Het einde komt eraan


Publicatie datum:

Terugkomst van Jezus, het is dichterbij dan je denkt?

Gesponsorde koppelingen

In een ander artikel op deze website heb ik geschreven over mijn huidige leven, waaronder mijn relatie die ik sinds kort heb met een geweldige lieve man. Van huis uit zijn wij allebei opgegroeid als christen. Ik binnen de gereformeerde vrijgemaakte kerk en bij de gereformeerde kerk. Allebei zijn wij in de tussentijd God kwijtgeraakt. Beiden hebben wij het ware geloof teruggevonden en hebben wij elkaar gevonden. 

Ik houd mij gewoon bezig met het lezen van de Bijbel en naar de kerk gaan. Maar hij is op onderzoek uitgegaan! "Het einde komt eraan. Jezus komt terug. In 2017 zal de eerste opname zijn". 

Gesponsorde koppelingen

In het begin kon ik er niks mee. Het hele Jezus komt nu dan echt terug. De goede christenen zullen opgenomen worden en dan breekt er nog een periode van "7 jaar?" aan op aarde waarbij de achtergebleven mensen dan hun leven kunnen beteren en misschien meemogen met de tweede opname. 23 september zou het zover zijn. Er zijn tekenen in de lucht te zien. Een tweede zon en andere rare verschijningen in de lucht. Waarom 23 september? Het heeft iets vandoen met de oorspronkelijk jaarwisseling. De oorspronkelijke jaartelling zou ook net wat mindere dagen bevatten dan onze gegoriaanse jaartelling. 

Ik weet er het fijne er ook niet van. Een ding wat mijn duidelijk vertelt is dat op de 23e van september ook hetzelfde sterrenbeeld valt als toen Jezus werd geboren. 

In het begin was het heel moeilijk voor mij om dit alles aan te horen. Hoezo komt het einde nu al? Volgende maya's kalender was het 5 jaar geleden zogenaamd ook al zover. En wat dacht je van toen het het jaar 2000 werd? Toen waren er ook mensen die dachten dat met de jaarwisseling de wereld zou vergaan. 

Maar toen besefte ik mij iets. Het is helemaal niet verkeerd om te gaan leven alsof het elk moment kan gebeuren. Je bewust zijn en dankbaar zijn voor elke dag, elk moment, wat je hier op aarde krijgt. Elke dag leven in liefde en dankbaarheid.

Mochten er mensen zijn die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp, over dat Jezus terugkomt. Laat dan een reactie achter. Dan kan ik informatie van mijn vriend doorgeven. Hij weer er veel meer van dan ik. Hij vind het belangrijk om onderzoek te doen en het woord door te geven. Hij gebruikt altijd het "lees je Bijbel, bid elke dag" lied als voorbeeld. Je moet lezen en bidden opdat je groeien mag, groeien in het geloof. 
Ook een belangrijke passage uit de Bijbel voor hem is: "Wat hebt gij voor Mij gedaan?". Daarom is het belangrijk het woord door te geven. De mensen te laten weten dat God er echt is en dat het een kwestie van tijd is voordat wij gered zullen worden en het perfecte leven zullen krijgen!


Foobie gebruiker xchrissy

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie spiritueel

Iedereen gaat voor het leven maar wat maakt het leven zo leuk?

We worden steeds ouder en willen nog ouder worden maar wat maakt het leven zo leuk?

Het einde komt eraan

Terugkomst van Jezus, het is dichterbij dan je denkt?

Kracht uit het overlijden

Mijn vader pas overleden, ik mis hem ontzettend maar haal kracht uit zijn leven

Was Jezus een persoon of een groep belastingontduikers die zichzelf Jezus noemden?

Als Jezus inderdaad een groep was dan was het een groep belastingontduikers?

Hoe krijg je een gevoel van achting, respect en eigenwaarde? (deel 2)

Je gevoel voor eigenwaarde wordt o.a. gestuurd door je emoties maar wat is een emotie?