Wat zijn de duurste voetbaltransfers ooit??


Publicatie datum:

In deze artikel word vertelt wat de 5 duurste voetbaltransfers ooit zijn ik zou zeggen check it.

Gesponsorde koppelingen

Je hebt veel goede voetballers maar welke voetballer is nou het duurste ooit verkocht hieronder staan de duurste transfers ooit, waarschijnlijk ken je alle spelers wel.

Hieronder zie je de grote voetbal namen dan.

5. Fernando Torres(58 miljoen)

Op nummer 5 staat de Spanjaard Fernando Torres, hij staat op de 5 de plaats de transfer die hij maakte van Liverpool naar Chelsea koste Chelsea zo'n 58 miljoen Euro, Torres speelde van 2000 tot 2006 bij Atletico Madrid, Atletico verkocht hem in 2007 aan Liverpool hij speelde daar van 2007 tot 2010, toen maakte hij de transfer naar Chelsea die wel 58 miljoen koste. Torres speelt ook voor het nationale elftal van Spanje, hij heeft daar een vaste basis plaats verovert, Torres won in 2010 de WK met het Spaanse elftal dat van Nederland won met 1-0. Dus staat hij verdiend op de 5 de plaats in deze ranking.

4. Luis Figo (58,5 miljoen)

Op nummer 4 staat de Portugees Luis Figo, hij staat op de 4 de plaats met een transfer die hij maakte van FC Barcelona naar Real Madrid, de transfer koste Real Madrid zo'n 58,5 miljoen Euro, Figo speelt al lange tijd niet meer maar de clubs waar hij speelde waren Sporting Lissabon,Fc Barcelona,Real Madrid en Inter Milan. Hij speelde van 1989 tot 1994 bij Sporting Lissabon en hij speelde van 1995 tot 1999 bij Barcelona maar toen verkocht Barcelona hem voor een record bedrag van 58,5 miljoen aan Real Madrid, hij speelde van 2000 tot 2004 bij Real Madrid die hem verkocht aan Inter Milan, daar speelde hij van 2005 tot 2008. Figo speelde ook bij het Nationale Elftal van 1991 tot 2006.

3. Ricardo Kaka (65 miljoen)

Op nummer 3 staat de Braziliaan Ricardo Kaka, Hij staat op de 3 de plaats met een transfer die hij maakte van Ac Milan naar Real Madrid, de Transfer koste Madrid 65 miljoen Euro, de clubs waar Kaka heeft gespeeld zijn Sau Paulo Fc,Ac Milan en Real Madrid. Kaka speelde van 2000 tot 2003 bij Sau Paulo Fc en toen werd hij gekocht door het grote Ac Milan daar speelde hij van 2003 tot 2009 en toen verkocht Milaan hem aan Real Madrid voor een record bedrag van 65 miljoen Euro. Kaka speelde van 2002 tot op het heden voor het Braziliaans Elftal.

2. Zinedine Zidane (73 miljoen)

Op nummer 2 staat de Frans man Zinedine Zidane, Hij staat op de 2 de plaats met een transfer die hij maakte van Juventus naar Real Madrid, de transfer koste Real 73 miljoen Euro, de clubs waar Zidane heeft gespeeld zijn As Cannes, Girondins de Bordeux,Juventus en Real Madrid. Zidane speelde van 1988 tot 1991 bij As Cannes toen werd hij verkocht aan Girondins de Bordeux daar speelde hij van 1992 tot 1995 toen ging hij naar Juventus daar speelde hij van 1996 tot 2000 toen werd hij verkocht aan het grote Real Madrid voor wel 73 miljoen Euro. Zidane speelde voor het Nationale elftal van 1994 tot 2006, en een ding herinneren we allemaal van Zidane De kopstoot tegen Matarazi.

1. Cristiano Ronaldo (94 miljoen)

Op nummer 1 staat de Portugees Cristiano Ronaldo, hij staat op de eerste plaats met een transfer die hij maakte van Manchester United naar Real Madrid, de transfer koste Real zo'n 94 miljoen Euro, de clubs waar Ronaldo heeft gespeeld zijn Sporting Lissabon,Manchester United en Real Madrid, Ronaldo speelde van 2002 tot 2003 bij Sporting Lissabon en toen werd hij verkocht aan Manchester United daar speelde hij van 2003 tot 2008 en toen werd hij verkocht aan Real Madrid daar speelde hij vanaf 2009 tot op het heden. C. Ronaldo heeft een vaste basisplaats in het Nationale elftal. Dus staat hij met een Transfer van 94 miljoen Euro op nummer 1 in deze ranking.

Conclusie:

Dit was de ranking, een opvallende ding is dat de 4 duurste transfers allemaal verkocht werden aan Real Madrid, maar Real word niet voor niets de rijkste club ter wereld genoemd, ik denk dat een paar spelers de transfer van C.Ronaldo kunnen overtreffen, Ik zelf denk dat Lionel Messi voor een paar miljoen meer verkocht zou worden. Maar voor nu staat C.Ronaldo op nummer 1 op mijn ranking.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 16
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie sport

Oudste professionele voetbalclub

Een artikel over de oudste nog actieve voetbalclubs in Europa

Wat is de avontuurlijkste vorm van wintersport?

Skiën, langlaufen, snowboarden, ijsklimmen, wat is de avontuurlijkste vorm van wintersport?

Sportvoeding

Wat is sportvoeding juist en waaruit bestaat deze zoal?

Mineralen bij het sporten

Opsomming van de belangrijkste minderalen bij het sporten

Thuis trainen een goed alternatief voor de sportschool?

thuis trainen lijkt een ideale oplossing maar wat zijn nu de voordelen en wat zijn de valkuilen.

badminton

badminton word gezien als een saaie luie sport, en toch is het de snelste sport ter wereld, hier wat uitleg over de spelregels

Full Body Training

Hoe krijg ik een strak lichaam?

De bijzondere band tussen Speedo en de zwemwereld

Het merk Speedo en de zwemwereld zijn niet meer los van elkaar te zien

Pastor, Taribo West

Succesvolle Nigeriaanse clubhopper, die vooral bekendheid verwierf door zijn excentrieke haarstijl.

Zumba verovert de wereld

Zumba verovert de wereld!

Racing Mechelen

Waar een wil is, is een weg

Keert Gerard Kemkers terug als schaatscoach?

Gerard Kemkers, misschien wel de meest succesvolle schaatscoach ooit, stopte in 2014 om bij FC Groningen aan de slag te gaan. Of keert hij terug als schaatscoach?

De avond4daagse

De avondvierdaagse is een sportieve oerhollandse traditie. Maar hoe is dit groots georganiseerde wandelevenement nu eigenlijk ontstaan?

Legendary Dixie

De man die net zo hard kopte als anderen schoten, en er 60 in een seizoen inlegde. Een legende die zijn laatste zucht uitblies in zijn geliefde stadion.

Het juiste onthakingsgereedschap

Hoe kan ik veilig een snoek onthaken?

Olympische Spelen

waarom de olympische spelen goed zijn voor Nederland

Hardlopen als therapie

Steeds meer mensen ervaren de therapeutische werking van hardlopen.

Tour de france

Het geheim van de gele trui.

Barcelona - Chelsea

'De verdediging is de beste aanval'

Niet juichen wanneer tegen de oude club wordt gescoord

Niet juichen wanneer tegen de oude club wordt gescoord, wordt dit wel of niet gewaardeerd?

Hatha Yoga is sport, maar veel meer dan dat!

Hatha-yoga maakt niet alleen het lichaam soepel en sterk, maar brengt vooral evenwicht tussen lichaam en geest.�

Stretchen of juist niet?

is stretchen in of uit? Is het nodig of niet?

Werkstuk over tennis

Alles over de oorsprong de ontwikkeling van het hedendaagse Tennis.

Hoe vang je die ene grote karper?

Het vangen van die grote karper gebeurt niet zonder een goede voorbereiding. Hier zijn alvast enkele raadgevingen die je op weg kunnen helpen.

Clenbuterol gebruik

Contador word geschorst voor 1 jaar, voor een minimale hoeveelheid clenbuterol in zijn lichaam. Dit artikel zet de dopingregels over clenbuterol uiteen en bekijkt eerdere gevallen. Is een schorsing hier op zijn plaats?