Gratis Duinrell of hoge Korting Duinrell, kwestie van goed zoeken.


Publicatie datum:

Duinrell is een mooi pretpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Duinrell.

Gesponsorde koppelingen

Duinrell is één van de populairste pretparken van Nederland. Er is van alles te doen voor jong en oud dus je kunt er met heel je gezin naar toe. De entreeprijs is echter hoog dus zoekt iedereen naar korting op de Duinrell kaartjes. Hier maken veel bedrijven gebruik van, daarom zijn er veel bedrijven die klanten proberen te lokken met gratis Duinrell kaarten of hoge korting op Duinrell kaarten. Het loont dus altijd de moeite om te zoeken op internet.

korting Duinrell

Kruidvat is een goed voorbeeld van zo’n bedrijf.

Af en toe hebben ze de volgende actie: Koop bij Kruidvat minimaal twee actieproducten uit de folder, en ontvang hierbij een gratis Duinrell kaartje ter waarde van 18 euro. Neem de speciale bon en de kassabon mee als je gaat genieten van een gratis dagje Duinrell. Je dient deze bij de kassa in te leveren.

korting Duinrell

Op Wikipedia kun je lezen hoe Duinrell is ontstaan. http://nl.wikipedia.org/wiki/Duinrell

De meeste attracties tegenwoordig inbegrepen in de entreeprijs. Men moet wel apart betalen voor de Katapults en het Tikibad.

Er zijn een groot aantal attracties geschikt voor kleine kinderen, de Kikkerachtbaan (Een kinderachtbaan), Locomotion (Een treintje in Wilde West stijl) Mad Mill (een ronde, draaiende schijf, die heen en weer slingert), Midgetgolf (Een midgetgolfbaan), Minitrein (Een treinritje door een "trollengrot"), Monorail (Een monorail, waarbij je zelf moet trappen), Rick's Avonturenburcht (een eiland waar het huis van Rick de Kikker staat, daar zijn elke dag een aantal shows), Play Kwek Show (Een show met daarin veel bekende artiesten in kikkervorm), Rick's Fun Factory (overdekt speelparadijs), Speeltuin,  en het Schaduwhuis (donker zaaltje met af en toe een lichtflits, na iedere flits blijven de schaduwen nog enige tijd zichtbaar op de wanden)

korting Duinrell

Ook voor de oudere kinderen en jong volwassenen zijn er tal van attracties, de Falcon (stalen achtbaan), de Aqua Shute (daar laat je je bootje van een helling af lanceren. Beneden is op een bord je snelheid te zien), Aqua Swing (een zweefmolen met enkele fonteinen), Botsbootjes (een soort variant op de bekende botsauto's), Bumperfrogs (botsauto's), Carrousel (een 19e eeuwse carrousel), Eeuwig brandende kaars (langzaam draaiende kaars met zitjes voor 2 personen. Door middel van een touw kun je jezelf op en neer bewegen, Katapults (hier wordt je in een bootje achteruit een helling opgetrokken, waarna je afgeschoten wordt en beland je daarna "op" het water), Klimwand (klimmuur hoogte 16 meter), Rodelbaan, Schip Ahoi (een groot schommelschip), Splash (grote boot - met 20 zitplaatsen, die een helling opgaat en vervolgens afdaalt, en vervolgens in het water een grote "splash" veroorzaakt, Tikibad (subtropisch zwemparadijs), Uitzichttoren (het hoogste natuurlijke punt van Zuid-Holland, 38m hoog) Vlot , (zelfbedieningsveerdienst), Waterspin (een "top spin"-attractie, een grote gondel, die voor- en achteruit draait en ook over de kop gaat.)

 korting Duinrell

Duinrell is dus een park waar jong en oud zich urenlang vermaken kan.

 

Adres: Vakantie- en attractiepark Duinrell, Duinrell 1, 2242 JP WASSENAAR

 

Routebeschrijving Duinrell:

Vanuit Utrecht (circa 45 minuten) A12 richting Den Haag; Volg na 31 km op het knooppunt Gouwe de A12, E30 richting Den Haag A12; Volg na 20 km op het knooppunt Prins

Clausplein de A4 richting Amsterdam; Vervolgens kiest u de afslag Leidschendam, Den Haag-Leidschenveen,  Amsterdam; Neem daarna de afslag richting Leidschendam/ Wassenaar (N14);

Volg daarna de N14 richting Wassenaar;              Vanaf hier staat Duinrell op de ANWB-borden aangegeven; U neemt de tweede oprit (vakantiepark Duinrell) aan uw rechterhand.

Vanuit Rotterdam (circa 30 minuten) A13 richting Den Haag; Vervolgens kiest u de afslag Leidschendam, Den Haag-Leidschenveen,  Amsterdam; Neem daarna de afslag richting Leidschendam / Wassenaar (N14); Volg daarna de N14 richting Wassenaar; Vanaf hier staat Duinrell op de ANWB-borden aangegeven; U neemt de tweede oprit (vakantiepark Duinrell) aan uw rechterhand.

Vanuit Amsterdam (circa 30 minuten) A4 richting Den Haag / Rotterdam; A44 richting Den Haag Centrum en Leiden;   Vanaf hier borden `Duinrell` volgen.

Openbaar vervoer
Buslijn 90 van Connexxion verbindt station Den Haag Centraal via de Dr. Mansveltkade/Duinrell, Katwijk en Noordwijk met station Haarlem.
Buslijn 91 van Arriva Personenvervoer Nederland rijdt overdag op zaterdag en zondag van station Den Haag Centraal tot aan de ingang van Duinrell. 


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Hoe maak je een aantrekkelijke verjaardagskalender

Je hebt veel foto’s van gezinsleden, familie, vrienden of vakanties die je eigenlijk wel in de verjaardagskalender wilt hebben staan, maar je weet alleen niet hoe je dat het beste kunt doen? Wat is er dan makkelijker om die foto’s samen te voegen in één verjaardagskalender.

Alles over stichting PANN

In dit artikel staat alles over de stichting PANN. Waarom is deze stichting opgericht en wat doet de stichting vandaag de dag?

Voyager 1 en Voyager 2 gaan op reis door het heelal

dit gaat over ruimte sondes die in 1977 gelanceerd zijn. die twee ruimte sondes verkennen het heelal voor ons.

Encaustic art tekeningen maken

Gebruiksaanwijzing hoe aan de slag te gaan met bijenwas schilderen.

Korting Ski Dome

In dit artikel een uitgebreide beschrijving van alle indoor skipistes van Nederland.

Tips om iedere dag even te ontspannen

Even een moment voor jezelf creeeren

Anonieme partnerruil bij Bokkenrijders

Ga je regelmatig naar een parenclub om gezellig een avond (en eventueel nacht) van partner te ruilen?

Ook jij kunt een prachtig schilderij maken!

Schilderen is makkelijker dan het lijkt en het is ontzettend leuk.

De waterpijp

Informatie over de waterpijp

Voordelige kinderfeestjes

Een kinderfeestje hoeft niet altijd duur te zijn

Pinkpop 40 jaar.

Alvast een korte voorproef van pinkpop 2009!

Wat zit er allemaal achter het sterrenbeeld maagd?

Altijd al willen weten wat er achter het sterrenbeeld maagd zit? Wat het sombrerostelsel is? Lees dan dit artikel wat daarover gaat!

Hoe moet je zoenen

Tips om beter te zoenen

Samenvatting Twilight Eclipse 2010

Samenvatting Twilight Eclipse 2010

Schrijven voor Foobie brengt u meer op dan geld alleen.

Schrijven voor Foobie en op zoek gaan naar inspiratie

Waarom leeft het boek nog na zoveel generaties?

Goede boeken worden door veel lezers gelezen. Goede boeken zijn bestand tegen de veranderingen van de tijden.

Genealogie voor de echte beginners - stap 2

Software voor het bijhouden van de gegevens.

Wat zijn de beste gratis topevenementen in Nederland?

Er zijn duizenden gratis evenementen per jaar in Nederland, welke worden het best bezocht.

Top 10 tips tegen verveling

Verveel je je? In dit artikel vind je een oplossing!

Tochten in de Vogezen

Toertocht langs strijdtonelen in de eerste wereldoorlog

Docenten op Zweinstein

Een opsomming van alle docenten op Zweinstein, inclusief de jaren waarin ze les hebben gegeven

Nieuwe rage: sieraden maken van metaalklei

Het is de nieuwe rage op hobby-gebied: sieraden maken van metaalklei.

Verblind, een thriller van Dean Koontz

Een spannende thriller die je niet weg kunt leggen

Het Bermini Mysterie

Het Bermini Mysterie is een boek van Dan Brown

Wat kan je doen met een spons

Alternatieve gebruikswijzen voor een spons