Wat zijn de duurste voetbaltransfers ooit??


Publicatie datum:

In deze artikel word vertelt wat de 5 duurste voetbaltransfers ooit zijn ik zou zeggen check it.

Gesponsorde koppelingen

Je hebt veel goede voetballers maar welke voetballer is nou het duurste ooit verkocht hieronder staan de duurste transfers ooit, waarschijnlijk ken je alle spelers wel.

Hieronder zie je de grote voetbal namen dan.

5. Fernando Torres(58 miljoen)

Op nummer 5 staat de Spanjaard Fernando Torres, hij staat op de 5 de plaats de transfer die hij maakte van Liverpool naar Chelsea koste Chelsea zo'n 58 miljoen Euro, Torres speelde van 2000 tot 2006 bij Atletico Madrid, Atletico verkocht hem in 2007 aan Liverpool hij speelde daar van 2007 tot 2010, toen maakte hij de transfer naar Chelsea die wel 58 miljoen koste. Torres speelt ook voor het nationale elftal van Spanje, hij heeft daar een vaste basis plaats verovert, Torres won in 2010 de WK met het Spaanse elftal dat van Nederland won met 1-0. Dus staat hij verdiend op de 5 de plaats in deze ranking.

4. Luis Figo (58,5 miljoen)

Op nummer 4 staat de Portugees Luis Figo, hij staat op de 4 de plaats met een transfer die hij maakte van FC Barcelona naar Real Madrid, de transfer koste Real Madrid zo'n 58,5 miljoen Euro, Figo speelt al lange tijd niet meer maar de clubs waar hij speelde waren Sporting Lissabon,Fc Barcelona,Real Madrid en Inter Milan. Hij speelde van 1989 tot 1994 bij Sporting Lissabon en hij speelde van 1995 tot 1999 bij Barcelona maar toen verkocht Barcelona hem voor een record bedrag van 58,5 miljoen aan Real Madrid, hij speelde van 2000 tot 2004 bij Real Madrid die hem verkocht aan Inter Milan, daar speelde hij van 2005 tot 2008. Figo speelde ook bij het Nationale Elftal van 1991 tot 2006.

3. Ricardo Kaka (65 miljoen)

Op nummer 3 staat de Braziliaan Ricardo Kaka, Hij staat op de 3 de plaats met een transfer die hij maakte van Ac Milan naar Real Madrid, de Transfer koste Madrid 65 miljoen Euro, de clubs waar Kaka heeft gespeeld zijn Sau Paulo Fc,Ac Milan en Real Madrid. Kaka speelde van 2000 tot 2003 bij Sau Paulo Fc en toen werd hij gekocht door het grote Ac Milan daar speelde hij van 2003 tot 2009 en toen verkocht Milaan hem aan Real Madrid voor een record bedrag van 65 miljoen Euro. Kaka speelde van 2002 tot op het heden voor het Braziliaans Elftal.

2. Zinedine Zidane (73 miljoen)

Op nummer 2 staat de Frans man Zinedine Zidane, Hij staat op de 2 de plaats met een transfer die hij maakte van Juventus naar Real Madrid, de transfer koste Real 73 miljoen Euro, de clubs waar Zidane heeft gespeeld zijn As Cannes, Girondins de Bordeux,Juventus en Real Madrid. Zidane speelde van 1988 tot 1991 bij As Cannes toen werd hij verkocht aan Girondins de Bordeux daar speelde hij van 1992 tot 1995 toen ging hij naar Juventus daar speelde hij van 1996 tot 2000 toen werd hij verkocht aan het grote Real Madrid voor wel 73 miljoen Euro. Zidane speelde voor het Nationale elftal van 1994 tot 2006, en een ding herinneren we allemaal van Zidane De kopstoot tegen Matarazi.

1. Cristiano Ronaldo (94 miljoen)

Op nummer 1 staat de Portugees Cristiano Ronaldo, hij staat op de eerste plaats met een transfer die hij maakte van Manchester United naar Real Madrid, de transfer koste Real zo'n 94 miljoen Euro, de clubs waar Ronaldo heeft gespeeld zijn Sporting Lissabon,Manchester United en Real Madrid, Ronaldo speelde van 2002 tot 2003 bij Sporting Lissabon en toen werd hij verkocht aan Manchester United daar speelde hij van 2003 tot 2008 en toen werd hij verkocht aan Real Madrid daar speelde hij vanaf 2009 tot op het heden. C. Ronaldo heeft een vaste basisplaats in het Nationale elftal. Dus staat hij met een Transfer van 94 miljoen Euro op nummer 1 in deze ranking.

Conclusie:

Dit was de ranking, een opvallende ding is dat de 4 duurste transfers allemaal verkocht werden aan Real Madrid, maar Real word niet voor niets de rijkste club ter wereld genoemd, ik denk dat een paar spelers de transfer van C.Ronaldo kunnen overtreffen, Ik zelf denk dat Lionel Messi voor een paar miljoen meer verkocht zou worden. Maar voor nu staat C.Ronaldo op nummer 1 op mijn ranking.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 16
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie sport

badminton

badminton word gezien als een saaie luie sport, en toch is het de snelste sport ter wereld, hier wat uitleg over de spelregels

Wat eet ik na een training?

Als je de juiste voedingsstoffen eet, helpt het je ook om vet te verliezen.

Wel of geen Londen voor Miranda Boonstra

hoe 8 seconde de gemoederen binnen noc en de knau flink bezig houden

Sportschoenen: De vaktermen

over de vaktermen die te maken hebben met sportschoenen

Sportvoeding

Wat is sportvoeding juist en waaruit bestaat deze zoal?

Wie is Kaka

dit is een stukje tekst over Kaka

Zumba, de nieuwe fitnesstrend.

Zumba is dè nieuwe trend op het gebied van fitness, maar waarom?

Het verkrijgen van Six-Pack

Waarom wil je Six-Pack verkrijgen? Hoe verkrijg je Six-Pack?

Sportverslaving: Als sporten ongezond wordt

Dwangmatig/verslavend sporten.

Een cadeau voor de voetballiefhebber

Is je vriend of man voetballiefhebber? Als zijn verjaardag of de kerst er weer aankomt wordt het tijd om weer een leuk voetbal cadeau voor hem uit te zoeken.

De geschiedenis van de formule 1 sport!

Wat is de geschiedenis van de formule 1 wagen?

Net dat meer calorieen verbranden

In dit artikel gaan we tips geven hoe jij ook net dat meer calorieen kunt verbranden en volhouden !

Vlaggendrager Dorian van Rijsselberge

Elfstedentocht

De Elfstedentocht is een van de meest populaire sportevenementen in de winterperiode van ons land.

Olympische Spelen

waarom de olympische spelen goed zijn voor Nederland

Ruxandra Dragomir

Roemeens tennisspeelster die vooral furore maakte in het WTA circuit

De kunst van het aanslaan.

Hoe een vis aanslaan?

Wie hoort er in de spits bij Oranje?

dit artikeltje gaat over wie er in de spits hoort bij het Nederlands elftal

Fitness tips

Fitness is leuker als je je focust op wat je wilt bereiken en welke apparaten je daarvoor kunt gebruiken. Met tegenzin op de loopband lopen, helpt niet.

Ferrari in de Formule 1

Ferrari is Formule 1, en Formule 1 is Ferrari. Als enige team is de Italiaanse renstal vanaf de start van het wereldkampioenschap Formule 1 in 1950, alle seizoenen van de partij geweest. “Ferrari is het enige team dat we echt zouden missen als ze zouden stoppen’’ zei Bernie Ecclestone de grote baas van de Formule

Manchester United FC

manchester united de beste voetbalclub in Engeland

levende legende Lionel Messi

FC Barcelona's levende legende Messi.

De geschiedenis van het voetbal

Voetbal is de meest populaire sport ter wereld, maar hoe is deze sport ontstaan?

Wat is de oudste voetbalclub ter wereld?

Dit artikel gaat over welke club zich de oudste voetbalclub ter wereld mag noemen.

Stretchen of juist niet?

is stretchen in of uit? Is het nodig of niet?