10 zaken die u altijd al wilde weten over Howrse


Publicatie datum:

Howrse is een gratis online spel waarbij spelers paarden kunnen verzorgen, fokken en trainen.

Gesponsorde koppelingen

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben Howrse al ontdekt. Wat maakt dit spel rondom paarden zo interessant en hoe wordt het gespeeld?

 

Howrse

 

 1. Wat is Howrse?

Howrse is een online spel rondom paarden. De spelers verzorgen, fokken en trainen paarden. De paarden kunnen verkocht worden of ingeschreven worden voor wedstrijden en Grand Prix. Ook kunnen spelers een eigen manege beheren. Op de weiden kunnen paarden grazen, maar er kunnen ook gewassen verbouwd worden. In de werkplaatsen kunnen verbeteringen gebouwd worden. Regelmatig zijn er evenementen, acties en uitdagingen waarbij bijzondere items en paarden gewonnen kunnen worden.

2. Wat is het doel van het spel?

Er is geen specifiek einddoel. Het spel biedt ruimte om je op verschillende manieren te specialiseren. Sommige spelers richten zich vooral op het fokken en trainen van de beste paarden voor de Grand Prix. Andere spelers verzamelen mooie vachten, bijzondere paarden of de meeste rijkdom. Er zijn meerdere klassementen, bijvoorbeeld voor beste paarden, populaire spelers, gewonnen wedstrijden etc..

3. Kost het spel geld?

Howrse kan gratis gespeeld worden en hoeft niet aangeschaft te worden. U maakt online een account aan. In het spel wordt betaald met Equus en Pasjes. Equus kunnen verdiend worden met dekkingen, verkoop of wedstrijden. Pasjes zijn veel lastiger om aan te komen. Met Pasjes kunnen bijzondere items en bijzondere paarden aangeschaft worden. Daarnaast kunnen met Pasjes speciale abonnementen met gekocht worden. Pasjes kunnen (met hard werken en veel tijd) verdiend worden via het spel. Ook kunnen pasjes met echt geld gekocht worden. Dit kan via SMS, Paypal, iDEAL, Paysafecard etc.. Het spel kan echter prima zonder aankoop van Pasjes gespeeld worden, met Equus kom je ook ver.

4. Wat voor soort paarden zijn er in het spel?

Paarden, pony's, ezels, eenhoorns, pegasussen, trekpaarden en bijzondere paarden. Bijzondere paarden kunnen Wilde paarden of goddelijke paarden zijn. Bijzondere paarden zijn moeilijk verkrijgbaar, vaak via uitdagingen, acties of wedstrijden. Soms zijn ze te koop voor veel Pasjes. Ze zijn niet voor niets zeldzaam en bijzonder. Bijzondere paarden geven vaak bonussen, cadeaus of ze hebben goede vaardigheden voor wedstrijden. Bij de gewone paarden, eenhoorns etc. zijn er verschillende rassen (bijvoorbeeld Arabier, Shetlander, KWPN etc.).  Elk ras heeft een basisuiterlijk, maar spelers kunnen met behulp van items een zogenaamde Gouden Appelvacht gebruiken om het paard te personaliseren.

5. Hoe kom ik aan paarden in het spel?

Bij aanvang van het spel krijgt de speler een startpaard. De speler kan andere paarden fokken of via de handel een paard kopen. Ook bij uitdagingen, acties en evenementen kunnen paarden gewonnen worden.

6. Is er contact met andere spelers?

Spelers kunnen elkaar binnen het spel berichten sturen. Daarnaast is er de mogelijkheid om andere spelers te feliciteren met vorderingen in het spel. Spelers kunnen zich aansluiten bij fokteams. Er zijn verschillende forums waar vragen gesteld kunnen worden. Er is ook een speciaal forum over paardrijden waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Howrse legt veel nadruk op een plezierige en ontspannen sfeer. Grofheden, pesterijen etc. kunnen gemeld worden en de daders worden aangepakt. Moderatoren helpen hierbij. Via de ruilhandel kunnen items van andere spelers geruild worden en via de handel kunnen er paarden van andere spelers gekocht worden. Sommige spelers zoeken weinig onderling contact, andere spelers zijn veel te vinden op de forums. Voor ieder wat wils.

7. Wie geeft het spel uit?

Owlient geeft het spel uit in verschillende landen, waaronder Nederland. Er zijn bijvoorbeeld servers in Duitsland, de Verenigde Staten, Frankrijk etc.. Verder is er een Internationale server.

8. Mag je meerdere accounts (multiaccounts) hebben?

Per server (land) is één account toegestaan. Dit om valsspelen tegen te gaan. Het hebben van multiaccounts wordt bestraft in het spel. Het is wel toegestaan om op verschillende servers (landen) accounts te hebben. Paarden, items etc.. kunnen niet tussen servers uitgewisseld worden.

9. Voor welke leeftijd is Howrse geschikt?

In principe voor elke leeftijd. Er zijn veel volwassen spelers die het spel ter ontspanning spelen (vaak op hoog niveau), maar er zijn ook veel jonge spelers. Howrse werkt actief aan gepaste inhoud van het spel en de onderlinge berichten. Kinderen kunnen via toestemming van ouders/ voogd spelen en daarbij kunnen de ouders/ voogden de aankoop van pasjes met echt geld limiteren of verbieden. Om plezier van het spel te hebben, is een basis lees -en rekenniveau aanbevolen.

10. Moet ik elke dag inloggen op Howrse?

Nee. Niets verandert aan de toestand van de paarden wanneer er een poos niet gespeeld wordt. Volgens de Spelhelp worden accounts, die langer dan 180 dagen inactief zijn, verwijderd. De privacy wordt altijd gewaarborgd. Het verwijderen van het account na 180 dagen heeft te maken met de wet van persoonsgegevens.

Veel plezier met het spelen van Howrse!

 

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 23
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Sleepbootdagen Zwartsluis

Een beschrijving van de Sleepbootdagen in Zwartsluis. Hartstikke leuk om eens te bezoeken!

Spookjes maken van een oud wit laken

Een handpop spookje maken met daarin een zakje chips.

Waarom leeft het boek nog na zoveel generaties?

Goede boeken worden door veel lezers gelezen. Goede boeken zijn bestand tegen de veranderingen van de tijden.

Gratis Plopsaland of hoge Korting Plopsaland, kwestie van goed zoeken.

Plopsaland is een mooi pretpark voor kinderen. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Plopsaland.

Pinkpop 40 jaar.

Alvast een korte voorproef van pinkpop 2009!

Vind het perfecte cadeau voor haar

Er komt een tijd in het leven van iedere man dat ze hét perfecte cadeau moeten verzinnen voor hun vrouw hun moeder of zus. De man heeft hier vaak een hekel aan omdat hij meestal geen idee heeft wat hij voor haar moet kopen.

Een mooie goedkope tatoeage

Wil je ook een mooie goedkope tatoeage? Lees hier hoe je aan een goede goedkope tatoeage kunt komen.

Mijn passie astronomie

Astronomie, een hobby waarin je helemaal in kunt opgaan.

Harderbos in Flevoland

Het harderbos in Flevoland is een avontuurlijke groene oase aan de oever van het veluwemeer.

Gratis Efteling of hoge Korting Efteling, kwestie van goed zoeken.

De Efteling is het mooiste pretpark van europa voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op de Efteling.

Fotografie, tips voor beginners

Alles over het begin van fotografie, hoe moet je nou beginnen?

Schildersverdriet - Vergeten schoonheid

Sommige plantjes raken ten onrechte in de vergetelheid. Zo ook de Saxifraga (Steenbreek) vari�teit S. X urbium, oftewel Schildersverdriet. En dat terwijl Schildersverdriet onverwachte verrassingen in petto heeft.

Waarom mannen met kleine meisjes Lego spelen?

Lego bestaat 40 jaar, toch verveelt het nooit. Hoe kan dit en waarom spelen mannen met kleine meisjes Lego?

Pochet

Pochet dragen, hoe en in welke outfits

Cadeau ideeen voor jonge meiden

Niet 1 cadeau, niet 2 cadeaus, maar heel veel kleine cadeautjes

Top 7 lekkerste shisha cafe's

Top 7 lekkerste waterpijp cafe's in Amsterdam.

Dagje Texel

Texel: een eiland om even een dagje weg (van) te zijn

Onderkoeld water (nog vloeibaar onder het vriespunt)

water kan vloeibaar zijn onder het vriespunt. hoe kan dat? wat heeft het met het weer te maken? planten en dieren maken er dankbaar gebruik van. Zien is geloven: Zelf Doen!

Gratis Movie Park Germany, korting Movie Park Germany

In dit artikel alles over het ontstaan en de attracties in Movie Park Germany.

De ontwikkelingen en trends in de entertainmentmarketing.

De afgelopen jaren zijn er veel veranderingen opgetreden rondom de entertainmentindustrie.

Tips om op een orginele/leuke manier geld kado te geven.

Leuke en originele kadotips voor het geven van geld

Fotoverhalen of strips als e-book

Zelf een ebook maken met foto- of stripverhalen

Alles over stichting PANN

In dit artikel staat alles over de stichting PANN. Waarom is deze stichting opgericht en wat doet de stichting vandaag de dag?

Zo kun je halloween vieren

Halloween een feest voor jong en oud

Nieuwe meubels oud leven inblazen?

Verftechniek om meubels een oude look geven