Anonieme partnerruil bij Bokkenrijders


Publicatie datum:

Ga je regelmatig naar een parenclub om gezellig een avond (en eventueel nacht) van partner te ruilen?

Gesponsorde koppelingen

De Bokkenrijders logo

 Dan is de Bokkenrijders iets voor jou. De Bokkenrijders staan al eeuwen garant voor avontuurlijke partnerruil nachten.

Gesponsorde koppelingen

Bokkenrijders:
De Bokkenrijders is een vereniging voor mensen die graag partnerruilen met wildvreemden. De naam van de vereniging is afgeleid van de mythische Limburgse roversbendes die de 18de eeuw in de wijde omtrek van Zuid-Limburg de boel onveilig maakten. Volgens de overlevering hadden de Bokkenrijders een pact gesloten met de Duivel en reden ze tijdens hun rooftochten op bokken. Ook zouden ze zich één maal per jaar op hun bokken op de Mookerheide verzamelen om hun meester, de duivel, te ontmoeten.

The night of the Stag:
De oprichting van de partnerruil* vereniging met de naam de Bokkenrijders is geïnspireerd op een aflevering van de Engelse detective serie “Midsummer night murders” met de titel “The night of the Stag”. In deze aflevering wordt er door de inwoners van twee zeer afgelegen dorpen een eeuwenoude traditie in ere gehouden. De historie van de traditionele “Night of the Stag” gaat eeuwen terug en heeft een bijzondere reden. De “Night of the Stag” werd om de paar jaar georganiseerd om inteelt te voorkomen in  twee geïsoleerde door een bergrug van elkaar gescheiden dorpen.

Night of the stag

Tijdens de “Night of the Stag” gingen de mannen van het ene dorp verkleed als herten naar het andere dorp om daar anoniem met de voor hen onbekende vrouwen van het andere dorp te paren. Na de daad keerden zij weer huiswaarts. De “Night of the Stag” was een wederzijds geaccepteerd manier van partnerruil om verse genen van het ene dorp in het andere dorp in te brengen. In de ondertiteling werd “Night of the Stag” vertaald door Bokkenrijders. Naar aanleiding van deze aflevering richten een aantal enthousiaste partnerruilers de partnerruil vereniging met de naam “De Bokkenrijders”op.

partnerruil

*Partnerruil:
Partnerruil is een seksuele praktijk, waarbij twee paren die normaal gesproken een vaste relatie hebben van seksuele partner wisselen. Bij partnerruil ie er geen sprake van 'vreemdgaan' want de wisseling van partner gebeurt in alle openheid.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Krijgen we na het kunstgras veld nu ook te maken met een kunststof ijsbaan?

Dit artikel gaat over kunststof ijs en wat het kan betekenen voor de toekomst van het schaatsen.

Een persoonlijke kalender

Een persoonlijke kalender, leuk en origineel!

Het raad-maar-raak spel.

Het is een leuk en makkelijk spel, wat je overal kan doen!

Vakantie Kamperen

Kamperen is nog steeds in!

5 Handige tips wanneer u met fimo klei werkt

5 handige tips wanneer u met fimo klei werkt