Is werken via www.direct-thuiswerk.nl betrouwbaar


Publicatie datum:

In dit artikel wordt www.direct-thuiswerk.nl nader onderzocht.

Gesponsorde koppelingen

Veel mensen zijn op zoek naar thuiswerk. Hier wordt door veel bedrijven op ingespeeld. Dat er veel geld verdiend wordt in de thuiswerkbranche blijkt wel uit het feit dat één klik op een reclame uiting voor thuiswerk de adverteerder tot wel 4 euro per klik kost. Toch is het waarschijnlijk voor de adverteerder de moeite waard want het wemelt van de thuiswerk aanbieders op internet. Ik ben nu al enige tijd aan het uitzoeken kijken hoe ze dat doen. Ik heb thuiswerk ingetikt op Google, Één van de bedrijven die bovenaan de resultatenpagina staat is www.direct-thuiswerk.nl. Vandaag neem ik dit bedrijf onder de loep.

www.direct-thuiswerk.nl

Thuiswerkbank.nl:

www.direct-thuiswerk.nl is een website die gemaakt en beheert wordt door de besloten vennootschap Allround Public Services BV. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09101998 en het kamer van koophandel Vestigingsnummer is 000010872442.b Telefoonummer 024-3725333.  Het bedrijf is gevestigd op de Lagelandseweg 52 a. Dit is de Hoofdvestiging van Allround Public Services BV. Op dit adres zijn ook LVOW (Landelijk Vacatureforum Ongeschoold Werk), Planet Telco B.V., Klikmedia B.V., I.m.s. Holding B.V, Aktiva Telecom BV. en Decodata B.V. gevestigd die dezelfde eigenaar hebben. Daarnaast zijn er nog twee bedrijven gevestigd van een andere eigenaar namelijk Autoschade Cloosterman‎ en Cloosterman Malden Beheer B.V.

www.direct-thuiswerk.nl

Bedrijfspand:
Als ik het bedrijfspand via Google maps opzoek vind ik een keurig pand van Autoschade Cloosterman‎. Er zijn verder geen zichtbare uitingen van de andere bedrijven op de gevel aanwezig.

Allround public services b.v. op internet:
Ik heb op internet een paar pagina’s gevonden waar iets over Allround Public Services BV wordt verteld. De eerste is de website van kassa.vara.nl waar deze reactie op staat. http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/thuiswerk-34/cpagina/15/ De tweede is meldpuntthuiswerk waar ik dit artikel las. http://www.meldpuntthuiswerk.nl/www.direct-thuiswerk.nl%20is%20pure%20oplichting.html De derde website met een artikel over www.direct-thuiswerk.nl die ik vond was thuiswerkvacatures.nl waar dit artikel staat. http://www.thuiswerkvacatures.nl/ervaringen/direct-thuiswerk/ In deze artikelen wordt helaas niet zo positief over www.direct-thuiswerk.nl gesproken.

Hoe werkt het:
Om in aanmerking te komen voor thuiswerkbemiddeling via www.direct-thuiswerk.nl moet je je eerst aanmelden. Dit doe je door je e-mail adres en je gewenste wachtwoord in te vullen op de aanmaldpagina. Je krijgt vervolgens een e-mail met een link om je e-mail adres te bevestigen. Als je op bevestigen klikt kom je op de inlog pagina waar je vervolgens in kunt loggen met je e-mail adres en je wachtwoord. Als je inlogt kom je op een pagina waar je al je gegevens in moet wullen. Pas als je al je gegevens correct hebt ingevuld kun je door naar de volgende pagina. Op de volgende pagina staan alle op dat moment beschikbare klussen. Deze klussen kun je gaan doen als je een pakket gekozen hebt en je overeenkomst bevestigd met www.direct-thuiswerk.nl.

Soorten overeenkomsten:
Je kunt bij www.direct-thuiswerk.nl kiezen tussen twee vormen van thuiswerk bemiddeling.

www.direct-thuiswerk.nl

Garantie pakket:
De eerste vorm is het Garantiepakket, hier krijg je gegarandeerd iedere maand één of meer thuiswerkopdrachten. Voor dit Garantiepakket betaal je iedere maand een maandelijkse vergoeding van € 14,50 euro. Met het GarantiePakket krijg je Gratis e-mails over nieuwe thuiswerkopdrachten, je hebt 24 uur per dag toegang tot de nieuwste thuiswerkopdrachten, directe bemiddeling tussen jou en opdrachtgever, www.direct-thuiswerk.nl screent betrouwbaarheid opdrachtgevers, er wordt géén provisie over je verdiensten berekend! Je krijgt Thuiswerkgarantie dat houdt in geen thuiswerkaanbod dan krijg je je geld terug. Www.direct-thuiswerk.nl garandeert de uitbetaling tot 2.000,00 euro per opdrachtgever. Je hebt keuze uit de volgende soorten thuiswerk: Productiewerk, Inpakwerk, Telefonische verkoop, Commercieel werk, Administratief werk, Hobby werk, Overig werk, Ompakwerk, Sorteerwerk, Couverteren (enveloppen inpakken) en Stickerwerk.

Instappakket:
De tweede vorm is het Instappakket. Dit pakket is € 9,50 per maand maar bij dit pakket krijg je geen enkele garantie dat je regelmatig thuiswerk krijgt. Met het Instappakket krijg je Gratis e-mails over nieuwe thuiswerkopdrachten, je hebt 24 uur per dag toegang tot de nieuwste thuiswerkopdrachten, directe bemiddeling tussen jou en opdrachtgever, www.direct-thuiswerk.nl screent betrouwbaarheid opdrachtgevers, er wordt géén provisie over je verdiensten berekend! Met het Instappakket heb je geen Thuiswerkgarantie en geen uitbetalingsgarantie. Je hebt keuze uit de volgende soorten thuiswerk: Productiewerk, Inpakwerk, Telefonische verkoop, Commercieel werk, Administratief werk, Hobby werk, Overig werk. Met het Instappakket krijg  je geen Ompakwerk, Sorteerwerk, Couverteren (enveloppen inpakken) en Stickerwerk.

Algemene voorwaarden directthuiswerk.nl:
De voor jou belangrijkste voorwaarden van www.direct-thuiswerk.nl zijn:
1- De maandelijkse aan Direct Thuiswerk verschuldigde vergoeding dient maandelijks voor de 1ste van de maand betaald te worden.
2- Je bent bij aanvang van de overeenkomst met www.direct-thuiswerk.nlverplicht om www.direct-thuiswerk.nl toestemming te geven voor automatische incasso van de verschuldigde vergoeding.
3- Je bent verplicht om als er niet genoeg geld op je rekening staat voor de automatische incasso en de automatische incasso door de bankinstelling niet kan worden uitgevoerd om zelf voor betaling van de verschuldigde vergoeding zorg te dragen. Iedere maand dat dit langer duurt wordt er 2% rente in rekening gebracht over het openstaande bedrag.

conclusie:
Het is moeilijk om een goede thuiswerkbemiddelaar te vinden op internet.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Studeren in het buitenland ondersteund

Zit je er aan te denken om een stage, studie of master in het buitenland te volgen? Dan is dit misschien ook precies het juiste moment!

5 kwaliteiten die iedere succesvolle verkoper moet bezitten

Tijd om enkele tips te geven over hoe een succesvolle verkoper moet verkopen en wat nodig is.

Europa: walhalla of beerput voor stagezoekende student?

In hoeverre heeft de EU het studeren en stage lopen in het buitenland vergemakkelijkt?

Solliciteren terwijl je al 50 jaar bent geworden

En dan moet je ineens gaan solliciteren, maar je bent inmiddels 50

Personal Branding

Bij personal branding koppel je, jezelf aan een merk

Verslag van mijn gepleegde acties i.v.m. ziekte als gevolg van bossing praktijken van mijn werkgever.

Opeens besef je dat je slachtoffer bent van bossing* of te wel pesten door je baas.

Thuiswerk beantwoorden van e-mails scam

Geld verdienen met het beantwoorden van emails is vaak oplichting

Meso economie en onderneming volgens de algemene economie.

Samenvattend artikel over wat meso economie in een onderneming inhoud

Goed betaald krijgen met geneesmiddel en onderzoek!?

werken als vrijwilliger is lang zo erg niet als er tegenwoordig van verwacht word!

Wat houdt de opleiding pedagogisch werker niveau 4 in?

de opleiding van pedagogisch werker, wat is dat nu eigenlijk?

Iemand inwerken makkelijker gezegd dan gedaan

Het lijkt heel makkelijk om iemand goed in te werken toch komt er iets meer bij kijken dan de meeste mensen denken.

Studenten aan het werk!

Steeds meer studenten hoeven na hun studie maar part time aan het werk!

Vrouwen en werk. Welke politieke partijen beloven een betere vrouwelijke positie op de Nederlandse arbeidsmarkt?

Behoorlijke verschillen in het ontvangen loon en een laag percentage vrouwen in deeltijdposities zorgen in Nederland voor ongelijkheid tussen mannen en vrouwen op de arbeidsmarkt.

Sollicitatiegesprek

Moet je op sollicitatiegesprek gaan? Lees dan eerst dit om je kansen te vergroten!

Is www.enquetevergelijk.nl betrouwbaar?

Verdien extra geld en beloningen door enquêtes in te vullen, 100% Gratis, snelle registratie, is dit ook zo?

Belonen werkt dat echt?

Je wil iemand belonen voor zijn of haar goede houding of werkzaamheden, maar hoe pak je dit aan en werkt het eigenlijk? Moet ik iemand persoonlijk belonen of moet ik meerdere mensen belonen bij een goede prestatie? Op deze vragen zal ik proberen antwoord te geven in het volgende artikel.

Werken in de bouw? Volg een bouwopleiding

Wil je gaan werken in de bouw? Dan is het volgen van een bouwopleiding natuurlijk al een goed begin!

Solliciteren

hulp bij het opstellen cv en/of sollicitatiebrief

Is de werkinstelling van de jeugd anders dan die van vroeger?

Als je veel met jonge(re) mensen werkt zul je vaak een verschil zien in hun werkinstelling ten opzichte van die van jou

Het minimum jeugdloon

Ben je benieuwd wat je als jongere (vanaf 15 jaar) minimaal zal moeten verdienen per uur als je een volledige week aan 't werk bent? Lees dan dit artikel!

Draag de juiste kleding naar een sollicitatiegesprek

Bij een sollicitatie is de indruk die je achter laat erg belangrijk. Je doet dit niet alleen door een goed verhaal te hebben, maar ook de kleding is hier erg belangrijk in

Statistiek hoofdstuk 4 inleiding in de kansverdeling deel 2

Vervolg op deel 1 van de inleiding in de kansverdeling.

Hoe staat het met de sociologie in het arbeidssysteem?

Hoe is het gesteld met de sociologie binnen de grote moderne mondiale productiebedrijven?

Een dag uit het leven van een stewardess

Wat zijn de preciece taken van het cabinepersoneel?

EHBO aan Kinderen

Een cursus Eerste Hulp aan Kinderen is nuttig, maar voor mensen die professioneel werken met kinderen, zelfs verplicht. Maar altijd is het fijn om goed te weten hoe te handelen in geval van nood!