Is www.indeed.nl betrouwbaar


Publicatie datum:

Indeed.nl beloofd je goed betaald thuiswerk, hoe werkt dat en is www.indeed.nl betrouwbaar

Gesponsorde koppelingen

In de reeks artikelen waar ik thuiswerkaanbieders test en onderzoek op betrouwbaarheid behandel ik vandaag de thuiswerkaanbieder www.indeed.nl. Ook www.indeed.nl heb ik gevonden door de zoekterm thuiswerk in te typen op google. De advertentie van www.indeed.nl namelijk als 5de in het rijtje advertenties.

Thuiswerk, is www.indeed.nl betrouwbaar

Gesponsorde koppelingen

www.indeed.nl:
De hoofdvestiging van Indeed Incorporated is gevestigd op 177 Broad Street, Stamford, CT 06901, USA. Indeed is een zoekmachine voor banen, die banen zoekers in staat stelt om banen te vinden gepost op duizenden banen websites. Sterker nog, Indeed is de meest uitgebreide zoekmachine voor banen en pionierde met een radicaal verbeterde aanpak van de zoektocht naar een baan. Sinds 2004, hebben werkzoekenden direct gratis toegang en kunnen met een enkele zoekopdracht zoeken in miljoenen banen uit duizenden websites van bedrijven en vacaturesites. Als toonaangevende pay-for-performance recruitment advertising netwerk stuurt Indeed miljoenen gerichte kandidaten naar banen op elk gebied. Indeed werd geselecteerd door Time Magazine als een van de Top 10 websites, door PC Magazine als een van de Top 100 Classic Web Sites en door PC World als een van de beste 50 websites. Indeed de zoekmachine voor banen is nu een wereldwijde opererende zoekmachine in vele talen.

Thuiswerk, is www.indeed.nl betrouwbaar

Hoe werkt www.indeed.nl:
Als je op de Google advertentie van indeed.nl klikt kom je op de startpagina waar in de hoofdkolom links staan naar allerlei banen en aan de rechterkant een kolom met advertenties naar andere banensites. Rechtsboven staat een vakje waar je je e-mail adres in kunt vullen om je aan te melden voor de e-mail service met de dagelijkse nieuwe banen.

Aanmeldings e-mail:
Direct na het aanmelden ontvang je een e-mail met de activeringslink.
Curriculum vitaea (c.v.) Wachtwoord:
Als je op de activeringslink in de e-mail klikt kom je op de Indeed pagina waar je een wachtwoord moet aanmaken om je C.V. online te zetten.
C.v. upload of aanmaken:
Als je je wachtwoorde hebt aangemaakt en bevestigd kom je op een pagina waar je kunt kiezen om je C.V. te uploaden of met een lege te beginnen. Ik voor de optie “begin met een lege C.V.”.

Profiel:
De eerste stap bij het maken van je C.V. is het maken van je profiel. Hier moet je je Voornaam, je Achternaam, je E-mail adres en je telefoonnummer invullen.

Werkervaring:
De volgende stap bij het maken van je C.V. is het invullen van je werkervaring. Hiervoor moet je een functietitel, een bedrijf, je werkplaats, de periode dat je gewerkt hebt en een omschrijving van je werkzaamheden en evt. je ervaring invullen.

Opleidingen:
De volgende stap bij het maken van je C.V. is het omschrijven van je opleidingen. Dit doe je door je diploma’s, je vakgebied, je school, je studie stad, en de periode dat je gestudeerd hebt in te vullen.

Overzicht curriculum vitaea:
Bij de volgende stap zie je het beknopte overzicht van je C.V. dat voor iedereen zichtbaar zal zijn. Je contactgegevens blijven verborgen om je privacy te beschermen.

Review huidige werkgever:
Na het plaatsen van je C.V. om je op een pagina waar je een review van je huidige werkgever kunt schrijven.

Plaatsen review:
Op de volgende pagina verschijnt een beknopt overzicht van je bedrijfsreview en kun je hem door op de knop “review indienen”plaatsen op Indeed.nl.

Review andere werkgever:
Op de volgende pagina kun je een review schrijven over een andere werkgever.

Review ingevulde andere werkgever:
Vervolgens verschijnt er een pagina met reviews over de door jou ingevulde andere werkgever.

Review van de andere werkgever:
Als je op de link van de review van de andere werkgever klikt kom je op een pagina met alle reviews van die werkgever. Onderaan deze review pagina staan links naar vacatures van die werkgever per stad.

Vacatures per stad:
Als je op een link van een stad hebt geklikt verschijnen alle vacatures van het betreffende bedrijf in die stad. En aan de rechterkant advertenties naar andere banensites.

Conclusie:
Indeed.nl biedt dus zelf geen thuiswerk aan maar is een banen zoek website die zijn geld verdient met de klikken op de advertenties op haar website.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Engelse sollicitatiebrief schrijven

In principe ziet een sollicitatiebrief in het Engels er hetzelfde uit als een Nederlandse brief, maar er zijn wel een aantal verschillen om rekening mee te houden.

Wat doet een headhunter ongeveer?

Bedrijven hebben weleens moeite om de perfecte persoon te vinden bij een bepaalde functie binnen een bedrijf.

Gewoonterecht

Over het recht dat niet is vastgelegd

Laatste toelichting voor de tweede advocaat die ook niets voor mijn deed tegen het pesten door mijn baas.

Ik was eerst blij met mijn tweede advocaat in mijn bossing * proces tegen Bossingman BV, maar al snel bleek dat die ook niets voor mij deed.

Een functie in de sales, niet voor iedereen??

het lijkt tegenwoordig of iedereen een commerciële en/of sales functie heeft, maar wat is nu echt verkopen?