De film Twilight 2008


Publicatie datum:

samenvatting van de film twilight 2008

Gesponsorde koppelingen

De reeks van de Twilight films begonnen in 2008 en nu komt er alweer een vierde deel uit. Echt heel erg leuk uiteraard voor de fans, maar waar ging het eerste deel nou ook alweer over?

Gesponsorde koppelingen

Deel 1 van de "Twilight" reeks begon in 2008. Het verhaal begon allemaal met de jonge misterieuze Bella die naar haar vader verhuisde omdat haar moeder een man had ontmoet die honkballer was en door zijn werk overal en nergens heen reisde. Het dorpje waar de vader(Charlie) van Bella woonde en ze helemaal overnieuw moest beginnen heet Forks. De jonge Jacob kent ze nog van vroeger, Jacob is de zoon van de beste vriend van Charlie. Met hem bakte ze vroeger nog zandtaartjes. Uiteraard moet ze naar een nieuwe school waar ze een jonge man ziet lopen die vanaf het begin toch haar aandacht wel heel erg trekt. Maar na het moment dat ze in de les naast de jongeman Edward gaat zitten gedraagd hij zich wel heel vreemd, alsof ze enorm stinkt. Voordat ze er de kans voor krijgt om er wat van te zeggen is hij weg. Een week lang verschijnt hij niet op school, en van de een op het andere moment is hij er weer en probeerd hij heel voorzichtig een gesprek te beginnen. Hij stelt haar allemaal rare vragen en Bella weet zich niet echt goed een houding aan te geven. Maar op een of andere manier worden ze toch vrienden met het verlangen naar meer, maar er blijft iets duisters aan Edward. Hij blijft ook steeds maar herhalen dat het beter is dat ze geen vrienden worden, of dat ze bij hem uit de buurt moet blijven. 

De ontdekking wat Edward is; Door een verhaal wat Jacob haar heeft verteld over de geheimen van zijn stam, het verhaal over de afstammeling van de wolven en de "cold one's" heeft het Bella aan het denken gezet. Bella was bijna verreden door een bus en ondanks dat Edward een schoolplein verder op stond redde hij het op binnen enkele seconden bij haar te zijn. Ze gaat het internet op en doet hier onderzoek naar, en na het lezen van een boek bedenkt ze dat; hij snel is, zijn ogen goud bruin, niet in het daglicht komt, en zijn huid koud als ijs is, hij is een vampier. Ze confronteerd Edward ermee en geeft aan niet bang voor hem te zijn. Hier begint de romance tussen mens en vampier. 

De gevaren van het hebben van een vampier als vriendje;  De familie van Edward, de familie Cullens hebben het bloed van mensen afgezworen en jagen op dieren in plaats van mensen. Bella wordt meteen geaccepteerd als deel van de familie. Alleen zijn er wel vampiers die mensen eten en in de ronte blijven moorden. Drie van deze vampieren lopen de familie Cullens tegen het lijf als de ze een leuk dagje honkballen hebben gepland. Laurent, Victoria en James de bloeddorstigste van alle drie, die Bella haar geur vanaf dat moment niet kan loslaten en er alles aan doet om haar maar leeg te kunnen zuigen. De jacht op Bella is begonnen en het is de taak aan Edward en zijn familie om haar te beschermen.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 25
Leden aangebracht: 2

Meer uit de categorie vrije-tijd

Gratis Omniversum of hoge Korting Omniversum

Omniversum is een mooi 3D Bioscoop voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Omniversum.

Een mooie goedkope tatoeage

Wil je ook een mooie goedkope tatoeage? Lees hier hoe je aan een goede goedkope tatoeage kunt komen.

Hoe laat ik een goede eerste indruk achter?

Sommige dingen kan je maar 1 keer goed doen. Je eerste indruk is er zo 1!

Gratis LEGO sofware, gratis bouwen met LEGO

Bouw nu ook oneindig veel LEGO voertuigen, LEGO huizen, LEGO figuren met de gratis LEGO software.

Vind het perfecte cadeau voor haar

Er komt een tijd in het leven van iedere man dat ze hét perfecte cadeau moeten verzinnen voor hun vrouw hun moeder of zus. De man heeft hier vaak een hekel aan omdat hij meestal geen idee heeft wat hij voor haar moet kopen.