Is www.direct-thuiswerk.nl nu betrouwbaar, direct geld verdienen met www.direct-thuiswerk.nl


Publicatie datum:

Kun je nu wel echt gratis direct geld verdienen met www.direct-thuiswerk.nl

Gesponsorde koppelingen

In het kader van mijn artikelreeks waarin ik aanbieders voor thuiswerk onderzoek tik ik om de paar weken de zoekterm “thuiswerk” in op Google. Vervolgens zoek ik uit of de adverteerders die bovenaan staan bij de Google ads inderdaad betrouwbare thuiswerk aanbieders zijn. Deze keer stond de advertentie van de firma direct-thuiswerk na lange tijd weer eens bovenaan. Ruim een jaar geleden heb ik het bedrijf direct-thuiswerk al eens grondig doorgespit en toen bleek dat je uiteindelijk voor al hun diensten moest betalen.

Advertentie

De advertentie:
De tekst van de advertentie die nu op de zoekresultaten pagina van Google staat luidt: www.direct-thuiswerk.nl: Altijd Direct Thuiswerk www.direct-thuiswerk.nl/ Nu gratis registreren Direct bijverdienen. Ze bieden nu dus hun diensten gratis aan. Tijd om te kijken of dit inderdaad ook het geval is.

Link

De website:
Als je op de advertentie klikt kom je inderdaad op direct-thuiswerk. Bovenaan de website staat met grote letters “Wij garanderen wat anderen beloven” met daarnaast een vrolijk lachende vrouw tussen een aantal dozen.

De website
Op de startpagina staat een welkomstwoord waarin Direct-Thuiswerk zich voorstelt als werver van thuiswerk en rechtstreekse bemiddelaar tussen thuiswerk opdrachtgevers en thuiswerkers. Zij benadrukken ook dat ze direct werken met thuiswerkopdrachtgevers en geen doorgeefluik van thuiswerkopdrachten van andere thuiswerksites zijn. Tenslotte staat er dat ze de enige thuiswerkorganisatie in Nederland zijn die u de garantie geeft op thuiswerkaanbod.

Preview actueel thuiswerkaanbod:
Rechts op de startpagina staat het actuele thuiswerkaanbod. Dit is voor vandaag:
1- Paranormaal Therapeut, Tarotist, Lichtwerker, Medium, Paragnost, Spiritueel werker, Helderziende, Astroloog.
2- Postbezorgers.3- Kaarten sorteren.
3- Testen Smiley zaklampen.
4- Presentjes inpakken voor grabbelton.
Daaronder staat nog een veld waarin staat dat er naast de nationale thuiswerkjobs ook nog een zeer grote verscheidenheid aan regio-gebonden thuiswerkjobs beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld inpakwerkzaamheden, het monteren van pennen, scanwerkzaamheden, administratief werk, etc. Als je een overzicht wilt hebben van alle thuiswerkjobs, moet je je gratis registreren. Dat ga ik dus doen.

Registratie:
Ik vul mijn hier speciaal voor aangemaakte Hotmailadres in en kies een wachtwoord en ga akkoord met de voorwaarden van het Privacybeleid. Bij het invullen blijkt mijn e-mailadres al gebruikt te zijn voor een account bij direct-thuiswerk.nl. Dus vraag ik mijn wachtwoord op. Dan kan ik inderdaad gratis inloggen op de pagina met het actuele thuiswerk aanbod.

Compleet gratis actueel thuiswerkaanbod:
Op de pagina met het gratis actuele thuiswerk aanbod staan de aangeboden thuiswerkbanen met de hoeveelheid thuiswerkers die er voor nodig zijn.
Als eerste staat daar weer: Paranormaal Therapeut, Tarotist, Lichtwerker, Medium, Paragnost, Spiritueel werker, Helderziende, Astroloog. Het werk bestaat uit het op paranormale én spirituele wijze telefonisch te woord staan van cliënten die levensvragen hebben. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 100 thuiswerkers nodig. De verdienste is variabel.
Als tweede staat er: een thuiswerkklus voor het bezorgen van reclamedrukwerk. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 100 thuiswerkers nodig. De verdienste is in overleg met de opdrachtgever.
Als derde thuiswerkklus staat er: wenskaarten sorteren en samenvoegen. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 10 thuiswerkers nodig. De verdienste is in overleg met de opdrachtgever.
Als vierde thuiswerkklus staat er het: testen van zaklampen. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 2 thuiswerkers nodig. De verdienste is in overleg met de opdrachtgever.
Als vijfde thuiswerkklus staat er: het inpakken van presentjes voor de grabbelton. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 3 thuiswerkers nodig. De verdienste is € 30,- per opdracht.
Als zesde thuiswerkklus staat er: Bezorgers gezocht voor Soest Hilversum, Huizen, Bussum, Blaricum, Utrecht, Amstelveen. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 3 thuiswerkers nodig. De verdienste is 0,08 tot 0,10 eurocent per bezorgadres.
Als zevende thuiswerkklus staat er: het testen van speelgoedkevers. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 4 thuiswerkers nodig. De verdienste is in overleg met de opdrachtgever.
Als achtste thuiswerkklus staat er: Speelgoed uitpakken en verpakken. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 6 thuiswerkers nodig. De verdienste is € 50,- per opdracht.
Als negende thuiswerkklus staat er: Telefonisch producten verkopen aan bedrijven. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 50 thuiswerkers nodig. De verdienste is verschillend.
Als tiende thuiswerkklus staat er: Kaarten vouwen en deze insteken in enveloppen. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 25 thuiswerkers nodig. De verdienste is € 50,- per opdracht.
Als elfde thuiswerkklus staat er: Het inpakken van Knikkerbanen. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 4 thuiswerkers nodig. De verdienste is in overleg met de opdrachtgever.
Als twaalfde thuiswerkklus staat er: zelfstandig ondernemen op het gebied van telecommunicatie voor particulieren en bedrijven. De verdienste is variabel.
Als dertiende thuiswerkklus staat er: Telefonisch potentiële adverteerders benaderen voor het aanbieden van zeer voordelige advertentieplekken. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 100 thuiswerkers nodig. De verdienste is 20% van uw behaalde omzet.
Als veertiende thuiswerkklus staat er: Betaalbare beauty producten aanbieden van zeer goede kwaliteit. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 100 thuiswerkers nodig. De verdienste is variabel.
Als vijftiende thuiswerkklus staat er: Badeendjes voorzien van kaartjes. Voor deze thuiswerkbaan hebben ze nog 3 thuiswerkers nodig. De verdienste is € 25,- per opdracht.

Aanmelden opdracht:
Uit al deze thuiswerkklussen kies ik Kaarten vouwen en deze insteken in enveloppen. Voor € 50,- per opdracht. Ik klik op “ik heb interesse” en kom dan op een pagina waar staat ”Om details van thuiswerkjobs in te zien heeft u een InstapPakket of GarantiePakket nodig:” Ik moet daarvoor een keuze maken uit Het InstapPakket van 9,50 euro/maand of het Het GarantiePakket van 14,50 euro/maand.

Conclusie:
Ondanks dat Direct Thuiswerk tegenwoordig adverteerd met: “Altijd Direct Thuiswerk www.direct-thuiswerk.nl/ Nu gratis registreren Direct bijverdienen.” Is er nog steeds niets veranderd en zijn ze er alleen maar op uit om jou geld uit de zak te kloppen.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Specialisatie in bedrijven

Wat is specialisatie, wat zijn de voordelen van arbeidsspecialisatie en hoe het wordt het toegepast in de organisaties

Onderzoeksverslag

het schrijven van een onderzoeksverslag

Werken als Grondstewardess

Werken als grondstewardess, wat houdt dat in?

Thuiswerk!

Thuiswerk: een utopie of niet?

Gratis online colleges, valse concurrentie of niet?

Sinds kort kun je op www.universiteitvannederland.nl gratis colleges volgen, is dit valse concurrentie of niet?

Nederlandse student vlucht grens over

Studeren in België steeds populairder voor Nederlandse studenten, maar let op want ook hier gaat een einde aan komen.

Toelichting beschaamd vertrouwen door vertrouwenspersoon na aanklacht tegen algemeen directeur i.v.m. bossing of te wel pesten door de baas.

Opeens blijkt de vertrouwenspersoon niet zo betrouwbaar als hij zou moeten zijn in deze bossing *kwestie.

Waar moet de focus anno 2011 liggen bij netwerk marketing?

Met de mogelijkheden op internet zoals Sociale media ontstaan er nieuwe mogelijkheden om je GDI en/of Rolution bedrijf op te bouwen.

Verkopen in een supermarkt

De manieren van verkopen in een supermarkt.

EHBO aan Kinderen

Een cursus Eerste Hulp aan Kinderen is nuttig, maar voor mensen die professioneel werken met kinderen, zelfs verplicht. Maar altijd is het fijn om goed te weten hoe te handelen in geval van nood!

Hoe vind ik een baan?

Hoe je de mogelijkheden om een leuke, interessante baan te vinden vergroot.

Statistiek Hoofdstuk 1 Gegevens en statistiek

Samenvattend artikel over hoofdstuk 1 van Statistics for business and economics

Communiceren - Solliciteren

Wat is communiceren? Wat zijn de aspecten ervan?

CV in het Engels

In dit stuk worden kort de verschillen uitgelegd tussen een Engels en een Nederlands CV

Wetenschapsfilosofie

Alles over wetenschapsfilosofie: stromingen, uitleg, filosofen.

Strategie bepaling en conceptontwikkeling.

Het bepalen van je strategie en de ontwikkeling van het concept.

Hoe implementeer je de Bottom up management stijl?

Met de Bottom up management stijl kun je een hogere shared value creëren maar hoe implementeer je de Bottom up management stijl?

Statistiek hoofdstuk 4 inleiding in de kansrekening deel 1

kort en samenvattend artikel over kansrekening. Dit is een inleidend hoofdstuk voor de opvolgende hoofdstukken.

Maatschappelijke stage

mijn maatschappelijke stage samengevat om te laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk is.

Hoe je uitstekende verbale communicatievaardigheden kunt ontwikkelen

Communiceren speelt een grote rol in ons leven. Het is dus belangrijk dat we goed kunnen communiceren. Hier geven we tips.

Gratis bijles rekenen voor de rekentoets 2F

Gratis bijles rekenen aan de hand van weergave en analyse foutieve antwoorden voorbeeldtoets 2F 2013 en 2014

Werken in de bouw? Volg een bouwopleiding

Wil je gaan werken in de bouw? Dan is het volgen van een bouwopleiding natuurlijk al een goed begin!

Help! Ik moet een presentatie houden!

10 tips voor een goede presentatie

Sollicitatiebrief

Hulp nodig bij het schrijven van een sollicitatiebrief? Klik hier!

Het motiveren van medewerkers hoe pak je dat aan?

Medewerkers motiveren en gemotiveerd houden. Een kwestie van gezond verstand