De film Twilight 2008


Publicatie datum:

samenvatting van de film twilight 2008

Gesponsorde koppelingen

De reeks van de Twilight films begonnen in 2008 en nu komt er alweer een vierde deel uit. Echt heel erg leuk uiteraard voor de fans, maar waar ging het eerste deel nou ook alweer over?

Deel 1 van de "Twilight" reeks begon in 2008. Het verhaal begon allemaal met de jonge misterieuze Bella die naar haar vader verhuisde omdat haar moeder een man had ontmoet die honkballer was en door zijn werk overal en nergens heen reisde. Het dorpje waar de vader(Charlie) van Bella woonde en ze helemaal overnieuw moest beginnen heet Forks. De jonge Jacob kent ze nog van vroeger, Jacob is de zoon van de beste vriend van Charlie. Met hem bakte ze vroeger nog zandtaartjes. Uiteraard moet ze naar een nieuwe school waar ze een jonge man ziet lopen die vanaf het begin toch haar aandacht wel heel erg trekt. Maar na het moment dat ze in de les naast de jongeman Edward gaat zitten gedraagd hij zich wel heel vreemd, alsof ze enorm stinkt. Voordat ze er de kans voor krijgt om er wat van te zeggen is hij weg. Een week lang verschijnt hij niet op school, en van de een op het andere moment is hij er weer en probeerd hij heel voorzichtig een gesprek te beginnen. Hij stelt haar allemaal rare vragen en Bella weet zich niet echt goed een houding aan te geven. Maar op een of andere manier worden ze toch vrienden met het verlangen naar meer, maar er blijft iets duisters aan Edward. Hij blijft ook steeds maar herhalen dat het beter is dat ze geen vrienden worden, of dat ze bij hem uit de buurt moet blijven. 

De ontdekking wat Edward is; Door een verhaal wat Jacob haar heeft verteld over de geheimen van zijn stam, het verhaal over de afstammeling van de wolven en de "cold one's" heeft het Bella aan het denken gezet. Bella was bijna verreden door een bus en ondanks dat Edward een schoolplein verder op stond redde hij het op binnen enkele seconden bij haar te zijn. Ze gaat het internet op en doet hier onderzoek naar, en na het lezen van een boek bedenkt ze dat; hij snel is, zijn ogen goud bruin, niet in het daglicht komt, en zijn huid koud als ijs is, hij is een vampier. Ze confronteerd Edward ermee en geeft aan niet bang voor hem te zijn. Hier begint de romance tussen mens en vampier. 

De gevaren van het hebben van een vampier als vriendje;  De familie van Edward, de familie Cullens hebben het bloed van mensen afgezworen en jagen op dieren in plaats van mensen. Bella wordt meteen geaccepteerd als deel van de familie. Alleen zijn er wel vampiers die mensen eten en in de ronte blijven moorden. Drie van deze vampieren lopen de familie Cullens tegen het lijf als de ze een leuk dagje honkballen hebben gepland. Laurent, Victoria en James de bloeddorstigste van alle drie, die Bella haar geur vanaf dat moment niet kan loslaten en er alles aan doet om haar maar leeg te kunnen zuigen. De jacht op Bella is begonnen en het is de taak aan Edward en zijn familie om haar te beschermen.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 25
Leden aangebracht: 2

Meer uit de categorie vrije-tijd

Samenvatting Twilight Eclipse 2010

Samenvatting Twilight Eclipse 2010

Gratis naar de Eiffeltoren, gratis uitje met gezin

Nieuw idee!! Gratis naar de Eiffeltoren in de Wieringermeer, een leuk gratis uitje met het hele gezin.

Anonieme partnerruil bij Bokkenrijders

Ga je regelmatig naar een parenclub om gezellig een avond (en eventueel nacht) van partner te ruilen?

Gratis Marinedagen Den Helder, Nationale Vlootdagen Den Helder

Gratis marinedagen Den Helder met gratis in helikopter, gratis rondvaart, gratis abzeilen, gratis rondrit in rupsvoortuig, gratis schieten, gratis varen en gratis hindernisbaan.

De gevaren van vuurwerk

Het is bijna weer zover... Massa's aan vuurwerk zullen met oud & nieuw worden afgestoken. In dit artikel behandel ik de gevaarlijke kant van vuurwerk en worden enkele tips gegeven om dit gevaar zo minimaal mogelijk te houden.

Nieuwe meubels oud leven inblazen?

Verftechniek om meubels een oude look geven

Hou kun je rijmen op populaire producten, rijmwoorden

Heb je moeite met het maken van een rijm, dan moet je op deze pagina zijn.

Boekbinden

Hoe bind je je eigen boek

Sigaren roken.

De verschillende rituelen van het sigaar roken.

Waar is onze vrije tijd?

Onze (vrije) tijd lijkt steeds schaarser te worden.

Het vermeerderen van kamerplanten

De meeste kamerplanten kunnen worden vermeerderd: sommige door eenvoudig in twee of meer stukken te delen, of ze uit snel wortelend topstek op te kweken.

Schildersverdriet - Vergeten schoonheid

Sommige plantjes raken ten onrechte in de vergetelheid. Zo ook de Saxifraga (Steenbreek) vari�teit S. X urbium, oftewel Schildersverdriet. En dat terwijl Schildersverdriet onverwachte verrassingen in petto heeft.

Gratis Diergaarde Blijdorp of hoge Korting Diergaarde Blijdorp, kwestie van goed zoeken.

Diergaarde Blijdorp is een mooi dierenpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Diergaarde Blijdorp.

De ontwikkelingen en trends in de entertainmentmarketing.

De afgelopen jaren zijn er veel veranderingen opgetreden rondom de entertainmentindustrie.

Schutterijen

Uitleg over de inhoud van de schutterij

penrose-tegels en voderberg-tegels

wiskundige tegel patronen die nooit ophouden. gewoon leuk om te weten en leuk om te lezen.

Er op uit bij Deventer

Een fraaie wandeltocht in de buurt van Deventer

Hoe kies je je partner met behulp van astrologie?

Weer een ex erbij? Bent u het moe dat uw relaties stuklopen? Op zoek naar geluk in een relatie? Bij de juiste horoscoopmatch in uw partnerkeuze, verdubbeld u uw kans op een liefdevolle relatie!

Decoratie maken voor op tafel

Zelf decoratie maken, met de meest simpele dingen! Krijg je al de kriebels?Hieronder een paar leuke knutseltips!

Korting Ski Dome

In dit artikel een uitgebreide beschrijving van alle indoor skipistes van Nederland.

Gratis LEGO sofware, gratis bouwen met LEGO

Bouw nu ook oneindig veel LEGO voertuigen, LEGO huizen, LEGO figuren met de gratis LEGO software.

Op zoek naar nieuwe penvrienden?

De site om nieuwe penvrienden of vriendinnen te zoeken

Geen korting Sprookjeswonderland nodig, toch een goedkoop familiepark.

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is het vriendelijkste goedkope familiepark van Nederland.

Gratis Omniversum of hoge Korting Omniversum

Omniversum is een mooi 3D Bioscoop voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Omniversum.

Festival Mundial.

Het evenement Festival Mundial.