2de persoon gratis naar de sauna, een kleine moeite


Publicatie datum:

Bij sommige acties kan de 2de persoon gratis naar de Sauna, lees hier op welke manieren.

Gesponsorde koppelingen

Mijn vrouw en haar vriendin trakteren zichzelf ieder jaar op een uitgebreid sauna arrangement. Ze hebben allebei een druk bestaan en maken veel emotionele dingen mee in de familie en vriendenkring. Ze verheugen zich dus altijd al lang van te voren op deze lekkere verwendag met saunabezoek, massage en lekker eten. Tijdens het relaxen praten ze honderduit over alles wat ze bezighoud en wat ze meegemaakt hebben. Ze gaan altijd op dinsdag want dan is het vrouwendag in de Sauna, daar voelen ze zich allebei het prettigst bij. Als er naakte mannen aanwezig zijn worden ze te veel afgeleid denk ik. Haar vriendin werkt als mediatheek medewerkster op een school en kan dus het makkelijkst op een dinsdag in een schoolvakantie. Ook dit jaar hadden ze een datum geplant en wel in de kerstvakantie op dinsdag 3 januari. Natuurlijk gaat mijn vrouw altijd op zoek naar een leuke korting en die had ze ook dit jaar weer gevonden.

gratis naar de sauna

Leuke korting op de sauna:
Mijn vrouw had op de website vierxvrij.nl een aardige korting gevonden. De actie bij vierxvrij.nl werkt als volgt. Je betaald € 4,95 aan vierxvrij.nl en daarvoor sturen zij je vervolgens per post een bon op waarmee de tweede persoon gratis naar de sauna kan. De portokosten zijn € 1,95 dus voor totaal € 6,90 mag de tweede persoon gratis naar de sauna. De entree voor de sauna is € 24,- dus het voordeel is € 17,10. Echt een leuk systeem dus. Je kunt de bon tot een bepaalde datum gebruiken in dit geval tot 31 januari dus ruim voldoende voor mijn vrouw en haar vriendin.

gratis naar de sauna

Pech:
Helaas hadden ze dit jaar pech. Ze hadden een sauna arrangement geboekt, in de kerstvakantie, op dinsdag 3 januari. Ze waren er allebei, door allerlei heftige gebeurtenissen in de familie, dik aan toe. Echter de blinde darm van mijn vrouw gooide op oudejaarsnacht roet in het eten. Om half één ’s nachts knapte de blinde darm van mijn vrouw en scheurden we door de nacht naar de eerste hulp. Meteen de volgende ochtend werd de blinde darm verwijderd. Doordat de blinde darm geknapt was had mijn vrouw er ook een buikvliesontsteking bij gekregen waardoor ze een paar dagen langer in het ziekenhuis moest blijven. Heel heftig allemaal. Maar gelukkig eind goed al goed, alleen het sauna arrangement op 3 januari viel in het water. Ik heb meteen een e-mail gestuurd naar de sauna om het arrangement te annuleren. Dit was gelukkig geen probleem en ze reageerden heel meelevend. Geachte mijnheer Laan, Vriendelijk dank voor uw mail, sterkte en beterschap met uw vrouw. Met vriendelijke groet, …naam medewerker…, Thermen Sauna Suomi.

Dubbele pech:
Toen mijn vrouw weer thuis was uit het ziekenhuis ging het al weer gauw beter. Toen bleek echter dat de actie van vierxvrij.nl  bij Sauna Suomi maar tot 31 januari liep. Ze heeft nog contact opgenomen met vierxvrij.nl om te vragen of ze, gezien de omstandigheden, ook na 31 januari nog gebruik kon maken van de vierxvrij.nl  actiebon. Helaas was dit niet te organiseren, zei de medewerkster. Jammer, van die € 6,90, maar helaas. Ze hebben toch maar weer een afspraak gemaakt voor een nieuw sauna arrangement in de voorjaarsvakantie op 28 februari.

Driedubbele pech:
Van haar ouders, die regelmatig naar de sauna gaan, hoorde mijn vrouw van een actie van Optimel. Bij ieder pak drinkyoghurt van optimel krijg je 5 optimel euro. Als je vier pakken koopt kun je op de website van Optimel de 5 optimel euro’s inwisselen voor een tegoedbon waarmee de 2de persoon gratis naar de sauna kan. Wij drinken altijd Yoki maar kochten vandaag in plaats daarvan 4 pakken Optimal. Dit kost dus niets extra dus die bon wordt zo goed als gratis. Vervolgens heeft mijn vrouw een account aangemaakt bij Optimel. Toen heeft zij de unieke codes van de pakken Optimel drinkyoghurt overgetypt en ja hoor, 5 Optimel eur’s tegoed. Met deze euro’s koos ze vervolgens in de Optimal shop voor de sauna kortingsbon. Daar stond het volgende:

Korting Saunabezoek
Geniet van een dag of avond in de sauna, de 2e persoon krijgt gratis toegang.

Hoe werkt de actie?

Je bestelt hieronder je kortingsvoucher voor het Saunabezoek. Deze betaal je met Optimel-euro’s. Optimel stuurt de kortingsvoucher naar jouw e-mailadres. Print de voucher uit en maak een afspraak bij de sauna van jouw keuze (meld dat je via Optimel komt). Neem de voucher mee naar de kassa van de sauna. Op vertoon van de voucher betaal je maar één keer entree: 2 voor de prijs van 1. Te bestellen t/m 29 februari 2012. Voor de inhoud van het saunabezoek:  «Minder Inhoud saunabezoek - Entree sauna of thermen - Gebruik van sauna- en thermenfaciliteiten - Dagschotel in het restaurant (alléén bij avondbezoek vanaf 17.00 of 18.00 uur)

Super actie toch!! Dus kopen die bon, vervolgens opent er een pagina met de bon die je kunt uitprinten. MAAR !! SHIT !!, op de bon staat een verrassing. Deze bon is ( onder andere) niet geldig van 20 februari tot 4 maart. Dat is dus driedubbele pech.

Conclusie:
Mijn vrouw en haar vriendin gaan toch lekker samen naar de sauna want dat hebben ze wel verdient en deze week drinken wij Optimel i.p.v. Yoki. De kortingsbon geven we maar aan haar ouders.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1038
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Tips voor Sinterklaasgedichten

Een artikel met tips om de leukste Sinterklaasgedichten te schrijven

Zakgeld, financiele opvoeding van kinderen

Zakgeld, financi�le opvoeding van kinderen

Alles over Fimo klei

Wat is het en hoe werk je ermee

Handboek chakrapsychologie - Anodea Judith (recensie)

Handboek chakrapsychologie - Anodea Judith (recensie)

Talentjes

Een artikel over het verhandelen van jeugdspelers. Het wordt steeds gekker.

Steen der wijzen (Harry Potter)

Alles over de Steen der Wijzen uit de Harry Potter boeken

De waterpijp

Informatie over de eeuwenoude waterpijp

Wat te doen samen op een saaie dag?

verveling, saai, zondag wat te doen

Waarom mannen met kleine meisjes Lego spelen?

Lego bestaat 40 jaar, toch verveelt het nooit. Hoe kan dit en waarom spelen mannen met kleine meisjes Lego?

Moederdag

Het is natuurlijk weer moederdag geweest, en ik wilde wat tips geven voor volgend jaar.

Schildersverdriet - Vergeten schoonheid

Sommige plantjes raken ten onrechte in de vergetelheid. Zo ook de Saxifraga (Steenbreek) vari�teit S. X urbium, oftewel Schildersverdriet. En dat terwijl Schildersverdriet onverwachte verrassingen in petto heeft.

Dj worden, hoe doe je dat?

Wil jij een dj worden en wil je weten hoe je dat aan moet pakken? Lees dan dit artikel.

Dagje Texel

Texel: een eiland om even een dagje weg (van) te zijn

Mijn passie astronomie

Astronomie, een hobby waarin je helemaal in kunt opgaan.

Welke karakters spelen mee in de tekenfilm SpongeBob SquarePants?

De populaire tekenfilmserie draait om SpongeBob, maar er spelen nog meer populiare karakters mee. In dit artikel leuke weetjes over deze karakters?

Wat heb je nodig voor een mooie en leuke dag?

Iedereen wil van iedere dag een mooie en leuke dag maken maar wat heb je hiervoor nodig?

Stamboomonderzoek (genealogie)

Tips voor het onderzoeken naar voorouders

Gratis Efteling of hoge Korting Efteling, kwestie van goed zoeken.

De Efteling is het mooiste pretpark van europa voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op de Efteling.

Karpervissen

karpervissen met boilies en voerkorfjes

Nieuwe rage: sieraden maken van metaalklei

Het is de nieuwe rage op hobby-gebied: sieraden maken van metaalklei.

Muntjes biljart

leuk spel op de biljarttafel

Hoe moet je samen klussen.

Samen klussen is niet moeilijk, het vergt alleen een hele strakke planning.

Gratis Beekse Bergen of hoge Korting Beekse Bergen, kwestie van goed zoeken.

Beekse Bergen is een geweldig vakantie- en recreatiegebied voor jong en oud.

Lezen een prima hobby zeker voor kinderen

Ondanks dat veel kinderen er een broertje dood aan hebben is het eigenlijk

Hierom wil ik korting Wildlands Emmen voorheen Dierenpark Emmen.

De entree van Wildlands Emmen is hoog en het aantal dieren laag daarom wil ik korting.