Walking with the dead


Publicatie datum:

Dit is een samenvatting van het Engelse boek Walking with the dead

Gesponsorde koppelingen

Walking with the dead is een engels boek. Ik heb hieronder een soort samenvatting gemaakt in het Nederlands.Walking with the dead is een niet zeer moeilijk boek het is vooral de basis van het Engels. Ik raad het boek daarom ook af aan ouderen mensen die de Engelse taal zeer goed behersen. Hieronder zie je een titelverklaring,bijschrijving van de hoofdpersoon en een korte samenvatting.  

Walking with the dead.


Titelverklaring.

De titel walking with the dead is eigenlijk dat Stevie de hoofdpersoon met Maria naar de middeleeuwen gaat en Maria is een geest dus eigenlijk loopt Stevie gewoon met de doodde. Hij reist door de tijd met Maria.

Beschrijving van de hoofdpersoon.

Ik doe mijn beschrijving over Stevie, Stevie is een jongen van 14 jaar hij heeft ruzie met zijn vader en hij is een sterke jongen hij heeft veel moed, hij had zoveel moed dat hij tegen een geest kon praten, hij word soms ook beschreven als een avonturier hij houd van avonturen. (Als ik hem was dan was ik niet met de geest mee gegaan).

Samenvatting:

Stevie heeft een beetje ruzie met zijn vader en met zijn vaders nieuwe vriendin, hij zit er nog steeds mee dat zijn vader en moeder uit elkaar zijn. Op een dag zat hij te praten met zijn vader en zijn vaders vriendin zijn vader zij dat hij zich niet zo slecht moest gedragen Stevie was het er niet mee eens en schreeuwde:alles was veel beter toen mama er nog was. Hij rende weg naar een oude binnenplaats,bij deze plaats kwam  hij vaak met zijn grootvader, Stevie zag dat er een oude man zat die iets aan het wassen was de man vraagt wie Stevie is Stevie wil het niet zeggen, de man die had een enge stem maar Stevie hield moed, uiteindelijk vroeg de oude man of Stevie hem wou helpen opstaan maar de hand van de man was hellemaal vies en hij had maar 3 vingers en veel puisten op, Stevie wou wegrennen maar hij kan nergens naartoe want de weg was doodlopend, Stevie die keek naar achteren maar voordat hij weer naar voor kon kijken was de man weg, de man was iets aan het wassen in het water maar hij had het laten liggen Stevie pakte het op het was een bel hij bewoog de bel maar het maakte geen geluid de bel was kapot. Dus Stevie die ging weer terug naar huis zijn vader en zijn vriendin waren beneden hij negeerde hun en toen hij in zijn kamer was smeet hij zijn deur dicht. Hij ging slapen want het was al laat, ongeveer midden in de nacht hoorde Stevie geluiden hij kwam uit zijn bed en zij met een wanhopige stem pap ben jij dat maar hij kreeg geen antwoord, hij liep naar zijn deur en hoorde een stem hij was verstijfd van angst, het was een meisje ze heette Maria ze vroeg aan Stevie of hij Stevie heette en of hij in de middag een oude man heeft gezien bij de binnenplaats, Stevie was verstijfd van angst dus hij gaf een tijdje geen antwoord, hij zei toen dat hij Stevie heet en dat hij de oude man had gezien, Ze vroeg ook of hij een bel had gezien hij ontkende dat eerst maar uiteindelijk gaf hij het toe, Maria zei dat die bel magische krachten heeft je kan ermee naar de middenleeuwen gaan zei ze, En ze zei ook dat de oude man Stevie’s grootvader was, Maria nam Stevie mee naar de middenleeuwen en liet hem zien hoe zijn Grootvader werd gehaat door de bevolking, de mensen beschouwde hem als een dorpsgek, Stevie en Maria zijn de enige die Stevie’s grootvader beschermen voor de rest haatte iedereen hem hij werd vaak geslagen en er kwam een menigte achter hem aan. Stevie die vond het heel erg dat zijn grootvader erg gehaat werd door de bevolking. Het moraal van het boek is dat Stevie begrijpt hoe het voelt wat een object van haat is. Bij de slot kan Stevie goed met zijn vader omgaan en dan respecteert hij zijn vaders vriendin. Want hij heeft geleerd wat het is om een haat object te zijn. 

Conclusie: 

Ik persoonlijk vond dit een leuk boek om te lezen.Het is een heel diepgaand boek en als je het boekleest dan zit je er wel helemaal in. Ik raad het boek vooral aan kinderen rond de 15-18. Dit is een redelijk makkelijk engels boek. Maar daarom is het ook een jeugd boek. 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 16
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie verslagen-scripties

Controleleer - Accountantscontrolerisico - een inleiding

Een korte samenvatting van de begrippen bij het accountantscontrolerisico.

Een cultuur van onschatbare waarde(n) - Exotisme in de beeldende kunst van de romantici

Artikel over het groeiende exotisme in de Westerse kunst vanaf ongeveer 1870: de tijd van de Romantiek. Er wordt apart aandact besteed aan kunstwerken van Eugène Delacroix.

De veiligheidsraad - volkenrecht

Een beschrijving over de veiligheidsraad.

Rapporteren en verslagleggen

Wat zijn de algemene principes bij het rapporteren.

Wir haben es nicht gewusst

Betoog over het onethisch handelen van de kerk na het aan het licht komen van verschillende zedenmisdrijven

Lokale overheden en organisaties in opstand.

Een tegenreactie op de poging tot strafbaarstelling van illegaal verblijf.

Resistentievorming van kankercellen

Een probleem dat kan optreden bij de bestrijding van kanker, is dat de medicatie niet goed aanslaat. Het ABC-type ATPase speelt hierbij een grote rol.

Betoog wietpas

Een betoog over de wietpas. Stelling: tegen de wietpas.

Volkenrecht - Het Nicaragua arrest deel 2

Het vervolg van: Volkenrecht - Het Nicaragua arrest

Robin Hood

Een uitgebreid verslag over Robin Hood

Tennis

Werkstuk over tennis, zeer uitgebreid.

Literatuur

verslag over litratuur

16 Blocks

verslag over de film 16 Blocks

Lucius Annaeus Seneca

Een korte beschrijving van het leven en werk van Lucius Annaeus Seneca

De geschiedenis van klassiek ballet

De ontwikkeling van klassiek ballet van toen tot nu

Genoeg van de economie

Heeft nederland genoeg van de economie?

Kwantitatieve Observaties

Een korte uitleg over kwantitatieve observatie

De rol van Berlijn in de koude oorlog

Uitleg over de rol van Berlijn in de koude oorlog

Vaccinatie wel altijd zo goed?

In het nieuwsblad van België stond een artikel over de opkomst van bof. Dit gaat mogelijk om een gemuteerde soort van de bof.

Doel van een tekst, hoe bouw je een tekst op.

Hoe bouw je een tekst op en wat is het doel ervan?

Het Nederlandse strafsysteem

Humanitaire interventie: Franse interventie in het Centraal Afrikaans keizerrijk (1979), Deel II

Bokassa, Centraal-Afrikaanse Republiek, Essay, Geschiedenis, Humanitaire Interventie

Haatzaaien: Vrijheid van Meningsuiting?

Kan Geert Wilders worden veroordeeld voor haatzaaien?

Samenvatting Gedrags - en werkhoudingsproblemen & zorgverbreding

Samenvatting van het bekende boek van Harry Jansen: Gedrags - en werkhoudingsproblemen & zorgverbreding

pesten

wat is pesten en wat doe je ermee?