Vrouwen versieren is dat echt zo moeilijk?


Publicatie datum:

Artikel over het versieren van vrouwen, is dit echt moeilijk?

Gesponsorde koppelingen

Lees meer over een vrouw versieren. Misschien denk je wel dat het moeilijk is om een vrouw te versieren. Er zijn bepaalde technieken waar de meeste vrouwen van houden. Lees snel meer..

Gesponsorde koppelingen

Vrouwen versieren. Het is een kwestie waar niet veel over wordt gepraat door mannen. Er heerst een soort van taboe op. Mannen willen natuurlijk de stoere bink uithangen, en geven niet graag toe dat het niet lukt me de vrouwen. Dat is op zich wel te begrijpen. Mannen zijn wat dat betreft niet echte praters. 

Doordat er een taboe op rust, blijven de meeste mannen ook in dezelfde technieken steken. Dit is voor de vrouwen ook jammer. Elke keer weer een drankje aangeboden krijgen, en geslijm over je uiterlijk. 

Mannen, stop alsjeblieft met het kopen van drankjes voor vrouwen! Hoe zou jij het vinden als er iemand naar je toe komt en je direct een drankje aanbood? Waarschijnlijk heb je dan zoiets van, wat moet die nou weer. Of niet soms?

Het is daarom een goed advies om daar mee te stoppen. Begrijp me niet verkeerd, natuurlijk kun je nog wel eens een drankje kopen voor een vrouw of dame, maar leer haar eerst een beetje kennen. En laat haar zich voorstellen enzovoorts. Begin altijd met een grappig gesprekje. Je kunt proberen om wat over een situatie te vertellen die je ziet gebeuren. Laat het gesprek interessant en uitdagend zijn. Geef niet te veel over jezelf weg, maar hou het een beetje spannend. Op deze manier zal je haar interesse wekken, en zal ze je waarschijnlijk een stuk aantrekkelijker vinden dan dat je haar een drankje had aangeboden. Probeer daarom zo "cool" mogelijk te blijven. 

Er zijn verschillende versier meesters. Deze mensen hebben van het versieren van vrouwen een ware kunst gemaakt. Natuurlijk denken de vrouwen onder ons dan "die heb ik zo door" maar dat zal jullie nog vies tegenvallen. Deze meesters hebben speciale technieken (waaronder NLP) om je te manipuleren zonder dat je het door hebt. 


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 12
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Bokrijk gaat mee met zijn tijd

Openluchtmuseum Bokrijk toont nu ook de sixties.

Wat is het ultieme vakantie gevoel?

Ieder jaar in de zomervakantie gaan miljoenen mensen op zoek naar het ultieme vakantie gevoel

Gratis Oranjestad Speelstad of hoge korting Speelstad Oranje.

Oranjestad Speelstad is een mooi pretpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Oranjestad Oranje.

De beste vishengels, de beste visspullen

De beste vishengels, de beste visspullen

Hoe maak je een aantrekkelijke verjaardagskalender

Je hebt veel foto’s van gezinsleden, familie, vrienden of vakanties die je eigenlijk wel in de verjaardagskalender wilt hebben staan, maar je weet alleen niet hoe je dat het beste kunt doen? Wat is er dan makkelijker om die foto’s samen te voegen in één verjaardagskalender.