Vakantieveilingen


Publicatie datum:

De vakantie veiling is de mogelijkheid om voor weinig op vakantie of naar leuke evenementen te gaan.

Gesponsorde koppelingen

Ze worden met de dag populairder, de vakantieveiling websites zoals vakantieveilingen.nl,  biedenboek.nl, biedengeniet.nl, vakantieveiling.nl en veilingreus.nl kunne zich verheugen op een steeds meer toe nemende belangstelling. Ze zijn allemaal gebaseerd op het veil systeem waarbij iedereen een bepaalde tijd kan meebieden op een aanbieding. Degene die het hoogste bod voor het verstrijken van de tijd plaatst is de gelukkige koper. Toch zijn er wel verschillen tussen de vakantie veiling websites onderling. In dit artikel bespreek ik de 6 bekendste vakantie veiling websites.

vakantieveiling, vakantieveilingen, veiling

Vakantieveilingen.nl:
De bekendste vakantie veiling website is vakantieveilingen.nl.Dat het bij de vakantie veling websites niet aalleen om het veilen van vakanties gaat blijkt wel uit de website vakantieveilingen.nl. Bij vakantieveilingen.nl kun je bieden op aanbiedingen in de volgende 7 rubrieken: Avondje uit, Beauty, Bungalowparken, Dagje weg, Hotels, Restaurants, Vakanties . De rubriek Avondje uit is onderverdeeld in: Concerten, Feesten, Festivals, Musicals en Theater en shows. De rubriek Beauty is onderverdeeld in: beauty en verzorging, Beauty workshops, Fitness en health, Fotoshoot, Haarverzorging, Massage, Sauna en wellness en Wellness overnachtingen. De rubriek Bungalowparken is onderverdeeld in: Bungalows, Lastminute bungalows, Lastminute stacaravans en Stacaravans. De rubriek Dagje weg is onderverdeeld in: Dagje weg, Cursussen, Dierentuin, Pretparken, Sport en spel, Uitstapjes, Watersport en workshop. De rubriek Hotels is onderverdeeld in: Bed en breakfast, Hotels aan zee, Hotels Belgie, Hotels Duitsland, Hotels Frankrijk, Hotels natuur en actief, Hotels Oostenrijk, Hotels overige landen, Lastminute hotels, Steden hotels en Unieke hotels. De rubriek Restaurants is onderverdeeld in: Aziatisch, BBQ en grill, Eten en drinken, Grieks, Kookworkshop, Lunchen, Mediterraans en Proeverij. De rubriek Vakanties is onderverdeeld in: Autovakanties, Campings België, Campings Frankrijk, Campings Italië, Campings Nederland, Campings overig, Campings Spanje, Stedentrips, Vaarvakanties, Vakantiehuizen, Vliegtickets en Zonvakanties.

vakantieveiling, vakantieveilingen, veiling

Biedenboek.nl:
Bij biedenboek.nl kun je bieden op aanbiedingen in de volgende 7 rubrieken: Hotels, Bungalows, Tenten, Kamperen, Arrangementen en Dagje uit.

Biedengeniet.nl:
Bij biedengeniet.nl kun je bieden op aanbiedingen in de volgende categoriën: Ballonvaren, Beauty en Wellness, Bungalowpark, Campingvakanties, Dagje uit, Fotoshoot, Golfen, Hotels, Last minutes, Mini Cruise Engeland of Schotland, Outdoor, Sport & spel, Vakantie Duitsland, Vakantie Frankrijk, Vakantie Nederland, Vakantie Oostenrijk, Vakantie Portugal, Vakantie Schotland, Vakantie Spanje, Vakantieparken en Vakantiehuizen, Vliegreizen, Weekendje weg en Zonvakanties.

vakantieveiling, vakantieveilingen, veiling

Veilingreus.nl:
Bij veilingreus.nl kun je bieden op aanbiedingen in de volgende 7 rubrieken: Vakantie, Hotel, Uit eten, Dagje uit, Sauna & Beauty, Last minute en specials. De rubriek Vakantie is onderverdeeld in: Vakantiehuizen, Vliegreizen, Kampeervakanties, Cruises en Actieve vakanties.

 De rubriek Hotel is onderverdeeld in: Hotels in Nederland, Hotels in het Buitenland en Kasteel vakantie. De rubriek Uit eten is niet verder verdeeld in rubrieken. De rubriek Dagje uit is onderverdeeld in: Actieve uitjes, Toegangskaarten, Theater, Workshops en avondje uit. De rubriek Sauna en beauty is onderverdeeld in: Beauty arrangementen, Massage, Fotoshoots en Sauna en Wellness. De rubriek Last Minute is niet verder verdeeld in rubrieken. De rubriek Specials is niet verder verdeeld in rubrieken.

vakantieveiling, vakantieveilingen, veiling

Waarom kun je goedkoop vakanties kopen op vakantie veiling websites:
In de vakantiebedrijfstak zijn een enorm aantal accommodaties en arrangementen beschikbaar. Door het enorme brede aanbod is er ieder dag altijd een percentage van de accommodaties en arrangementen waar geen koper voor is. Om te voorkomen dat de aanbieders met onverkochte accommodaties en arrangementen blijven zitten worden de prijzen hiervan, naarmate de deadline nadert, drastisch verlaagd. Het voordeel van de vakantie veiling websites voor de aanbieder is dat hij op het laatste moment via de vakantie veiling website zijn accommodaties kan aanbieden. Hiermee kan toch nog enigszins omzet gemaakt worden en zal deze aanbieder zijn risico's kunnen minimaliseren. 

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Schildersverdriet - Vergeten schoonheid

Sommige plantjes raken ten onrechte in de vergetelheid. Zo ook de Saxifraga (Steenbreek) vari�teit S. X urbium, oftewel Schildersverdriet. En dat terwijl Schildersverdriet onverwachte verrassingen in petto heeft.

Vakantie Kamperen

Kamperen is nog steeds in!

Gratis Dierenpark Emmen of hoge Korting Dierenpark Emmen, kwestie van goed zoeken.

Dierenpark Emmen is een mooi Dierenparkvoor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Dierenpark Emmen.

Korting Ski Dome

In dit artikel een uitgebreide beschrijving van alle indoor skipistes van Nederland.

Binnenkort van alles gratis in Hortus Botanicus Amsterdam

Hortus Botanicus Amsterdam biedt binnenkort tal van gratis activiteiten en leuke kortingen aan.

Er op uit bij Deventer

Een fraaie wandeltocht in de buurt van Deventer

De zomer vakantie, een noodzakelijke vakantie

De zomervakantie is tegenwoordig synoniem voor uitrusten en genieten.

Pinkpop 40 jaar.

Alvast een korte voorproef van pinkpop 2009!

Waar is onze vrije tijd?

Onze (vrije) tijd lijkt steeds schaarser te worden.

Ranking the friends

Ranking the friends is een leuk en makkelijk spel om te spelen met je vrienden. Zo leer je elkaar en jezelf beter kennen!

Waarom geen gitaar leren spelen?

Het maken van muziek is leuk, en zeker als je dat samen met anderen wil doen. Voor het maken van muziek maak je gebruik van een instrument. Als je zingt gebruik je je eigen stem.

Wordt jij een professionele Goochelaar?

Kinderen zijn gek op goochelaars. Sommige zijn er zo dol op dat ze er hun beroep van willen maken.

Het Bermini Mysterie

Het Bermini Mysterie is een boek van Dan Brown

Het zoekplaatje van het dateren van porselein

Als hobby probeer ik wat porselein te verzamelen, en natuurlijk deze te dateren. Dat laatste is wat moeilijk om te doen zonder meteen naar een taxateur te lopen.

5 Handige tips wanneer u met fimo klei werkt

5 handige tips wanneer u met fimo klei werkt

Festivals tips top 10!

Festival seizoen is weer begonnen! De beste tips hoe jou festival op geen drama lama uitloopt.

De juiste boormachine voor elke klus

Niet iedere boormachine is geschikt voor elke klus. Dit artikel geeft uitleg over de verschillende soorten boormachines en waar ze voor gebruikt kunnen worden.

Postcrossing

Postcrossing is een leuke manier om kaarten uit de hele wereld te ontvangen.

Schepen kunnen niets zien

Met het drukker wordende scheepvaartverkeer neemt ook het aantal aanvaringen tussen jachten en beroepsschepen toe.

Leuke dingen tegen verveling

Als je dit artikel gelezen hebt zul je een top vakantie tegemoet gaan

Wetenschap en eeuwige wijsheid ; Ravi Ravindra (recensie)

Wetenschap en eeuwige wijsheid. Recensie

Sea Life Scheveningen

Ontdek de onderwaterwereld van Sea Life Scheveningen.

Talentjes

Een artikel over het verhandelen van jeugdspelers. Het wordt steeds gekker.

Turkije all inclusive vakantie

All inclusive naar Turkije, voordelig genieten met de hele familie.

De gevaren van vuurwerk

Het is bijna weer zover... Massa's aan vuurwerk zullen met oud & nieuw worden afgestoken. In dit artikel behandel ik de gevaarlijke kant van vuurwerk en worden enkele tips gegeven om dit gevaar zo minimaal mogelijk te houden.