Gratis Bellewaerde Park of hoge Korting Bellewaerde Park.


Publicatie datum:

Bellewaerde Park is een mooi pretpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Bellewaerde Park.

Gesponsorde koppelingen

Bellewaerde Park is één van de populairste pretparken van Belgïe. Vooral voor de mensen in het zuidelijke deel van Nederland is het heel geschikt voor een dagje uit met je gezin. Voor mensen uit het noordelijke deel van Nederland is het te ver om in één dag te doen. Voor hen is het handiger om er een weekendje van te maken en een overnachting te boeken in één van de hotels in de omgeving van het Bellewaerde Park.

korting Bellewaerde Park

Gratis Bellewaerde park:
Binnenkort is het weer Halloween in Bellewaerde Park. Een speciale editie met 6 thema's. Voor deze editie heeft Bellewaerde Park 450 grote autoruitstickers laten maken (L80xH40 - garandeert de zichtbaarheid door uw achterruit). Wanneer u zo'n sticker tot 2 november op uw auto laat kleven, krijgt u van ons maar liefst 4 gratis tickets voor "Halloween in Bellewaerde Park"!
Hoe deelnemen? 1. Vul het online inschrijvingsformulier volledig in. 2. Kies een dag uit waarop u zich met uw wagen kan aandienen op parking A van Bellewaerde Park. 3. Wij kleven op de aangeduide dag de sticker op uw achterruit. 4. Op die dag ontvangt u onmiddellijk 1 gratis ticket. 5. U komt terug naar Bellewaerde Park tussen zaterdag 25 oktober en zondag 2 november. 6. Kleeft uw sticker dan nog steeds op uw wagen, dan krijgt u er nog eens 3 gratis tickets bovenop.

Korting Bellewaerde park:
My Aveve-kaarthouders kunnen bij Aveve Tuincentrum tickets kopen tot en met 21 juni 2008 aan € 22,50 per persoon mét gratis inkomticket voor de hond. Dat betekent een korting van € 8,50 (normale prijs voor de hond: € 5 en voor de volwassene: € 26).

Op Wickipedia kun je lezen hoe Bellewaerde Park is ontstaan. http://nl.wikipedia.org/wiki/Bellewaerde_Park

Bellewaerde Park is een pretpark bij Ieper, in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het is mooi gelegen en bezit vele attracties voor alle leeftijden.  Jaarlijks trekt Bellewaerde Park tot ongeveer 800.000 bezoekers. In oktober en begin november is er een Halloween Event. Bellewaerde Park is een combinatie van een dierentuin en een attractiepark. De mascotte van het park is een leeuw verkleed als koning, kortweg Koning Leeuw genoemd. (bron: wikipedia.nl)

Het park bestaat uit een aantal thema zones:
KidsPark, Far West, Mexico, Jungle, India, Canada en Savanne

Op het park zijn de volgende attracties:
Zicht op de Mexicaanse plaza, 4D-Cinema, Apeneiland, Bengal Express, Bengal Rapid River, Big Chute, Boomerang, Capucijnapen, Dierenpark, El Toro, El Volador, Giraffen, Magische Huis van Houdini, Keverbaan, Kidspark, Kofiekoppen, Lily’s Casino, Los Piratas, Niagara, Peter Pan, Piratenboot, River Splash, Shooting Gallery, Screaming Eagle, Flying Caroussel, Jungle Mission en Lemuren

Het park:
Het park is op sommige momenten van het jaar erg rustig, en dan is het supper aangenaam om er rond te lopen en wat attracties mee te pikken. Op de momenten dat het heel druk is, is het ook nog leuk om een keertje door het park te lopen, om dat het heel variërend is. Je hebt zoals in de meeste pretparken verschillende thema's. Hier heb je KidsPark, Far West, Mexico, Jungle, India, Canada en Savanne. Zoals je ziet zijn het een beetje verschillende culturen. Het park is dan versierd in de verschillende culturen, en je vindt er typische dieren die in die culturen voorkomen.

Tarieven:
Kinderen onder 1m Gratis, Kinderen tussen 1m en 1m40 € 27,- Volwassenen € 31.00, Senioren vanaf 55 j. € 27,- Mindervaliden € 27,-

Attracties :
Er zijn ongeveer 40 attracties in Bellewaerde Park. Je hebt er voor enkel kinderen, voor het hele gezin of enkel voor mensen boven de 120,130 of 140cm. Er zijn attracties die je bijna in elk pretpark tegenkomt, maar er zijn ook enkele heel speciale. 1 voorbeeld is El Volador, Bellewaerde plaatste deze attractie als eerste over de hele wereld.

The Flying Carrousel.

El Volador:
El Volador is een innoverende familieattractie voor jong en oud! Neem plaats in 1 van de 40 zitjes rond de mast en hou u goed vast ... De gondel draait langzaam omhoog tot op z'n hoogste punt.
El Volador is een buis die verticaal staat, waarrond een grote cirkel aan bevestigd is waar de mensen op moeten gaan zitten (aan de buitenkant van de cirkel zijn zitjes bevestigd). Bij het begin van de rit gaat die cirkel met mensen naar omhoog, tot de top van de buis. Dan begint hij te draaien, maar het speciale aan El Volador is dat die bus niet verticaal blijft staan maar ook in verschillende richtingen gaat tuimelen. Het is een gezinsattractie met een gemiddelde spanningsgraad. En het bevindt zich in het Mexico gedeelte van het park. De nieuwste attractie die nog maar van dit jaaropen is is de 4D Cinema.

Boomerang:
Dit is een achtbaan met loopings, waarbij je eerst langs achteren omhoog getakeld wordt en dan losgelaten. Je vliegt door de hut waar je moet instappen, gaat omhoog maakt een dubbele schroef, een stijle looping en dan stijl omhoog. Het treintje word vastgeketend aan een lift en zo wordt je daar ook weer omhoog getakeld. Tot ze je op een geheven moment weer loslaten, en je heet het parcours in achteruit beleefd.

Screaming Eagle:
Dit is een verticale paal waar zitjes rond bevestigd zijn, en waar je op een gegeven moment naar boven geschoten word, en dan weer een vrije val maakt naar beneden, en dit een aantal keer achter elkaar.

4d Cinema:
De 4D cinema is een cinema waar je naar een 3D film kijkt terwijl je stoeltjes ook mee bewegen. Voor de mensen die al in Walibi Belgium geweest zijn, is het vergelijkbaar met de 'spongebob 4D'.

Bengal Express:
Bengal Express: een treintje dat de bezoeker tot in de wereld van de leeuwen en tijgers brengt!

Kidspark:
Speciaal voor de kinderen is het KidsPark, dat zijn een hoop grote attracties, maar dan op kindermaat gebouwd.

Carrousel:
De carrousel van Bellewaerde Park blijft een geliefde attractie bij de ganse familie!

Magische huis van Houdini:
Magische Huis is een eerbetoon aan Houdini. Van 1905 tot 1926 konden kisten, gecapitonneerde cellen, brandkasten, ketens of handboeien deze ontsnappingskoning niet tegenhouden.

Jungle Mission:
Jungle Mission, diep in de Jungle leven de inboorlingen samen met hun dieren. Om zich tegen indringers te beschermen hebben ze de hulp ingeroepen van watergeesten.

Keverbaan:
Keverbaan, een buitengewone roetsjbaan die in scherpe hoeken omhoog gaat en tegen een adembenemende snelheid weer naar beneden glijdt.

Peter pan:
Peter Pan, de strijd tussen Peter Pan en Kapitein Haak wordt verder gezet in Bellewaerde Park. Een hobbelige rit voor jong en oud.

Bellewaerde Park is dus een park waar jong en oud zich urenlang vermaken kan.

Extra’s:
Zoals aan vele pretparken, heb je als je binnenkomt enkele verkleedde figuren waarmee je op de foto kunt staan. Die foto's kun je dan kopen als je het park verlaat. De parking is in vergelijking met andere 'grote' parken tamelijk klein. Maar je hebt er dan wel meerdere. Je moet betalen voor de parking. (bron: ciao-shopping.nl)

Routebeschrijving Bellewaerde Park: http://www.bellewaerdepark.be/nl/route


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Online shoppen

Online shoppen, het is een gewoonte geworden in onze samenleving maar hoelang kan het eigenlijk al?

Over the top

Artikel over de film: Over the top.

Wordfeud woorden met een q

Alle woorden met een q voor Wordfeud, de online variant van het welbekende bordspel Scrabble.

Kalligrafie

Wat is kalligrafie? Waar komt het vandaan en wat heb je nodig om zelf te kunnen kalligraferen.

Wordt jij een professionele Goochelaar?

Kinderen zijn gek op goochelaars. Sommige zijn er zo dol op dat ze er hun beroep van willen maken.

Gratis Beekse Bergen of hoge Korting Beekse Bergen, kwestie van goed zoeken.

Beekse Bergen is een geweldig vakantie- en recreatiegebied voor jong en oud.

hoe maak je een sint gedichtje

een paar handige tips over het schrijven van sinterklaas gedichtjes

Onderkoeld water (nog vloeibaar onder het vriespunt)

water kan vloeibaar zijn onder het vriespunt. hoe kan dat? wat heeft het met het weer te maken? planten en dieren maken er dankbaar gebruik van. Zien is geloven: Zelf Doen!

Genealogie voor de echte beginners - stap 1

De eerste gegevens verzamelen - stap 1

Encaustic art tekeningen maken

Gebruiksaanwijzing hoe aan de slag te gaan met bijenwas schilderen.

De beste vishengels, de beste visspullen

De beste vishengels, de beste visspullen

Hoe schrijf je een gedicht?

tips om een gedicht te schrijven

Ook jij kunt een prachtig schilderij maken!

Schilderen is makkelijker dan het lijkt en het is ontzettend leuk.

Moederdag

Het is natuurlijk weer moederdag geweest, en ik wilde wat tips geven voor volgend jaar.

Gratis Efteling of hoge Korting Efteling, kwestie van goed zoeken.

De Efteling is het mooiste pretpark van europa voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op de Efteling.

Gevangen, boek geschreven door Stephen King

Beschrijving van een boek van Stephen King: Gevangen

De zomer vakantie, een noodzakelijke vakantie

De zomervakantie is tegenwoordig synoniem voor uitrusten en genieten.

Alles over stichting PANN

In dit artikel staat alles over de stichting PANN. Waarom is deze stichting opgericht en wat doet de stichting vandaag de dag?

Verblind, een thriller van Dean Koontz

Een spannende thriller die je niet weg kunt leggen

piano leren spelen met youtube

Leer piano spelen door het gebruik van youtube. Gratis thuis en op je eigen manier!

Geen korting Sprookjeswonderland nodig, toch een goedkoop familiepark.

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is het vriendelijkste goedkope familiepark van Nederland.

Voordelige kinderfeestjes

Een kinderfeestje hoeft niet altijd duur te zijn

Writers block: de mythe

Writers block: ontdek waarom het eigenlijk niet bestaat.

Spelletjes voor onderweg

De leukste spelletjes voor onderwerg

Mijn passie astronomie

Astronomie, een hobby waarin je helemaal in kunt opgaan.