Waarom bedrijven stagiaires moeten aannemen


Publicatie datum:

Studentenuitzendbureau, Studenten uitzendbureau amsterdam

Gesponsorde koppelingen

Stagiaires zijn een uniek groep medewerkers en hebben een aantal positieve eigenschappen die u en uw bedrijf moeten aanspreken als u op zoek bent naar mensen om aan te nemen. 

Gesponsorde koppelingen

Stagiaires zijn een uniek groep medewerkers en hebben een aantal positieve eigenschappen die u en uw bedrijf moeten aanspreken als u op zoek bent naar mensen om aan te nemen. Denk maar aan het volgende; stagiares gaan vaak voor banen waar ze een grote passie voor hebben gezien de lange dagen en lage lonen. Zij zien een StudentenUitzendBureau als een eerste stap in de branche waar ze later hopelijk zeer succesvol in zullen zijn. Daarom, door het inhuren van een stagiar, neemt u ongetwijfeld iemand aan die zeer enthousiast, gepassioneerd is en betrokken bij het vakgebied en bij uw bedrijf. Een optimist vol met frisse nieuwe ideeën.

Stages worden ook steeds noodzakelijk is in het huidige economische klimaat met veel afgestudeerden en nieuwe studenten op zoek naar mogelijkheden om zich te bewijzen op de werkvloer en het verkrijgen van de gewilde ervaring op hun CV. Als je een afgestudeerde een kans kan geven om voor je te werken dan verdubbel je waarschijnlijk de kans naar een vaste baan in het huidige economische klimaat. Plus het is natuulijk ook niet zonder voordelen voor uzelf. Hoewel ervaring op hun CV ontbreekt, waarvan u eerst geloofde dat dit noodzakelijk was, zij maken het goed met passie en hun werkethos. Stagiares die eindelijk de baan krijgen in de branche en het bedrijf dat ze verlangden zullen niet zo dom zijn om dit uit hun handen te laten glippen. Nog belangrijker zodra ze thuis komen zullen ze richting vrienden en familie vol lof spreken over het bedrijf dat hen een kans gaf om te laten zien wat ze kunnen. Dit zal uw bedrijf alleen maar versterken.

Tenslotte stagiaires zijn die perfecte oplossing voor de banen en de taken die uitgevoerd moeten worden maar die te klein zijn om een full-time medewerker op te zetten op een lang contract. Kijk ook eens naar Social Media. Stagiares zijn vertrouwd met Twitter, Facebook en LinkedIn om maar enkele te noemen. Veel meer vertrouwd dan iemand die nog maar begint met online media?

Topbedrijven en producties zoals X-Factor, Google en alle kranten doen al jaren een beroep op stagiares. Misschien is het ook eens tijd voor u om deze belangrijke stap te zetten. U zult er zeker mensen vinden die de kans met beide handen zullen aangrijpen.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 4
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Wat is het toch met die spellingsfouten?

Moeite met -d -t fouten? De basis van de Nederlandse spelling.

Rangen bij de Koninklijke Landmacht

Welke rangen kennen wij bij de Nederlandse landmacht en hoe kan je deze herkennen?

Help: Wat te doen als uw collega stinkt!

Wat doet u wanneer uw collega een zeer onaangename geur heeft. Zeg u er wat van of laat u het weten? Hier wat advies...

Statistiek hoofdstuk 2 tabellen en grafieken deel 2

Vervolg op deel 1 over tabellen en grafieken. De verdere paragrafen gaan altijd dieper in op de stof.

Hoe kun je rechtmatig eerder stoppen met werken?

Volgens de regering moeten we werken tot ons 67ste toch kun je rechtmatig eerder stoppen met werken.