Gratis auto theorieles op www.gratistheorie.nl


Publicatie datum:

Gratis auto theorieles op gratistheorie.nl, gratis leren voor theorie examen, gratis theorie cursussen online.

Gesponsorde koppelingen

Iedereen die in Nederland wil gaan autorijden moet tenminste in het bezit zijn van een geldig auto rijbewijs voor de personenauto. Om praktijkexamen voor de personenauto (categorie B) te mogen doen moet je eerst het theorie-examen personenauto halen. Voor iedereen die voor 1 november 2011 de leeftijd van 17 jaar heeft bereikt geldt dat vanaf je 18de verjaardag mag beginnen met het theorie-examen en de rijlessen voor het auto rijexamen. Voor iedereen die na 1 november 2011 de leeftijd van 17 jaar (heeft) bereikt gelden de volgende leeftijdsgrenzen. Voor deelname aan het theorie-examen moet je minimaal 16 jaar zijn. Voor het volgen van auto-rijlessen moet je 16,5 jaar zijn. Om auto-rijexamen te mogen doen moet je 17 jaar zijn. Als je in  je 17de levensjaar je rijbewijs haalt mag je samen met een begeleider autorijden. Met je behaalde auto-rijbewijs B mag je vanaf je 18de helemaal alleen de weg op.

Gratis auto theorie les

Gratis auto-theorieles:
Je kunt dus tegenwoordig al met je 16de beginnen met het doen van je theorie-examen. Dat betekent dat het verstandig is om al met je 15de te beginnen met het bestuderen van de theorie voor het auto rij-examen. Je kunt dan natuurlijk een compleet nieuw auto-theoriepakket aanschaffen, dit kost ongeveer  €43,- dus dat is te overzien. Je kunt echter ook kiezen voor gratis online theorielessen. Ik heb hiervoor een hele goede website gevonden. Dit is gratistheorie.nl. Het voordeel hiervan is dat de theorie altijd up to date is.

Klassikaal les

Www.gratistheorie.nl:
De website gratistheorie.nl biedt al ruim 10 jaar de theorie aan die je nodig hebt voor het behalen van je auto, motorfiets of bromfiets theorie-examen. De website gratistheorie.nl is gemaakt met de  medewerking van en wordt constant up to date gehouden met de medewerking van een groot aantal auto-instructeurs, motor-instructeurs en CBR examinators. Hierdoor voldoet de (gratis) theorie en de (betaalde) theorie-examens geheel aan de CBR normen.

Testen

Gratis auto-theorie:
Ik kies voor dit artikel voor de gratis auto-theorielessen op gratistheorie.nl. Ik klik daarom links in het menu op de knop “Auto”. Er volgt nu een uitvalmenu onder “Auto” met drie opties. Optie 1. Auto theorie-examen, Optie 2. Auto proef theorie-examen en Optie 3. Auto theorie-cursus. Ik kies voor Optie 3. Auto theorie- cursus.

Studeren

Gratis auto theorie-cursus:
Op de startpagina van de gratis Auto theorie-cursus een aantal opmerkingen. De belangrijkste opmerking is  “Wij raden aan om de cursus van het begin tot het einde te volgen en de controlevragen na de hoofdstukken te maken”. Verder staat er dat de indeling en de inhoud van de hoofdstukken van de gratis Auto theorie-cursus exact gelijk is aan die van het CBR. Ook staat er een link naar het enige verkeersforum van Nederland waar je alle vragen over de verkeerstheorie kunt stellen of vinden. Als laatste staat er een verzoek om als je iets mist of als er iets niet duidelijk is dit door te geven.

Simulator

Hoofdstukken:
De gratis Auto theorie-cursus bestaat uit de volgende officiële door het CBR vastgestelde hoofdstukken: Algemene bepalingen verkeerswetgeving,  Bepalingen rijbevoegdheid en rijbewijzen, Inrichting, belading en slepen van voertuigen, Techniek, onderhoud en controle van voertuigen, Gebruik gordels; zitplaats voor passagiers, Milieubewust en energiezuinig rijden, Risico's i.v.m. toestand bestuurder,  Risico's i.v.m. eigenschappen en toestand eigen voertuig, Risico's i.v.m. aanwezigheid en gedrag ander verkeer, Risico's i.v.m. weg-, zicht- en weersomstandigheden, Handelen bij ongevallen en pech onderweg, Voor laten gaan op kruispunten (voorrang), Voor laten gaan bij het afslaan, Voor laten gaan van blinden, gehandicapten en voetgangers, Voor laten gaan van voorrangsvoertuigen, militaire kolonnes en trams,  Uitvoeren van/voor laten gaan bij bijzondere manoeuvres, Plaats op de weg en voorsorteren,  Inhalen, Snelheid,  Stilstaan en parkeren, Geven van tekens en signalen; gebruik gevarendriehoek, Gebruik van lichten, Verkeersborden, Verkeerslichten en aanwijzingen, Verkeerstekens op het wegdek.

Geslaagd

Uitgebreide toelichtingen:
Naast de bovengenoemde verplichte hoofdstukken worden de volgende onderwerp uitgebreid toegelicht: Het RVV (Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990), Begrippen RVV, Begrippen WVW (Wegenverkeerswet 1994), Rijbevoegdheid, Lading, Techniek, Gordels, Milieu, Bestuurder, Voertuig, Verkeer, Weg en verkeer, Ongevallen, Voorrang, Afslaan, Voetgangers, Trams, Manoevres, Voorsorteren, Inhalen, Snelheid, Parkeren, Signalen, Verlichting, Verkeersborden, Verkeerslichten, Verkeerstekens.

Conclusie:
Op de website gratistheorie.nl vind je alle theorie die je voor je auto-theorie examen nodig hebt.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Toelichting op “bossing” proces brochure om werknemer geestelijk te beschadigen.

Betreft “bossing” proces voorjaarsbrochure 2016 Bossingman BV (fictieve naam)

De fysieke structuur van een bedrijf

beschrijven hoe een organisatie is gestructureerd

Thuiswerk beantwoorden van e-mails scam

Geld verdienen met het beantwoorden van emails is vaak oplichting

Effectieve coaching deel 3

Effectieve coaching deel 3 – obstakels bij het coachen, terugkoppeling bij het coachen.

Outplacement uitgelegd

Dit artikel beantwoordt al je vragen over outplacement.

Iemand inwerken makkelijker gezegd dan gedaan

Het lijkt heel makkelijk om iemand goed in te werken toch komt er iets meer bij kijken dan de meeste mensen denken.

Verschillende soorten uitkeringen: Wat zijn de mogelijkheden voor u?

Welke uitkeringen bestaan er en welke mogelijkheden zijn er voor u?

Wat doet een headhunter ongeveer?

Bedrijven hebben weleens moeite om de perfecte persoon te vinden bij een bepaalde functie binnen een bedrijf.

Hoe implementeer je de Bottom up management stijl?

Met de Bottom up management stijl kun je een hogere shared value creëren maar hoe implementeer je de Bottom up management stijl?

Goed betaald krijgen met geneesmiddel en onderzoek!?

werken als vrijwilliger is lang zo erg niet als er tegenwoordig van verwacht word!

Hoe je uitstekende verbale communicatievaardigheden kunt ontwikkelen

Communiceren speelt een grote rol in ons leven. Het is dus belangrijk dat we goed kunnen communiceren. Hier geven we tips.

Waar vind ik nu een goede job?

Waar kan ik overal zoeken naar vacatures?

Tijdens de Workshop – De mensen betrekken

Workshops kunnen bedrijven helpen om beter over te komen bij klanten. Denk bijvoorbeeld aan workshops met communicatie. Maar wat moet u tijdens de workshop weten?

Een dag uit het leven van een stewardess

Wat zijn de preciece taken van het cabinepersoneel?

Een functie in de sales, niet voor iedereen??

het lijkt tegenwoordig of iedereen een commerciële en/of sales functie heeft, maar wat is nu echt verkopen?

Belangrijke leesstrategieën

Belangrijke leesstrategieën voor het leren begrijpen van teksten

Statistiek hoofdstuk 3 numerieke methoden

Kort en samenvattend artikel over hoe hoofdstuk 3 van het boek statistics for business and economics, numerieke methoden beschrijft.

Diagnostische procedures

verschillende vormen van diagnostiek overzichtelijk in kernwoorden omschreven

Statistiek hoofdstuk 3 numerieke methoden deel 2

Vervolg op deel 1 van numerieke methoden, in dit deel meer over verschillende manieren van weergeven.

Werken als au pair in het buitenland.

Een manier om lang in het buitenland te vertoeven is om au pair te zijn. In het artikel wordt verteld wat het inhoudt om au pair te zijn en hoe je dit kunt regelen.

Het minimum jeugdloon

Ben je benieuwd wat je als jongere (vanaf 15 jaar) minimaal zal moeten verdienen per uur als je een volledige week aan 't werk bent? Lees dan dit artikel!

Mijn ervaringen met de opleiding International Business and Languages

Van 2005 tot 2009 heb ik de opleiding International Business and languages gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam HES. In 2009 heb ik mijn diploma behaald, ik deel graag mijn ervaringen over deze opleiding en mijn leven sinds het afronden van de opleiding.

Solliciteren via de telefoon

Telefoneren voor een vacature? Hier vind je enkele tips!

Onderzoeksopzet

Hoe maak ik een goede onderzoeksopzet?

Hoe zoek je nu je droombaan?

Het is al lastig zat om een baan te vinden, laat staan een baan die je echt leuk vindt. Hoe pak je zo een zoektocht precies aan.