Het verkrijgen van Six-Pack


Publicatie datum:

Waarom wil je Six-Pack verkrijgen? Hoe verkrijg je Six-Pack?

Gesponsorde koppelingen

Iedere man op aarde wil blokjesbuik hebben en voor sommige lukt dat vrij gemakkelijk, terwijl anderen hardnekkige processen moeten ondergaan. Het is van belang om een doel te hebben tijdens het sporten. Bij het verkrijgen van Six-Pack behoren twee categorieën, namelijk: de buikspieren zichtbaar maken of de buik versterken. Voor de meeste mensen moet de eerste categorie waargemaakt worden. 

Velen denken dat ze veelvuldig buikoefeningen moeten uitvoeren om de blokjes te verkrijgen. Dit is echter verkeerd, want de ironie hier is dat degene een bepaalde handeling uitvoert voor de beloning die diegene al bezit. Als mensen geen Six-Pack bezitten, dan zouden ze als noedels eruit zien. Het zichtbaar maken van de blokjes is op een andere frequentie dan het verkrijgen van de blokjes. In plaats van veelvuldig buikoefeningen verrichten kan een persoon zich beter concentreren op het verrichten van cardio-oefeningen en minder van het onnodige te eten. De onaantrekkelijkheid van cardio-oefeningen zullen voor veel sporters een obstakel zijn, maar om de blokjes te laten zien moeten ze veel vet verbranden.

 

Tele-shop komt altijd met aantrekkelijke producten voor buikoefeningen. Het zichtbaar maken van de Six-Pack wordt niet behaald door een paar minuten per dag opofferen voor buikoefeningen. Zolang de sporters geen lichaamsvet verliezen, zullen hun blokjes nooit zichtbaar worden. Alle producten die beweren dat ze sporters helpen met het zichtbaar maken van de buikspieren zijn vals. Als de blokjes te koop zijn, dan zou iedereen blokjesbuik bezitten.

 

De bovenste buikspieren zijn voor velen zichtbaarder dan de onderste buikspieren. Dit komt voornamelijk omdat bij de onderste buikspieren het vet veel dikker is dan bij de bovenste buikspieren. Velen denken ook dat zij diverse en harde oefeningen moeten uitvoeren om de onderste buikspieren zichtbaar te maken. Echter zijn er geen speciale buikoefeningen nodig om de buikspieren zichtbaar te maken. Ze zijn er al, maar het lichaamsvet zit ervoor. De enige manier om ze zichtbaar te maken is door veelvuldig cardio-oefeningen te verrichten en minder van het onnodige te eten.

 

Wat is het nut van buikoefeningen? Het versterken van buikspieren is op een andere frequentie dan het zichtbaar maken van de buikspieren. Het verbetert de sportprestatie. Voor veel sporten is kracht van belang, die kracht komt voor een groot deel uit het gebied van de buikspieren, vb. Vechtsporten. Naast dat het de buikspieren versterkt, wordt de rug ook versterkt.

 

Dus buikspieren worden zichtbaar gemaakt door vet te verbranden en minder van het onnodige te eten. De buikspieren worden versterkt door buikoefeningen te verrichten. Voor deze zaken moeten de sporters geduld en doorzettingsvermogen bezitten.  


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 3
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie sport

Honkbal

De basisregels van honkbal.

Keert Gerard Kemkers terug als schaatscoach?

Gerard Kemkers, misschien wel de meest succesvolle schaatscoach ooit, stopte in 2014 om bij FC Groningen aan de slag te gaan. Of keert hij terug als schaatscoach?

Waarom 'harder' lopen?

Een aantal goede redenen om te beginnen met hardlopen!

Een cadeau voor de voetballiefhebber

Is je vriend of man voetballiefhebber? Als zijn verjaardag of de kerst er weer aankomt wordt het tijd om weer een leuk voetbal cadeau voor hem uit te zoeken.

Zoli, Magische Magyaar in de 21ste eeuw

De glansrijke carriëre van een Hongaar die afrekende met drugs, drank en slechte vrienden.

Anke Huber

Duitse tennister die 12 WTA tornooien op haar naam wist te schrijven

Belang Sport voor kinderen

Belang sporten voor de sociale ontwikkeling voor kinderen

Paaldansen of pole-fitness

De stripclubs ontstegen!

Hockey, de basis van het spel

In dit artikel wordt de basis van het hockeyspel besproken

Zumba verovert de wereld

Zumba verovert de wereld!

Wat eet ik na een training?

Als je de juiste voedingsstoffen eet, helpt het je ook om vet te verliezen.

‘Bewegingsarmoede’ kost meer dan sportblessures

‘Bewegingsarmoede’ kost meer dan sportblessures

Ferrari in de Formule 1

Ferrari is Formule 1, en Formule 1 is Ferrari. Als enige team is de Italiaanse renstal vanaf de start van het wereldkampioenschap Formule 1 in 1950, alle seizoenen van de partij geweest. “Ferrari is het enige team dat we echt zouden missen als ze zouden stoppen’’ zei Bernie Ecclestone de grote baas van de Formule

Is Financial Fair Play de toekomst van voetbal?

Gaan clubs zoals Barcelona en Chelsea echt de regerende hand van de UEFA voelen?

Uitslag per dag etappe Tour du France 2012

Per dag etappe de uitslag van de Tour du France 2012.

Paintball: Masker/ Goggles

Keuze van een masker

Capoeira

Capoeira is een Afrikaans-Braziliaanse vecht- en danssport.

Franck Ribery/Scarface raakt slaags met Arjen Robben.

aikido verdediging zonder aanval

aikido, hoe werkt de vechtsport zonder aanval?

Wielrennen op een Tacx Rollerbank

De Tacx rollerbank wordt de door grootste wielrenners gebruikt voor een belangrijke tijdrit. Is het voor particulier gebruik handig om zo’n Tacx aan te schaffen? En wat kan je er dan mee? Welke overwegingen moet men maken en wat zijn de voor- en nadelen van de rollerbank?

'Tist', Poul Nielsen

Amateurvoetballer die 52 keer scoorde in 38 interlands voor Denemarken.

Wat is de oudste voetbalclub ter wereld?

Dit artikel gaat over welke club zich de oudste voetbalclub ter wereld mag noemen.

AS Roma

De club, de historie en de fans

Net dat meer calorieen verbranden

In dit artikel gaan we tips geven hoe jij ook net dat meer calorieen kunt verbranden en volhouden !

Damesvoetbal

He! je laat je toch niet dollen door een meisje?!