Walking with the dead


Publicatie datum:

Dit is een samenvatting van het Engelse boek Walking with the dead

Gesponsorde koppelingen

Walking with the dead is een engels boek. Ik heb hieronder een soort samenvatting gemaakt in het Nederlands.Walking with the dead is een niet zeer moeilijk boek het is vooral de basis van het Engels. Ik raad het boek daarom ook af aan ouderen mensen die de Engelse taal zeer goed behersen. Hieronder zie je een titelverklaring,bijschrijving van de hoofdpersoon en een korte samenvatting.  

Walking with the dead.


Titelverklaring.

De titel walking with the dead is eigenlijk dat Stevie de hoofdpersoon met Maria naar de middeleeuwen gaat en Maria is een geest dus eigenlijk loopt Stevie gewoon met de doodde. Hij reist door de tijd met Maria.

Beschrijving van de hoofdpersoon.

Ik doe mijn beschrijving over Stevie, Stevie is een jongen van 14 jaar hij heeft ruzie met zijn vader en hij is een sterke jongen hij heeft veel moed, hij had zoveel moed dat hij tegen een geest kon praten, hij word soms ook beschreven als een avonturier hij houd van avonturen. (Als ik hem was dan was ik niet met de geest mee gegaan).

Samenvatting:

Stevie heeft een beetje ruzie met zijn vader en met zijn vaders nieuwe vriendin, hij zit er nog steeds mee dat zijn vader en moeder uit elkaar zijn. Op een dag zat hij te praten met zijn vader en zijn vaders vriendin zijn vader zij dat hij zich niet zo slecht moest gedragen Stevie was het er niet mee eens en schreeuwde:alles was veel beter toen mama er nog was. Hij rende weg naar een oude binnenplaats,bij deze plaats kwam  hij vaak met zijn grootvader, Stevie zag dat er een oude man zat die iets aan het wassen was de man vraagt wie Stevie is Stevie wil het niet zeggen, de man die had een enge stem maar Stevie hield moed, uiteindelijk vroeg de oude man of Stevie hem wou helpen opstaan maar de hand van de man was hellemaal vies en hij had maar 3 vingers en veel puisten op, Stevie wou wegrennen maar hij kan nergens naartoe want de weg was doodlopend, Stevie die keek naar achteren maar voordat hij weer naar voor kon kijken was de man weg, de man was iets aan het wassen in het water maar hij had het laten liggen Stevie pakte het op het was een bel hij bewoog de bel maar het maakte geen geluid de bel was kapot. Dus Stevie die ging weer terug naar huis zijn vader en zijn vriendin waren beneden hij negeerde hun en toen hij in zijn kamer was smeet hij zijn deur dicht. Hij ging slapen want het was al laat, ongeveer midden in de nacht hoorde Stevie geluiden hij kwam uit zijn bed en zij met een wanhopige stem pap ben jij dat maar hij kreeg geen antwoord, hij liep naar zijn deur en hoorde een stem hij was verstijfd van angst, het was een meisje ze heette Maria ze vroeg aan Stevie of hij Stevie heette en of hij in de middag een oude man heeft gezien bij de binnenplaats, Stevie was verstijfd van angst dus hij gaf een tijdje geen antwoord, hij zei toen dat hij Stevie heet en dat hij de oude man had gezien, Ze vroeg ook of hij een bel had gezien hij ontkende dat eerst maar uiteindelijk gaf hij het toe, Maria zei dat die bel magische krachten heeft je kan ermee naar de middenleeuwen gaan zei ze, En ze zei ook dat de oude man Stevie’s grootvader was, Maria nam Stevie mee naar de middenleeuwen en liet hem zien hoe zijn Grootvader werd gehaat door de bevolking, de mensen beschouwde hem als een dorpsgek, Stevie en Maria zijn de enige die Stevie’s grootvader beschermen voor de rest haatte iedereen hem hij werd vaak geslagen en er kwam een menigte achter hem aan. Stevie die vond het heel erg dat zijn grootvader erg gehaat werd door de bevolking. Het moraal van het boek is dat Stevie begrijpt hoe het voelt wat een object van haat is. Bij de slot kan Stevie goed met zijn vader omgaan en dan respecteert hij zijn vaders vriendin. Want hij heeft geleerd wat het is om een haat object te zijn. 

Conclusie: 

Ik persoonlijk vond dit een leuk boek om te lezen.Het is een heel diepgaand boek en als je het boekleest dan zit je er wel helemaal in. Ik raad het boek vooral aan kinderen rond de 15-18. Dit is een redelijk makkelijk engels boek. Maar daarom is het ook een jeugd boek. 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 16
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie verslagen-scripties

Loyaliteit als beleid

In dit artikel wordt gekeken naar de stelling: Het is een bedrijf (moreel) toegestaan om binnen het wettelijk kader onbeperkte toegang tot de gegevens van de consument te krijgen voor het gebruik van loyaliteitsprogramma�s. Dit wordt gedaan vanuit het oogpunt van de marketeer.

Samenvatting onderzoek

Onderzoeken doe je niet vanuit het niets, je maakt eerst een plan. Er zijn verschillende soorten typeringen voor onderzoek.

Vaccinatie wel altijd zo goed?

In het nieuwsblad van België stond een artikel over de opkomst van bof. Dit gaat mogelijk om een gemuteerde soort van de bof.

Samenvatting Gedrags - en werkhoudingsproblemen & zorgverbreding

Samenvatting van het bekende boek van Harry Jansen: Gedrags - en werkhoudingsproblemen & zorgverbreding

De veiligheidsraad - volkenrecht

Een beschrijving over de veiligheidsraad.

Het leven van Max Beckmann

Atheense economie: land, arbeid en specialisatie

In dit artikel wordt beschreven welke rollen land, arbeid en specialisatie speelden in de Oude Atheense economie

Anne Frank

Hier een boekverslag van Anne Frank. Van Havo 4, met mijn mening erbij.

Akra en Dyodyo

Akra en Dyodyo zijn Geestelijke leiders van de Mens.

De Amsterdamse handel rond 1550: Modern of Traditioneel?

Goede beschrijving van de Amsterdamse handel rond 1550

Welke elementen zijn kenmerkend in de poëzie van M. Vasalis?

De kenmerken in de poezie van M. Vasalis die haar gedichten zo gevoelig en mooi maken.

Mensen Overtuigen & Beïnvloeden: De 'Door in the Face' techniek

Mensen overtuigen van iets dat ze eigenlijk niet willen doen: Klinkt ingewikkeld, maar door deze methode wordt het een stuk makkelijker.

Het belang van handel, markt en geld in het oude Griekenland

in dit artikel wordt besproken welke rollen handel, markt en geld hadden in het oude Griekenland

Chinese Muur spreekbeurt

Alles over de oorsprong de ontwikkeling van de Chinese Muur (ook wel de grote muur genoemd).

Robin Hood

Een uitgebreid verslag over Robin Hood

Vaccin productie

In dit artikel wordt ingegaan op de verschillen tussen actieve en passieve vaccins. Het productieproces met nadruk op de biotechnolgie wordt nader toegelicht.

Beschrijvende observatie

Een korte uitleg van de werking van een beschrijvende observatie.

Visie op goed spellingsonderwijs

In dit artikel geef ik aan wat mijn visie op goed spellingsonderwijs is a.d.h.v. verscheidende artikelen.

Kant: transcendentale benadering

een korte beschrijving van Kants transcendentale benadering en Het Genie.

Globalisering in het wereld voedsel vraagstuk.

Hoe komen sommige producten hier? Waar komen ze weg, en waarom daar?

De Amerikaanse burgeroorlog

Hierin Beschrijf ik hoe de Amerikaanse burgeroorlog verliep

Is een sprongtest een goede maat voor prestatie tijdens een 100 meter sprinten?

In dit artikel wordt besproken of een sprongtest een goede maat is voor prestatie tijdens een 100 meter sprinten.

Het schrijven van een onderzoeksrapport

De algemene punten in de opbouw van een onderzoeksrapport.

Samenvatting Francis, J.R. en Simont, D.T., (1987) A Test of Audit Pricing in A Small-Client Segement of the U.S. Marktet. The Accounting Review, LXII(1), p. 145-157.

Samenvatting van een artikel van Francis e.a. uit 1987 over het verband tussen de grootte van een accountantskantoor en de hoogte van de accountantskosten / audit kosten voor ondernemingen in het small client segment..

Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme en het verschoningsrecht van advocaten

Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme en het verschoningsrecht van advocaten