Is werken via www.direct-thuiswerk.nl betrouwbaar


Publicatie datum:

In dit artikel wordt www.direct-thuiswerk.nl nader onderzocht.

Gesponsorde koppelingen

Veel mensen zijn op zoek naar thuiswerk. Hier wordt door veel bedrijven op ingespeeld. Dat er veel geld verdiend wordt in de thuiswerkbranche blijkt wel uit het feit dat één klik op een reclame uiting voor thuiswerk de adverteerder tot wel 4 euro per klik kost. Toch is het waarschijnlijk voor de adverteerder de moeite waard want het wemelt van de thuiswerk aanbieders op internet. Ik ben nu al enige tijd aan het uitzoeken kijken hoe ze dat doen. Ik heb thuiswerk ingetikt op Google, Één van de bedrijven die bovenaan de resultatenpagina staat is www.direct-thuiswerk.nl. Vandaag neem ik dit bedrijf onder de loep.

www.direct-thuiswerk.nl

Thuiswerkbank.nl:

www.direct-thuiswerk.nl is een website die gemaakt en beheert wordt door de besloten vennootschap Allround Public Services BV. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09101998 en het kamer van koophandel Vestigingsnummer is 000010872442.b Telefoonummer 024-3725333.  Het bedrijf is gevestigd op de Lagelandseweg 52 a. Dit is de Hoofdvestiging van Allround Public Services BV. Op dit adres zijn ook LVOW (Landelijk Vacatureforum Ongeschoold Werk), Planet Telco B.V., Klikmedia B.V., I.m.s. Holding B.V, Aktiva Telecom BV. en Decodata B.V. gevestigd die dezelfde eigenaar hebben. Daarnaast zijn er nog twee bedrijven gevestigd van een andere eigenaar namelijk Autoschade Cloosterman‎ en Cloosterman Malden Beheer B.V.

www.direct-thuiswerk.nl

Bedrijfspand:
Als ik het bedrijfspand via Google maps opzoek vind ik een keurig pand van Autoschade Cloosterman‎. Er zijn verder geen zichtbare uitingen van de andere bedrijven op de gevel aanwezig.

Allround public services b.v. op internet:
Ik heb op internet een paar pagina’s gevonden waar iets over Allround Public Services BV wordt verteld. De eerste is de website van kassa.vara.nl waar deze reactie op staat. http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/thuiswerk-34/cpagina/15/ De tweede is meldpuntthuiswerk waar ik dit artikel las. http://www.meldpuntthuiswerk.nl/www.direct-thuiswerk.nl%20is%20pure%20oplichting.html De derde website met een artikel over www.direct-thuiswerk.nl die ik vond was thuiswerkvacatures.nl waar dit artikel staat. http://www.thuiswerkvacatures.nl/ervaringen/direct-thuiswerk/ In deze artikelen wordt helaas niet zo positief over www.direct-thuiswerk.nl gesproken.

Hoe werkt het:
Om in aanmerking te komen voor thuiswerkbemiddeling via www.direct-thuiswerk.nl moet je je eerst aanmelden. Dit doe je door je e-mail adres en je gewenste wachtwoord in te vullen op de aanmaldpagina. Je krijgt vervolgens een e-mail met een link om je e-mail adres te bevestigen. Als je op bevestigen klikt kom je op de inlog pagina waar je vervolgens in kunt loggen met je e-mail adres en je wachtwoord. Als je inlogt kom je op een pagina waar je al je gegevens in moet wullen. Pas als je al je gegevens correct hebt ingevuld kun je door naar de volgende pagina. Op de volgende pagina staan alle op dat moment beschikbare klussen. Deze klussen kun je gaan doen als je een pakket gekozen hebt en je overeenkomst bevestigd met www.direct-thuiswerk.nl.

Soorten overeenkomsten:
Je kunt bij www.direct-thuiswerk.nl kiezen tussen twee vormen van thuiswerk bemiddeling.

www.direct-thuiswerk.nl

Garantie pakket:
De eerste vorm is het Garantiepakket, hier krijg je gegarandeerd iedere maand één of meer thuiswerkopdrachten. Voor dit Garantiepakket betaal je iedere maand een maandelijkse vergoeding van € 14,50 euro. Met het GarantiePakket krijg je Gratis e-mails over nieuwe thuiswerkopdrachten, je hebt 24 uur per dag toegang tot de nieuwste thuiswerkopdrachten, directe bemiddeling tussen jou en opdrachtgever, www.direct-thuiswerk.nl screent betrouwbaarheid opdrachtgevers, er wordt géén provisie over je verdiensten berekend! Je krijgt Thuiswerkgarantie dat houdt in geen thuiswerkaanbod dan krijg je je geld terug. Www.direct-thuiswerk.nl garandeert de uitbetaling tot 2.000,00 euro per opdrachtgever. Je hebt keuze uit de volgende soorten thuiswerk: Productiewerk, Inpakwerk, Telefonische verkoop, Commercieel werk, Administratief werk, Hobby werk, Overig werk, Ompakwerk, Sorteerwerk, Couverteren (enveloppen inpakken) en Stickerwerk.

Instappakket:
De tweede vorm is het Instappakket. Dit pakket is € 9,50 per maand maar bij dit pakket krijg je geen enkele garantie dat je regelmatig thuiswerk krijgt. Met het Instappakket krijg je Gratis e-mails over nieuwe thuiswerkopdrachten, je hebt 24 uur per dag toegang tot de nieuwste thuiswerkopdrachten, directe bemiddeling tussen jou en opdrachtgever, www.direct-thuiswerk.nl screent betrouwbaarheid opdrachtgevers, er wordt géén provisie over je verdiensten berekend! Met het Instappakket heb je geen Thuiswerkgarantie en geen uitbetalingsgarantie. Je hebt keuze uit de volgende soorten thuiswerk: Productiewerk, Inpakwerk, Telefonische verkoop, Commercieel werk, Administratief werk, Hobby werk, Overig werk. Met het Instappakket krijg  je geen Ompakwerk, Sorteerwerk, Couverteren (enveloppen inpakken) en Stickerwerk.

Algemene voorwaarden directthuiswerk.nl:
De voor jou belangrijkste voorwaarden van www.direct-thuiswerk.nl zijn:
1- De maandelijkse aan Direct Thuiswerk verschuldigde vergoeding dient maandelijks voor de 1ste van de maand betaald te worden.
2- Je bent bij aanvang van de overeenkomst met www.direct-thuiswerk.nlverplicht om www.direct-thuiswerk.nl toestemming te geven voor automatische incasso van de verschuldigde vergoeding.
3- Je bent verplicht om als er niet genoeg geld op je rekening staat voor de automatische incasso en de automatische incasso door de bankinstelling niet kan worden uitgevoerd om zelf voor betaling van de verschuldigde vergoeding zorg te dragen. Iedere maand dat dit langer duurt wordt er 2% rente in rekening gebracht over het openstaande bedrag.

conclusie:
Het is moeilijk om een goede thuiswerkbemiddelaar te vinden op internet.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Werken in de bouw? Volg een bouwopleiding

Wil je gaan werken in de bouw? Dan is het volgen van een bouwopleiding natuurlijk al een goed begin!

Mooie vrouwen als au pair.

Hoe wordt een je au pair in het buitenland en wat wordt er van je verwacht als au pair.

Draag de juiste kleding naar een sollicitatiegesprek

Bij een sollicitatie is de indruk die je achter laat erg belangrijk. Je doet dit niet alleen door een goed verhaal te hebben, maar ook de kleding is hier erg belangrijk in

Help: Wat te doen als uw collega stinkt!

Wat doet u wanneer uw collega een zeer onaangename geur heeft. Zeg u er wat van of laat u het weten? Hier wat advies...

Statistiek hoofdstuk 2 Tabellen en grafieken deel 1

Kort samenvattend artikel over hoe het boek Statistics for business and economics, hoofdstuk 2 beschrijft. Tabellen en grafieken!

Effectieve coaching deel 2

Effectieve coaching deel 2, wat is de wens van de deelnemers en welke middelen heeft een coach?

Is thuiswerkeninpakken.nl betrouwbaar, geld verdienen met inpakwerk

Op thuiswerkeninpakken.nl kun je je gratis inschrijven voor allerlei soorten inpakwerk. Maar is thuiswerkeninpakken.nl ook betrouwbaar?

10 tips voor een groene werkplek

Hoe & wat over een groene werkplek

Curriculum vitae (CV)

Een voorbeeld curriculum vitae (cv).

Toelichting op het ontstaan van de “bossing” praktijken bij Bossingman BV jegens Werknemer.

Pesten door de baas kan meerdere oorzaken hebben, een ervan is hebzucht.

Werken bij de overheid

Handige informatie voor als je wilt werken bij de overheid

Een goed klimaat op kantoor essentieel voor een productief bedrijf

Wat is een juist klimaat opkantoor en hoe bereik je dat.

Wat kan je doen als je geen meer werk hebt ?

Wat kan je doen wanneer je ontslagen wordt ?

Geen motivatie meer voor je huiswerk, hier wat tips.

hier handige tips voor als je het even niet meer ziet zitten met je schoolwerk.

Economische kringloop volgens de algemene economie

Kort samenvattend artikel over hoe de economische kringloop in elkaar zit volgens de algemene economie

Administratie

Hoe is de administratie opleiding

Gebruiksvriendelijke software op je werk zou het kunnen?

Een aantal vragen over waarom bepaalde programma's zo moeilijk moeten zijn.

Onderzoeksopzet

Hoe maak ik een goede onderzoeksopzet?

Onderdelen van Anwarter Skileraar opleiding bij de WSSV

Onderdelen Anwarter skilerarenopleiding wssv sbssv oostenrijk

Hoe maak je een CV?

Een artikel waarin wordt uitgelegd hoe men een C.V. kan maken.

Sollicitatiegesprek

Moet je op sollicitatiegesprek gaan? Lees dan eerst dit om je kansen te vergroten!

Toelichting op “bossing” proces brochure om werknemer geestelijk te beschadigen.

Betreft “bossing” proces voorjaarsbrochure 2016 Bossingman BV (fictieve naam)

‘Mijn specialisatie? Verhoren!'

Een interview met een rechercheur

Toelichting beweegredenen voor bossing praktijken directeur eigenaar G. Bossingman.

Bossing* of pesten door de baas komt steeds vaker voor door veranderde bedrijfsopvolgingsomstandigheden.

Meso economie en onderneming volgens de algemene economie.

Samenvattend artikel over wat meso economie in een onderneming inhoud