Is www.direct-thuiswerk.nl nu betrouwbaar, direct geld verdienen met www.direct-thuiswerk.nl


Publicatie datum:

Kun je nu wel echt gratis direct geld verdienen met www.direct-thuiswerk.nl

Gesponsorde koppelingen

In het kader van mijn artikelreeks waarin ik aanbieders voor thuiswerk onderzoek tik ik om de paar weken de zoekterm “thuiswerk” in op Google. Vervolgens zoek ik uit of de adverteerders die bovenaan staan bij de Google ads inderdaad betrouwbare thuiswerk aanbieders zijn. Deze keer stond de advertentie van de firma direct-thuiswerk na lange tijd weer eens bovenaan. Ruim een jaar geleden heb ik het bedrijf direct-thuiswerk al eens grondig doorgespit en toen bleek dat je uiteindelijk voor al hun diensten moest betalen.

Advertentie

De advertentie:
De tekst van de advertentie die nu op de zoekresultaten pagina van Google staat luidt: www.direct-thuiswerk.nl: Altijd Direct Thuiswerk www.direct-thuiswerk.nl/ Nu gratis registreren Direct bijverdienen. Ze bieden nu dus hun diensten gratis aan. Tijd om te kijken of dit inderdaad ook het geval is.

Link

De website:
Als je op de advertentie klikt kom je inderdaad op direct-thuiswerk. Bovenaan de website staat met grote letters “Wij garanderen wat anderen beloven” met daarnaast een vrolijk lachende vrouw tussen een aantal dozen.

De website
Op de startpagina staat een welkomstwoord waarin Direct-Thuiswerk zich voorstelt als werver van thuiswerk en rechtstreekse bemiddelaar tussen thuiswerk opdrachtgevers en thuiswerkers. Zij benadrukken ook dat ze direct werken met thuiswerkopdrachtgevers en geen doorgeefluik van thuiswerkopdrachten van andere thuiswerksites zijn. Tenslotte staat er dat ze de enige thuiswerkorganisatie in Nederland zijn die u de garantie geeft op thuiswerkaanbod.

Preview actueel thuiswerkaanbod:
Rechts op de startpagina staat het actuele thuiswerkaanbod. Dit is voor vandaag:
1- Paranormaal Therapeut, Tarotist, Lichtwerker, Medium, Paragnost, Spiritueel werker, Helderziende, Astroloog.
2- Postbezorgers.3- Kaarten sorteren.
3- Testen Smiley zaklampen.
4- Presentjes inpakken voor grabbelton.
Daaronder staat nog een veld waarin staat dat er naast de nationale thuiswerkjobs ook nog een zeer grote verscheidenheid aan regio-gebonden thuiswerkjobs beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld inpakwerkzaamheden, het monteren van pennen, scanwerkzaamheden, administratief werk, etc. Als je een overzicht wilt hebben van alle thuiswerkjobs, moet je je gratis registreren. Dat ga ik dus doen.

Registratie:
Ik vul mijn hier speciaal voor aangemaakte Hotmailadres in en kies een wachtwoord en ga akkoord met de voorwaarden van het Privacybeleid. Bij het invullen blijkt mijn e-mailadres al gebruikt te zijn voor een account bij direct-thuiswerk.nl. Dus vraag ik mijn wachtwoord op. Dan kan ik inderdaad gratis inloggen op de pagina met het actuele thuiswerk aanbod.

Compleet gratis actueel thuiswerkaanbod:
Op de pagina met het gratis actuele thuiswerk aanbod staan de aangeboden thuiswerkbanen met de hoeveelheid thuiswerkers die er voor nodig zijn.
Als eerste staat daar weer: Paranormaal Therapeut, Tarotist, Lichtwerker, Medium, Paragnost, Spiritueel werker, Helderziende, Astroloog. Het werk bestaat uit het op paranormale én spirituele wijze telefonisch te woord staan van cliënten die levensvragen hebben. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 100 thuiswerkers nodig. De verdienste is variabel.
Als tweede staat er: een thuiswerkklus voor het bezorgen van reclamedrukwerk. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 100 thuiswerkers nodig. De verdienste is in overleg met de opdrachtgever.
Als derde thuiswerkklus staat er: wenskaarten sorteren en samenvoegen. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 10 thuiswerkers nodig. De verdienste is in overleg met de opdrachtgever.
Als vierde thuiswerkklus staat er het: testen van zaklampen. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 2 thuiswerkers nodig. De verdienste is in overleg met de opdrachtgever.
Als vijfde thuiswerkklus staat er: het inpakken van presentjes voor de grabbelton. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 3 thuiswerkers nodig. De verdienste is € 30,- per opdracht.
Als zesde thuiswerkklus staat er: Bezorgers gezocht voor Soest Hilversum, Huizen, Bussum, Blaricum, Utrecht, Amstelveen. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 3 thuiswerkers nodig. De verdienste is 0,08 tot 0,10 eurocent per bezorgadres.
Als zevende thuiswerkklus staat er: het testen van speelgoedkevers. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 4 thuiswerkers nodig. De verdienste is in overleg met de opdrachtgever.
Als achtste thuiswerkklus staat er: Speelgoed uitpakken en verpakken. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 6 thuiswerkers nodig. De verdienste is € 50,- per opdracht.
Als negende thuiswerkklus staat er: Telefonisch producten verkopen aan bedrijven. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 50 thuiswerkers nodig. De verdienste is verschillend.
Als tiende thuiswerkklus staat er: Kaarten vouwen en deze insteken in enveloppen. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 25 thuiswerkers nodig. De verdienste is € 50,- per opdracht.
Als elfde thuiswerkklus staat er: Het inpakken van Knikkerbanen. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 4 thuiswerkers nodig. De verdienste is in overleg met de opdrachtgever.
Als twaalfde thuiswerkklus staat er: zelfstandig ondernemen op het gebied van telecommunicatie voor particulieren en bedrijven. De verdienste is variabel.
Als dertiende thuiswerkklus staat er: Telefonisch potentiële adverteerders benaderen voor het aanbieden van zeer voordelige advertentieplekken. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 100 thuiswerkers nodig. De verdienste is 20% van uw behaalde omzet.
Als veertiende thuiswerkklus staat er: Betaalbare beauty producten aanbieden van zeer goede kwaliteit. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 100 thuiswerkers nodig. De verdienste is variabel.
Als vijftiende thuiswerkklus staat er: Badeendjes voorzien van kaartjes. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 3 thuiswerkers nodig. De verdienste is € 25,- per opdracht.

Aanmelden opdracht:
Uit al deze thuiswerkklussen kies ik Kaarten vouwen en deze insteken in enveloppen. Voor € 50,- per opdracht. Ik klik op “ik heb interesse” en kom dan op een pagina waar staat ”Om details van thuiswerkjobs in te zien heeft u een InstapPakket of GarantiePakket nodig:” Ik moet daarvoor een keuze maken uit Het InstapPakket van 9,50 euro/maand of het Het GarantiePakket van 14,50 euro/maand.

Conclusie:
Ondanks dat Direct Thuiswerk tegenwoordig adverteerd met: “Altijd Direct Thuiswerk www.direct-thuiswerk.nl/ Nu gratis registreren Direct bijverdienen.” Is er nog steeds niets veranderd en zijn ze er alleen maar op uit om jou geld uit de zak te kloppen.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Tips voor je sollicitatiegesprek

Handige tips voor je sollicitatiegesprek. Zorg dat die droombaan de jouwe wordt!

Tips als je aan de slag gaat in de arbeidsmarkt na je studie.

na je studie aan de slag in de arbeidsmarkt.

Het werken op een helpdesk

Dit is een artikel over de werkzaamheden die zich plaatsvinden op een helpdesk

Geen motivatie meer voor je huiswerk, hier wat tips.

hier handige tips voor als je het even niet meer ziet zitten met je schoolwerk.

Gebruiksvriendelijke software op je werk zou het kunnen?

Een aantal vragen over waarom bepaalde programma's zo moeilijk moeten zijn.

Europa: walhalla of beerput voor stagezoekende student?

In hoeverre heeft de EU het studeren en stage lopen in het buitenland vergemakkelijkt?

Social Work .. iets voor mij?

Wat houdt Social Work in en wat kun je ermee worden?

Overeenkomst Algemeen.

De overeenkomst in het algemeen.

Copywriter

De werkzaamheden van een copywriter helder beschreven

Is thuiswerk met www.natuurenmilieu.nl betrouwbaar

Het nieuwe thuiswerken doe je zelf waar en wanneer jij wilt Je kantoor is overal.

De opleiding Psychologie

Alle ins en outs over de opleiding Psychologie!

Vergadering.

Wat er bij een vergadering komt kijken en de taken van de deelnemers.

Hoe je uitstekende verbale communicatievaardigheden kunt ontwikkelen

Communiceren speelt een grote rol in ons leven. Het is dus belangrijk dat we goed kunnen communiceren. Hier geven we tips.

Geld verdienen via Facebook is het een hype?

Je komt ze misschien wel eens tegen, advertenties verdien 284 euro per dag, zonder enige technische kennis, ervaring of andere zooi.

Een functie in de sales, niet voor iedereen??

het lijkt tegenwoordig of iedereen een commerciële en/of sales functie heeft, maar wat is nu echt verkopen?

Sollicitatie is niet 'beleven' maar 'overleven'

enkele tips ter voorbereiding van een sollicitatiegesprek

De beste gratis beroepskeuze test, de best betaalde beroepen.

De beste gratis onafhankelijke beroepskeuze test , ook voor de best betaalde beroepen.

Pesten op het werk,het verzwegen taboe?

het overkomt miljoenen mensen,managers doen onvoldoende .

Administratie

Hoe is de administratie opleiding

Stagelopen in het buitenland.

Stagelopen in het buitenland, wat, waar, hoeveel, hoe?

De vereisten aan een ontslagbrief

Hoe schrijft men een ontslagbrief

Tips voor een sollicitatiegesprek

Hier zijn tips voor jouw sollicitatiegesprek!

Waarom het huidige schoolsysteem niet werkt.

Verklaring waarom het huidige schoolsysteem niet werkt

Wat is een ik-boodschap?

Een ik-boodschap is iets wat men door moet hebben. Vervolgens moet men ook weten hoe je een gesprek moet voeren.

Tips voor het presenteren!

Moeite met presenteren en altijd stikzenuwachtig voor een groep? Lees hier tips!