Hotspots


Publicatie datum:

hotspots in Groningen, Maastricht of Amsterdam.

Gesponsorde koppelingen

Lekker en gezond eten, losgaan in vette clubs, heerlijk ontspannen, en dat alles het liefst zo goedkoop mogelijk? Natuurlijk wil iedereen weten waar je dan terecht kan. Daarom hier drie hotspots voor de studenten in en rondom de grotere steden van Nederland.

Amsterdam
Als geliefde hoofdstad van ons kleine landje heeft Amsterdam  ontzettend veel te bieden. Naast de bekende toeristische plekken zijn er nog nieuwe hotspots voor de Nederlandse student om op de kaart te zetten. Aan jawel, hoe kan het ook anders, een van de Amsterdamse grachten vinden we de door mij gekozen winkel; ‘Foodware’.

 

Bij Foodware komen de mensen voor lekker eten. Het fijne hiervan is dat je voor deze culinaire hoogstandjes geen uren in de keuken hoeft te staan, maar binnen tien minuutjes na aankoop aan tafel kunt schuiven. Geen vette hap waar wij vrouwen (iedereen weet dat het zo is) tijdens het uitbuiken alweer spijt van hebben. Integendeel, je wordt namelijk beloond met lekker, vers en verantwoord eten.  Je kunt er als student goed terecht, want een compleet drie gangen menu heb je al voor nog geen vijftien euro. Snel, gezond, kwaliteit en luxe voor weinig geld, do i need to say more?
Foodware vestigingen in Amsterdam, Looiersgracht 12, Westerstraat 116 en Corn. Krusemanstraat 11.

Groningen
Vraag een aantal willekeurige studenten naar dè studentensteden van Nederland en de stad Groningen staat hoogstwaarschijnlijk in de top drie, is het niet de frontrunner. Het studentenleven is een gezellige maar drukke combinatie van feesten en school. De beste remedie tegen al deze drukte is ontspanning. Laat het probleem nou zijn dat vele van ons niet goed weten waar ze dit kunnen vinden. Gelukkig vond ik the place to be om heerlijk tot rust te komen. Midden in het centrum van Groningen zoeken we de ontspanning op in hogere sferen, namelijk Sunset dakterras.

 

Naar eigen zeggen is dit niet zomaar een dakterras, maar het hoogste en mooiste dakterras van het noorden. En ik geloof dat meteen, alleen al na het zien van het geweldige uitzicht over de verlichtte stad. De openingstijden zijn bijna als vanzelfsprekend weersafhankelijk. Op mooie dagen is dit dus de plek om heerlijk achter over te leunen en letterlijk even tussen de wolken te zijn.

Nou hoor ik jullie zeggen: ‘maar wat nou als het regent?’. Natuurlijk, ook tijdens de net wat koudere dagen willen we blijven ontspannen, dus ook voor die gelegenheid ben ik op zoek gegaan naar een echte hotspot.
Sunset dakterras in Groningen, Grote Markt 33

Valkenburg
Mijn zoeken werd beloond met de zoveelste mooie hotspot op dit lijstje. Zoals gezegd blijven we nog even in de relaxmodus, want van het noordelijke dakterras gaan we naar het zuiderlijk gelegen Valkenburg, in de buurt van Maastricht.
Wellness resort, Thermae 2000.


Dit is een plek waar je geweest moet zijn wanneer het op ontspanning aankomt. Alle denkbare soorten sauna´s, stoombaden, massages, zwembaden en beautybehandelingen zijn hier aanwezig. En niet zomaar aanwezig, want de warme en ontspannen sfeer komt werkelijk overal in terug. Hier kan menig student alleen maar van dromen wanneer zij in de schoolbanken zitten te zwoegen. Maar wake up, het hoeft namelijk niet bij dromen te blijven. Natuurlijk zet ik dit niet zomaar op deze lijst. Voor het uiterlijk en faciliteiten krijgt dit resort een dikke tien, maar daarom niet alleen. Dit krijgt het vooral omdat er bij Thermae 2000 ook zeker aan jullie studenten wordt gedacht. Deze goddelijke spa geeft namelijk aantrekkelijke kortingen speciaal voor studenten. Voor nog geen tweeëntwintig euro kun je hier, op vertoon van studentenpas of ov-jaarkaart, een hele dag lang genieten. Is een avondje relaxen voor jou al genoeg? Dan ben je nog geen achttien euro kwijt.
Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul, Cauberg 25-27


Foobie gebruiker ReneeBrinkman

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 2
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie vrije-tijd

Lezen een prima hobby zeker voor kinderen

Ondanks dat veel kinderen er een broertje dood aan hebben is het eigenlijk

Hoe kies je je partner met behulp van astrologie?

Weer een ex erbij? Bent u het moe dat uw relaties stuklopen? Op zoek naar geluk in een relatie? Bij de juiste horoscoopmatch in uw partnerkeuze, verdubbeld u uw kans op een liefdevolle relatie!

vrouwen verleiden, mannen verleiden

Verleiden is een kunst, ook jij kunt het leren hoe lees je in dit leerzame artikel.

Vakantie Kamperen

Kamperen is nog steeds in!

'Y U NO'-meme

De internetrage van het diepzinnige mannetje met levensvragen is zeer lachwekkend, maar waar komt hij eigenlijk vandaan? Zijn er nog meer variaties? U komt het allemaal te weten in dit artikel.

De razendsnelle opmars van de Primark

De Primark is ontzettend populair. Waaraan is de razendsnelle opmars te danken?

Gratis Efteling of hoge Korting Efteling, kwestie van goed zoeken.

De Efteling is het mooiste pretpark van europa voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op de Efteling.

Spelletjes voor onderweg

De leukste spelletjes voor onderwerg

Muntjes biljart

leuk spel op de biljarttafel

Schutterijen

Uitleg over de inhoud van de schutterij

Er op uit bij Deventer

Een fraaie wandeltocht in de buurt van Deventer

Voyager 1 en Voyager 2 gaan op reis door het heelal

dit gaat over ruimte sondes die in 1977 gelanceerd zijn. die twee ruimte sondes verkennen het heelal voor ons.

Paradijs voor koopverslaafden, onbeperkt voordelig online shoppen.

Ben jij ook een echte shopverslaafde, dan is shoppen op internet voor jou een paradijs op aarde.

Dagje Texel

Texel: een eiland om even een dagje weg (van) te zijn

De beste vishengels, de beste visspullen

De beste vishengels, de beste visspullen

Gratis Legoland Duisburg of hoge Korting Legoland Duisburg, kwestie van goed zoeken.

Legoland Duisburg is een mooi pretpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Legoland Duisburg.

Moederdag

Het is natuurlijk weer moederdag geweest, en ik wilde wat tips geven voor volgend jaar.

Tips voor een leuke dag met je vriendinnen!

Een aantal tips voor een leuke middag organiseren met je vriendinnen.

Gratis DierenPark Amersfoort of hoge Korting DierenPark Amersfoort , kwestie van goed zoeken.

DierenPark Amersfoort is een mooi dierenpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op DierenPark Amersfoort.

Wat is het ultieme vakantie gevoel?

Ieder jaar in de zomervakantie gaan miljoenen mensen op zoek naar het ultieme vakantie gevoel

Alles over stichting PANN

In dit artikel staat alles over de stichting PANN. Waarom is deze stichting opgericht en wat doet de stichting vandaag de dag?

5 tips gericht, aan het schrijven van een gedicht

Dichten kan een rustgevende bezigheid zijn. Een hobby waarbij je gevoelens op papier worden gezet, waar je met mooie woorden een boeiend verhaal schrijft of waarbij je de zinnen in elkaar laat overlopen en ze desnoods nog laat rijmen ook!

Kaartspel: By dead

Leuk uitdagend kaartspel voor een gezellig avondje met je vrienden

Een nachtje in de doos, de nachtmerrie van iedere Belgische puber.

Ik belandde bijna een nachtje in de doos tijdens onze reis naar het dubbelfestival Torhout Werchter (tegenwoordig Rock Werchter).

Wat te doen samen op een saaie dag?

verveling, saai, zondag wat te doen