Twilight New Moon 2009


Publicatie datum:

Samenvatting Twilight New Moon 2009

Gesponsorde koppelingen

Allemaal zijn we inmiddels in afwachting van de film "Twilight Breaking dawn" maar voordat we deze gaan bekijken willen we graag een kleine herinering van de voorgaande films. Zo ook deel 2 "Twilight New Moon"

Bella haar achttiende verjaardag; De liefde tussen Bella en Edward blijft groeien, groter en groter. Het is een enorm intense liefde tussen beiden. Maar Bella blijft nachtmerries houden over het ouder worden dan Edward die al voor lange tijd 17 is. Bella wil haar verjaardag dan ook niet echt vieren, maar het zusje van Edward "Alice"denkt daar anders over. Alice heeft een feestje bij hun thuis georganiseerd, en dit is dan ook wat ze zegt als ze Bella haar kadootje geeft. Ze zegt dat het kado wat ze voor Bella heeft dat ze dat geweldig gaat vinden en dat ze het vanavond dan ook zeker aan zal doen naar het feestje. Alice heeft namelijk de krachten om verder in de toekomst te kunnen kijken. 

Bella en Edward ariveren op het feestje waar iedereen hun al op staan te wachten. Alice en haar vriend Jasper, Emmet en zijn vriendin Rosalie en uiteraard de ouders van Edward, Carlisle en Esme. Allemaal geven ze hun kado om hun beurt aan Bella, alleen het kado wat ze van Carlisle en Esme krijgt zorgt voor een papiersnee. Jasper kan zijn lusten niet meer onder controle houden en Edward gooit Bella aan de kant om haar te beschermen. Allemaal houden ze Jasper tegen, en Carlisle stuurt iedereen weg en zorgt ervoor dat de wonden van Bella weer worden gehecht. Edward is enorm geschrokken van de situatie en de familie Cullens beslist om te vertrekken uit Forks, alleen dan zonder Bella. Het moment dat Edward haar verteld dat ze vertrekken zonder haar, zegt hij dat hij niet wil dat ze mee gaat en dat ze hem moet beloven niks roekeloos doet. Bella denkt dat hij niet meer van haar houd en gaat kapot van verdriet zonder Edward. 

De steun van Jacob; De nachtmerries die Bella heeft van het vertrek van Edward baren Charlie inmiddels veel zorgen, Charlie vind na drie a vier maanden dat het tijd word dat Bella naar Jacksonville naar haar moeder gaat. Bella wil niet weg en zegt dat het beter met haar gaat en dat ze afgesproken heeft met een vriendin. Charlie neemt hier genoegen mee, en ze mag blijven. Bella's schoolvriendin "Jessica" gaan een avondje shoppen en een filmpje pakken, na de film ziet Bella tijdens het lopen een aantal mannen op motoren. Ze beslist er heen te lopen en halverwege staat Edward in een illusie voor haar vertellend dat deze mannen gevaarlijk zijn. Ze loopt verder en stapt bij één van hun op de moter, na een rit van een paar seconden komt ze erachter dat elk moment dat ze zich roekeloos gedraagd dat Edward haar waarschuwd dat ze dit niet doen moet. Dit zorgt ervoor dat Bella beslist twee motoren te kopen om op te knappen en ermee naar Jacob te gaan. Hij is een monteur en hij is in de tijd dat Bella hij hem niet heeft gezien is hij behoorlijk lichamelijk uitgezet. Hij helpt haar de motoren op te knappen, en voornamelijk helpt hij haar met beter laten voelen. Maar de nachtmerries blijven, en ook Jason kan die niet weghalen.

Jacob gedraagd zich vreemd;  Van het een op het andere moment laat Jason niks meer van zich horen, Bella blijft Jason bellen maar hij neemt niet op. Op een dag beslist Bella in de auto te stappen en zelf naar Jason toe te rijden. Zijn haar is ineens kort en hij heeft een tatoeage, en Sam een man die een leider is van een soort sekte of een vreemde bijeenkomst die verschijnt en Jacob behoort ineens tot diezelfde groep. Wat is er toch aan de hand met Jacob, hij doet vreemd en wil niet met Bella praten. Bella denkt na over het gesprek wat ze in de vorige film met Jacob had op het strand en beslist nogmaals verhaal te halen bij Jacob. Ze komt daar aan en ziet Sam en zijn groep die Jacob komen halen, schreeuwend en razend rent ze op hun af. Paul één van de leden van de groep verliest zijn geduld en veranderd in een weerwolf. Bella begint te rennen voor haar leven, terwijl Jacob aan komt rennen om Bella te hulp te schieten veranderd hij ook in een weerwolf. De kogel is door de kerk en Bella weet dat Jacob een weerwolf is. 

Victoria wil wraak; Victoria, de partner van James in de vorige film. Victoria is terug om haar wraak te nemen op Bella. De weerwolven doen niks anders dan achter Victoria aan zitten om Bella te beschermen. Edward ziet in een visioen dat Bella is overleden aan een sprong vanaf een klif, en belt naar het huis van Charlie die net naar een begravenis van een vriend is. En onderbreekt net een moment tussen Jacob en Bella, Jacob neemt de telefoon op en zegt dat Charlie naar een begravenis is. Edward denkt dat Bella dood is en gaat naar de Voltare om ze uit te dagen, uit te dagen om hem ook van het leven te beroven.

Het redden van Edward; Nu is het aan Bella om ervoor te zorgen dat Edward zichzelf niet ter dood veroordeeld, met de hulp van Alice moet ze ervoor zien te zorgen dat Edward zich zelf niet ter dood veroordeeld.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 25
Leden aangebracht: 2

Meer uit de categorie vrije-tijd

Stamboomonderzoek (genealogie)

Tips voor het onderzoeken naar voorouders

Zakgeld, financiele opvoeding van kinderen

Zakgeld, financi�le opvoeding van kinderen

Festival Mundial.

Het evenement Festival Mundial.

Enkele datingtips voor mannen!

Datingtips… Onervaren mannen die een geslaagde date willen hebben kunnen er wel een paar gebruiken! Ben jij zo’n onervaren man? Lees dan dit artikel!

Wat is vrije tijd en hoe besteden we het?

De tijd die we niet werken noemen we vrije tijd maar wat is vrije tijd en hoe besteden we het?

piano leren spelen met youtube

Leer piano spelen door het gebruik van youtube. Gratis thuis en op je eigen manier!

De gevaren van vuurwerk

Het is bijna weer zover... Massa's aan vuurwerk zullen met oud & nieuw worden afgestoken. In dit artikel behandel ik de gevaarlijke kant van vuurwerk en worden enkele tips gegeven om dit gevaar zo minimaal mogelijk te houden.

Schepen kunnen niets zien

Met het drukker wordende scheepvaartverkeer neemt ook het aantal aanvaringen tussen jachten en beroepsschepen toe.

Mode breien is weer hip

Handwerken en breien zijn jarenlang UIT geweest. De crisis brengt oude handvaardigheden weer in beeld.

Genealogie voor de echte beginners - stap 2

Software voor het bijhouden van de gegevens.

Welke karakters spelen mee in de tekenfilm SpongeBob SquarePants?

De populaire tekenfilmserie draait om SpongeBob, maar er spelen nog meer populiare karakters mee. In dit artikel leuke weetjes over deze karakters?

Goedkoop dagje Amsterdam, gratis parkeren in Amsterdam, gratis boottocht Amsterdam

Een goedkoop dagje Amsterdam is nog steeds mogelijk, inclusief gratis parkeren en goedkoop eten en drinken.

Schildersverdriet - Vergeten schoonheid

Sommige plantjes raken ten onrechte in de vergetelheid. Zo ook de Saxifraga (Steenbreek) vari�teit S. X urbium, oftewel Schildersverdriet. En dat terwijl Schildersverdriet onverwachte verrassingen in petto heeft.

Een mooie goedkope tatoeage

Wil je ook een mooie goedkope tatoeage? Lees hier hoe je aan een goede goedkope tatoeage kunt komen.

Facebook en Twitter, goed of slecht?

Facebook en Twitter. Goed of slecht.

Nieuwe rage: sieraden maken van metaalklei

Het is de nieuwe rage op hobby-gebied: sieraden maken van metaalklei.

De razendsnelle opmars van de Primark

De Primark is ontzettend populair. Waaraan is de razendsnelle opmars te danken?

Daten onder de 5 euro

Low-budget dates

Genealogie voor de echte beginners - stap 1

De eerste gegevens verzamelen - stap 1

Een scrapkaart maken

Een beschrijving hoe je kan beginnen een scrapkaart te maken

Kaartspel: By dead

Leuk uitdagend kaartspel voor een gezellig avondje met je vrienden

Online shoppen

Online shoppen, het is een gewoonte geworden in onze samenleving maar hoelang kan het eigenlijk al?

Hoe moet je samen klussen.

Samen klussen is niet moeilijk, het vergt alleen een hele strakke planning.

Dj worden, hoe doe je dat?

Wil jij een dj worden en wil je weten hoe je dat aan moet pakken? Lees dan dit artikel.

Kalligrafie

Wat is kalligrafie? Waar komt het vandaan en wat heb je nodig om zelf te kunnen kalligraferen.