10 zaken die u altijd al wilde weten over Howrse


Publicatie datum:

Howrse is een gratis online spel waarbij spelers paarden kunnen verzorgen, fokken en trainen.

Gesponsorde koppelingen

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben Howrse al ontdekt. Wat maakt dit spel rondom paarden zo interessant en hoe wordt het gespeeld?

 

Howrse

 

 1. Wat is Howrse?

Howrse is een online spel rondom paarden. De spelers verzorgen, fokken en trainen paarden. De paarden kunnen verkocht worden of ingeschreven worden voor wedstrijden en Grand Prix. Ook kunnen spelers een eigen manege beheren. Op de weiden kunnen paarden grazen, maar er kunnen ook gewassen verbouwd worden. In de werkplaatsen kunnen verbeteringen gebouwd worden. Regelmatig zijn er evenementen, acties en uitdagingen waarbij bijzondere items en paarden gewonnen kunnen worden.

2. Wat is het doel van het spel?

Er is geen specifiek einddoel. Het spel biedt ruimte om je op verschillende manieren te specialiseren. Sommige spelers richten zich vooral op het fokken en trainen van de beste paarden voor de Grand Prix. Andere spelers verzamelen mooie vachten, bijzondere paarden of de meeste rijkdom. Er zijn meerdere klassementen, bijvoorbeeld voor beste paarden, populaire spelers, gewonnen wedstrijden etc..

3. Kost het spel geld?

Howrse kan gratis gespeeld worden en hoeft niet aangeschaft te worden. U maakt online een account aan. In het spel wordt betaald met Equus en Pasjes. Equus kunnen verdiend worden met dekkingen, verkoop of wedstrijden. Pasjes zijn veel lastiger om aan te komen. Met Pasjes kunnen bijzondere items en bijzondere paarden aangeschaft worden. Daarnaast kunnen met Pasjes speciale abonnementen met gekocht worden. Pasjes kunnen (met hard werken en veel tijd) verdiend worden via het spel. Ook kunnen pasjes met echt geld gekocht worden. Dit kan via SMS, Paypal, iDEAL, Paysafecard etc.. Het spel kan echter prima zonder aankoop van Pasjes gespeeld worden, met Equus kom je ook ver.

4. Wat voor soort paarden zijn er in het spel?

Paarden, pony's, ezels, eenhoorns, pegasussen, trekpaarden en bijzondere paarden. Bijzondere paarden kunnen Wilde paarden of goddelijke paarden zijn. Bijzondere paarden zijn moeilijk verkrijgbaar, vaak via uitdagingen, acties of wedstrijden. Soms zijn ze te koop voor veel Pasjes. Ze zijn niet voor niets zeldzaam en bijzonder. Bijzondere paarden geven vaak bonussen, cadeaus of ze hebben goede vaardigheden voor wedstrijden. Bij de gewone paarden, eenhoorns etc. zijn er verschillende rassen (bijvoorbeeld Arabier, Shetlander, KWPN etc.).  Elk ras heeft een basisuiterlijk, maar spelers kunnen met behulp van items een zogenaamde Gouden Appelvacht gebruiken om het paard te personaliseren.

5. Hoe kom ik aan paarden in het spel?

Bij aanvang van het spel krijgt de speler een startpaard. De speler kan andere paarden fokken of via de handel een paard kopen. Ook bij uitdagingen, acties en evenementen kunnen paarden gewonnen worden.

6. Is er contact met andere spelers?

Spelers kunnen elkaar binnen het spel berichten sturen. Daarnaast is er de mogelijkheid om andere spelers te feliciteren met vorderingen in het spel. Spelers kunnen zich aansluiten bij fokteams. Er zijn verschillende forums waar vragen gesteld kunnen worden. Er is ook een speciaal forum over paardrijden waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Howrse legt veel nadruk op een plezierige en ontspannen sfeer. Grofheden, pesterijen etc. kunnen gemeld worden en de daders worden aangepakt. Moderatoren helpen hierbij. Via de ruilhandel kunnen items van andere spelers geruild worden en via de handel kunnen er paarden van andere spelers gekocht worden. Sommige spelers zoeken weinig onderling contact, andere spelers zijn veel te vinden op de forums. Voor ieder wat wils.

7. Wie geeft het spel uit?

Owlient geeft het spel uit in verschillende landen, waaronder Nederland. Er zijn bijvoorbeeld servers in Duitsland, de Verenigde Staten, Frankrijk etc.. Verder is er een Internationale server.

8. Mag je meerdere accounts (multiaccounts) hebben?

Per server (land) is één account toegestaan. Dit om valsspelen tegen te gaan. Het hebben van multiaccounts wordt bestraft in het spel. Het is wel toegestaan om op verschillende servers (landen) accounts te hebben. Paarden, items etc.. kunnen niet tussen servers uitgewisseld worden.

9. Voor welke leeftijd is Howrse geschikt?

In principe voor elke leeftijd. Er zijn veel volwassen spelers die het spel ter ontspanning spelen (vaak op hoog niveau), maar er zijn ook veel jonge spelers. Howrse werkt actief aan gepaste inhoud van het spel en de onderlinge berichten. Kinderen kunnen via toestemming van ouders/ voogd spelen en daarbij kunnen de ouders/ voogden de aankoop van pasjes met echt geld limiteren of verbieden. Om plezier van het spel te hebben, is een basis lees -en rekenniveau aanbevolen.

10. Moet ik elke dag inloggen op Howrse?

Nee. Niets verandert aan de toestand van de paarden wanneer er een poos niet gespeeld wordt. Volgens de Spelhelp worden accounts, die langer dan 180 dagen inactief zijn, verwijderd. De privacy wordt altijd gewaarborgd. Het verwijderen van het account na 180 dagen heeft te maken met de wet van persoonsgegevens.

Veel plezier met het spelen van Howrse!

 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 23
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Voordelige kinderfeestjes

Een kinderfeestje hoeft niet altijd duur te zijn

Gratis Diergaarde Blijdorp of hoge Korting Diergaarde Blijdorp, kwestie van goed zoeken.

Diergaarde Blijdorp is een mooi dierenpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Diergaarde Blijdorp.

Gratis DierenPark Amersfoort of hoge Korting DierenPark Amersfoort , kwestie van goed zoeken.

DierenPark Amersfoort is een mooi dierenpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op DierenPark Amersfoort.

Gratis Dierenpark Emmen of hoge Korting Dierenpark Emmen, kwestie van goed zoeken.

Dierenpark Emmen is een mooi Dierenparkvoor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Dierenpark Emmen.

Gratis Dolfinarium Harderwijk of hoge Korting Dolfinarium Harderwijk, kwestie van goed zoeken.

Dolfinarium Harderwijk is een mooi pretpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Dolfinarium Harderwijk.

Turkije all inclusive vakantie

All inclusive naar Turkije, voordelig genieten met de hele familie.

In de klank van de echte Australische Didgeridoo zit een hele grote vibrator

Geniet met de Didgeridoo van het geluid van de vibratie van vibrerende lippen op een hele grote holle buis.

Gratis Marinedagen Den Helder, Nationale Vlootdagen Den Helder

Gratis marinedagen Den Helder met gratis in helikopter, gratis rondvaart, gratis abzeilen, gratis rondrit in rupsvoortuig, gratis schieten, gratis varen en gratis hindernisbaan.

penrose-tegels en voderberg-tegels

wiskundige tegel patronen die nooit ophouden. gewoon leuk om te weten en leuk om te lezen.

Een nachtje in de doos, de nachtmerrie van iedere Belgische puber.

Ik belandde bijna een nachtje in de doos tijdens onze reis naar het dubbelfestival Torhout Werchter (tegenwoordig Rock Werchter).

Walibi World is het beste pretpark van Nederland

Het Rollercoaster pretpark Walibi World in Biddinghuizen is absoluut het beste pretpark van Nederland.

Zo kun je halloween vieren

Halloween een feest voor jong en oud

Gratis Beekse Bergen of hoge Korting Beekse Bergen, kwestie van goed zoeken.

Beekse Bergen is een geweldig vakantie- en recreatiegebied voor jong en oud.

Nieuwe meubels oud leven inblazen?

Verftechniek om meubels een oude look geven

Tochten in de Vogezen

Toertocht langs strijdtonelen in de eerste wereldoorlog

Sleepbootdagen Zwartsluis

Een beschrijving van de Sleepbootdagen in Zwartsluis. Hartstikke leuk om eens te bezoeken!

Beginnend schrijver

Altijd al willen schrijven? Maar geen idee of je goed genoeg bent?

Gratis Koningin Julianatoren, Korting Koningin Julianatoren.

Koningin Julianatoren is een mooi pretpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Koningin Julianatoren.Koningin Julianatoren is een mooi pretpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Koningin Julianatoren.

Een mooie goedkope tatoeage

Wil je ook een mooie goedkope tatoeage? Lees hier hoe je aan een goede goedkope tatoeage kunt komen.

Bokrijk gaat mee met zijn tijd

Openluchtmuseum Bokrijk toont nu ook de sixties.

De razendsnelle opmars van de Primark

De Primark is ontzettend populair. Waaraan is de razendsnelle opmars te danken?

Pochet

Pochet dragen, hoe en in welke outfits

De juiste boormachine voor elke klus

Niet iedere boormachine is geschikt voor elke klus. Dit artikel geeft uitleg over de verschillende soorten boormachines en waar ze voor gebruikt kunnen worden.

Het spel en de knikkers

Voorjaar is knikkertijd. Laat die knikkers maar weer komen!

Talentjes

Een artikel over het verhandelen van jeugdspelers. Het wordt steeds gekker.