Hoe kies je je partner met behulp van astrologie?


Publicatie datum:

Weer een ex erbij? Bent u het moe dat uw relaties stuklopen? Op zoek naar geluk in een relatie? Bij de juiste horoscoopmatch in uw partnerkeuze, verdubbeld u uw kans op een liefdevolle relatie!

Gesponsorde koppelingen

Wanneer u weer eens alleen bent, nadat u erachter bent gekomen dat uw partner toch niet zo goed bij u paste, neemt u zich waarschijnlijk voor om deze keer goed te overwegen of u wel de juiste keuze maakt. U besluit om de volgende keer dat u verliefd wordt, niet te hard van stapel te lopen, zodat u niet meer zo gekwetst wordt, als het misloopt... Deze onzekerheden komen het daten niet ten goede, want u zult tegenstrijdige signalen afgeven.

Hou rekening met de astrologische-match van uw partnerkeuze, en uw relatie heeft veel meer kans van slagen. Astrologie is een verheldering in het karakter van een persoon, en kennis van het desbetreffende sterrenbeeld, verhoogd uw inlevingsvermogen in alle aspecten.

Waarom een horoscoop-match?

Het zal u echt helpen uw partner te begrijpen, wanneer u leest, en zult herkennen, wat de eigenschappen zijn van zijn of haar sterrenbeeld. Niet alleen uw partner, maar ook uw familie, uw vrienden, of uw collega's.

Ik ben geheel overtuigd, nadat ik mij spelenderwijs verdiept heb in de verschillende sterrenbeelden en hun eigenschappen. Zo ervaar ik bijvoorbeeld altijd, dat het sterrenbeeld Stier altijd hardop roept, dat hij niet gelooft in dit zweverige gedoe; echter wordt er door astrologen altijd gesproken over de sceptische stier, die niet zo vatbaar zal zijn voor de astrologie. De stier bevestigt zo dus zelf dat er toch een kern van waarheid in zit.

Iedereen wil graag goed kunnen opschieten met de mensen om zich heen. Door heel eenvoudige een horoscoop-match te doen, voordat je de mensen om je heen kiest, kun je jezelf verzekeren van succes, plezier of geluk.

Wat zegt een horoscoop-match?

De uitkomst van de match, zal geen garantie voor succes, liefde of geluk zijn. Het zal u echter toch wat meer zekerheid geven. Geloof het of niet, er is meer dan alleen maar de keuzes die wij zelf maken. De maan, de sterren, het heelal, en mister Murphey, zijn enkele van die organen in het leven, die ons organismen op aarde wel zeker beinvloeden. Astrologen kunnen de invloeden die de sterren op ons hebben, lezen.

Nadat gedefinieerd is wat de invloeden zijn, is het een kwestie van projecteren op de psychologie van de mens. Wat zal botsen, en wat zal elkaar aanvullen?

Wanneer u de match heeft uitgevoerd, hoeft u alleen nog maar het juiste sterrenbeeld tegen te komen. De meeste sterrenbeelden, hebben ongeveer 3 zeer goede matches.

Ik heb nu een gelukkige relatie, en noem het toeval of ervaring, maar deze keer dat ik rekening heb gehouden met een juist sterrenbeeldkeuze, ben ik eindelijk zeker van mijn partnerkeuze als nooit tevoren. Probeer het zelf, en je zult het merken.

De persoonlijke eigenschappen van de sterrenbeelden

Niet alleen met de keuze van je partner, kun je je voordeel doen met de astrologie; ook met het beter leren begrijpen van je partner.

Koopt u zich een boekje, of lees op internet, wat de persoonlijke eigenschappen zijn van je partner, en geloof me, u zult echt veel herkennen in uw partner. U weet eindelijk waarom hij of zij nooit praat over zijn verdriet; of waarom hij of zij zo snel boos wordt.. Wanneer u weet waar bepaalde gedragingen vandaan komen, kunt u er ook beter op inspelen, en zal er meer begrip zijn.

Het is natuurlijk ook zeker erg amusant en handig om u te verdiepen in uw eigen persoonlijke eigenschappen. Zelfkennis zal uw leven vergemakkelijken, en door het lezen van uw persoonlijke horoscoop, zult u herkennen dat er wel degelijk een behoorlijke kern van waarheid achter die hele astrologie schuilt.

Veel plezier en succes!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Spelletjes voor dementerende ouderen

Het is belangrijk voor mensen met dementie om de hersenen te trainen. Met deze spellen voor dementerende ouderen kun je dat doen!

Hoe maak je het perfecte fotoalbum?

Digitaal fotoalbum, fotoalbum

Het zoekplaatje van het dateren van porselein

Als hobby probeer ik wat porselein te verzamelen, en natuurlijk deze te dateren. Dat laatste is wat moeilijk om te doen zonder meteen naar een taxateur te lopen.

Mode breien is weer hip

Handwerken en breien zijn jarenlang UIT geweest. De crisis brengt oude handvaardigheden weer in beeld.

Nieuwe rage: sieraden maken van metaalklei

Het is de nieuwe rage op hobby-gebied: sieraden maken van metaalklei.

Vrouwen versieren is dat echt zo moeilijk?

Artikel over het versieren van vrouwen, is dit echt moeilijk?

Sleepbootdagen Zwartsluis

Een beschrijving van de Sleepbootdagen in Zwartsluis. Hartstikke leuk om eens te bezoeken!

'Y U NO'-meme

De internetrage van het diepzinnige mannetje met levensvragen is zeer lachwekkend, maar waar komt hij eigenlijk vandaan? Zijn er nog meer variaties? U komt het allemaal te weten in dit artikel.

De waterpijp

Informatie over de eeuwenoude waterpijp

piano leren spelen met youtube

Leer piano spelen door het gebruik van youtube. Gratis thuis en op je eigen manier!

Daten onder de 5 euro

Low-budget dates

Alles over Fimo klei

Wat is het en hoe werk je ermee

Spookjes maken van een oud wit laken

Een handpop spookje maken met daarin een zakje chips.

Spelletjes voor onderweg

De leukste spelletjes voor onderwerg

Voyager 1 en Voyager 2 gaan op reis door het heelal

dit gaat over ruimte sondes die in 1977 gelanceerd zijn. die twee ruimte sondes verkennen het heelal voor ons.

Gratis naar het Rijksmuseum Amsterdam, gratis virtuele tour Rijksmuseum Amsterdam

Ter ere van de heropening van het Rijksmuseum Amsterdam was er gratis toegang van 12.00 tot 24.00 uur

Actuele acties voor korting Duinrel en Gratis Duinrel.

Duinrel is een schitterend pretpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Duinrel.

Ranking the friends

Ranking the friends is een leuk en makkelijk spel om te spelen met je vrienden. Zo leer je elkaar en jezelf beter kennen!

Talentjes

Een artikel over het verhandelen van jeugdspelers. Het wordt steeds gekker.

Zo kun je halloween vieren

Halloween een feest voor jong en oud

Tips om iedere dag even te ontspannen

Even een moment voor jezelf creeeren

Welke karakters spelen mee in de tekenfilm SpongeBob SquarePants?

De populaire tekenfilmserie draait om SpongeBob, maar er spelen nog meer populiare karakters mee. In dit artikel leuke weetjes over deze karakters?

Genealogie voor de echte beginners

Hoe begin je je stamboomonderzoek.

Hou kun je rijmen op populaire producten, rijmwoorden

Heb je moeite met het maken van een rijm, dan moet je op deze pagina zijn.

Vakantie Kamperen

Kamperen is nog steeds in!