Paradijs voor koopverslaafden, onbeperkt voordelig online shoppen.


Publicatie datum:

Ben jij ook een echte shopverslaafde, dan is shoppen op internet voor jou een paradijs op aarde.

Gesponsorde koppelingen

Een steeds wijdverbreider voorkomend fenomeen op internet is shopverslaving of koopverslaving. Uit recent onderzoek is gebleken dat ongeveer 2 van elke 100 actieve consumenten in Nederland in meer of meerdere mate shopverslaafd is. Dit zijn dus ongeveer 300.000 mensen. Het overgrote deel van de shopverslaafden is van het vrouwelijke geslacht. De shopverslaving begint bij deze vrouwen meestal in de periode dat een meisje in de pubertijd geraakt. Bijna 90% van de pubermeisjes die voor het eerst kleedgeld krijgen geven alles direct uit aan mooie spullen en kleding en dat geeft ze een heel prettig gevoel. Sommige meisjes krijgen er echt een geweldige kick van als ze opeens die hele mooie dure schoenen wel kunnen kopen die hun moeder nooit voor ze wou kopen omdat ze zo duur waren. Bij de meeste meisjes wordt de shopverslaving vanzelf minder maar bij ongeveer 2% gaat het nooit over.

Onbeperkt kopen op internet

Paradijs voor shopverslaafden:
Internet is een waar paradijs voor shopverslaafde meisjes en vrouwen. Je kunt lekker vanuit je luie stoel van de ene naar de andere webwinkel surfen. Je hoeft niet zoals vroeger de deur uit en winkel in winkel uit te lopen in de hoop dat je net dat ultieme paar schoenen of kledingstuk tegen het lijf loopt. Geen last van vervelende verkoopsters die bij alles wat je aantrekt dwepend zeggen, het staat je beeldig, terwijl je zelf in de spiegel dondersgoed ziet dat je er enorm dik mee wordt. Nee, je klikt gewoon van de ene naar de andere webwinkel en navigeert van het ene bekende merk naar het andere. Je besteld gewoon wat je mooi vindt en je hebt het de volgende dag in huis, en je hoeft er bij de grotere postorderbedrijven niet eens direct voor te betalen. Je hebt meteen bij aankoop al de kick van het kopen en de volgende dag de voorpret en prettige spanning als je wacht op de bezorger.

Onbeperkt kopen op internet

Driedubbel kicken:
Zodra je het pakket in ontvangst hebt genomen krijg je een kick van het uitpakken. Thuis kun je het vervolgens rustig passen heb je een gevoel  van genot als je je nieuwe kleding of schoenen aan je vriendinnen kunt laten zien. Je kunt je vriendinnen vragen of ze bij je thuis komen kijken maar je kunt je nieuwe aankoop ook meteen voor je webcam aan ze showen. Als je vriendinnen allemaal net zo enthousiast zijn als jij is je welzijnsgevoel al optimaal. Het mooie is dat je al heel veel genoten hebt van het zoeken, kopen, wachten, uitpakken, passen en showen van je kleding of schoeisel terwijl het je nog niets gekost heeft. Pas na een paar dagen, als je euforische gevoel van het zoeken, kopen, wachten, uitpakken, passen en showen, hoef je te besluiten of je werkelijk tot aankoop overgaat. Je kunt alles wat je via internet koopt namelijk gewoon binnen 8 dagen retour zenden en als je al betaald hebt, wat soms niet eens hoeft, is de verkoper verplicht het aankoopbedrag op jouw rekening terug te storten.

Onbeperkt kopen op internet

Onbeperkt genieten voor shopverslaafden:
Ieder shopverslaafd meisje of vrouw kan op internet eindeloos wegdromen bij het bekijken van de duurste merkkleding van Gucci, Louis Vuitton, Chanel, Prada, Christian Dior, Fendi, Hermés, Versace, Christian Louboutin en Burberry. En het mooiste is, het kost je niets. Geen trein, bus of metrokaartje en geen parkeerkosten. Op internet klik je gewoon op jouw favoriete merk en kun je altijd de nieuwste collecties bekijken. De nieuwste Gucci schoenen, de mooiste Louis Vuitton tassen, heerlijke parfum Chanel aanbiedingen, voordelige Prada schoenen, heerlijke Christian Dior parfum, die trendy Fendi bag aanbieding, heerlijke Versace parfum, die fucking beauty Christian Louboutin Shoes, en op de website met Burberry outlet de goedkoopste Burberry kleding.

Onbeperkt kopen op internet

Conclusie:
Internet is voor ieder shopverslaafd meisje of vrouw het einde. Het is één van de gezondste verslavingen en het hoeft helemaal niet zo veel te kosten omdat je alles wat je koopt gewoon weer terug kan sturen. Je kunt dus alleen de kleding of de schoenen die jij en je vriendinnen mooi vinden na uitgebreid overleg behouden. Hierdoor voorkom je impulsaankopen en bespaar je dus veel geld.

Onbeperkt kopen op internet

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Winkelen met GVU, Utrecht

Een goedkoop buskaartje in en rondom Utrecht

Online shoppen

Online shoppen, het is een gewoonte geworden in onze samenleving maar hoelang kan het eigenlijk al?

Dj worden, hoe doe je dat?

Wil jij een dj worden en wil je weten hoe je dat aan moet pakken? Lees dan dit artikel.

Het raad-maar-raak spel.

Het is een leuk en makkelijk spel, wat je overal kan doen!

De ontwikkelingen en trends in de entertainmentmarketing.

De afgelopen jaren zijn er veel veranderingen opgetreden rondom de entertainmentindustrie.

Sea Life Scheveningen

Ontdek de onderwaterwereld van Sea Life Scheveningen.

Houten puzzels in alle soorten en maten

Alles over Houten puzzels en houten 3d puzzels

Vlaggenmast onderhouden

Na aanschaf van uw vlaggenmast wilt u hem natuurlijk zo lang mogelijk kunnen gebruiken. Echter, regen, wind en vuil kunnen uw net aangeschafte mast relatief snel aantasten

Top 7 lekkerste shisha cafe's

Top 7 lekkerste waterpijp cafe's in Amsterdam.

Samenvatting Twilight Eclipse 2010

Samenvatting Twilight Eclipse 2010

Het zoekplaatje van het dateren van porselein

Als hobby probeer ik wat porselein te verzamelen, en natuurlijk deze te dateren. Dat laatste is wat moeilijk om te doen zonder meteen naar een taxateur te lopen.

Schildersverdriet - Vergeten schoonheid

Sommige plantjes raken ten onrechte in de vergetelheid. Zo ook de Saxifraga (Steenbreek) vari�teit S. X urbium, oftewel Schildersverdriet. En dat terwijl Schildersverdriet onverwachte verrassingen in petto heeft.

Gratis Diergaarde Blijdorp of hoge Korting Diergaarde Blijdorp, kwestie van goed zoeken.

Diergaarde Blijdorp is een mooi dierenpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Diergaarde Blijdorp.

Moederdag

Het is natuurlijk weer moederdag geweest, en ik wilde wat tips geven voor volgend jaar.

Vakantieveilingen

De vakantie veiling is de mogelijkheid om voor weinig op vakantie of naar leuke evenementen te gaan.

Daten onder de 5 euro

Low-budget dates

De beste vishengels, de beste visspullen

De beste vishengels, de beste visspullen

Onderkoeld water (nog vloeibaar onder het vriespunt)

water kan vloeibaar zijn onder het vriespunt. hoe kan dat? wat heeft het met het weer te maken? planten en dieren maken er dankbaar gebruik van. Zien is geloven: Zelf Doen!

Kalligrafie

Wat is kalligrafie? Waar komt het vandaan en wat heb je nodig om zelf te kunnen kalligraferen.

Carnaval der reclamejongens

boekverslag de weduwnaar, havo 4. (2009)

Fotografie, tips voor beginners

Alles over het begin van fotografie, hoe moet je nou beginnen?

De beste grappen voor 1 april

Houd jij er ook zo van om mensen op 1 april beet te nemen of voor de gek te houden? Kom in dit artikel grappen tegen die je misschien nog niet kende!

Alles over Flirtation!

In dit artikel staat alles wat je over de Flirtation feesten en de oprichtster Bianca Hagenbeek wil weten.

Wordt jij een professionele Goochelaar?

Kinderen zijn gek op goochelaars. Sommige zijn er zo dol op dat ze er hun beroep van willen maken.

Hoe laat ik een goede eerste indruk achter?

Sommige dingen kan je maar 1 keer goed doen. Je eerste indruk is er zo 1!