van. Dat wij nu in deze tijd leven. 

Volgens de bijbel gingen er eerst 4 zegels verbroken worden; die de vier ruiters van de apocalypse zal voortbrengen. In mijn opzicht zijn er al 3 van verbroken en zitten we nu nog te wachten op de valse profeet. Maar hoe zal die op de troon in Rome terechtkomen. De huidige paus zo nog vergiftigd moeten worden en dan zou het moeten gebeuren. De anderen zijn er naar mijn oordeel al. Zoals bv. oorlog. Kijk eens naar alle oorlogen die er momenteel zijn en gevoerd worden. Door zowel regeringen, als volgelingen van groeperingen alsook gewone burgers. De 2de is honger. Over de laatste jaren is het deel van vruchtbare grond zeker al 20% afgenomen. Plaatsen waar men eigenlijk veel mee kan doen. Moesten we gewoon allemaal samenwerken in plaats van elkaar tegen te werken. En natuurlijk mogen we de 3de niet vergeten; ziektes. Het ebola virus die terug is en nog erger is dan het geval van vroeger. Dat er zelfs gevreesd word voor een werelwijde epidemie.

Eens de zekerheid er is dat de laatste ruiter gearriveerd is. Dan zal systematisch de oorlog starten. Dit keer zal het een oorlog zijn tegen het geloof van de mens, maar dit is niet hun echte reden. Ze willen gewoon de wereld veroveren en iedereen slaaf maken. En zijn hier al goed mee bezig. Maar zal nog erger worden. Naarmate de turbulente tijd zal voorbijgaan. Volgens Nostradamus zal dit 27 jaar duren. Met een leger die 10.000.000 man groot zal zijn.

Dit naar mijn mening. Zal niet een leger zijn van 1 of ander land. Maar aanhangers van een land. Die zullen vechten en doden voor hun zogenaamd geloof die eigenlijk door de verkeerde kant word bestuurd. En iedereen die hem niet zal willen volgen; zal sterven. Deze mensen zitten al ingeburgerd over de hele wereld en wachten gewoon op een signaal van hun leider en zullen dan ook starten wereldwijd van binnenuit.

Aan degene die zullen volgen zou zogezegd een symbool krijgen van de duivel. Op de hand of op het voorhoofd. Ik heb echter al eens zo iets gezien op een site. Het ging over barcodes en hoe deze beinvloed zouden zijn door 3 standaardstrepen die het getal 6 zou moeten voorstellen. Hierbij dacht ik aan het volgende. Men zou in de tijd van de oorlog niet zonder dit teken kunnen gekocht of verkocht worden. Dus kan je wel min of meer zeggen dat dit barcode systeem nog wel een grote rol spelen. Voor degene die dit niet zullen hebben. Zullen moeten trachten te overleven en van de radar moeten blijven en samenwerken met elkaar in groep, om te kunnen overleven.

Ook zo een voorspelling in de geschriften van Nostradamus was ergens te lezen. Dat er in Belgie een nieuw soort radar systeem zal ontwikkelen, die dan ook een grote rol zal spelen in de komende oorlog. Dit systeem heeft zijn opkomst zo een 2 jaar geleden gedaan, maar begint nu maar echt pas gebruikt te worden. Het gaat natuurlijk over het nummerplaatherkenningsysteem.

Ik kan nog zo veel meer schrijven. Maar weet uit voorbije ervaringen. Dat mensen niet graag worden geconfronteerd met hun verleden, maar nog minder met hun toekomst. Ik vertelde altijd alles. Tot op het punt dat mijn vriendin mij in 2012 liet zitten. Omdat dit allemaal bullshit is. Ik respecteer haar mening, maar ik moet er echter bijzeggen dat ik al sinds mijn zelfstudie over dit aspect. Op die korte tijd al heel wat zien veranderen heb en ook zien waarkomen heb.

Ik hoop gewoon voor iedereen. Dat ze hun hoofd zullen gebruiken in de komende turbulente tijd. Dat ze op elk hun pad niet zo eigenwijs en egoistisch zullen zijn zoals nu. Help elkaar en alles komt goed. Ik zeg altijd. SAMEN STAAN WE STERK!

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie spiritueel

Hoe krijg je een gevoel van eigenwaarde (deel 3)

De rol van zelfverwezenlijking bij het verkrijgen van een gevoel van eigenwaarde?

Waarom is het nuttig om assertief te worden?

Het is belangrijk om je mening te geven in situaties waarbij dit verwacht of gevraagd wordt, daarom is het goed om assertief te zijn.

Wanneer sterven we alleen nog maar door euthanasie?

We worden met zijn allen steeds gezonder en ouder, wanneer sterven we alleen nog maar door euthanasie?

Een moment van geluk is alles wat telt, wat telt kun je delen.

Geluk is een gevoel van even zweven, kon dat maar je hele leven.

Hoe kun je je eigen toekomst bepalen?

Je toekomst ligt niet vast, je kunt hem zelf bepalen, je moet het alleen durven.

Waarom wordt een ontwikkeld persoon Moslim?

Zo af en toe bekeerd een ontwikkeld persoon zich tot de Islam, waarom doen ze dat.

Gratis mooie gedicht voor iedereen deel 1. Gratis dichtregels.

Een gedicht is heel persoonlijk maar als je zelf niet kunt dichten kun je hier gratis dichtregels vinden.

Hoe komt een geheimzinnige mooie vrouw in een geheimzinnig prieel

Soms zie je iets waarvan je denkt bestaat het wel echt.

Waar komt de Avatar vandaan?

De film over de Avatar is een wereldwijd succes, maar waar komt de Avatar oorspronkelijk vandaan?

Er is maar één schepper, de mens.

Wat de mens onderscheid van de dieren is zijn vermogen tot creëren.

Wat is de boodschap van God, mijn boodschap van God

Voor degene die er voor open staan heeft God iedere dag een nieuwe boodschap.

Kun je eenvoudig rijk en machtig worden door het Illuminisme?

Het Iluminisme verklaart het geheim van alle grote heersers en rijken op deze aarde.

Is er leven na de dood mogelijk?

In dit artikel een antwoord op de vraag die de mensheid al eeuwen bezig houdt.

Gratis naar het Anne Frankhuis

Het Anne Frank huis is eigenlijk verplichte kost voor iedereen, daarom kun je nu online “Gratis naar het Anne Frank huis”.

Hoe maak je je eigen geluk?

Iedereen wil graag gelukkig zijn, hoe maak je je eigen geluk?

Kracht uit het overlijden

Mijn vader pas overleden, ik mis hem ontzettend maar haal kracht uit zijn leven

Wie denkt de mens wel dat hij is, “Denker” of “Lever”?

De mens denkt dat hij intelligent is maar wie denkt de mens wel dat hij is.

Geesten bestaan niet en mensen hebben geen ziel

Eeuwenlang werden we bang gemaakt met geesten en de hel waar je ziel zou branden als je niet goed geleefd had…..

Wat is de functie van het Soennitische geweld in de evolutie?

Al het leven is onderhevig aan en draagt bij aan de evolutie, wat draagt het Soennitische geweld bij aan de evolutie?

Het geheim van het leven.

magie is de kracht van het denken.

Hoe word je gelukkig?

Het is de meest gestelde vraag, hoe word je gelukkig, lees hier de voorwaarden om gelukkig te worden.

Wat houdt mij bezig vandaag?

Een artikel voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat een ander bezighoudt.

Witte en zwarte magie

Dit artikel beschrijft de magie. Het is geen handleiding om magie te beoefenen, maar een waarschuwing om het te laten.

Wat is een mooie zelfmoord

Daar ligt zij heel mooi na die dodelijke sprong, een droom van een zelfmoord.

Waarom leven alle mensen in het verleden?

Het enige wat echt bestaat is het nu maar waarom leven alle mensen dan toch in het verleden.