Is www.job-coach.tv betrouwbaar?


Publicatie datum:

Start nu met thuiswerken Inpakken, sorteren, administratief, maar is www.job-coach.tv betrouwbaar?

Gesponsorde koppelingen

In het kader van mijn onderzoek naar betrouwbare thuiswerk bemiddelingswebsites onderzoek ik alle bedrijven die op internet adverteren met thuiswerk. Er gaat veel geld om in de thuiswerkbranche want de adverteerders betalen tot wel 4 euro per advertentie klik om mensen naar hun website te krijgen.

Thuiswerk onderzocht

Het bedrijf achter www.jobcoach.tv:
Ik begin altijd met te kijken of er een contactadres op de website van de thuiswerkbemiddelaar staat vermeld. Bij www.job-coach.tv is dit het geval. Heel klein onderaan de pagina staat een link naar de contactpagina. Op de contactpagina staan de volgende contactgegevens; Job Coach, Postbus 8674, 3009 AR Rotterdam, KvK nr: 24147181. Er staat ook een contactformulier waarmee jee een vraag kunt stellen die via een script op de server van de provider wordt verstuurd naar het bedrijf Job Coach.

website

Registratie kamer van koophandel:
Ik ben naar aanleiding van mijn andere onderzoeken naar betrouwbare thuiswerk bemiddeling websites wat achterdochtig geworden dus ik check altijd even de opgegeven bedrijfsgegevens. Als ik het kamer van koophandel nummer invoer in de zoekfunctie van de kamer van koophandel krijg ik het volgende resultaat. HHS Hendriks Horeca Service, kamer van koophandel nummer KVK 24147181, Vestigingsnummer 000003118746. Adres Corsicalaan 187, 3059XX ROTTERDAM. Hier is de hoofdvestiging. HHS Hendriks Horeca Service, HHS Hendriks Hosting Service. Overige reiniging. Tevens staat er als tweede resultaat. Hendriks Hosting Service. kamer van koophandel nummer KVK 24147181 Vestigingsnummer 000000000000 Pegasusweg 80c 3067KX Rotterdam Nevenvestiging Hendriks Hosting Service. Thuiswerk-specialist. Arbeidsbemiddeling. HHS vof. ... Vestiging is uitgeschreven uit het handelsregister.

Werkoverleg

HHS hendriks horeca service:
Als ik HHS Hendriks Horeca Service intik op Google krijg ik als eerste resultaat; HHS Hendriks Horeca Service, Corsicalaan 187, 3059XX ROTTERDAM, Telefoon: 010 4218732, Website: http://www.thuiswerk-specialist.com .E-mail adres thuiswerkspecialist@yahoo.com . Als ik thuiswerk-specialist als zoekterm invul op de website van de kamer van koophandel krijg ik dit als resultaat. Hendriks Hosting Service, KVK 24147181, Vestigingsnr. 000000000000, Pegasusweg 80 c3067KX Rotterdam Nevenvestiging, Thuiswerk-specialist. Arbeidsbemiddeling. HHS vof. ... Vestiging is uitgeschreven uit het handelsregister.

Het bedrijfspand:
Daarna bekijk ik altijd even het bedrijfspand met behulp van Google Maps. Het pand is op GoogleMaps nog in aanbouw.

Google Maps

Whois check:
Als ik op whois zoek naar de registrant van www.job-coach.tv krijg ik als eerste resultaat. We hebben 49 historische gegevens voor Job-coach.tv. De oudste gegevens dateren van meer dan 2 jaar geleden. Er zijn minstens vier belangrijke wijzigingen. Geen van de gegevens publiceren domeinnaam de eigenaren van de domein naam: JOB-COACH.TV. Als rweede resultaat op een andere whois website krijg ik. Registrant: WILD WEST DOMAINS, INC Whois Server: whois.wildwestdomains.com, Referral URL: http://www.wildwestdomains.comhip gegevens, ze gebruiken allemaal een privacy-of proxy service.

Conclusie:
HHS Hendriks Horeca Service en HHS Hendriks Hosting Service zijn van dezelfde eigenaar. Het bedrijf is opgeheven en de domeinnaam is gehost via een proxyserver zodat de registrant anoniem kan blijven. Ook deze thuiswerkbemiddelaar komt dus weer niet echt betrouwbaar over. Meer hierover kun je ook nog lezen op http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=62&t=94974 en op http://www.thuiswerkwereld.nl/klachten/www.job-coach.tv/

Google Earth

P.S. Wat ik heel mooi vond tijdens mijn naspeuringen is de Google satelliet van foto van Corsicalaan 187 in Rotterdam. Op de foto rijdt net een graafmachine die net op de helft is van wat de Corsicalaan moet gaan worden. De geboorte van een weg in beeld, wat een toeval weer. Of toch niet?


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Hoe helpt een incompetente directie een bedrijf naar de kloten?

De crisis krijgt vaak de schuld van een faillissement maar vaak ligt de schuld bij de directie.

Solliciteren via de telefoon

Telefoneren voor een vacature? Hier vind je enkele tips!

Wat doet een Kraamverzorgster

De kraamverzorgende ondersteunt jou en je partner in de eerste week na de bevalling. En ze houdt de gezondheid van jou en je baby scherp in de gaten.

Een voorbeeld sollicitatiebrief

Een voorbeeld sollicitatiebrief.

Werken in de bouw? Volg een bouwopleiding

Wil je gaan werken in de bouw? Dan is het volgen van een bouwopleiding natuurlijk al een goed begin!

Nascholing chauffeurs en code 95 richtlijn.

Vanaf september 2008 krijgen buschauffeurs te maken met de Richtlijn code 95 vakbekwaamheid. Voor vrachtwagenchauffeurs geldt dit vanaf maart 2009.

Basistermen internet

Nieuw op het internet? Leer hier enkele belangrijke termen!

Ni Hao, chinees leren? Kun je nog zonder chinees?

Kun je in deze tijd nog zonder kennis van de chinese taal? tips en links om een start te maken met het leren van chinees.

Hoe maak ik de juiste studiekeuze?

Lees in dit artikelen enkele simpele stappen naar de juiste studie keuze! Voor mensen die het graag zelf willen uitzoeken. Geen talloze studiekeuzetesten willen doen en geen hulp willen van een decaan.

Het minimum jeugdloon

Ben je benieuwd wat je als jongere (vanaf 15 jaar) minimaal zal moeten verdienen per uur als je een volledige week aan 't werk bent? Lees dan dit artikel!

Engelse sollicitatiebrief schrijven

In principe ziet een sollicitatiebrief in het Engels er hetzelfde uit als een Nederlandse brief, maar er zijn wel een aantal verschillen om rekening mee te houden.

Hoe begeleid ik mijn personeel wanneer het minder functioneert?

Elke manager heeft hier wel eens last van: Minder functionerend personeel. Maar hoe pak je dit probleem nu aan? Hoe krijg je het voor elkaar dat mensen weer gemotiveerd en enthousiast zijn?

Concurrentie volgens de algemene economie.

Hoe de concurrentie word beschreven volgens de algemene economie.

het werk van een pedagogisch medewerkster

Een dagindeling van een dagverblijf ,inzicht in het werk van een leidster

Tijdens de Workshop – De mensen betrekken

Workshops kunnen bedrijven helpen om beter over te komen bij klanten. Denk bijvoorbeeld aan workshops met communicatie. Maar wat moet u tijdens de workshop weten?

Economische kringloop volgens de algemene economie

Kort samenvattend artikel over hoe de economische kringloop in elkaar zit volgens de algemene economie

Is de werkinstelling van de jeugd anders dan die van vroeger?

Als je veel met jonge(re) mensen werkt zul je vaak een verschil zien in hun werkinstelling ten opzichte van die van jou

Waarom bedrijven stagiaires moeten aannemen

Studentenuitzendbureau, Studenten uitzendbureau amsterdam

Curriculum vitae (CV)

Een voorbeeld curriculum vitae (cv).

Wat is het toch met die spellingsfouten?

Moeite met -d -t fouten? De basis van de Nederlandse spelling.

Is werken via www.thuiswerkbank.nl betrouwbaar

In dit artikel wordt www.thuiswerkbank.nl nader onderzocht.

Communiceren - Solliciteren

Wat is communiceren? Wat zijn de aspecten ervan?

Laatste toelichting voor de tweede advocaat die ook niets voor mijn deed tegen het pesten door mijn baas.

Ik was eerst blij met mijn tweede advocaat in mijn bossing * proces tegen Bossingman BV, maar al snel bleek dat die ook niets voor mij deed.

Statistiek hoofdstuk 3 numerieke methoden deel 2

Vervolg op deel 1 van numerieke methoden, in dit deel meer over verschillende manieren van weergeven.

Filosofie op school

er wordt tegenwoordig filosofie gegeven op school is dit een goed keuze vak