Waar moet de focus anno 2011 liggen bij netwerk marketing?


Publicatie datum:

Met de mogelijkheden op internet zoals Sociale media ontstaan er nieuwe mogelijkheden om je GDI en/of Rolution bedrijf op te bouwen.

Gesponsorde koppelingen

Veel mensen zijn op zoek naar manieren om van thuis uit of online wat bij te verdienen. Niet iedereen is daarmee even succesvol. Waar zou de focus op moeten liggen en wat is er tegenwoordig zoal mogelijk? 


Netwerk marketing is een veel besproken onderwerp. Wanneer u online onderzoek doet naar netwerk marketing mogelijkheden zult u zien dat er veel negatieve berichten te vinden zijn. Het wordt vaak vergeleken met piramide systemen, oplichterij of een mogelijkheid die ‘te mooi om waard te zijn’, is. Netwerk marketing is geen piramide spel, geen oplichterij maar mensen worden vaak wel verkeerd of misleidend voorgelicht over een mogelijkheid om met netwerk marketing geld te verdienen.

Er zijn veel netwerk marketing bedrijven die wereldwijd opereren die allen een verschillend product aanbieden. Anno 2011, met alle mogelijkheden op internet zien mogelijkheden met netwerk marketing er anders uit. Daar waar het voorheen moeilijk was om mensen te blijven vinden in uw omgeving, daar bieden bijvoorbeeld sociale netwerk sites nu nieuwe mogelijkheden. Een misleidende uitleg die vaak wordt gegeven bij netwerk marketing is het principe van het netwerk per persoon. Er wordt gezegd dat iedere nieuwe persoon weer zoveel nieuwe personen kan benaderen. Voor een beginner klinkt dat eenvoudig en lijken de mogelijkheden oneindig. In de praktijk is het echter vaak zo dat de omgeving van mensen niet zo snel enthousiast zijn als u. al snel raken de contacten op en dan stopt ook de business een heel eind.

De focus bij netwerk marketing zou niet meer moeten liggen op de eigen omgeving maar primair op internet. Het schrijven van artikelen, het maken van websites, youtube en vooral sociale media bieden zoveel mogelijkheden met een veel groter succes. Bekende marketing termen zijn ‘push-‘ en ‘pullmarketing’. Dat wil zeggen mensen iets ongevraagd aanbieden (push) of mensen bieden waarnaar zij op zoek zijn (pull). Via internet kunnen mensen worden bereikt die op zoek zijn, net zoals u, naar manieren om van thuis uit, als eigen baas geld te verdienen. Het zwakste punt aan netwerk marketing is het benaderen van bekenden die uiteindelijk niet geïnteresseerd zijn om vervolgens enkele maanden later te stoppen omdat het toch niet zo makkelijk was om genoeg mensen te vinden.

Netwerk marketing bedrijven die als geen ander geschikt zijn voor de mogelijkheden op internet zijn Global Domains International en Rolution. Beiden in de kern hetzelfde soort bedrijf met hetzelfde product/dienst. Zij bieden domeinnamen, tools om website te maken en online promotiemateriaal aan. Global Domains International bestaat al meer dan 10 jaar en is een bekende speler. Sinds 3 jaar is Rolution een nieuwe speler die met zijn interessant verdien model snel groeit. Deze bedrijven zijn zeer online gefocust en daarom erg geschikt voor deze vorm van netwerk marketing.

Stop met het vervelende benaderen van mensen die helemaal niet zitten te wachten op uw verhaal en op de mogelijkheid die u ze wilt bieden. Zorg dat de mensen die hierin zijn geïnteresseerd u kunnen vinden. Dat zijn uiteindelijk ook de mensen die net zoals u succesvol zullen zijn.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Conjunctuur volgens de algemene economie

Kort en samenvattend artikel over hoe de algemene economie conjunctuur beschrijft.

Engelse sollicitatiebrief schrijven

In principe ziet een sollicitatiebrief in het Engels er hetzelfde uit als een Nederlandse brief, maar er zijn wel een aantal verschillen om rekening mee te houden.

Het regiemodel in vaardigheidstrainingen

Toepassing van het regiemodel met acteurs als leermiddel in vaardigheidstrainingen

Hulp bij een sollicitatiegesprek

Tips om met een gerust hart naar je sollicitatiegesprek te gaan.

De woonbegeleiding

Wat de woonbegeleiding inhoud.

Maatschappelijke stage

mijn maatschappelijke stage samengevat om te laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk is.

Situationeel leiderschap Hersey Blanchard

Situationeel leiderschap beschreven door Hersey en Blanchard uitgelegd. In elke situatie geef je op een andere manier leiding.

Straffen en belonen

De gevolgen van straffen en belonen voor jonge kinderen

Hoe maak ik de juiste studiekeuze?

Lees in dit artikelen enkele simpele stappen naar de juiste studie keuze! Voor mensen die het graag zelf willen uitzoeken. Geen talloze studiekeuzetesten willen doen en geen hulp willen van een decaan.

Onderzoeksverslag

het schrijven van een onderzoeksverslag

Een verkooptraining

Denk je er aan om een verkooptraining te gaan volgen? Lees hier wat je kunt leren in een verkooptraining en wat je er in je carriere aan kunt hebben!

Gratis online colleges, valse concurrentie of niet?

Sinds kort kun je op www.universiteitvannederland.nl gratis colleges volgen, is dit valse concurrentie of niet?

Werken in de bouw? Volg een bouwopleiding

Wil je gaan werken in de bouw? Dan is het volgen van een bouwopleiding natuurlijk al een goed begin!

Waarom is je netwerk belangrijker dan je opleiding?

Een diploma of bachelor titel is belangrijk maar waarom is je netwerk belangrijker dan je opleiding?

Hoe kinderen leren rekenen op de basisschool..

In groep 3 begint elk kind op de basisschool met rekenen. Eerst gemakkelijk, 2+1, daarna steeds moeilijker tot we in groep 8 bij het cijferend vermenigvuldigen en de staartdelingen komen.

Hoe wordt ik piloot?

Het studeren tot verkeersvlieger is veeleisend. Gedurende 24 tot 36 maanden zullen jij en de medestudenten veel leren en beleven.

Een training in bedrijfshulpverlening

Er wordt veel bespaard op bedrijfshulpverlening, een slechte zaak want veiligheid op de werkvloer is uiteraard erg belangrijk

Vakantiekrachten: Tips om je vakantiebaan te vinden

Vakantiekrachten, Studenten uitzendbureau, Studenten werk

10 tips om je effectiviteit te verhogen en stress te vermijden

Eenvoudige tips waarmee je je effectiviteit verhoogt en stress kunt vermijden

Stage lopen in het buitenland

Informatie over stage lopen in het buitenland.

Verkopen in een supermarkt

De manieren van verkopen in een supermarkt.

Hoe vind ik een baan?

Hoe je de mogelijkheden om een leuke, interessante baan te vinden vergroot.

Hoe bereid je een sollicitatie voor?

jezelf voorbereiden op je sollicitatie

Wat kan je doen als je geen meer werk hebt ?

Wat kan je doen wanneer je ontslagen wordt ?

Is www.enquetevergelijk.nl betrouwbaar?

Verdien extra geld en beloningen door enquêtes in te vullen, 100% Gratis, snelle registratie, is dit ook zo?