Welke vorm van Pilates is het beste?


Publicatie datum:

Lees snel meer over de verschillende vormen van pilates die er zijn. Kies voor jezelf de beste uit..

Gesponsorde koppelingen

In dit artikel wordt aan het licht gebracht welke vorm van pilates er allemaal zijn. Lees alles door, en beslis welke pilates jij wilt gaan beoefenen.

Er zijn verschillende vormen van Pilates trainingen die beschikbaar zijn voor u. Of u nu Pilates wilt doen als een hobby of beroep, het volgende artikel zal u helpen beslissen welke oefening voor u geschikt is.

1) Powerhouse Pilates

Powerhouse Pilates is een vorm van lichaamsbeweging die een fitness aanpak biedt. Het werd opgericht door Marci Clark en Christine Romani-Ruby naar Pilates training direct beschikbaar zijn voor fitness professionals.

2) Peak Pilates

Peak Pilates is een van de vele vormen van Pilates, echt en volledig andere benadering. Peak Pilates certificering programma's richten zich op professionele ontwikkeling en een diep begrip van de geïntegreerde, systematische aanpak van Pilates in het algemeen.

Deze kennis is van belang, omdat het is wat zorgt voor de solide basis en vertrouwen en deze twee dingen zijn nodig om een succesvolle Pilates instructeur te worden.

Daarnaast zijn de Peak Pilates certificeringsprogramma's een modulair leerprogramma om u te helpen te leren en te onderwijzen in uw eigen tempo en op hetzelfde moment aan te passen bij uw persoonlijke trainingsprogramma op het niveau van Peak Pilates. Het is verplicht voor elke Pilates student, ongeacht hun specifieke staat of ervaring dat wordt begonnen met het leren van het inleidende systeem.

3) Stott Pilates

Stott Pilates is een die zich richt op de ademhaling, kern conditioning en lichaamsbewustzijn. Daarnaast is Stott Pilates uit te oefenen om een veilige en zeer effectieve methode, dat is een zeer belangrijk onderdeel van de Pilates routines helemaal strekken. Stott Pilates is ook geweldig, want het versterkt en toont het lichaam zonder toevoeging van ongewenste bulk en zonder druk uit te oefenen op je gewrichten.

Stott Pilates wordt uitgevoerd op een mat en het gebruik van speciale apparatuur. Het wordt beschouwd als een van de weinige fitness-regimes die een leven lang duren. Bovendien wordt het beschouwd als de perfecte aanvulling op de cardiovasculaire-oefening, sport en revalidatie.

4) Macht Pilates

Macht Pilates oefeningen zitten op bijna dezelfde lijn als yoga, maar met een belangrijk verschil - de fitness in yoga komt uit het denken voor het eerst, zoals de diepe meditatie, enz. De Power Pilates een reeks van oefeningen die gericht is op het opbouwen van de spieren en biedt verbetering van de algemene toestand van het lichaam en de geest.

Er zijn veel programma's die een aantal van Power Pilates oefeningen bieden op verschillende niveaus van betekenis. De Power Pilates is een serie oefeningen die een persoon voor ongeveer 12-36 uur per week kan nemen. De Power Pilates gaat vrijwel altijd gepaard met een of andere vorm van apparatuur. Deze apparaten worden gebruikt voor verschillende spiergroepen rekken.

De Power Pilates oefeningen zijn een geweldige manier om fit te blijven. Yoga is de enige andere manier om hetzelfde niveau van fitheid van de geest en het lichaam te bereiken. Macht Pilates is niet te duur om te bereiken, of zo arbeidsintensief als yoga, maar het is zeer effectief. Net als bij yoga, moet je zeer flexibel zijn.

5) Yoga Pilates

Er zijn verschillende yoga Pilates workouts, oefeningen, die hun basis in yoga hebben, samen met Pilates omdat zij hebben deelgenomen aan flexibiliteit en kern van kracht. Een sporter kan door deze yoga Pilates oefeningen te doen in een rustig tempo door het inademen langzaam en diep in de training. Yoga Pilates oefeningen kunnen zelfs werken met een ander niveau van fitness en flexibiliteit. Toch moet men ook met de arts overleggen voordat u een van deze opleidingen gaat volgen.

Er zijn bepaalde yoga Pilates richtlijnen en yoga houdingen die niet mogen worden uitgevoerd op een volle maag. Draag altijd comfortabele kleding voor beweging.

6) Pilates en zwangerschap

Pilates wordt gezien als een van de beste manieren om een zwangere vrouw voor te bereiden op de geboorte van hun baby's.De dynamische bewegingen van Pilates  en door spieruithoudingsvermogen helpen haar een beter evenwicht te creeren

Een van de beste en meest belangrijke onderdelen van Pilates en zwangerschap is dat het de perfecte uitvalsbasis is voor het werk van een vrouw en leveringsproces. Pilates is zeer geschikt voor zwangere vrouwen, omdat het helpt om te ontspannen van de vrouw haar spieren zachter maken wanneer het tijd is om de baby te leveren is dat een zeer nuttige factor.

Maar zoals met elke andere vorm van fysieke activiteit,  zal de zwangere vrouw haar arts moeten raadplegen voor advies.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 12
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie sport

badminton

badminton word gezien als een saaie luie sport, en toch is het de snelste sport ter wereld, hier wat uitleg over de spelregels

De voetbalverslaggeving in Nederland

een visie over de voetbalverslaggeving in nederland

Pastor, Taribo West

Succesvolle Nigeriaanse clubhopper, die vooral bekendheid verwierf door zijn excentrieke haarstijl.

Tour de france

Het geheim van de gele trui.

Korfbal: De spelregels

Zelf heb ik op korfbal gezeten en vond het een leuke, explosieve sport. Meisjes en jongens gemengd in een team wat het des te leuker maakt. In dit artikel behandel ik de kenmerken/spelregels van deze balsport!

Wielrennen op een Tacx Rollerbank

De Tacx rollerbank wordt de door grootste wielrenners gebruikt voor een belangrijke tijdrit. Is het voor particulier gebruik handig om zo’n Tacx aan te schaffen? En wat kan je er dan mee? Welke overwegingen moet men maken en wat zijn de voor- en nadelen van de rollerbank?

Beginnen met duiken

Begin vandaag nog met je Padi duik cursus. Hoe, wat, waar en waarom over duiken.

Hoe vang je die ene grote karper?

Het vangen van die grote karper gebeurt niet zonder een goede voorbereiding. Hier zijn alvast enkele raadgevingen die je op weg kunnen helpen.

Kwartfinale Chelsea Liverpool lijkt al beslist

1-3 Liverpool Chelsea lijkt het een gesloten zaak.

levende legende Lionel Messi

FC Barcelona's levende legende Messi.

Hoe zal de rematch tussen Yushin Okami en Anderson Silva verlopen?

Een analyse over hoe de rematch tussen Okami en A.Silva zal verlopen.

Blade runner: Oscar Pistorius

Haalt blade runner voordeel uit zijn protheses

'Tist', Poul Nielsen

Amateurvoetballer die 52 keer scoorde in 38 interlands voor Denemarken.

Snel in Shape met de Ab Doer Twist

Met de ab doer twist kun je je lichaam in je eigen huis sterker maken. Het is een gemakkelijk, snel en effectief apparaat.

Iedereen kan top coach worden met het Barcelona systeem.

Met voetbal win je alleen als team, één speler is nooit bepalend.

Pentjak Silat, een oosterse vechtkunst

Pentjak Silat, oosterse vechtkunst waarbij geestelijke ontwikkeling, ontspanning, snelheid en soepelheid en kracht centraal staan. Pentjak Silat wordt ook wel Pencak Silat genoemd.

WTA-toernooi van Rosmalen

Het enige WTA-tornooi van Nederland, doch een vaste waarde binnen het tenniscircuit

Legendary Dixie

De man die net zo hard kopte als anderen schoten, en er 60 in een seizoen inlegde. Een legende die zijn laatste zucht uitblies in zijn geliefde stadion.

Krav Maga - De Israelische zelfverdedigingssport

Krav Maga uitleg wat de sport inhoud

Paintball: Masker/ Goggles

Keuze van een masker

Start to run, beginnen met hardlopen met je persoonlijke coach!

Lees hier hoe je binnen 20 weken 10 km kan hardlopen!

Rugby

Rugby is een leuke cantact sport voor grote, kleine, dikke, dunne, dames en heren.

Corruptie Fifa leidt tot frustratie!

Hoe de corruptie binnen de fifa tot frustratie leidt bij de voetballiefhebber

Franck Ribery/Scarface raakt slaags met Arjen Robben.

Johan Derken over zijn turbulente carriere

De Voetbal loopbaan van Johan Derksen