Gratis DierenPark Amersfoort of hoge Korting DierenPark Amersfoort , kwestie van goed zoeken.


Publicatie datum:

DierenPark Amersfoort is een mooi dierenpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op DierenPark Amersfoort.

Gesponsorde koppelingen

DierenPark Amersfoort  is één van de populairste dierenparken van Nederland. Er is van alles te doen voor jong en oud dus je kunt er met heel je gezin naar toe. De entreeprijs is echter hoog dus zoekt iedereen naar korting op de DierenPark Amersfoort  kaartjes. Hier maken veel bedrijven gebruik van, daarom zijn er veel bedrijven die klanten proberen te lokken met gratis DierenPark Amersfoort  kaarten of hoge korting op Dierenpark Amersfoort  kaarten. Het loont dus altijd de moeite om te zoeken op internet!!

Gratis naar Dierenpark Amesfoort

Gesponsorde koppelingen

Er zijn regelmatig bedrijven die een actie hebben.

Gratis dierenpark amersfoort
Voorbeeld:
De Klant-is-Koningkaart is een bijzonder aanbod van Vomar Voordeelmarkt, speciaal voor u! En met de Klant-is-Koningkaart kunt u sparen voor gratis kaarten voor DierenPark Amersfoort . Kaarten zijn verkrijgbaar in uw Vomar-filiaal.

Korting dierenpark amersfoort
De supermarktketen c1000  is een goed voorbeeld van zo’n bedrijf.
Ze hebben de volgende actie: Bij ieder 10 euro aan boodschappen krijg je een zegel. Iedere 5 zegels geeft recht op 5 euro korting op de entreeprijs van dierenpark DierenPark Amersfoort . De maximale korting is 5 euro per persoon.

Op Wikipedia kun je lezen hoe Dierenpark Amersfoort  is ontstaan.  http://nl.wikipedia.org/wiki/Dierenpark_Amersfoort

Het park is verdeeld in een aantal Themagebieden:

Gratis naar Dierenpark Amesfoort

De savanne:

hier leven o.a. giraffen in een "mannengroep" en Grevy-zebra's (Equus grevyi), maar ook groepen watoessi-runderen en elandantilopen.

Gratis naar Dierenpark Amesfoort

De stad der oudheid:

hier wonen o.a. kamelen, mantelbavianen, klipdassen, kaalkopibissen, vale gieren (de eerste jonge vale gier werd geboren op 23 april 2003), en de Siberische tijgers.

Gratis naar Dierenpark Amesfoort

De nacht:

in dit themagebied heerst de sfeer van een tropisch regenwoud bij nacht. Nadat men even aan de duisternis is gewend, vallen er allerlei nachtdieren waar te nemen uit Australië, Zuid-Amerika en Afrika, zoals de voskoesoe, de luiaard en de doeroecoeli's, of nachtaapjes.

Gratis naar Dierenpark Amesfoort

Het dinobos
Via een 700 meter lang wandelpad kan men hier langs 40 replica's van dino's lopen. De grootste dino is 14 meter hoog.

Diersoorten in DierenPark Amersfoort:

Algazelle, struisvogels, luiaards, nachtaapjes, kwaststaart, stekelvarken, plompe lori, galago, bruine beren, kleinklauwotter, parkieten, Grévyzebra's, giraffe,watoessie-runderen, parelhoenders, goudkopleeuwaapjes, steenuiltjes, stokstaartje, wallaby, olifanten, kaalkopibessen, nijlkrokodil, tijgers, karpers, kraanvogels, Japanse makaken, papegaai, uilen, reigers, neushoorns, schildpad, zwartvoetpinguïn, chimpansee, ringstaartmaki's, siamang, vogelspinnen, wandelende takken, boa, blauwtongskink, kamelen, dromedarissen, beverratten, ezels, zadeljakhalzen, Geoffroykat.

Gratis naar Dierenpark Amesfoort

 

Reacties op zoover.nl

Marianne:
Byzonder leuke dag met onze kleinkinderen beleefd. Zowel het dierenpark, als de speeltuin en het dinopark. Het park is erg leuk opgezet, met bepaalde landen als thema. En het ritje met het treintje door het park, vonden zij prachtig.Kleinkinderen vonden het zo leuk, dat wij deze zomer weer naar Amersfoort gaan.

Maurits:
Een dierenpark in Amersfoort. Kan dat wel wat zijn? Het was een opsteker. Een heel mooi park, groter dan verwacht, met zo ongeveer alle soorten dieren die je in zo'n park moet hebben. Wij en onze kleinkinderen hebben genoten van een dagje Dierenpark Amersfoort. Er is een grote avontuurlijke buitenspeeltuin en een ook een royaal bemeten binnenspeeltuin. Ook met het nodige spektakel.

wmweening:
leuk dierenpark. Leuk dat je de tijger en leeuwen goed kan zien de hokken zijn afgesloten door grote wanden van glas en toen wij er waren laggen ze tegen het glas aan dus konden we ze erg goed bekijken.

Jan en Christien:
Dierenpark Amersfoort heeft heel veel te bieden voor jong en oud, maar toch vooral voor de kleintjes. Tussen alle dierenattracties staan speeltoestellen zodat de kinderen zich op allerlei manieren kunnen vermaken. Ook zijn er diverse voorstellingen voor de kleintjes. Voor de stoere jongens is er een dino-bos. Door het park lopen verschillende routes, o.a. met paard en wagen en een treintje. Dit kost 1 euro extra.

Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Dierenpark Amersfoort  is dus een park waar jong en oud zich urenlang vermaken kan.

 

Adres en route:

Het bezoekadres is: Barchman Wuytierslaan 224 , 3819 AC Amersfoort, T 033 422 71 00

Zo bereik je DierenPark Amersfoort:

Met de auto:
Volg de borden DierenPark op de A1 en/of de A28 richting Amersfoort en je komt voor de deur van het park uit.

Parkeergelegenheid is ruim aanwezig en parkeerkaarten zijn voor € 6,50,- verkrijgbaar bij de kassa.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf station Amersfoort loop je naar het park in circa 20 minuten. Vanaf de stationshal ga je rechtsaf de Barchman Wuytierslaan op en volgt de weg. Als je het spoor bent overgestoken, zie je al snel links DierenPark Amersfoort liggen. Je kunt vanaf station Amersfoort ook bus 70 richting Hilversum nemen, die stopt voor de deur. Het is de 2e halte na de spoorwegovergang.

NS Zonetaxi:
Met de NS Zonetaxi kun je je voor slechts zes euro naar DierenPark Amersfoort laten rijden met vier personen. Kijk voor meer informatie op de website van NS Zonetaxi.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Voordelige kinderfeestjes

Een kinderfeestje hoeft niet altijd duur te zijn

Gratis Efteling of hoge Korting Efteling, kwestie van goed zoeken.

De Efteling is het mooiste pretpark van europa voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op de Efteling.

Gratis Omniversum of hoge Korting Omniversum

Omniversum is een mooi 3D Bioscoop voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Omniversum.

Korting Ski Dome

In dit artikel een uitgebreide beschrijving van alle indoor skipistes van Nederland.

De gevaren van vuurwerk

Het is bijna weer zover... Massa's aan vuurwerk zullen met oud & nieuw worden afgestoken. In dit artikel behandel ik de gevaarlijke kant van vuurwerk en worden enkele tips gegeven om dit gevaar zo minimaal mogelijk te houden.