Is www.enquetevergelijk.nl betrouwbaar?


Publicatie datum:

Verdien extra geld en beloningen door enquêtes in te vullen, 100% Gratis, snelle registratie, is dit ook zo?

Gesponsorde koppelingen

In mijn zoektocht naar eerlijke, betrouwbare thuiswerkbemiddelaars kwam ik via een Google advertentie, waar de adverteerder al gauw een paar euro per klik voor betaald op de website van www.enquetevergelijk.nl . Voor dit artikel ben ik weer op internet op zoek gegaan om de betrouwbaarheid van deze website te checken.

www.enquetevergelijk.nl

Gesponsorde koppelingen

Het bedrijf:
Onderaan de startpagina van www.enquetevergelijk.nl staat keurig de bedrijfsgegevens vermeld. Er staa het volgende: Enquête Vergelijk is een handelsnaam voor Marketing VF Ltd, een bedrijf dat geregistreerd is in het Verenigd Koninkrijk. Ondernemingsnummer 06951544. Omdat de ervaring leert dat dit niet altijd klopt ga ik deze gegevens natuurlijk controleren.

Website

Kamer van koophandel:
Een Engels bedrijf is wat lastiger te controleren omdat dat op de website van de Engelse Kamer van koophandel moet. Als ik het ondernemingsnummer 06951544 invul krijg ik als resultaat: Name & Registered Office: MARKETING VF LTD, 3 WESLEY GATE, QUEENS ROAD, READING, BERKSHIRE RG1 4AP, Company No. 06951544. Het bedrijf en het ondernemingsnummer bestaan dus in Engeland. Verder staat er: Status: Active, Date of Incorporation: 03/07/2009, Country of Origin: United Kingdom, Company Type: Private Limited Company, Nature of Business (SIC): 7222 - Other software consultancy and supply, 7413 - Market research, opinion polling, 7440 – Advertising. De vermelde activiteiten kloppen ook.

Bedrijspand

Bedrijfspand:
Ik heb Queens Rd, Reading, Berkshire RG1 4AP, Verenigd Koninkrijk opgezocht op Google maps en vond daar een mooi oud pand. Op dit adres zijn ook gevestigd: Cowper James‎ - Evolution Complete Business Sales Ltd‎ - Programmed Response‎. Cowper James‎ geeft geen resultaat op de website van de Engelse Kamer van koophandel. Evolution Complete Business Sales Ltd‎ geeft als resultaat Company No. 07512536, er staat niet wat ze doen maar het bedrijf bestaat wel. Ook Programmed Response bestaat echt en heeft nummer Company No. 07512536 er staat niet wat ze doen.

Financiële gegevens:
Wat erg leuk is is dat je op http://companycheck.co.uk/company/06951544 de financiële status van een Engels bedrijf kunt checken. Hier staan de volgende gegevens; MARKETING VF LTD, Cash at Bank : £26,885, Net Worth : £246,786.

Status bedrijf:
Uit dit onderzoekje blijkt dat MARKETING VF LTD een echt bedrijf is.

Www.enquetevergelijk.nl op internet:
Ik heb ook op internet gekeken wat anderen zeggen over www.enquetevergelijk.nl. Als eerste vind ik de whois gegevens van het domein; Domain name: enquetevergelijk.nl, Status: active, Registrar: GoDaddy.com, 14455 N. Hayden Rd Suite 219, 85260 Scottsdale, AZ USA United States of America. Bij GoDaddy.com worden nog een aantal Nederlandse websites gehost. Op GoDaddy.com vond ik nod de volgende informatie Daily visitors: 334 Daily pageviews: 2 671.

Conclusie:
Ik heb nergens op het internet ook maar één negatieve opmerking kunnen vinden over www.enquetevergelijk.nl. Ik denk dat het dus een betrouwbaar bedrijf is waar je door het invullen van enquêtes een bijverdienste kunt opbouwen. Mocht je ervaringen hebben met dit bedrijf laat dan a.u.b. een reactie achter.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Situationeel leidinggeven

Als leidinggevende of manager kan je op diverse manieren jouw mensen aansturen. Dit kan op een directe manier maar ook indirect in een vragende manier. Leiding geven is een persoon zo beïnvloeden dat hij gaat doen wat jij in gedachte hebt.

Marktsegmenten in de grond, water & wegenbouw sector

Welke marktsegmenten zijn er te onderscheiden in de gww sector?

Slecht nieuwsgesprekken; stoom afblazen of opblazen?

In dit artikel wordt ingegaan op de theorie achter het gespreksmodel voor het voeren van een slecht nieuwsgesprek.

Hoe maak je een CV?

Een artikel waarin wordt uitgelegd hoe men een C.V. kan maken.

Werken in de bouw? Volg een bouwopleiding

Wil je gaan werken in de bouw? Dan is het volgen van een bouwopleiding natuurlijk al een goed begin!