Vakantieveilingen


Publicatie datum:

De vakantie veiling is de mogelijkheid om voor weinig op vakantie of naar leuke evenementen te gaan.

Gesponsorde koppelingen

Ze worden met de dag populairder, de vakantieveiling websites zoals vakantieveilingen.nl,  biedenboek.nl, biedengeniet.nl, vakantieveiling.nl en veilingreus.nl kunne zich verheugen op een steeds meer toe nemende belangstelling. Ze zijn allemaal gebaseerd op het veil systeem waarbij iedereen een bepaalde tijd kan meebieden op een aanbieding. Degene die het hoogste bod voor het verstrijken van de tijd plaatst is de gelukkige koper. Toch zijn er wel verschillen tussen de vakantie veiling websites onderling. In dit artikel bespreek ik de 6 bekendste vakantie veiling websites.

vakantieveiling, vakantieveilingen, veiling

Vakantieveilingen.nl:
De bekendste vakantie veiling website is vakantieveilingen.nl.Dat het bij de vakantie veling websites niet aalleen om het veilen van vakanties gaat blijkt wel uit de website vakantieveilingen.nl. Bij vakantieveilingen.nl kun je bieden op aanbiedingen in de volgende 7 rubrieken: Avondje uit, Beauty, Bungalowparken, Dagje weg, Hotels, Restaurants, Vakanties . De rubriek Avondje uit is onderverdeeld in: Concerten, Feesten, Festivals, Musicals en Theater en shows. De rubriek Beauty is onderverdeeld in: beauty en verzorging, Beauty workshops, Fitness en health, Fotoshoot, Haarverzorging, Massage, Sauna en wellness en Wellness overnachtingen. De rubriek Bungalowparken is onderverdeeld in: Bungalows, Lastminute bungalows, Lastminute stacaravans en Stacaravans. De rubriek Dagje weg is onderverdeeld in: Dagje weg, Cursussen, Dierentuin, Pretparken, Sport en spel, Uitstapjes, Watersport en workshop. De rubriek Hotels is onderverdeeld in: Bed en breakfast, Hotels aan zee, Hotels Belgie, Hotels Duitsland, Hotels Frankrijk, Hotels natuur en actief, Hotels Oostenrijk, Hotels overige landen, Lastminute hotels, Steden hotels en Unieke hotels. De rubriek Restaurants is onderverdeeld in: Aziatisch, BBQ en grill, Eten en drinken, Grieks, Kookworkshop, Lunchen, Mediterraans en Proeverij. De rubriek Vakanties is onderverdeeld in: Autovakanties, Campings België, Campings Frankrijk, Campings Italië, Campings Nederland, Campings overig, Campings Spanje, Stedentrips, Vaarvakanties, Vakantiehuizen, Vliegtickets en Zonvakanties.

vakantieveiling, vakantieveilingen, veiling

Biedenboek.nl:
Bij biedenboek.nl kun je bieden op aanbiedingen in de volgende 7 rubrieken: Hotels, Bungalows, Tenten, Kamperen, Arrangementen en Dagje uit.

Biedengeniet.nl:
Bij biedengeniet.nl kun je bieden op aanbiedingen in de volgende categoriën: Ballonvaren, Beauty en Wellness, Bungalowpark, Campingvakanties, Dagje uit, Fotoshoot, Golfen, Hotels, Last minutes, Mini Cruise Engeland of Schotland, Outdoor, Sport & spel, Vakantie Duitsland, Vakantie Frankrijk, Vakantie Nederland, Vakantie Oostenrijk, Vakantie Portugal, Vakantie Schotland, Vakantie Spanje, Vakantieparken en Vakantiehuizen, Vliegreizen, Weekendje weg en Zonvakanties.

vakantieveiling, vakantieveilingen, veiling

Veilingreus.nl:
Bij veilingreus.nl kun je bieden op aanbiedingen in de volgende 7 rubrieken: Vakantie, Hotel, Uit eten, Dagje uit, Sauna & Beauty, Last minute en specials. De rubriek Vakantie is onderverdeeld in: Vakantiehuizen, Vliegreizen, Kampeervakanties, Cruises en Actieve vakanties.

 De rubriek Hotel is onderverdeeld in: Hotels in Nederland, Hotels in het Buitenland en Kasteel vakantie. De rubriek Uit eten is niet verder verdeeld in rubrieken. De rubriek Dagje uit is onderverdeeld in: Actieve uitjes, Toegangskaarten, Theater, Workshops en avondje uit. De rubriek Sauna en beauty is onderverdeeld in: Beauty arrangementen, Massage, Fotoshoots en Sauna en Wellness. De rubriek Last Minute is niet verder verdeeld in rubrieken. De rubriek Specials is niet verder verdeeld in rubrieken.

vakantieveiling, vakantieveilingen, veiling

Waarom kun je goedkoop vakanties kopen op vakantie veiling websites:
In de vakantiebedrijfstak zijn een enorm aantal accommodaties en arrangementen beschikbaar. Door het enorme brede aanbod is er ieder dag altijd een percentage van de accommodaties en arrangementen waar geen koper voor is. Om te voorkomen dat de aanbieders met onverkochte accommodaties en arrangementen blijven zitten worden de prijzen hiervan, naarmate de deadline nadert, drastisch verlaagd. Het voordeel van de vakantie veiling websites voor de aanbieder is dat hij op het laatste moment via de vakantie veiling website zijn accommodaties kan aanbieden. Hiermee kan toch nog enigszins omzet gemaakt worden en zal deze aanbieder zijn risico's kunnen minimaliseren. 

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1038
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Vakantieveilingen

De vakantie veiling is de mogelijkheid om voor weinig op vakantie of naar leuke evenementen te gaan.

Muntjes biljart

leuk spel op de biljarttafel

Bokrijk gaat mee met zijn tijd

Openluchtmuseum Bokrijk toont nu ook de sixties.

Een scrapkaart maken

Een beschrijving hoe je kan beginnen een scrapkaart te maken

Festivals tips top 10!

Festival seizoen is weer begonnen! De beste tips hoe jou festival op geen drama lama uitloopt.

Dj worden, hoe doe je dat?

Wil jij een dj worden en wil je weten hoe je dat aan moet pakken? Lees dan dit artikel.

Online shoppen

Is online shoppen duurder? Op wat moet je letten?

Het Bermini Mysterie

Het Bermini Mysterie is een boek van Dan Brown

Genealogie voor de echte beginners - stap 2

Software voor het bijhouden van de gegevens.

Online dating hoe pak je dat aan..

wat moet je wel en niet doen om succesvol te zijn op een datingsite.

Boekbinden

Hoe bind je je eigen boek

Lezen een prima hobby zeker voor kinderen

Ondanks dat veel kinderen er een broertje dood aan hebben is het eigenlijk

Wat zijn de mooiste Panda en Pandili juweeltjes

Soms begin je aan iets en komen er onverwachte mooie dingen van, in dit artikel de mooiste Panda en Pandili tekeneningen tot nu toe.

5 tips gericht, aan het schrijven van een gedicht

Dichten kan een rustgevende bezigheid zijn. Een hobby waarbij je gevoelens op papier worden gezet, waar je met mooie woorden een boeiend verhaal schrijft of waarbij je de zinnen in elkaar laat overlopen en ze desnoods nog laat rijmen ook!

Top 10 tips tegen verveling

Verveel je je? In dit artikel vind je een oplossing!

Stamboomonderzoek (genealogie)

Tips voor het onderzoeken naar voorouders

Wat zijn de beste gratis topevenementen in Nederland?

Er zijn duizenden gratis evenementen per jaar in Nederland, welke worden het best bezocht.

Spelletjes voor dementerende ouderen

Het is belangrijk voor mensen met dementie om de hersenen te trainen. Met deze spellen voor dementerende ouderen kun je dat doen!

Waarom geen gitaar leren spelen?

Het maken van muziek is leuk, en zeker als je dat samen met anderen wil doen. Voor het maken van muziek maak je gebruik van een instrument. Als je zingt gebruik je je eigen stem.

Een nachtje in de doos, de nachtmerrie van iedere Belgische puber.

Ik belandde bijna een nachtje in de doos tijdens onze reis naar het dubbelfestival Torhout Werchter (tegenwoordig Rock Werchter).

Gratis Dierenpark Emmen of hoge Korting Dierenpark Emmen, kwestie van goed zoeken.

Dierenpark Emmen is een mooi Dierenparkvoor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Dierenpark Emmen.

Winkelen met GVU, Utrecht

Een goedkoop buskaartje in en rondom Utrecht

Schildersverdriet - Vergeten schoonheid

Sommige plantjes raken ten onrechte in de vergetelheid. Zo ook de Saxifraga (Steenbreek) vari�teit S. X urbium, oftewel Schildersverdriet. En dat terwijl Schildersverdriet onverwachte verrassingen in petto heeft.

Ranking the friends

Ranking the friends is een leuk en makkelijk spel om te spelen met je vrienden. Zo leer je elkaar en jezelf beter kennen!

Vrouwen versieren is dat echt zo moeilijk?

Artikel over het versieren van vrouwen, is dit echt moeilijk?