Is werken via www.direct-thuiswerk.nl betrouwbaar


Publicatie datum:

In dit artikel wordt www.direct-thuiswerk.nl nader onderzocht.

Gesponsorde koppelingen

Veel mensen zijn op zoek naar thuiswerk. Hier wordt door veel bedrijven op ingespeeld. Dat er veel geld verdiend wordt in de thuiswerkbranche blijkt wel uit het feit dat één klik op een reclame uiting voor thuiswerk de adverteerder tot wel 4 euro per klik kost. Toch is het waarschijnlijk voor de adverteerder de moeite waard want het wemelt van de thuiswerk aanbieders op internet. Ik ben nu al enige tijd aan het uitzoeken kijken hoe ze dat doen. Ik heb thuiswerk ingetikt op Google, Één van de bedrijven die bovenaan de resultatenpagina staat is www.direct-thuiswerk.nl. Vandaag neem ik dit bedrijf onder de loep.

www.direct-thuiswerk.nl

Thuiswerkbank.nl:

www.direct-thuiswerk.nl is een website die gemaakt en beheert wordt door de besloten vennootschap Allround Public Services BV. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09101998 en het kamer van koophandel Vestigingsnummer is 000010872442.b Telefoonummer 024-3725333.  Het bedrijf is gevestigd op de Lagelandseweg 52 a. Dit is de Hoofdvestiging van Allround Public Services BV. Op dit adres zijn ook LVOW (Landelijk Vacatureforum Ongeschoold Werk), Planet Telco B.V., Klikmedia B.V., I.m.s. Holding B.V, Aktiva Telecom BV. en Decodata B.V. gevestigd die dezelfde eigenaar hebben. Daarnaast zijn er nog twee bedrijven gevestigd van een andere eigenaar namelijk Autoschade Cloosterman‎ en Cloosterman Malden Beheer B.V.

www.direct-thuiswerk.nl

Bedrijfspand:
Als ik het bedrijfspand via Google maps opzoek vind ik een keurig pand van Autoschade Cloosterman‎. Er zijn verder geen zichtbare uitingen van de andere bedrijven op de gevel aanwezig.

Allround public services b.v. op internet:
Ik heb op internet een paar pagina’s gevonden waar iets over Allround Public Services BV wordt verteld. De eerste is de website van kassa.vara.nl waar deze reactie op staat. http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/thuiswerk-34/cpagina/15/ De tweede is meldpuntthuiswerk waar ik dit artikel las. http://www.meldpuntthuiswerk.nl/www.direct-thuiswerk.nl%20is%20pure%20oplichting.html De derde website met een artikel over www.direct-thuiswerk.nl die ik vond was thuiswerkvacatures.nl waar dit artikel staat. http://www.thuiswerkvacatures.nl/ervaringen/direct-thuiswerk/ In deze artikelen wordt helaas niet zo positief over www.direct-thuiswerk.nl gesproken.

Hoe werkt het:
Om in aanmerking te komen voor thuiswerkbemiddeling via www.direct-thuiswerk.nl moet je je eerst aanmelden. Dit doe je door je e-mail adres en je gewenste wachtwoord in te vullen op de aanmaldpagina. Je krijgt vervolgens een e-mail met een link om je e-mail adres te bevestigen. Als je op bevestigen klikt kom je op de inlog pagina waar je vervolgens in kunt loggen met je e-mail adres en je wachtwoord. Als je inlogt kom je op een pagina waar je al je gegevens in moet wullen. Pas als je al je gegevens correct hebt ingevuld kun je door naar de volgende pagina. Op de volgende pagina staan alle op dat moment beschikbare klussen. Deze klussen kun je gaan doen als je een pakket gekozen hebt en je overeenkomst bevestigd met www.direct-thuiswerk.nl.

Soorten overeenkomsten:
Je kunt bij www.direct-thuiswerk.nl kiezen tussen twee vormen van thuiswerk bemiddeling.

www.direct-thuiswerk.nl

Garantie pakket:
De eerste vorm is het Garantiepakket, hier krijg je gegarandeerd iedere maand één of meer thuiswerkopdrachten. Voor dit Garantiepakket betaal je iedere maand een maandelijkse vergoeding van € 14,50 euro. Met het GarantiePakket krijg je Gratis e-mails over nieuwe thuiswerkopdrachten, je hebt 24 uur per dag toegang tot de nieuwste thuiswerkopdrachten, directe bemiddeling tussen jou en opdrachtgever, www.direct-thuiswerk.nl screent betrouwbaarheid opdrachtgevers, er wordt géén provisie over je verdiensten berekend! Je krijgt Thuiswerkgarantie dat houdt in geen thuiswerkaanbod dan krijg je je geld terug. Www.direct-thuiswerk.nl garandeert de uitbetaling tot 2.000,00 euro per opdrachtgever. Je hebt keuze uit de volgende soorten thuiswerk: Productiewerk, Inpakwerk, Telefonische verkoop, Commercieel werk, Administratief werk, Hobby werk, Overig werk, Ompakwerk, Sorteerwerk, Couverteren (enveloppen inpakken) en Stickerwerk.

Instappakket:
De tweede vorm is het Instappakket. Dit pakket is € 9,50 per maand maar bij dit pakket krijg je geen enkele garantie dat je regelmatig thuiswerk krijgt. Met het Instappakket krijg je Gratis e-mails over nieuwe thuiswerkopdrachten, je hebt 24 uur per dag toegang tot de nieuwste thuiswerkopdrachten, directe bemiddeling tussen jou en opdrachtgever, www.direct-thuiswerk.nl screent betrouwbaarheid opdrachtgevers, er wordt géén provisie over je verdiensten berekend! Met het Instappakket heb je geen Thuiswerkgarantie en geen uitbetalingsgarantie. Je hebt keuze uit de volgende soorten thuiswerk: Productiewerk, Inpakwerk, Telefonische verkoop, Commercieel werk, Administratief werk, Hobby werk, Overig werk. Met het Instappakket krijg  je geen Ompakwerk, Sorteerwerk, Couverteren (enveloppen inpakken) en Stickerwerk.

Algemene voorwaarden directthuiswerk.nl:
De voor jou belangrijkste voorwaarden van www.direct-thuiswerk.nl zijn:
1- De maandelijkse aan Direct Thuiswerk verschuldigde vergoeding dient maandelijks voor de 1ste van de maand betaald te worden.
2- Je bent bij aanvang van de overeenkomst met www.direct-thuiswerk.nlverplicht om www.direct-thuiswerk.nl toestemming te geven voor automatische incasso van de verschuldigde vergoeding.
3- Je bent verplicht om als er niet genoeg geld op je rekening staat voor de automatische incasso en de automatische incasso door de bankinstelling niet kan worden uitgevoerd om zelf voor betaling van de verschuldigde vergoeding zorg te dragen. Iedere maand dat dit langer duurt wordt er 2% rente in rekening gebracht over het openstaande bedrag.

conclusie:
Het is moeilijk om een goede thuiswerkbemiddelaar te vinden op internet.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Waarom is je netwerk belangrijker dan je opleiding?

Een diploma of bachelor titel is belangrijk maar waarom is je netwerk belangrijker dan je opleiding?

Projectmatig werken.

De fases die een project doorloopt.

Verslag van mijn gepleegde acties i.v.m. ziekte als gevolg van bossing praktijken van mijn werkgever.

Opeens besef je dat je slachtoffer bent van bossing* of te wel pesten door je baas.

Faalangst, en hoe kom ik er van af?

Faalangst is de angst om te falen, dus om iets fout te doen. Er zijn verschillende manieren om van faalangst af te komen

Hoe motiveer ik mijn medewerkers?

Uitleg over coachend leidinggeven om je crew te motiveren

Thuiswerk; speld in een hooiberg

De zoektocht om goed thuiswerk te vinden, in het bijzonder vacatures zoeken voor anderen

Theorieën over het ontstaan van problemen

Dit artikel geeft een korte beschrijving van verschillende verklaringmodellen en het ontstaan van de orthopedagogiek

Waarom het huidige schoolsysteem niet werkt.

Verklaring waarom het huidige schoolsysteem niet werkt

Een functie in de sales, niet voor iedereen??

het lijkt tegenwoordig of iedereen een commerciële en/of sales functie heeft, maar wat is nu echt verkopen?

Thuiswerk!

Thuiswerk: een utopie of niet?

Is www.direct-thuiswerk.nl nu betrouwbaar, direct geld verdienen met www.direct-thuiswerk.nl

Kun je nu wel echt gratis direct geld verdienen met www.direct-thuiswerk.nl

presenteren: nachtmerrie of een droom binnen je bereik?

Veel mensen vinden het eng om voor een groep te staan, dus wat tips en pointers om het zonder te veel zenuwen te doorstaan.

De kunst van het interviewen

Leer hoe je een professioneel interview kunt afnemen.

Toelichting bossing door machtsmisbruik Adolf bij nieuwe lay-out standaard kleinverpakking.

Bossing* of pesten door de baas kent vele vormen, de belangrijkste is machtsmisbruik.

Belonen werkt dat echt?

Je wil iemand belonen voor zijn of haar goede houding of werkzaamheden, maar hoe pak je dit aan en werkt het eigenlijk? Moet ik iemand persoonlijk belonen of moet ik meerdere mensen belonen bij een goede prestatie? Op deze vragen zal ik proberen antwoord te geven in het volgende artikel.

Belangrijke leesstrategieën

Belangrijke leesstrategieën voor het leren begrijpen van teksten

Specialisatie in bedrijven

Wat is specialisatie, wat zijn de voordelen van arbeidsspecialisatie en hoe het wordt het toegepast in de organisaties

Statistiek Hoofdstuk 1 Gegevens en statistiek

Samenvattend artikel over hoofdstuk 1 van Statistics for business and economics

de meerwaarde van studentenverenigingen

Je kunt veel meer leren van het lid zijn van een studentenvereniging dan je zou denken.

Tips voor een sollicitatiegesprek

Hier zijn tips voor jouw sollicitatiegesprek!

Een baan bij de landmacht

Een kijkje binnen de landmacht. Het leven als beroepsmilitair.

Statistiek hoofdstuk 4 inleiding in de kansverdeling deel 2

Vervolg op deel 1 van de inleiding in de kansverdeling.

Een top stage in het interieur leventje?

Studio Intério staat bekend als een bedrijf dat veel aandacht geeft aan studenten die carrière willen maken binnen de interieurarchitectuur branche. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen bieden wij dan ook diverse mogelijkheden op dat gebied.

Human Resource Management

Het geheel van normen en waarden met betrekking tot werkende mensen en een vertaling daarvan naar uitgangspunten, technieken en methoden gericht op benutting van menselijke kwaliteiten in het kader van het realiseren van organisatiedoelen.

Is www.indeed.nl betrouwbaar

Indeed.nl beloofd je goed betaald thuiswerk, hoe werkt dat en is www.indeed.nl betrouwbaar