Gratis auto theorieles op www.gratistheorie.nl


Publicatie datum:

Gratis auto theorieles op gratistheorie.nl, gratis leren voor theorie examen, gratis theorie cursussen online.

Gesponsorde koppelingen

Iedereen die in Nederland wil gaan autorijden moet tenminste in het bezit zijn van een geldig auto rijbewijs voor de personenauto. Om praktijkexamen voor de personenauto (categorie B) te mogen doen moet je eerst het theorie-examen personenauto halen. Voor iedereen die voor 1 november 2011 de leeftijd van 17 jaar heeft bereikt geldt dat vanaf je 18de verjaardag mag beginnen met het theorie-examen en de rijlessen voor het auto rijexamen. Voor iedereen die na 1 november 2011 de leeftijd van 17 jaar (heeft) bereikt gelden de volgende leeftijdsgrenzen. Voor deelname aan het theorie-examen moet je minimaal 16 jaar zijn. Voor het volgen van auto-rijlessen moet je 16,5 jaar zijn. Om auto-rijexamen te mogen doen moet je 17 jaar zijn. Als je in  je 17de levensjaar je rijbewijs haalt mag je samen met een begeleider autorijden. Met je behaalde auto-rijbewijs B mag je vanaf je 18de helemaal alleen de weg op.

Gratis auto theorie les

Gesponsorde koppelingen

Gratis auto-theorieles:
Je kunt dus tegenwoordig al met je 16de beginnen met het doen van je theorie-examen. Dat betekent dat het verstandig is om al met je 15de te beginnen met het bestuderen van de theorie voor het auto rij-examen. Je kunt dan natuurlijk een compleet nieuw auto-theoriepakket aanschaffen, dit kost ongeveer  €43,- dus dat is te overzien. Je kunt echter ook kiezen voor gratis online theorielessen. Ik heb hiervoor een hele goede website gevonden. Dit is gratistheorie.nl. Het voordeel hiervan is dat de theorie altijd up to date is.

Klassikaal les

Www.gratistheorie.nl:
De website gratistheorie.nl biedt al ruim 10 jaar de theorie aan die je nodig hebt voor het behalen van je auto, motorfiets of bromfiets theorie-examen. De website gratistheorie.nl is gemaakt met de  medewerking van en wordt constant up to date gehouden met de medewerking van een groot aantal auto-instructeurs, motor-instructeurs en CBR examinators. Hierdoor voldoet de (gratis) theorie en de (betaalde) theorie-examens geheel aan de CBR normen.

Testen

Gratis auto-theorie:
Ik kies voor dit artikel voor de gratis auto-theorielessen op gratistheorie.nl. Ik klik daarom links in het menu op de knop “Auto”. Er volgt nu een uitvalmenu onder “Auto” met drie opties. Optie 1. Auto theorie-examen, Optie 2. Auto proef theorie-examen en Optie 3. Auto theorie-cursus. Ik kies voor Optie 3. Auto theorie- cursus.

Studeren

Gratis auto theorie-cursus:
Op de startpagina van de gratis Auto theorie-cursus een aantal opmerkingen. De belangrijkste opmerking is  “Wij raden aan om de cursus van het begin tot het einde te volgen en de controlevragen na de hoofdstukken te maken”. Verder staat er dat de indeling en de inhoud van de hoofdstukken van de gratis Auto theorie-cursus exact gelijk is aan die van het CBR. Ook staat er een link naar het enige verkeersforum van Nederland waar je alle vragen over de verkeerstheorie kunt stellen of vinden. Als laatste staat er een verzoek om als je iets mist of als er iets niet duidelijk is dit door te geven.

Simulator

Hoofdstukken:
De gratis Auto theorie-cursus bestaat uit de volgende officiële door het CBR vastgestelde hoofdstukken: Algemene bepalingen verkeerswetgeving,  Bepalingen rijbevoegdheid en rijbewijzen, Inrichting, belading en slepen van voertuigen, Techniek, onderhoud en controle van voertuigen, Gebruik gordels; zitplaats voor passagiers, Milieubewust en energiezuinig rijden, Risico's i.v.m. toestand bestuurder,  Risico's i.v.m. eigenschappen en toestand eigen voertuig, Risico's i.v.m. aanwezigheid en gedrag ander verkeer, Risico's i.v.m. weg-, zicht- en weersomstandigheden, Handelen bij ongevallen en pech onderweg, Voor laten gaan op kruispunten (voorrang), Voor laten gaan bij het afslaan, Voor laten gaan van blinden, gehandicapten en voetgangers, Voor laten gaan van voorrangsvoertuigen, militaire kolonnes en trams,  Uitvoeren van/voor laten gaan bij bijzondere manoeuvres, Plaats op de weg en voorsorteren,  Inhalen, Snelheid,  Stilstaan en parkeren, Geven van tekens en signalen; gebruik gevarendriehoek, Gebruik van lichten, Verkeersborden, Verkeerslichten en aanwijzingen, Verkeerstekens op het wegdek.

Geslaagd

Uitgebreide toelichtingen:
Naast de bovengenoemde verplichte hoofdstukken worden de volgende onderwerp uitgebreid toegelicht: Het RVV (Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990), Begrippen RVV, Begrippen WVW (Wegenverkeerswet 1994), Rijbevoegdheid, Lading, Techniek, Gordels, Milieu, Bestuurder, Voertuig, Verkeer, Weg en verkeer, Ongevallen, Voorrang, Afslaan, Voetgangers, Trams, Manoevres, Voorsorteren, Inhalen, Snelheid, Parkeren, Signalen, Verlichting, Verkeersborden, Verkeerslichten, Verkeerstekens.

Conclusie:
Op de website gratistheorie.nl vind je alle theorie die je voor je auto-theorie examen nodig hebt.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Een functie in de sales, niet voor iedereen??

het lijkt tegenwoordig of iedereen een commerciële en/of sales functie heeft, maar wat is nu echt verkopen?

Ontslagen? Wellicht kunt u een WW-uitkering aanvragen.

Informatie over de WW-uitkering: Voorwaarden, hoogte, duur.

Is www.enquetevergelijk.nl betrouwbaar?

Verdien extra geld en beloningen door enquêtes in te vullen, 100% Gratis, snelle registratie, is dit ook zo?

Goed betaald krijgen met geneesmiddel en onderzoek!?

werken als vrijwilliger is lang zo erg niet als er tegenwoordig van verwacht word!

Statistiek hoofdstuk 3 numerieke methoden

Kort en samenvattend artikel over hoe hoofdstuk 3 van het boek statistics for business and economics, numerieke methoden beschrijft.