Wat zijn de mooiste Panda en Pandili juweeltjes


Publicatie datum:

Soms begin je aan iets en komen er onverwachte mooie dingen van, in dit artikel de mooiste Panda en Pandili tekeneningen tot nu toe.

Gesponsorde koppelingen

Bij het tekenen van Panda en Pandili (©Dik Laan) heb ik me altijd laten inspireren door bestaande personen en objecten. Een aantal tekeningen zijn zo goed gelukt dat ik ze hier graag wil laten zien.

panda en pandili

Gesponsorde koppelingen

De Rolstoel basketbalsport is uniek omdat het aan veel mensen met een lichte of wat zwaardere handicap erg veel genoegen geeft. Mensen van heel uiteenlopende aard. De sport wordt ook bedreven door mensen zónder een beperking. Het unieke aan de sport is vooral dat iedereen, ongeacht handicap of beperking, samen als een team bouwt aan gezondheid, drive en vooruitgang. Zonder dat er een nadruk gelegd wordt op die handicap of beperking. Bron RolstoelBasketbal.Een-Unieke-Sport.

panda en pandili

In het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch is een nieuwe afdeling geopend voor te vroeg geboren kinderen. Ze hebben hem de Panda Poli genoemd en hij wordt opgesierd met plaatjes van Panda en Pandili.

panda en pandili

Olifanten zijn de grootste landdieren nu leven. De olifant draagtijd bedraagt 22 maanden, de langste van alle landdieren. Bij de geboorte is het gebruikelijk dat een olifant kalf tot 120 kg wegen. Ze worden meestel 50 tot 70 jaar, maar de oudste olifant leefde 82 jaar. De grootste olifant ooit geregistreerd werd neergeschoten in Angola in 1956. Dit mannetje woog ongeveer 11.000 kg), met een schouderhoogte van 3,96 meter, een meter (werf) groter dan de gemiddelde mannelijke Afrikaanse olifant. panda en pandili

De gewone zeehond (Phoca vitulina) is een zeeroofdier. De soort komt algemeen voor in de Waddenzee. De vachtkleur varieert van grijsgeel tot donkerbruin of zelfs zwart. Meestal hebben de dieren donkere vlekken. De kop is afgerond en klein in verhouding tot het lichaam. De gesloten neusgaten lopen in een V-vorm. Gewone zeehonden worden 120 tot 195 centimeter lang en 45 tot 130 kilogram zwaar. Vrouwtjes zijn meestal iets kleiner dan mannetjes. Vrouwtjes worden meestal 120 tot 155 centimeter lang, mannetjes 130 tot 195 centimeter.

panda en pandili

Superman, ook wel 'De Man van Staal' genoemd, is een personage en imaginaire superheld, die zijn eerste verschijning maakte in de Amerikaanse Action Comics in 1938. Sindsdien is Superman een van de populairste en bekendste comic-figuren aller tijden geworden en wordt vaak gezien als een cultureel icoon van Amerika.

panda en pandili

De K 1100 LT werd door veel politiekorpsen over de hele wereld ingezet als dienstmotor. In Nederland werd de machine ingezet door zowel politie als Koninklijke Marechaussee. In veel gevallen hadden deze korpsen nog boxermotoren gebruikt die bij de invoering van de de BMW K 100-serie nog niet aan vervanging toe waren, maar bij de komst van de LT wel. Toen de K 1100 LT op zijn beurt weer aan vervanging toe was, bood BMW geen geschikte vloeistofgekoelde viercilinder aan. Omdat veel korpsen toch prijs stelden op vloeistofgekoelde motoren, is BMW een groot deel van deze markt kwijt geraakt aan de Japanse concurrentie.

panda en pandili

Een ambulance (ziekenwagen, ziekenauto) is een voertuig om medische hulpverleners te vervoeren naar een plaats waar behoefte is aan spoedeisende hulp en om slachtoffers of patiënten te vervoeren naar een ziekenhuis. Een ambulancedienst is een organisatie die ambulances met deskundige hulpverleners beschikbaar heeft en deze op afroep inzet.

panda en pandili

Bij Indonesische bruiloften is er geen strikte scheiding tussen receptie- of daggasten. Iedereen die ook maar enige verbintenis met het bruidspaar heeft, wordt uitgenodigd voor de volledige huwelijksdag, inclusief diner. Stukjes of liedjes waarin het bruidspaar op de hak wordt genomen, zijn uit den boze; het paar wordt de hele dag vorstelijk behandeld. Ze zitten heel de dag op een luxe bankje en worden bewonderd, er wordt voor ze opgetreden, er wordt continu gegeten en muziek gedraaid en er worden ontzettend veel cadeaus en geld gegeven.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Natuurlijke thuisgemaakte gezichtsmaskers

Thuisgemaakte natuurlijke gezichtsmaskers voor een stralende huis

Facebook en Twitter, goed of slecht?

Facebook en Twitter. Goed of slecht.

Wetenschap en eeuwige wijsheid ; Ravi Ravindra (recensie)

Wetenschap en eeuwige wijsheid. Recensie

Houten puzzels in alle soorten en maten

Alles over Houten puzzels en houten 3d puzzels

Top 10 tips tegen verveling

Verveel je je? In dit artikel vind je een oplossing!