Hoe kies je je partner met behulp van astrologie?


Publicatie datum:

Weer een ex erbij? Bent u het moe dat uw relaties stuklopen? Op zoek naar geluk in een relatie? Bij de juiste horoscoopmatch in uw partnerkeuze, verdubbeld u uw kans op een liefdevolle relatie!

Gesponsorde koppelingen

Wanneer u weer eens alleen bent, nadat u erachter bent gekomen dat uw partner toch niet zo goed bij u paste, neemt u zich waarschijnlijk voor om deze keer goed te overwegen of u wel de juiste keuze maakt. U besluit om de volgende keer dat u verliefd wordt, niet te hard van stapel te lopen, zodat u niet meer zo gekwetst wordt, als het misloopt... Deze onzekerheden komen het daten niet ten goede, want u zult tegenstrijdige signalen afgeven.

Hou rekening met de astrologische-match van uw partnerkeuze, en uw relatie heeft veel meer kans van slagen. Astrologie is een verheldering in het karakter van een persoon, en kennis van het desbetreffende sterrenbeeld, verhoogd uw inlevingsvermogen in alle aspecten.

Gesponsorde koppelingen

Waarom een horoscoop-match?

Het zal u echt helpen uw partner te begrijpen, wanneer u leest, en zult herkennen, wat de eigenschappen zijn van zijn of haar sterrenbeeld. Niet alleen uw partner, maar ook uw familie, uw vrienden, of uw collega's.

Ik ben geheel overtuigd, nadat ik mij spelenderwijs verdiept heb in de verschillende sterrenbeelden en hun eigenschappen. Zo ervaar ik bijvoorbeeld altijd, dat het sterrenbeeld Stier altijd hardop roept, dat hij niet gelooft in dit zweverige gedoe; echter wordt er door astrologen altijd gesproken over de sceptische stier, die niet zo vatbaar zal zijn voor de astrologie. De stier bevestigt zo dus zelf dat er toch een kern van waarheid in zit.

Iedereen wil graag goed kunnen opschieten met de mensen om zich heen. Door heel eenvoudige een horoscoop-match te doen, voordat je de mensen om je heen kiest, kun je jezelf verzekeren van succes, plezier of geluk.

Wat zegt een horoscoop-match?

De uitkomst van de match, zal geen garantie voor succes, liefde of geluk zijn. Het zal u echter toch wat meer zekerheid geven. Geloof het of niet, er is meer dan alleen maar de keuzes die wij zelf maken. De maan, de sterren, het heelal, en mister Murphey, zijn enkele van die organen in het leven, die ons organismen op aarde wel zeker beinvloeden. Astrologen kunnen de invloeden die de sterren op ons hebben, lezen.

Nadat gedefinieerd is wat de invloeden zijn, is het een kwestie van projecteren op de psychologie van de mens. Wat zal botsen, en wat zal elkaar aanvullen?

Wanneer u de match heeft uitgevoerd, hoeft u alleen nog maar het juiste sterrenbeeld tegen te komen. De meeste sterrenbeelden, hebben ongeveer 3 zeer goede matches.

Ik heb nu een gelukkige relatie, en noem het toeval of ervaring, maar deze keer dat ik rekening heb gehouden met een juist sterrenbeeldkeuze, ben ik eindelijk zeker van mijn partnerkeuze als nooit tevoren. Probeer het zelf, en je zult het merken.

De persoonlijke eigenschappen van de sterrenbeelden

Niet alleen met de keuze van je partner, kun je je voordeel doen met de astrologie; ook met het beter leren begrijpen van je partner.

Koopt u zich een boekje, of lees op internet, wat de persoonlijke eigenschappen zijn van je partner, en geloof me, u zult echt veel herkennen in uw partner. U weet eindelijk waarom hij of zij nooit praat over zijn verdriet; of waarom hij of zij zo snel boos wordt.. Wanneer u weet waar bepaalde gedragingen vandaan komen, kunt u er ook beter op inspelen, en zal er meer begrip zijn.

Het is natuurlijk ook zeker erg amusant en handig om u te verdiepen in uw eigen persoonlijke eigenschappen. Zelfkennis zal uw leven vergemakkelijken, en door het lezen van uw persoonlijke horoscoop, zult u herkennen dat er wel degelijk een behoorlijke kern van waarheid achter die hele astrologie schuilt.

Veel plezier en succes!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Het spel en de knikkers

Voorjaar is knikkertijd. Laat die knikkers maar weer komen!

Tips voor een leuke dag met je vriendinnen!

Een aantal tips voor een leuke middag organiseren met je vriendinnen.

Hoe maak je een aantrekkelijke verjaardagskalender

Je hebt veel foto’s van gezinsleden, familie, vrienden of vakanties die je eigenlijk wel in de verjaardagskalender wilt hebben staan, maar je weet alleen niet hoe je dat het beste kunt doen? Wat is er dan makkelijker om die foto’s samen te voegen in één verjaardagskalender.

Zo kun je halloween vieren

Halloween een feest voor jong en oud

Sauna een weldaad voor lichaam en geest.

Wat kunt u verwachten bij een saunabezoek.