Wat zijn de duurste voetbaltransfers ooit??


Publicatie datum:

In deze artikel word vertelt wat de 5 duurste voetbaltransfers ooit zijn ik zou zeggen check it.

Gesponsorde koppelingen

Je hebt veel goede voetballers maar welke voetballer is nou het duurste ooit verkocht hieronder staan de duurste transfers ooit, waarschijnlijk ken je alle spelers wel.

Hieronder zie je de grote voetbal namen dan.

5. Fernando Torres(58 miljoen)

Op nummer 5 staat de Spanjaard Fernando Torres, hij staat op de 5 de plaats de transfer die hij maakte van Liverpool naar Chelsea koste Chelsea zo'n 58 miljoen Euro, Torres speelde van 2000 tot 2006 bij Atletico Madrid, Atletico verkocht hem in 2007 aan Liverpool hij speelde daar van 2007 tot 2010, toen maakte hij de transfer naar Chelsea die wel 58 miljoen koste. Torres speelt ook voor het nationale elftal van Spanje, hij heeft daar een vaste basis plaats verovert, Torres won in 2010 de WK met het Spaanse elftal dat van Nederland won met 1-0. Dus staat hij verdiend op de 5 de plaats in deze ranking.

4. Luis Figo (58,5 miljoen)

Op nummer 4 staat de Portugees Luis Figo, hij staat op de 4 de plaats met een transfer die hij maakte van FC Barcelona naar Real Madrid, de transfer koste Real Madrid zo'n 58,5 miljoen Euro, Figo speelt al lange tijd niet meer maar de clubs waar hij speelde waren Sporting Lissabon,Fc Barcelona,Real Madrid en Inter Milan. Hij speelde van 1989 tot 1994 bij Sporting Lissabon en hij speelde van 1995 tot 1999 bij Barcelona maar toen verkocht Barcelona hem voor een record bedrag van 58,5 miljoen aan Real Madrid, hij speelde van 2000 tot 2004 bij Real Madrid die hem verkocht aan Inter Milan, daar speelde hij van 2005 tot 2008. Figo speelde ook bij het Nationale Elftal van 1991 tot 2006.

3. Ricardo Kaka (65 miljoen)

Op nummer 3 staat de Braziliaan Ricardo Kaka, Hij staat op de 3 de plaats met een transfer die hij maakte van Ac Milan naar Real Madrid, de Transfer koste Madrid 65 miljoen Euro, de clubs waar Kaka heeft gespeeld zijn Sau Paulo Fc,Ac Milan en Real Madrid. Kaka speelde van 2000 tot 2003 bij Sau Paulo Fc en toen werd hij gekocht door het grote Ac Milan daar speelde hij van 2003 tot 2009 en toen verkocht Milaan hem aan Real Madrid voor een record bedrag van 65 miljoen Euro. Kaka speelde van 2002 tot op het heden voor het Braziliaans Elftal.

2. Zinedine Zidane (73 miljoen)

Op nummer 2 staat de Frans man Zinedine Zidane, Hij staat op de 2 de plaats met een transfer die hij maakte van Juventus naar Real Madrid, de transfer koste Real 73 miljoen Euro, de clubs waar Zidane heeft gespeeld zijn As Cannes, Girondins de Bordeux,Juventus en Real Madrid. Zidane speelde van 1988 tot 1991 bij As Cannes toen werd hij verkocht aan Girondins de Bordeux daar speelde hij van 1992 tot 1995 toen ging hij naar Juventus daar speelde hij van 1996 tot 2000 toen werd hij verkocht aan het grote Real Madrid voor wel 73 miljoen Euro. Zidane speelde voor het Nationale elftal van 1994 tot 2006, en een ding herinneren we allemaal van Zidane De kopstoot tegen Matarazi.

1. Cristiano Ronaldo (94 miljoen)

Op nummer 1 staat de Portugees Cristiano Ronaldo, hij staat op de eerste plaats met een transfer die hij maakte van Manchester United naar Real Madrid, de transfer koste Real zo'n 94 miljoen Euro, de clubs waar Ronaldo heeft gespeeld zijn Sporting Lissabon,Manchester United en Real Madrid, Ronaldo speelde van 2002 tot 2003 bij Sporting Lissabon en toen werd hij verkocht aan Manchester United daar speelde hij van 2003 tot 2008 en toen werd hij verkocht aan Real Madrid daar speelde hij vanaf 2009 tot op het heden. C. Ronaldo heeft een vaste basisplaats in het Nationale elftal. Dus staat hij met een Transfer van 94 miljoen Euro op nummer 1 in deze ranking.

Conclusie:

Dit was de ranking, een opvallende ding is dat de 4 duurste transfers allemaal verkocht werden aan Real Madrid, maar Real word niet voor niets de rijkste club ter wereld genoemd, ik denk dat een paar spelers de transfer van C.Ronaldo kunnen overtreffen, Ik zelf denk dat Lionel Messi voor een paar miljoen meer verkocht zou worden. Maar voor nu staat C.Ronaldo op nummer 1 op mijn ranking.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 16
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie sport

Messi klaar voor start nieuw seizoen

Lionel Messi is klaar voor het nieuw seizoen in de Primera Division.

Olympische Spelen

waarom de olympische spelen goed zijn voor Nederland

Hoe zal de rematch tussen Yushin Okami en Anderson Silva verlopen?

Een analyse over hoe de rematch tussen Okami en A.Silva zal verlopen.

Parachutespringen

Parachutespringen, de basis, waar en op wat voor manier?

Wat is de oudste voetbalclub ter wereld?

Dit artikel gaat over welke club zich de oudste voetbalclub ter wereld mag noemen.

De Nijmeegse Wandelvierdaagse - het begin.

In dit artikel leg ik uit hoe de Nijmeegse Wandelvierdaagse is ontstaan en waarom deze wandeltocht voor zoveel mensen zo speciaal is.

Gratis eredivisie voetbal kijken op de televisiezender Fox

Op verzoek van velen komt de televisiezender Fox gratis in de plaats van 13th Street.

Bondscoach van Marwijk weg?

Na het debacle van afgelopen week is de kritiek op Van Marwijk groot.

Hardlopen

Hardlopen om aan je gezondheid, conditie en snelheid te werken.

De theorie van Janda

Het principe van Janda legt uit welke spieren we moeten verkorten en welke verlengen om een goede lichaamshouding te bekomen en blessures te voorkomen.

Keert Gerard Kemkers terug als schaatscoach?

Gerard Kemkers, misschien wel de meest succesvolle schaatscoach ooit, stopte in 2014 om bij FC Groningen aan de slag te gaan. Of keert hij terug als schaatscoach?

Hatha Yoga is sport, maar veel meer dan dat!

Hatha-yoga maakt niet alleen het lichaam soepel en sterk, maar brengt vooral evenwicht tussen lichaam en geest.�

De geschiedenis van de formule 1 sport!

Wat is de geschiedenis van de formule 1 wagen?

Pentjak Silat, een oosterse vechtkunst

Pentjak Silat, oosterse vechtkunst waarbij geestelijke ontwikkeling, ontspanning, snelheid en soepelheid en kracht centraal staan. Pentjak Silat wordt ook wel Pencak Silat genoemd.

Belang Sport voor kinderen

Belang sporten voor de sociale ontwikkeling voor kinderen

Tips bij de aanschaf van loopschoenen

Waar moet u op letten wanneer u nieuwe loopschoenen gaat kopen?

Zo worden wij Europees Kampioen

Voetbal, Europees kampioenschap, EK 2012, Nederlands Elftal, Oranje, Polen, Oekraine, Nederland, Spanje, Duitsland.

play-offs van de Jupiler league

De play-offs van de jupiler pro league staan weer in het verschiet? Hoe zit het nu eigenlijk met deze play-offs?

Fitness tips

Fitness is leuker als je je focust op wat je wilt bereiken en welke apparaten je daarvoor kunt gebruiken. Met tegenzin op de loopband lopen, helpt niet.

Plezier voor twee met stijldansen

Stijldansen is plezier voor twee. Wat is stijldansen?

Bodybuilding training en voeding

tips voor beginnende bodybuilders

Paaldansen, pole fitness, paaldanseres

Op deze pagina vindt je uitgebreide informatie over paaldansen, paaldanseressen, pole fitness en paalsport

Speelsteden WK voetbal 2014

Speelsteden van het WK voetbal in 2014 in Brazilië

Bridge: sterke klaver biedsystemen

Precisie is een zeer succesvol biedsysteem

De kunst van het aanslaan.

Hoe een vis aanslaan?