Wat zijn de mooiste Panda en Pandili juweeltjes


Publicatie datum:

Soms begin je aan iets en komen er onverwachte mooie dingen van, in dit artikel de mooiste Panda en Pandili tekeneningen tot nu toe.

Gesponsorde koppelingen

Bij het tekenen van Panda en Pandili (©Dik Laan) heb ik me altijd laten inspireren door bestaande personen en objecten. Een aantal tekeningen zijn zo goed gelukt dat ik ze hier graag wil laten zien.

panda en pandili

De Rolstoel basketbalsport is uniek omdat het aan veel mensen met een lichte of wat zwaardere handicap erg veel genoegen geeft. Mensen van heel uiteenlopende aard. De sport wordt ook bedreven door mensen zónder een beperking. Het unieke aan de sport is vooral dat iedereen, ongeacht handicap of beperking, samen als een team bouwt aan gezondheid, drive en vooruitgang. Zonder dat er een nadruk gelegd wordt op die handicap of beperking. Bron RolstoelBasketbal.Een-Unieke-Sport.

panda en pandili

In het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch is een nieuwe afdeling geopend voor te vroeg geboren kinderen. Ze hebben hem de Panda Poli genoemd en hij wordt opgesierd met plaatjes van Panda en Pandili.

panda en pandili

Olifanten zijn de grootste landdieren nu leven. De olifant draagtijd bedraagt 22 maanden, de langste van alle landdieren. Bij de geboorte is het gebruikelijk dat een olifant kalf tot 120 kg wegen. Ze worden meestel 50 tot 70 jaar, maar de oudste olifant leefde 82 jaar. De grootste olifant ooit geregistreerd werd neergeschoten in Angola in 1956. Dit mannetje woog ongeveer 11.000 kg), met een schouderhoogte van 3,96 meter, een meter (werf) groter dan de gemiddelde mannelijke Afrikaanse olifant. panda en pandili

De gewone zeehond (Phoca vitulina) is een zeeroofdier. De soort komt algemeen voor in de Waddenzee. De vachtkleur varieert van grijsgeel tot donkerbruin of zelfs zwart. Meestal hebben de dieren donkere vlekken. De kop is afgerond en klein in verhouding tot het lichaam. De gesloten neusgaten lopen in een V-vorm. Gewone zeehonden worden 120 tot 195 centimeter lang en 45 tot 130 kilogram zwaar. Vrouwtjes zijn meestal iets kleiner dan mannetjes. Vrouwtjes worden meestal 120 tot 155 centimeter lang, mannetjes 130 tot 195 centimeter.

panda en pandili

Superman, ook wel 'De Man van Staal' genoemd, is een personage en imaginaire superheld, die zijn eerste verschijning maakte in de Amerikaanse Action Comics in 1938. Sindsdien is Superman een van de populairste en bekendste comic-figuren aller tijden geworden en wordt vaak gezien als een cultureel icoon van Amerika.

panda en pandili

De K 1100 LT werd door veel politiekorpsen over de hele wereld ingezet als dienstmotor. In Nederland werd de machine ingezet door zowel politie als Koninklijke Marechaussee. In veel gevallen hadden deze korpsen nog boxermotoren gebruikt die bij de invoering van de de BMW K 100-serie nog niet aan vervanging toe waren, maar bij de komst van de LT wel. Toen de K 1100 LT op zijn beurt weer aan vervanging toe was, bood BMW geen geschikte vloeistofgekoelde viercilinder aan. Omdat veel korpsen toch prijs stelden op vloeistofgekoelde motoren, is BMW een groot deel van deze markt kwijt geraakt aan de Japanse concurrentie.

panda en pandili

Een ambulance (ziekenwagen, ziekenauto) is een voertuig om medische hulpverleners te vervoeren naar een plaats waar behoefte is aan spoedeisende hulp en om slachtoffers of patiënten te vervoeren naar een ziekenhuis. Een ambulancedienst is een organisatie die ambulances met deskundige hulpverleners beschikbaar heeft en deze op afroep inzet.

panda en pandili

Bij Indonesische bruiloften is er geen strikte scheiding tussen receptie- of daggasten. Iedereen die ook maar enige verbintenis met het bruidspaar heeft, wordt uitgenodigd voor de volledige huwelijksdag, inclusief diner. Stukjes of liedjes waarin het bruidspaar op de hak wordt genomen, zijn uit den boze; het paar wordt de hele dag vorstelijk behandeld. Ze zitten heel de dag op een luxe bankje en worden bewonderd, er wordt voor ze opgetreden, er wordt continu gegeten en muziek gedraaid en er worden ontzettend veel cadeaus en geld gegeven.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Turkije all inclusive vakantie

All inclusive naar Turkije, voordelig genieten met de hele familie.

Ranking the friends

Ranking the friends is een leuk en makkelijk spel om te spelen met je vrienden. Zo leer je elkaar en jezelf beter kennen!

Tips om op een orginele/leuke manier geld kado te geven.

Leuke en originele kadotips voor het geven van geld

De zomer vakantie, een noodzakelijke vakantie

De zomervakantie is tegenwoordig synoniem voor uitrusten en genieten.

Talentjes

Een artikel over het verhandelen van jeugdspelers. Het wordt steeds gekker.

Vakantie Kamperen

Kamperen is nog steeds in!

Paradijs voor koopverslaafden, onbeperkt voordelig online shoppen.

Ben jij ook een echte shopverslaafde, dan is shoppen op internet voor jou een paradijs op aarde.

vrouwen verleiden, mannen verleiden

Verleiden is een kunst, ook jij kunt het leren hoe lees je in dit leerzame artikel.

Goedkoop dagje Amsterdam, gratis parkeren in Amsterdam, gratis boottocht Amsterdam

Een goedkoop dagje Amsterdam is nog steeds mogelijk, inclusief gratis parkeren en goedkoop eten en drinken.

Gratis dagje uit, gratis attracties, gratis evenementen

Op deze pagina vind je de leukste gratis dagjes uit, gratis attracties en nog veel meer

Onderkoeld water (nog vloeibaar onder het vriespunt)

water kan vloeibaar zijn onder het vriespunt. hoe kan dat? wat heeft het met het weer te maken? planten en dieren maken er dankbaar gebruik van. Zien is geloven: Zelf Doen!

Hoe moet parkour?

Dit artikel gaat over parkour, hoe het is ontstaan, wat het inhoud, hoe je het kan leren.

Anime en manga

Anime en manga zijn termen die steeds bekender worden, maar wat is het nu eigenlijk?

Dagje Texel

Texel: een eiland om even een dagje weg (van) te zijn

De razendsnelle opmars van de Primark

De Primark is ontzettend populair. Waaraan is de razendsnelle opmars te danken?

Er op uit bij Deventer

Een fraaie wandeltocht in de buurt van Deventer

Gratis LEGO sofware, gratis bouwen met LEGO

Bouw nu ook oneindig veel LEGO voertuigen, LEGO huizen, LEGO figuren met de gratis LEGO software.

Gratis Beekse Bergen of hoge Korting Beekse Bergen, kwestie van goed zoeken.

Beekse Bergen is een geweldig vakantie- en recreatiegebied voor jong en oud.

Gratis Movie Park Germany, korting Movie Park Germany

In dit artikel alles over het ontstaan en de attracties in Movie Park Germany.

Voyager 1 en Voyager 2 gaan op reis door het heelal

dit gaat over ruimte sondes die in 1977 gelanceerd zijn. die twee ruimte sondes verkennen het heelal voor ons.

Wetenschap en eeuwige wijsheid ; Ravi Ravindra (recensie)

Wetenschap en eeuwige wijsheid. Recensie

Wat zit er allemaal achter het sterrenbeeld maagd?

Altijd al willen weten wat er achter het sterrenbeeld maagd zit? Wat het sombrerostelsel is? Lees dan dit artikel wat daarover gaat!

Wat is het ultieme vakantie gevoel?

Ieder jaar in de zomervakantie gaan miljoenen mensen op zoek naar het ultieme vakantie gevoel

Vind het perfecte cadeau voor haar

Er komt een tijd in het leven van iedere man dat ze hét perfecte cadeau moeten verzinnen voor hun vrouw hun moeder of zus. De man heeft hier vaak een hekel aan omdat hij meestal geen idee heeft wat hij voor haar moet kopen.

Twilight New Moon 2009

Samenvatting Twilight New Moon 2009