Waarom een stagiaire aannemen?


Publicatie datum:

Studenten Werk, Student Bureau

Gesponsorde koppelingen

Met een steeds toenemende vraag naar de hoogste kwaliteit kandidaten is het vinden van de beste kandidaat hetzelfde als het vinden van een speld in een hooiberg voor kleine bedrijven.

Gesponsorde koppelingen

Met een steeds toenemende vraag naar de hoogste kwaliteit kandidaten is het vinden van de beste kandidaat hetzelfde als het vinden van een speld in een hooiberg voor kleine bedrijven. De grote bedrijven hebben een competitief voordeel, kleine bedrijven zullen dus alternatieve methodes moeten vinden om kwaliteitskandidaten aan te nemen. Een oplossing is simpel: neem een stagiair aan. Een stage heeft vele voordelen dat niet alleen economisch logisch is maar ook op lange termijn de productiviteit van uw bedrijf kan bevorderen.

De duidelijke voordelen van het aannemen van een stagiair

De stagefunctie kan een zeer waardevolle aanwinst voor uw bedrijf zijn. Snel bekeken kan een stagiair aannemen ervoor zorgen dat u tegen minimale kosten een zeer ijverige werknemer krijgt. Stagiaires zijn ijverig omdat ze op zoek zijn naar een kans om hun talenten te laten zien en hopelijk om hun carrière een boost te geven. Als gevolg hiervan zorgt het aannemen van een stagiair voor een verhoogde productiviteit van uw bedrijf omdat je simpelweg meer kan doen zonder dat een een deuk in uw budget slaat.

Als uw stagiair ongelukkig is in zijn baan zal hij ofwel stoppen of niet goed presteren. Dit resulteert in het feit dat u dubbel het werk moet doen en uw productiviteit omlaag haalt. Dit gooit ook je planning in de war als je schema gebaseerd is op studenten werk. Zorg ervoor dat je stagiar gelukkig is en dat kun je op de volgende manieren doen:

• Maak hem of haar een deel van het team, geef ze het gevoel dat ze erbij horen

• Benadruk het belang van zijn of haar werk

• Geef taken die verschillen van tijd tot tijd

• Geef ze een taak die ze kunnen bezitten en voltooien van begin tot eind

• Geef constante feedback

De verborgen voordelen van het inhuren van een stagiair

In veel opzichten is de voornaamste reden voor het aannemen van een stagiair om een ​​nieuwe full-time medewerker op te leiden. Voor het MKB kan het moeilijk zijn om te concurreren met de grote bedrijven met een sterk merk op de arbeidsmarkt op gebieden zoals de kwaliteit van de sollicitanten. Echter, als u het aannemen van een stagiair via via een student bureau doet dan heb je controle over de kwaliteit van de aangeleverde studenten en kun je sturen voor een stagiair die goed bij u past en beschikbaar voor studentenwerk met de juiste kwaliteiten passend bij de functie. Deze persoon zal aanzienlijk beter gekwalificeerd zijn dan de meerderheid van de kandidaten die van buitenaf komen.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 4
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Studenten aan het werk!

Steeds meer studenten hoeven na hun studie maar part time aan het werk!

Statistiek hoofdstuk 4 inleiding in de kansrekening deel 1

kort en samenvattend artikel over kansrekening. Dit is een inleidend hoofdstuk voor de opvolgende hoofdstukken.

Hoe zoek je nu je droombaan?

Het is al lastig zat om een baan te vinden, laat staan een baan die je echt leuk vindt. Hoe pak je zo een zoektocht precies aan.

Statistiek hoofdstuk 4 inleiding in de kansverdeling deel 2

Vervolg op deel 1 van de inleiding in de kansverdeling.

De fysieke structuur van een bedrijf

beschrijven hoe een organisatie is gestructureerd