2de persoon gratis naar de sauna, een kleine moeite


Publicatie datum:

Bij sommige acties kan de 2de persoon gratis naar de Sauna, lees hier op welke manieren.

Gesponsorde koppelingen

Mijn vrouw en haar vriendin trakteren zichzelf ieder jaar op een uitgebreid sauna arrangement. Ze hebben allebei een druk bestaan en maken veel emotionele dingen mee in de familie en vriendenkring. Ze verheugen zich dus altijd al lang van te voren op deze lekkere verwendag met saunabezoek, massage en lekker eten. Tijdens het relaxen praten ze honderduit over alles wat ze bezighoud en wat ze meegemaakt hebben. Ze gaan altijd op dinsdag want dan is het vrouwendag in de Sauna, daar voelen ze zich allebei het prettigst bij. Als er naakte mannen aanwezig zijn worden ze te veel afgeleid denk ik. Haar vriendin werkt als mediatheek medewerkster op een school en kan dus het makkelijkst op een dinsdag in een schoolvakantie. Ook dit jaar hadden ze een datum geplant en wel in de kerstvakantie op dinsdag 3 januari. Natuurlijk gaat mijn vrouw altijd op zoek naar een leuke korting en die had ze ook dit jaar weer gevonden.

gratis naar de sauna

Leuke korting op de sauna:
Mijn vrouw had op de website vierxvrij.nl een aardige korting gevonden. De actie bij vierxvrij.nl werkt als volgt. Je betaald € 4,95 aan vierxvrij.nl en daarvoor sturen zij je vervolgens per post een bon op waarmee de tweede persoon gratis naar de sauna kan. De portokosten zijn € 1,95 dus voor totaal € 6,90 mag de tweede persoon gratis naar de sauna. De entree voor de sauna is € 24,- dus het voordeel is € 17,10. Echt een leuk systeem dus. Je kunt de bon tot een bepaalde datum gebruiken in dit geval tot 31 januari dus ruim voldoende voor mijn vrouw en haar vriendin.

gratis naar de sauna

Pech:
Helaas hadden ze dit jaar pech. Ze hadden een sauna arrangement geboekt, in de kerstvakantie, op dinsdag 3 januari. Ze waren er allebei, door allerlei heftige gebeurtenissen in de familie, dik aan toe. Echter de blinde darm van mijn vrouw gooide op oudejaarsnacht roet in het eten. Om half één ’s nachts knapte de blinde darm van mijn vrouw en scheurden we door de nacht naar de eerste hulp. Meteen de volgende ochtend werd de blinde darm verwijderd. Doordat de blinde darm geknapt was had mijn vrouw er ook een buikvliesontsteking bij gekregen waardoor ze een paar dagen langer in het ziekenhuis moest blijven. Heel heftig allemaal. Maar gelukkig eind goed al goed, alleen het sauna arrangement op 3 januari viel in het water. Ik heb meteen een e-mail gestuurd naar de sauna om het arrangement te annuleren. Dit was gelukkig geen probleem en ze reageerden heel meelevend. Geachte mijnheer Laan, Vriendelijk dank voor uw mail, sterkte en beterschap met uw vrouw. Met vriendelijke groet, …naam medewerker…, Thermen Sauna Suomi.

Dubbele pech:
Toen mijn vrouw weer thuis was uit het ziekenhuis ging het al weer gauw beter. Toen bleek echter dat de actie van vierxvrij.nl  bij Sauna Suomi maar tot 31 januari liep. Ze heeft nog contact opgenomen met vierxvrij.nl om te vragen of ze, gezien de omstandigheden, ook na 31 januari nog gebruik kon maken van de vierxvrij.nl  actiebon. Helaas was dit niet te organiseren, zei de medewerkster. Jammer, van die € 6,90, maar helaas. Ze hebben toch maar weer een afspraak gemaakt voor een nieuw sauna arrangement in de voorjaarsvakantie op 28 februari.

Driedubbele pech:
Van haar ouders, die regelmatig naar de sauna gaan, hoorde mijn vrouw van een actie van Optimel. Bij ieder pak drinkyoghurt van optimel krijg je 5 optimel euro. Als je vier pakken koopt kun je op de website van Optimel de 5 optimel euro’s inwisselen voor een tegoedbon waarmee de 2de persoon gratis naar de sauna kan. Wij drinken altijd Yoki maar kochten vandaag in plaats daarvan 4 pakken Optimal. Dit kost dus niets extra dus die bon wordt zo goed als gratis. Vervolgens heeft mijn vrouw een account aangemaakt bij Optimel. Toen heeft zij de unieke codes van de pakken Optimel drinkyoghurt overgetypt en ja hoor, 5 Optimel eur’s tegoed. Met deze euro’s koos ze vervolgens in de Optimal shop voor de sauna kortingsbon. Daar stond het volgende:

Korting Saunabezoek
Geniet van een dag of avond in de sauna, de 2e persoon krijgt gratis toegang.

Hoe werkt de actie?

Je bestelt hieronder je kortingsvoucher voor het Saunabezoek. Deze betaal je met Optimel-euro’s. Optimel stuurt de kortingsvoucher naar jouw e-mailadres. Print de voucher uit en maak een afspraak bij de sauna van jouw keuze (meld dat je via Optimel komt). Neem de voucher mee naar de kassa van de sauna. Op vertoon van de voucher betaal je maar één keer entree: 2 voor de prijs van 1. Te bestellen t/m 29 februari 2012. Voor de inhoud van het saunabezoek:  «Minder Inhoud saunabezoek - Entree sauna of thermen - Gebruik van sauna- en thermenfaciliteiten - Dagschotel in het restaurant (alléén bij avondbezoek vanaf 17.00 of 18.00 uur)

Super actie toch!! Dus kopen die bon, vervolgens opent er een pagina met de bon die je kunt uitprinten. MAAR !! SHIT !!, op de bon staat een verrassing. Deze bon is ( onder andere) niet geldig van 20 februari tot 4 maart. Dat is dus driedubbele pech.

Conclusie:
Mijn vrouw en haar vriendin gaan toch lekker samen naar de sauna want dat hebben ze wel verdient en deze week drinken wij Optimel i.p.v. Yoki. De kortingsbon geven we maar aan haar ouders.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Anonieme partnerruil bij Bokkenrijders

Ga je regelmatig naar een parenclub om gezellig een avond (en eventueel nacht) van partner te ruilen?

Het spel en de knikkers

Voorjaar is knikkertijd. Laat die knikkers maar weer komen!

Alles over Flirtation!

In dit artikel staat alles wat je over de Flirtation feesten en de oprichtster Bianca Hagenbeek wil weten.

Uitstapje met de kinderen

Waar kun je met je kinderen zoals naar toe?

Facebook en Twitter, goed of slecht?

Facebook en Twitter. Goed of slecht.

Steen der wijzen (Harry Potter)

Alles over de Steen der Wijzen uit de Harry Potter boeken

Twilight New Moon 2009

Samenvatting Twilight New Moon 2009

Spelletjes voor dementerende ouderen

Het is belangrijk voor mensen met dementie om de hersenen te trainen. Met deze spellen voor dementerende ouderen kun je dat doen!

Schepen kunnen niets zien

Met het drukker wordende scheepvaartverkeer neemt ook het aantal aanvaringen tussen jachten en beroepsschepen toe.

Goedkoop dagje Amsterdam, gratis parkeren in Amsterdam, gratis boottocht Amsterdam

Een goedkoop dagje Amsterdam is nog steeds mogelijk, inclusief gratis parkeren en goedkoop eten en drinken.

Tips voor een leuke dag met je vriendinnen!

Een aantal tips voor een leuke middag organiseren met je vriendinnen.

Onderkoeld water (nog vloeibaar onder het vriespunt)

water kan vloeibaar zijn onder het vriespunt. hoe kan dat? wat heeft het met het weer te maken? planten en dieren maken er dankbaar gebruik van. Zien is geloven: Zelf Doen!

De beste vishengels, de beste visspullen

De beste vishengels, de beste visspullen

Paradijs voor koopverslaafden, onbeperkt voordelig online shoppen.

Ben jij ook een echte shopverslaafde, dan is shoppen op internet voor jou een paradijs op aarde.

2de persoon gratis naar de sauna, een kleine moeite

Bij sommige acties kan de 2de persoon gratis naar de Sauna, lees hier op welke manieren.

Een nachtje in de doos, de nachtmerrie van iedere Belgische puber.

Ik belandde bijna een nachtje in de doos tijdens onze reis naar het dubbelfestival Torhout Werchter (tegenwoordig Rock Werchter).

De oranje roos

Fotograferen leert je beter kijken

Waarom geen gitaar leren spelen?

Het maken van muziek is leuk, en zeker als je dat samen met anderen wil doen. Voor het maken van muziek maak je gebruik van een instrument. Als je zingt gebruik je je eigen stem.

Boekbinden

Hoe bind je je eigen boek

Lampion maken voor St. Maarten

Maak zelf een lampion voor St. Maarten, dit is leuk en de kinderen zijn vaak trots om met hun zelf gemaakte lampion rond te gaan.

Voyager 1 en Voyager 2 gaan op reis door het heelal

dit gaat over ruimte sondes die in 1977 gelanceerd zijn. die twee ruimte sondes verkennen het heelal voor ons.

Binnenkort van alles gratis in Hortus Botanicus Amsterdam

Hortus Botanicus Amsterdam biedt binnenkort tal van gratis activiteiten en leuke kortingen aan.

Hoe kan ik gratis balletles of goedkope balletles vinden?

Lees hier hoe ik met mijn begon met mijn gratis dansles en later beroemd werd door mijn goedkope balletlessen.

Nieuwe rage: sieraden maken van metaalklei

Het is de nieuwe rage op hobby-gebied: sieraden maken van metaalklei.

Gratis LEGO sofware, gratis bouwen met LEGO

Bouw nu ook oneindig veel LEGO voertuigen, LEGO huizen, LEGO figuren met de gratis LEGO software.