Walking with the dead


Publicatie datum:

Dit is een samenvatting van het Engelse boek Walking with the dead

Gesponsorde koppelingen

Walking with the dead is een engels boek. Ik heb hieronder een soort samenvatting gemaakt in het Nederlands.Walking with the dead is een niet zeer moeilijk boek het is vooral de basis van het Engels. Ik raad het boek daarom ook af aan ouderen mensen die de Engelse taal zeer goed behersen. Hieronder zie je een titelverklaring,bijschrijving van de hoofdpersoon en een korte samenvatting.  

Walking with the dead.


Titelverklaring.

De titel walking with the dead is eigenlijk dat Stevie de hoofdpersoon met Maria naar de middeleeuwen gaat en Maria is een geest dus eigenlijk loopt Stevie gewoon met de doodde. Hij reist door de tijd met Maria.

Beschrijving van de hoofdpersoon.

Ik doe mijn beschrijving over Stevie, Stevie is een jongen van 14 jaar hij heeft ruzie met zijn vader en hij is een sterke jongen hij heeft veel moed, hij had zoveel moed dat hij tegen een geest kon praten, hij word soms ook beschreven als een avonturier hij houd van avonturen. (Als ik hem was dan was ik niet met de geest mee gegaan).

Samenvatting:

Stevie heeft een beetje ruzie met zijn vader en met zijn vaders nieuwe vriendin, hij zit er nog steeds mee dat zijn vader en moeder uit elkaar zijn. Op een dag zat hij te praten met zijn vader en zijn vaders vriendin zijn vader zij dat hij zich niet zo slecht moest gedragen Stevie was het er niet mee eens en schreeuwde:alles was veel beter toen mama er nog was. Hij rende weg naar een oude binnenplaats,bij deze plaats kwam  hij vaak met zijn grootvader, Stevie zag dat er een oude man zat die iets aan het wassen was de man vraagt wie Stevie is Stevie wil het niet zeggen, de man die had een enge stem maar Stevie hield moed, uiteindelijk vroeg de oude man of Stevie hem wou helpen opstaan maar de hand van de man was hellemaal vies en hij had maar 3 vingers en veel puisten op, Stevie wou wegrennen maar hij kan nergens naartoe want de weg was doodlopend, Stevie die keek naar achteren maar voordat hij weer naar voor kon kijken was de man weg, de man was iets aan het wassen in het water maar hij had het laten liggen Stevie pakte het op het was een bel hij bewoog de bel maar het maakte geen geluid de bel was kapot. Dus Stevie die ging weer terug naar huis zijn vader en zijn vriendin waren beneden hij negeerde hun en toen hij in zijn kamer was smeet hij zijn deur dicht. Hij ging slapen want het was al laat, ongeveer midden in de nacht hoorde Stevie geluiden hij kwam uit zijn bed en zij met een wanhopige stem pap ben jij dat maar hij kreeg geen antwoord, hij liep naar zijn deur en hoorde een stem hij was verstijfd van angst, het was een meisje ze heette Maria ze vroeg aan Stevie of hij Stevie heette en of hij in de middag een oude man heeft gezien bij de binnenplaats, Stevie was verstijfd van angst dus hij gaf een tijdje geen antwoord, hij zei toen dat hij Stevie heet en dat hij de oude man had gezien, Ze vroeg ook of hij een bel had gezien hij ontkende dat eerst maar uiteindelijk gaf hij het toe, Maria zei dat die bel magische krachten heeft je kan ermee naar de middenleeuwen gaan zei ze, En ze zei ook dat de oude man Stevie’s grootvader was, Maria nam Stevie mee naar de middenleeuwen en liet hem zien hoe zijn Grootvader werd gehaat door de bevolking, de mensen beschouwde hem als een dorpsgek, Stevie en Maria zijn de enige die Stevie’s grootvader beschermen voor de rest haatte iedereen hem hij werd vaak geslagen en er kwam een menigte achter hem aan. Stevie die vond het heel erg dat zijn grootvader erg gehaat werd door de bevolking. Het moraal van het boek is dat Stevie begrijpt hoe het voelt wat een object van haat is. Bij de slot kan Stevie goed met zijn vader omgaan en dan respecteert hij zijn vaders vriendin. Want hij heeft geleerd wat het is om een haat object te zijn. 

Conclusie: 

Ik persoonlijk vond dit een leuk boek om te lezen.Het is een heel diepgaand boek en als je het boekleest dan zit je er wel helemaal in. Ik raad het boek vooral aan kinderen rond de 15-18. Dit is een redelijk makkelijk engels boek. Maar daarom is het ook een jeugd boek. 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 16
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie verslagen-scripties

Sekseverschillen verklaren

Verschillende theorieën proberen sekseverschillen te verklaren.

Needs worden gecreeerd

Er wordt in dit artikel ingegaan op de stelling: Needs of behoeften van consumenten worden gecreeerd. Dit wordt gedaan vanuit het oogpunt van de producent.

Anne Frank

Hier een boekverslag van Anne Frank. Van Havo 4, met mijn mening erbij.

Onderzoeksmethode

samenvatting van onderzoeksmethode ´ogen doen onderzoek´.

De Amerikaanse burgeroorlog

Hierin Beschrijf ik hoe de Amerikaanse burgeroorlog verliep

Haatzaaien: Vrijheid van Meningsuiting?

Kan Geert Wilders worden veroordeeld voor haatzaaien?

Kenmerken van de Romeinse economie in de tijd van de Republiek

In dit artikel worden de kenmerken van de Romeinse economie tijdens de tijd van de Republiek besproken

Van traditionele naar moderne opvoeding.

Aan de hand van de boeken van LeVine en Stearns wordt de verandering van traditionele naar moderne opvoeding beschreven en verklaard.

Democratie in Athene

Hoe democratisch was de polis Athene?

Logistiek in de zorg

Wat kan logistiek voor de zorg betekenen?

Kwaliteit leiding & Ontwikkeling kinderen - Kinderopvang

Wat is de samenhang tussen de kwaliteit van de kinderopvang en de ontwikkeling van kinderen?’

Vrouwen praten te veel

Een artikel over de stelling 'vrouwen praten te veel', geschreven voor mijn studie.

Het schrijven van een onderzoeksrapport

De algemene punten in de opbouw van een onderzoeksrapport.

pesten

wat is pesten en wat doe je ermee?

De rol van Berlijn in de koude oorlog

Uitleg over de rol van Berlijn in de koude oorlog

Lokauto

Is het plaatsen van een lokauto onrechtmatig

De geschiedenis van klassiek ballet

De ontwikkeling van klassiek ballet van toen tot nu

Opstanden in Europa

Een korte beschrijving van de veertiende eeuwse opstanden in Europa.

De krijgsman en het ridderideaal

Dit artikel behandelt de ontwikkeling die het ridderschap heeft ondergaan in de middeleeuwen.

Resistentievorming van kankercellen

Een probleem dat kan optreden bij de bestrijding van kanker, is dat de medicatie niet goed aanslaat. Het ABC-type ATPase speelt hierbij een grote rol.

Sanger DNA sequencing

Wat is Sanger DNA sequencing en hoe werkt het?

Confrontaties met onbekende cultuur: een korte geschiedenis

Dit artikel beschrijft hoe verschillende volken omgingen met onbekende volken

Volkenrecht - Actuele situatie in Libië

Actuele situatie in Libië

Chinese Muur spreekbeurt

Alles over de oorsprong de ontwikkeling van de Chinese Muur (ook wel de grote muur genoemd).

Mensen Overtuigen & Beïnvloeden: De 'Door in the Face' techniek

Mensen overtuigen van iets dat ze eigenlijk niet willen doen: Klinkt ingewikkeld, maar door deze methode wordt het een stuk makkelijker.