Gratis Bellewaerde Park of hoge Korting Bellewaerde Park.


Publicatie datum:

Bellewaerde Park is een mooi pretpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Bellewaerde Park.

Gesponsorde koppelingen

Bellewaerde Park is één van de populairste pretparken van Belgïe. Vooral voor de mensen in het zuidelijke deel van Nederland is het heel geschikt voor een dagje uit met je gezin. Voor mensen uit het noordelijke deel van Nederland is het te ver om in één dag te doen. Voor hen is het handiger om er een weekendje van te maken en een overnachting te boeken in één van de hotels in de omgeving van het Bellewaerde Park.

korting Bellewaerde Park

Gratis Bellewaerde park:
Binnenkort is het weer Halloween in Bellewaerde Park. Een speciale editie met 6 thema's. Voor deze editie heeft Bellewaerde Park 450 grote autoruitstickers laten maken (L80xH40 - garandeert de zichtbaarheid door uw achterruit). Wanneer u zo'n sticker tot 2 november op uw auto laat kleven, krijgt u van ons maar liefst 4 gratis tickets voor "Halloween in Bellewaerde Park"!
Hoe deelnemen? 1. Vul het online inschrijvingsformulier volledig in. 2. Kies een dag uit waarop u zich met uw wagen kan aandienen op parking A van Bellewaerde Park. 3. Wij kleven op de aangeduide dag de sticker op uw achterruit. 4. Op die dag ontvangt u onmiddellijk 1 gratis ticket. 5. U komt terug naar Bellewaerde Park tussen zaterdag 25 oktober en zondag 2 november. 6. Kleeft uw sticker dan nog steeds op uw wagen, dan krijgt u er nog eens 3 gratis tickets bovenop.

Korting Bellewaerde park:
My Aveve-kaarthouders kunnen bij Aveve Tuincentrum tickets kopen tot en met 21 juni 2008 aan € 22,50 per persoon mét gratis inkomticket voor de hond. Dat betekent een korting van € 8,50 (normale prijs voor de hond: € 5 en voor de volwassene: € 26).

Op Wickipedia kun je lezen hoe Bellewaerde Park is ontstaan. http://nl.wikipedia.org/wiki/Bellewaerde_Park

Bellewaerde Park is een pretpark bij Ieper, in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het is mooi gelegen en bezit vele attracties voor alle leeftijden.  Jaarlijks trekt Bellewaerde Park tot ongeveer 800.000 bezoekers. In oktober en begin november is er een Halloween Event. Bellewaerde Park is een combinatie van een dierentuin en een attractiepark. De mascotte van het park is een leeuw verkleed als koning, kortweg Koning Leeuw genoemd. (bron: wikipedia.nl)

Het park bestaat uit een aantal thema zones:
KidsPark, Far West, Mexico, Jungle, India, Canada en Savanne

Op het park zijn de volgende attracties:
Zicht op de Mexicaanse plaza, 4D-Cinema, Apeneiland, Bengal Express, Bengal Rapid River, Big Chute, Boomerang, Capucijnapen, Dierenpark, El Toro, El Volador, Giraffen, Magische Huis van Houdini, Keverbaan, Kidspark, Kofiekoppen, Lily’s Casino, Los Piratas, Niagara, Peter Pan, Piratenboot, River Splash, Shooting Gallery, Screaming Eagle, Flying Caroussel, Jungle Mission en Lemuren

Het park:
Het park is op sommige momenten van het jaar erg rustig, en dan is het supper aangenaam om er rond te lopen en wat attracties mee te pikken. Op de momenten dat het heel druk is, is het ook nog leuk om een keertje door het park te lopen, om dat het heel variërend is. Je hebt zoals in de meeste pretparken verschillende thema's. Hier heb je KidsPark, Far West, Mexico, Jungle, India, Canada en Savanne. Zoals je ziet zijn het een beetje verschillende culturen. Het park is dan versierd in de verschillende culturen, en je vindt er typische dieren die in die culturen voorkomen.

Tarieven:
Kinderen onder 1m Gratis, Kinderen tussen 1m en 1m40 € 27,- Volwassenen € 31.00, Senioren vanaf 55 j. € 27,- Mindervaliden € 27,-

Attracties :
Er zijn ongeveer 40 attracties in Bellewaerde Park. Je hebt er voor enkel kinderen, voor het hele gezin of enkel voor mensen boven de 120,130 of 140cm. Er zijn attracties die je bijna in elk pretpark tegenkomt, maar er zijn ook enkele heel speciale. 1 voorbeeld is El Volador, Bellewaerde plaatste deze attractie als eerste over de hele wereld.

The Flying Carrousel.

El Volador:
El Volador is een innoverende familieattractie voor jong en oud! Neem plaats in 1 van de 40 zitjes rond de mast en hou u goed vast ... De gondel draait langzaam omhoog tot op z'n hoogste punt.
El Volador is een buis die verticaal staat, waarrond een grote cirkel aan bevestigd is waar de mensen op moeten gaan zitten (aan de buitenkant van de cirkel zijn zitjes bevestigd). Bij het begin van de rit gaat die cirkel met mensen naar omhoog, tot de top van de buis. Dan begint hij te draaien, maar het speciale aan El Volador is dat die bus niet verticaal blijft staan maar ook in verschillende richtingen gaat tuimelen. Het is een gezinsattractie met een gemiddelde spanningsgraad. En het bevindt zich in het Mexico gedeelte van het park. De nieuwste attractie die nog maar van dit jaaropen is is de 4D Cinema.

Boomerang:
Dit is een achtbaan met loopings, waarbij je eerst langs achteren omhoog getakeld wordt en dan losgelaten. Je vliegt door de hut waar je moet instappen, gaat omhoog maakt een dubbele schroef, een stijle looping en dan stijl omhoog. Het treintje word vastgeketend aan een lift en zo wordt je daar ook weer omhoog getakeld. Tot ze je op een geheven moment weer loslaten, en je heet het parcours in achteruit beleefd.

Screaming Eagle:
Dit is een verticale paal waar zitjes rond bevestigd zijn, en waar je op een gegeven moment naar boven geschoten word, en dan weer een vrije val maakt naar beneden, en dit een aantal keer achter elkaar.

4d Cinema:
De 4D cinema is een cinema waar je naar een 3D film kijkt terwijl je stoeltjes ook mee bewegen. Voor de mensen die al in Walibi Belgium geweest zijn, is het vergelijkbaar met de 'spongebob 4D'.

Bengal Express:
Bengal Express: een treintje dat de bezoeker tot in de wereld van de leeuwen en tijgers brengt!

Kidspark:
Speciaal voor de kinderen is het KidsPark, dat zijn een hoop grote attracties, maar dan op kindermaat gebouwd.

Carrousel:
De carrousel van Bellewaerde Park blijft een geliefde attractie bij de ganse familie!

Magische huis van Houdini:
Magische Huis is een eerbetoon aan Houdini. Van 1905 tot 1926 konden kisten, gecapitonneerde cellen, brandkasten, ketens of handboeien deze ontsnappingskoning niet tegenhouden.

Jungle Mission:
Jungle Mission, diep in de Jungle leven de inboorlingen samen met hun dieren. Om zich tegen indringers te beschermen hebben ze de hulp ingeroepen van watergeesten.

Keverbaan:
Keverbaan, een buitengewone roetsjbaan die in scherpe hoeken omhoog gaat en tegen een adembenemende snelheid weer naar beneden glijdt.

Peter pan:
Peter Pan, de strijd tussen Peter Pan en Kapitein Haak wordt verder gezet in Bellewaerde Park. Een hobbelige rit voor jong en oud.

Bellewaerde Park is dus een park waar jong en oud zich urenlang vermaken kan.

Extra’s:
Zoals aan vele pretparken, heb je als je binnenkomt enkele verkleedde figuren waarmee je op de foto kunt staan. Die foto's kun je dan kopen als je het park verlaat. De parking is in vergelijking met andere 'grote' parken tamelijk klein. Maar je hebt er dan wel meerdere. Je moet betalen voor de parking. (bron: ciao-shopping.nl)

Routebeschrijving Bellewaerde Park: http://www.bellewaerdepark.be/nl/route


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Anime en manga

Anime en manga zijn termen die steeds bekender worden, maar wat is het nu eigenlijk?

Tips voor een leuke dag met je vriendinnen!

Een aantal tips voor een leuke middag organiseren met je vriendinnen.

Wat zit er allemaal achter het sterrenbeeld maagd?

Altijd al willen weten wat er achter het sterrenbeeld maagd zit? Wat het sombrerostelsel is? Lees dan dit artikel wat daarover gaat!

Stichting Veteraan Autobussen

SVA is een stichting ter behoud van mobiel erfgoed

Fotoverhalen of strips als e-book

Zelf een ebook maken met foto- of stripverhalen

Hoe kan ik gratis balletles of goedkope balletles vinden?

Lees hier hoe ik met mijn begon met mijn gratis dansles en later beroemd werd door mijn goedkope balletlessen.

Waarom mannen met kleine meisjes Lego spelen?

Lego bestaat 40 jaar, toch verveelt het nooit. Hoe kan dit en waarom spelen mannen met kleine meisjes Lego?

De film Twilight 2008

samenvatting van de film twilight 2008

Vlaggenmast onderhouden

Na aanschaf van uw vlaggenmast wilt u hem natuurlijk zo lang mogelijk kunnen gebruiken. Echter, regen, wind en vuil kunnen uw net aangeschafte mast relatief snel aantasten

Wat is de goedkoopste vakantie?

We hebben er allemaal recht op maar wat is de goedkoopste vakantie?

Geen korting Sprookjeswonderland nodig, toch een goedkoop familiepark.

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is het vriendelijkste goedkope familiepark van Nederland.

Tips voor Sinterklaasgedichten

Een artikel met tips om de leukste Sinterklaasgedichten te schrijven

Hoe moet je samen klussen.

Samen klussen is niet moeilijk, het vergt alleen een hele strakke planning.

Spelletjes voor dementerende ouderen

Het is belangrijk voor mensen met dementie om de hersenen te trainen. Met deze spellen voor dementerende ouderen kun je dat doen!

Genealogie voor de echte beginners

Hoe begin je je stamboomonderzoek.

Binnenkort van alles gratis in Hortus Botanicus Amsterdam

Hortus Botanicus Amsterdam biedt binnenkort tal van gratis activiteiten en leuke kortingen aan.

Gratis LEGO sofware, gratis bouwen met LEGO

Bouw nu ook oneindig veel LEGO voertuigen, LEGO huizen, LEGO figuren met de gratis LEGO software.

Gratis Omniversum of hoge Korting Omniversum

Omniversum is een mooi 3D Bioscoop voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Omniversum.

Hotspots

hotspots in Groningen, Maastricht of Amsterdam.

Een persoonlijke kalender

Een persoonlijke kalender, leuk en origineel!

Docenten op Zweinstein

Een opsomming van alle docenten op Zweinstein, inclusief de jaren waarin ze les hebben gegeven

Genealogie voor de echte beginners - stap 2

Software voor het bijhouden van de gegevens.

Walibi World is het beste pretpark van Nederland

Het Rollercoaster pretpark Walibi World in Biddinghuizen is absoluut het beste pretpark van Nederland.

Online dating hoe pak je dat aan..

wat moet je wel en niet doen om succesvol te zijn op een datingsite.

Zelf een kabouter maken van een klein chinees meisje

Hoe maak je van een klein chinees meisje een echte kabouter