Twilight New Moon 2009


Publicatie datum:

Samenvatting Twilight New Moon 2009

Gesponsorde koppelingen

Allemaal zijn we inmiddels in afwachting van de film "Twilight Breaking dawn" maar voordat we deze gaan bekijken willen we graag een kleine herinering van de voorgaande films. Zo ook deel 2 "Twilight New Moon"

Gesponsorde koppelingen

Bella haar achttiende verjaardag; De liefde tussen Bella en Edward blijft groeien, groter en groter. Het is een enorm intense liefde tussen beiden. Maar Bella blijft nachtmerries houden over het ouder worden dan Edward die al voor lange tijd 17 is. Bella wil haar verjaardag dan ook niet echt vieren, maar het zusje van Edward "Alice"denkt daar anders over. Alice heeft een feestje bij hun thuis georganiseerd, en dit is dan ook wat ze zegt als ze Bella haar kadootje geeft. Ze zegt dat het kado wat ze voor Bella heeft dat ze dat geweldig gaat vinden en dat ze het vanavond dan ook zeker aan zal doen naar het feestje. Alice heeft namelijk de krachten om verder in de toekomst te kunnen kijken. 

Bella en Edward ariveren op het feestje waar iedereen hun al op staan te wachten. Alice en haar vriend Jasper, Emmet en zijn vriendin Rosalie en uiteraard de ouders van Edward, Carlisle en Esme. Allemaal geven ze hun kado om hun beurt aan Bella, alleen het kado wat ze van Carlisle en Esme krijgt zorgt voor een papiersnee. Jasper kan zijn lusten niet meer onder controle houden en Edward gooit Bella aan de kant om haar te beschermen. Allemaal houden ze Jasper tegen, en Carlisle stuurt iedereen weg en zorgt ervoor dat de wonden van Bella weer worden gehecht. Edward is enorm geschrokken van de situatie en de familie Cullens beslist om te vertrekken uit Forks, alleen dan zonder Bella. Het moment dat Edward haar verteld dat ze vertrekken zonder haar, zegt hij dat hij niet wil dat ze mee gaat en dat ze hem moet beloven niks roekeloos doet. Bella denkt dat hij niet meer van haar houd en gaat kapot van verdriet zonder Edward. 

De steun van Jacob; De nachtmerries die Bella heeft van het vertrek van Edward baren Charlie inmiddels veel zorgen, Charlie vind na drie a vier maanden dat het tijd word dat Bella naar Jacksonville naar haar moeder gaat. Bella wil niet weg en zegt dat het beter met haar gaat en dat ze afgesproken heeft met een vriendin. Charlie neemt hier genoegen mee, en ze mag blijven. Bella's schoolvriendin "Jessica" gaan een avondje shoppen en een filmpje pakken, na de film ziet Bella tijdens het lopen een aantal mannen op motoren. Ze beslist er heen te lopen en halverwege staat Edward in een illusie voor haar vertellend dat deze mannen gevaarlijk zijn. Ze loopt verder en stapt bij één van hun op de moter, na een rit van een paar seconden komt ze erachter dat elk moment dat ze zich roekeloos gedraagd dat Edward haar waarschuwd dat ze dit niet doen moet. Dit zorgt ervoor dat Bella beslist twee motoren te kopen om op te knappen en ermee naar Jacob te gaan. Hij is een monteur en hij is in de tijd dat Bella hij hem niet heeft gezien is hij behoorlijk lichamelijk uitgezet. Hij helpt haar de motoren op te knappen, en voornamelijk helpt hij haar met beter laten voelen. Maar de nachtmerries blijven, en ook Jason kan die niet weghalen.

Jacob gedraagd zich vreemd;  Van het een op het andere moment laat Jason niks meer van zich horen, Bella blijft Jason bellen maar hij neemt niet op. Op een dag beslist Bella in de auto te stappen en zelf naar Jason toe te rijden. Zijn haar is ineens kort en hij heeft een tatoeage, en Sam een man die een leider is van een soort sekte of een vreemde bijeenkomst die verschijnt en Jacob behoort ineens tot diezelfde groep. Wat is er toch aan de hand met Jacob, hij doet vreemd en wil niet met Bella praten. Bella denkt na over het gesprek wat ze in de vorige film met Jacob had op het strand en beslist nogmaals verhaal te halen bij Jacob. Ze komt daar aan en ziet Sam en zijn groep die Jacob komen halen, schreeuwend en razend rent ze op hun af. Paul één van de leden van de groep verliest zijn geduld en veranderd in een weerwolf. Bella begint te rennen voor haar leven, terwijl Jacob aan komt rennen om Bella te hulp te schieten veranderd hij ook in een weerwolf. De kogel is door de kerk en Bella weet dat Jacob een weerwolf is. 

Victoria wil wraak; Victoria, de partner van James in de vorige film. Victoria is terug om haar wraak te nemen op Bella. De weerwolven doen niks anders dan achter Victoria aan zitten om Bella te beschermen. Edward ziet in een visioen dat Bella is overleden aan een sprong vanaf een klif, en belt naar het huis van Charlie die net naar een begravenis van een vriend is. En onderbreekt net een moment tussen Jacob en Bella, Jacob neemt de telefoon op en zegt dat Charlie naar een begravenis is. Edward denkt dat Bella dood is en gaat naar de Voltare om ze uit te dagen, uit te dagen om hem ook van het leven te beroven.

Het redden van Edward; Nu is het aan Bella om ervoor te zorgen dat Edward zichzelf niet ter dood veroordeeld, met de hulp van Alice moet ze ervoor zien te zorgen dat Edward zich zelf niet ter dood veroordeeld.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 25
Leden aangebracht: 2

Meer uit de categorie vrije-tijd

De waterpijp

Informatie over de eeuwenoude waterpijp

Postcrossing

Postcrossing is een leuke manier om kaarten uit de hele wereld te ontvangen.

Writers block: de mythe

Writers block: ontdek waarom het eigenlijk niet bestaat.

Fotografie, tips voor beginners

Alles over het begin van fotografie, hoe moet je nou beginnen?

De ontwikkelingen en trends in de entertainmentmarketing.

De afgelopen jaren zijn er veel veranderingen opgetreden rondom de entertainmentindustrie.