50 tinten grijs


Publicatie datum:

Onweerstaanbaar en sensueel.

Gesponsorde koppelingen

Al meer dan 100.000 vrouwen over de hele wereld werden in vuur en vlam gezet van het eerste deel van deze trilogie. Her verhaal vertelt hoe de jonge vrouw, Anastacia, kennis maakt met de miljardair Christian, een mysterieuze man met een duister geheim.

Een schitterend boek dat moeilijk weg te leggen is. Een sensueel en meeslepend boek.

Gesponsorde koppelingen

Vijftig tinten grijs verteld het verhaal van Anastacia Steel, een studente, die samenwoont met haar beste vriendin Katherine. Wanneer Katherine vlak voor een interview voor de universiteitsschoolkrant ziek wordt, haar zij Anastacia over om voor haar in te vallen en het interview af te nemen. Ana stemt erin toe. Het blijkt om een interview te gaan met de zeer succesvolle ondernemer Christian Grey, hoofd van een miljoenenbedrijf.

Tijdens het interview valt Ana als een blok voor de knappe meneer Grey. Maar ze voelt zich ook geintimideert door hem. Als gevolg hiervan loopt het interview niet erg soepel en ze is ervan overtuigd het interview te hebben verpest. Ze vindt het niet zo erg omdat ze denkt dat ze hem toch nooit meer zal zien. Echter, tijds haar werk in de bouwmarkt, wordt ze opgeschrikt door hem als hij kabelbinders en touw koopt. Ana laat Christian weten dat Kate nog foto's van hem wil hebben voor bij het interview. Hij stemt hiertoe in en geeft Ana zijn nummer.

Zodra Ana et verhaal aan Kate verteld, haalt ze haar over om direkt een afspraak met hem te maken voor de foto's. Een bevriende fotograaf, José, wil de foto's maken. De foto's worden in het hotel van Christian gemaakt. Na afloop van de fotoshoot, vraagt hij of Ana nog even blijft om iets te drinken. En tijdens hun afspraak vraagt hij haar ineens of ze nog vrijgezel is. Ana komt erachter dat Christian, net als zij singel is. Hij is alleen niet een standaard type man, als het op relaties aan komt. Ana vindt Christian, met zijn doordringende grijze ogen heel erg aantrekkelijk. Maar ze weet niet zeker of hij haar ook aantrekkelijk vindt.

Nadat Ana haar examen heeft afgerond ontvangt ze een pakketje van Christian. Het blijken kopiën te zijn van de eerste editie van het boek "Tess of the d'Ubervilles", het boek dat zij voor de universiteit moest lezen. Ana is verbaasd. Later die avond gaat Ana met haar vrienden uit. In een dronken bui belt ze Christian op. Vanwege haar beschonken toestand zegt Christian haar te komen ophalen. Wanneer Ana even naar buiten gaat om een frisse neus te halen, probeert José haar te zoenen. Dit wordt voorkomen door de komst van Christian. Uiteindelijk vertrekt Ana met Christian naar zijn hotelkamer. Wanneer ze 's morgens wakker wordt, spreekt hij haar vermanend toe over haar gedrag van de vorige avond. Hij verwijt haar ervan niet goed voor zichzelf te hebben gezorgd.

Christian maakt haar vrij snel duidelijk sex met haar te willen. in eerste instantie zegt hij haar wel dat er daarvoor papierwerk getekend moet worden. Hier komt hij later, na een vrijpartij in de lift, op terug.

er volgt een date. Christian komt Ana met zijn helicopter halen. Ze vertrekken naar zijn apartement. Daar aangekomen, dringt Christian er bij Ana op aan om het contract te tekenen. Hierin wordt het haar verboden om met anderen te praten over alles wat zij doen. Ana gaat akkoord en tekend het eerste contract. Christian laat Ana vervolgens zijn kamer zien met sex-speeltjes en SM-attributen. Dan verteld hij haar wat het 2e contract inhoudt. Het is een contract van Dominatie en Onderdanigheid. Er zal alleen sprake zijn van een sexuele relatie tussen hen. Het contract verbied Ana om oogcontact te maken met Christian en om hem aan te raken. Ana is echter nog maagd. De sexuele relatie met Christian barst in alle hevigheid los.

In de volgende periode ontvangt Ana regelmatig pakketjes van Christian, waaronder een auto en een laptop. Met de laptop kunnen ze in contact blijven met elkaar. Er volgt een gedetailleerde versie van het contract van Dominantie en Onderdanigheid. De spannign tussen Ana en Christian stijgt. De verliefde Ana wordt steeds verder meegetrokken in Christian's wereld avn sexuele fantasieën. Meer en meer zal Christian macht over Ana uitoefenen. Want zijn diepste verlangen is de totoale controle over haar te krijgen. De omgang met Christian is voor Ana verslavend, spannend en sexy...

Laat je meeslepen in dit sensuele verhaal dat bol staat van sexuele verlangen en spanning.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie verslagen-scripties

Volkenrecht - Actuele situatie in Libië

Actuele situatie in Libië

Welke elementen zijn kenmerkend in de poëzie van M. Vasalis?

De kenmerken in de poezie van M. Vasalis die haar gedichten zo gevoelig en mooi maken.

Ontstaan van de Atheense Democratie, Deel I

Athene, Democratie, Hellas, Perzen, Griekenland, Fundamenten Westerse Geschiedenis

Vaccinatie wel altijd zo goed?

In het nieuwsblad van België stond een artikel over de opkomst van bof. Dit gaat mogelijk om een gemuteerde soort van de bof.

Betoog wietpas

Een betoog over de wietpas. Stelling: tegen de wietpas.