50 tinten grijs


Publicatie datum:

Onweerstaanbaar en sensueel.

Gesponsorde koppelingen

Al meer dan 100.000 vrouwen over de hele wereld werden in vuur en vlam gezet van het eerste deel van deze trilogie. Her verhaal vertelt hoe de jonge vrouw, Anastacia, kennis maakt met de miljardair Christian, een mysterieuze man met een duister geheim.

Een schitterend boek dat moeilijk weg te leggen is. Een sensueel en meeslepend boek.

Vijftig tinten grijs verteld het verhaal van Anastacia Steel, een studente, die samenwoont met haar beste vriendin Katherine. Wanneer Katherine vlak voor een interview voor de universiteitsschoolkrant ziek wordt, haar zij Anastacia over om voor haar in te vallen en het interview af te nemen. Ana stemt erin toe. Het blijkt om een interview te gaan met de zeer succesvolle ondernemer Christian Grey, hoofd van een miljoenenbedrijf.

Tijdens het interview valt Ana als een blok voor de knappe meneer Grey. Maar ze voelt zich ook geintimideert door hem. Als gevolg hiervan loopt het interview niet erg soepel en ze is ervan overtuigd het interview te hebben verpest. Ze vindt het niet zo erg omdat ze denkt dat ze hem toch nooit meer zal zien. Echter, tijds haar werk in de bouwmarkt, wordt ze opgeschrikt door hem als hij kabelbinders en touw koopt. Ana laat Christian weten dat Kate nog foto's van hem wil hebben voor bij het interview. Hij stemt hiertoe in en geeft Ana zijn nummer.

Zodra Ana et verhaal aan Kate verteld, haalt ze haar over om direkt een afspraak met hem te maken voor de foto's. Een bevriende fotograaf, José, wil de foto's maken. De foto's worden in het hotel van Christian gemaakt. Na afloop van de fotoshoot, vraagt hij of Ana nog even blijft om iets te drinken. En tijdens hun afspraak vraagt hij haar ineens of ze nog vrijgezel is. Ana komt erachter dat Christian, net als zij singel is. Hij is alleen niet een standaard type man, als het op relaties aan komt. Ana vindt Christian, met zijn doordringende grijze ogen heel erg aantrekkelijk. Maar ze weet niet zeker of hij haar ook aantrekkelijk vindt.

Nadat Ana haar examen heeft afgerond ontvangt ze een pakketje van Christian. Het blijken kopiën te zijn van de eerste editie van het boek "Tess of the d'Ubervilles", het boek dat zij voor de universiteit moest lezen. Ana is verbaasd. Later die avond gaat Ana met haar vrienden uit. In een dronken bui belt ze Christian op. Vanwege haar beschonken toestand zegt Christian haar te komen ophalen. Wanneer Ana even naar buiten gaat om een frisse neus te halen, probeert José haar te zoenen. Dit wordt voorkomen door de komst van Christian. Uiteindelijk vertrekt Ana met Christian naar zijn hotelkamer. Wanneer ze 's morgens wakker wordt, spreekt hij haar vermanend toe over haar gedrag van de vorige avond. Hij verwijt haar ervan niet goed voor zichzelf te hebben gezorgd.

Christian maakt haar vrij snel duidelijk sex met haar te willen. in eerste instantie zegt hij haar wel dat er daarvoor papierwerk getekend moet worden. Hier komt hij later, na een vrijpartij in de lift, op terug.

er volgt een date. Christian komt Ana met zijn helicopter halen. Ze vertrekken naar zijn apartement. Daar aangekomen, dringt Christian er bij Ana op aan om het contract te tekenen. Hierin wordt het haar verboden om met anderen te praten over alles wat zij doen. Ana gaat akkoord en tekend het eerste contract. Christian laat Ana vervolgens zijn kamer zien met sex-speeltjes en SM-attributen. Dan verteld hij haar wat het 2e contract inhoudt. Het is een contract van Dominatie en Onderdanigheid. Er zal alleen sprake zijn van een sexuele relatie tussen hen. Het contract verbied Ana om oogcontact te maken met Christian en om hem aan te raken. Ana is echter nog maagd. De sexuele relatie met Christian barst in alle hevigheid los.

In de volgende periode ontvangt Ana regelmatig pakketjes van Christian, waaronder een auto en een laptop. Met de laptop kunnen ze in contact blijven met elkaar. Er volgt een gedetailleerde versie van het contract van Dominantie en Onderdanigheid. De spannign tussen Ana en Christian stijgt. De verliefde Ana wordt steeds verder meegetrokken in Christian's wereld avn sexuele fantasieën. Meer en meer zal Christian macht over Ana uitoefenen. Want zijn diepste verlangen is de totoale controle over haar te krijgen. De omgang met Christian is voor Ana verslavend, spannend en sexy...

Laat je meeslepen in dit sensuele verhaal dat bol staat van sexuele verlangen en spanning.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie verslagen-scripties

Humanitaire interventie: Franse interventie in het Centraal Afrikaans keizerrijk (1979), Deel III

Bokassa, Centraal-Afrikaanse Republiek, Essay, Geschiedenis, Humanitaire Interventie

Wat is Psychologie

De basisprincipes in de psychologie, van waarneming tot motivatie.

Sanger DNA sequencing

Wat is Sanger DNA sequencing en hoe werkt het?

Loyaliteit als beleid

In dit artikel wordt gekeken naar de stelling: Het is een bedrijf (moreel) toegestaan om binnen het wettelijk kader onbeperkte toegang tot de gegevens van de consument te krijgen voor het gebruik van loyaliteitsprogramma�s. Dit wordt gedaan vanuit het oogpunt van de marketeer.

Controleleer - Accountantscontrolerisico - een inleiding

Een korte samenvatting van de begrippen bij het accountantscontrolerisico.

Voor een crimineel geen cent te veel

Leefbaar Rotterdam heeft het volgende opgenomen in hun verkiezingsprogramma: ouders die hun kinderen zo verwaarlozen, dat zij in de criminaliteit belanden, krijgen geen kinderbijslag. Maar schieten we hier iets mee op?

Wie was Giacomo Casanova?

een uitgebreid verslag over de historische figuur Giacomo Casanova en zijn leven.

De investituurstrijd

Dit artikel beschrijft het conflict tussen pausen en koningen tijdens de middeleeuwen

Volkenrecht - Het Nicaragua arrest

Een beschrijving van het Nicaragua arrest.

Confrontaties met onbekende cultuur: een korte geschiedenis

Dit artikel beschrijft hoe verschillende volken omgingen met onbekende volken

Historisch overzicht en ontwikkelingen van het Europees recht

Een kort Historisch overzicht en ontwikkelingen van het Europees recht van de afgelopen 50 jaar

Beroemde organisatiemodel: DOR model

Uitleg over het DOR-model; een organisatiemodel dat duidelijk geeft over de gang van zaken binnen een organisatie.

Robin Hood

Een uitgebreid verslag over Robin Hood

Kwantitatieve Observaties

Een korte uitleg over kwantitatieve observatie

Wat is de relatie tussen politiek en economie in het Klassieke Athene?

In dit artikel wordt het verband tussen de politiek en economie in het Klassieke Athene besproken

Verstand van Vechten

Het artikel onderzoekt het belang van de ontwikkeling van de intelligentietest voor amerikaanse rekruten voor de Eerste Wereldoorlog op de psychologie als wetenschap

Vaccinatie wel altijd zo goed?

In het nieuwsblad van België stond een artikel over de opkomst van bof. Dit gaat mogelijk om een gemuteerde soort van de bof.

Invoering van de Europese grondwet

Wat zijn de voor- en nadelen van een Europese grondwet?

Volkenrecht - Democratische republiek Congo en Uganda

Het arrest over de zaak die Congo tegen Uganda spande aan het Hof

Afblijven

In dit boekverslag beschrijf ik zo een beetje alles wat in het boek voorkomt.

Lucius Annaeus Seneca

Een korte beschrijving van het leven en werk van Lucius Annaeus Seneca

Polymerase Chain Reaction (PCR)

Wat is een Polymerase Chain Reaction (PCR)?

Het leven van Max Beckmann

Beschrijvende observatie

Een korte uitleg van de werking van een beschrijvende observatie.

De intrinsiek sociale groep

Dit artikel is een samenvatting van het stuk over de intrinstiek sociale groep uit het boek cultuur en lichaam van Voestermans en Verheggen