Samenvatting Twilight Eclipse 2010


Publicatie datum:

Samenvatting Twilight Eclipse 2010

Gesponsorde koppelingen

De tot nu laatst uitgebrachte Twilight film die er is. Een samenvatting van deze film voordat de "Twilight Breaking Dawn" uit komt.  

Bella en Edward; Nu de twee geliefden weer samen zijn is hun liefde sterker dan ooit. Maar voor lange tijd worsteld Bella ook met de liefde die ze voelt voor Jacob. Het staat in geen enkele vergelijking met de liefde die ze voelt voor Edward maar toch heeft ze er moeite en wetend in haar achterhoofd dat zodra ze een vampier is dat ze zonder Jacob zou moeten leven. Edward heeft in de vorige film aan het einde Bella ten huwlijk gevraagd en dat is dan ook zeker zijn voorwaarde voor als Bella een vampier wil worden.

Alice haar visioen; Op school terwijl het groepje in de kantine bespreken dat ze een feestje willen geven voor het afstuderen krijgt Alice een visioen te zien van Victoria. Victoria is terug en wil nog altijd wraak vieren op Bella op de dood van haar geliefde James. Alice en Edward beslissen Bella niks te vertellen, en Edward neemt Bella mee voor het weekend naar Jacksonville voor een bezoekje aan haar moeder. Voor Bella is het meteen een vorm van een afscheid omdat ze weet dat dit hoogstwaarschijnlijk de laatste keer is dat ze haar moeder ziet. In de tussentijd zit de familie Cullens op hun grond achter Victoria aan, zo de wolf familie op hun grond ook. Tijdens de jacht op Victoria en de 2 familie's langs elkaar heen op hun eigen grond ontstaat er een opstootje tussen Paul de weerwolf en Emmet de vampier, Emmet gaat zo op in de jacht dat hij op grond van de wolven springt en Paul weet dat hard af te straffen.

Wolven en Vampieren moeten samenwerken; Terug in Forks loopt Bella bij de school tegen Jacob aan, hij stond daar om te controleren of Bella nog steeds mens was en om Edward te waarschuwen dat als zijn soort nogmaal op land van de wolven komen dat het klaar is met de vrede. Bella schrikt en krijgt te horen dat Victoria terug is, Edward is hier uiteraard niet blij mee dat Bella het nu weet. Jacob vind dat Bella het moet weten. Uiteindelijk komt het er op neer dat de familie Cullens Bella niet alleen kunnen beschermen want ze moeten ook jagen om te overleven, de wolven springen bij om Bella te beschermen tegen de klauwen van Victoria. Edward is daar op zijn zachts gezegd niet blij mee maar weet dat het nodig is om Bella te beschermen.

Victoria haar strijd plan; In Seatle heeft Victoria de jongeman Riley die afkomstig is uit Forks veranderd in een vampier. Ze heeft hem nodig om haar plan uit te voeren omdat Alice de beslissingen van Victoria in de gaten houd. Riley moet een leger van New Borns maken zodat ze met dat leger Forks en dan voornamelijk de familie Cullens moeten aanvallen om te doden. Alleen het leger van de jonge Riley begint een beetje uit de hand te lopen, zijn leger maakt nogal een comotie en dat is ook de familie Cullens opgevallen. Alice krijgt de visioen dat het leger van new borns naar Forks komt om te vechten, en Bella in gevaar is. Ze hebben vier dagen om hun voor te bereiden. De wolven besluiten zij aan zijn met de vampieren de new borns te verslaan. 

De dag van de strijd; Bella had Jacob nog niet verteld dat zij en Edward zouden gaan trouwen, ze hebben het hierover en Edward weet dat Jacob mee luisterd. Boos rent Jacob weg, hij is er klaar mee, hij gaat naar het strijd veld. Bella vraagt Jacob om haar te zoenen omdat ze niet wil dat Jacob naar de strijd toe gaat om mee te gaan. Ondanks de zoen gaat Jacob toch heen om te vechten. Tijdens de strijd heeft Victoria Edward en Bella op hun schuilplek in de bergen gevonden. Ze heeft Riley mee genomen, Er onstaat een discusie en aan de hand daarvan een gevecht. Seth een jonge weerwolf schiet Bella te hulp en valt Riley aan terwijl Edward in gevecht is met Victoria. Het is aan de wolven en vampieren om nu goed samen te werken en er voor te zorgen dat dit tot een goed einde komt.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 25
Leden aangebracht: 2

Meer uit de categorie vrije-tijd

Online dating hoe pak je dat aan..

wat moet je wel en niet doen om succesvol te zijn op een datingsite.

Vakantieveilingen

De vakantie veiling is de mogelijkheid om voor weinig op vakantie of naar leuke evenementen te gaan.

Dj worden, hoe doe je dat?

Wil jij een dj worden en wil je weten hoe je dat aan moet pakken? Lees dan dit artikel.

Dagje Texel

Texel: een eiland om even een dagje weg (van) te zijn

De waterpijp

Informatie over de eeuwenoude waterpijp

Decoratie maken voor op tafel

Zelf decoratie maken, met de meest simpele dingen! Krijg je al de kriebels?Hieronder een paar leuke knutseltips!

Alles over Flirtation!

In dit artikel staat alles wat je over de Flirtation feesten en de oprichtster Bianca Hagenbeek wil weten.

Fotoverhalen of strips als e-book

Zelf een ebook maken met foto- of stripverhalen

Vrouwen versieren is dat echt zo moeilijk?

Artikel over het versieren van vrouwen, is dit echt moeilijk?

Carnaval der reclamejongens

boekverslag de weduwnaar, havo 4. (2009)

Gratis Movie Park Germany, korting Movie Park Germany

In dit artikel alles over het ontstaan en de attracties in Movie Park Germany.

Tochten in de Vogezen

Toertocht langs strijdtonelen in de eerste wereldoorlog

Alles over Fimo klei

Wat is het en hoe werk je ermee

Geocaching

Geocaching, algmene informatie en uitleg

Gratis Bellewaerde Park of hoge Korting Bellewaerde Park.

Bellewaerde Park is een mooi pretpark voor jong en oud. Lees hier hoe je korting kunt krijgen op Bellewaerde Park.

Een leuk herfst knutsel werkje maken?

Hier een leuk idee voor een herfst knutsel met gedichtje.

Avonturenland Heerlen

binnenspeeltuin, apekooi, ballenbak.

Het vermeerderen van kamerplanten

De meeste kamerplanten kunnen worden vermeerderd: sommige door eenvoudig in twee of meer stukken te delen, of ze uit snel wortelend topstek op te kweken.

Natuurlijke thuisgemaakte gezichtsmaskers

Thuisgemaakte natuurlijke gezichtsmaskers voor een stralende huis

Op zoek naar nieuwe penvrienden?

De site om nieuwe penvrienden of vriendinnen te zoeken

Tips om iedere dag even te ontspannen

Even een moment voor jezelf creeeren

Krijgen we na het kunstgras veld nu ook te maken met een kunststof ijsbaan?

Dit artikel gaat over kunststof ijs en wat het kan betekenen voor de toekomst van het schaatsen.

Hoe moet je zoenen

Tips om beter te zoenen

Uitstapje met de kinderen

Waar kun je met je kinderen zoals naar toe?

Ook jij kunt een prachtig schilderij maken!

Schilderen is makkelijker dan het lijkt en het is ontzettend leuk.