Wat voor soorten thuiswerk zijn er?


Publicatie datum:

In dit artikel een overzicht van alle soorten thuiswerk

Gesponsorde koppelingen

Thuis geld verdienen, dat klinkt goed. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om inderdaad van huis uit geld te gaan verdienen. Hieronder een overzicht van alle mogelijkheden.

Wat voor soorten thuiswerk zijn er?

Wat is thuiswerk

Het begrip thuiswerk omvat alle vormen van werk dat je thuis kunt doen. Uit wat voor soorten kun je allemaal kiezen? Hieronder staat een overzicht, daaronder staat alles uitgewerkt.

  • Telefonisch thuiswerk
  • Thuiswerk met e-mail
  • Schrijven van artikelen
  • Via de webcam en 18+
  • Productiewerk
  • Testen
  • Met een eigen website
  • Via SMS

Telefonisch thuiswerk

Bij telefonisch thuiswerk is het meestal de bedoeling dat je dingen verkoopt. Telemarketing dus. Bij de meeste bedrijven is er een soort provisieregeling in het leven geroepen. Dit betekent dat je meer verdient naarmate je meer weet te verkopen.  Verder is het mogelijk om een eigen 0900-nummer te beginnen bij verschillende bedrijven. Let wel op dat je te maken hebt met een legale aanbieder van die nummers en dat je dus niet gebruikt wordt om mensen op te lichten.

Verder zijn er verschillende vacatures van informatielijnen en bijvoorbeeld spirituele lijnen. Bij deze lijnen bellen de mensen jou op voor bijvoorbeeld informatie of voor hun horoscoop. Afhankelijk van de aanbieder krijg je per uur betaald, per succesvol opgelost telefoontje betaald of betaald per minuut dat je iemand aan de lijn weet te houden.

Thuiswerk met e-mail

Er zijn vele sites die mensen betalen om bepaalde mailtjes te ontvangen. Een soort van spam dus. Wanneer u een mailtje ontvangt moet u op een link klikken om het geld te krijgen. Vaak gaat dit echter om 0,01 euro of nog minder. Om hiervan rijk te worden heb je dus wel een beetje geduld nodig. Geld verdienen gaat sneller wanneer je via die sites ook nog eens ingaat op bepaalde aanbiedingen. Verder kun je op de meeste sites die betaald e-mail aanbieden ook via de site doorklikken naar andere sites en zo weer enkele centen verdienen.

Schrijven van artikelen

Er zijn een paar sites waarop je zelf artikelen mag schrijven. Vaak mag je ook nog zelf kiezen waar het artikel over gaat (mits natuurlijk niet iemand anders al zo'n) artikel heeft geschreven. De site waarop je je nu bevindt is zo'n site. Verdienen gaat niet per artikel dat je geschreven hebt, maar komt juist van de advertenties die erbij geplaatst worden. Hoe meer mensen er op een advertentie klikken, hoe meer geld jij verdient.

Via de webcam en 18+

Dit zijn vrijwel allemaal erotisch bedoelde organisaties die graag willen dat je erotische telefoongesprekken voert of erotische handelingen verricht voor een webcam. Deze worden hier verder niet besproken

Productiewerk

Productiewerk betreft vaak inpakwerk voor grotere en kleinere bedrijven in je eigen regio. Hierbij wordt je meestal betaald voor het afgeleverde werk en krijg je dus geen uurloon. Hoe sneller je werkt, hoe meer geld je kunt verdienen. Helaas is productiewerk ook vaak heel saai omdat het gaat om repeterende handelingen. Voor iemand die productiewerk gaat doen is het wel belangrijk dat je afspreekt hoeveel je per product verdient. Zo komt je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Als je zelf een beetje creatief bent kun je zelf ook spullen maken. Het is via verkoopsites vrij gemakkelijk om ook zelfgemaakte spullen aan de man te brengen. Een groot nadeel van het zelf maken van spullen is dat het je in eerste instantie juiste geld kost om de spullen te maken voordat het je wat gaat opleveren.

Testen

Het is mogelijk om je als testpersoon op te geven voor het testen van medicijnen. Dit verdient goed, maar er zit ook altijd een risico aan. Voordat je meedoet aan een test wordt er van je verwacht dat je eerst een informed consent tekent. Dit is een briefje waarop staat wat er getest gaat worden en wat de risico's hiervan zijn. Je tekent voor het feit dat je hierover geïnformeerd bent en dat de informatie begrepen hebt.

Producten kunnen ook getest worden. Op het internet zijn een heleboel bedrijven actief die jouw mening willen weten over een bepaald onderwerp of over een bepaald product. Vaak moet je je dan inschrijven bij een website en ontvang je informatie wanneer ze je nodig hebben. Via een online formulier vul je dan de vragen in en daar krijg je een kleine vergoeding voor (meestal 1 euro of minder).

Bepaalde bedrijven vragen naar mensen die winkels willen controleren. Deze mensen doen net alsof ze een echte klant zijn, maar letten ondertussen op andere zaken. Naderhand worden de resultaten doorgegeven aan de winkeliers. Omdat de winkeliers niet weten dat jij ze test krijgen ze zo zelf een eerlijk beeld van de gang van zaken in hun eigen winkel

Met een eigen website

Als je een goed idee hebt om een eigen website te maken, dan kun je daar natuurlijk ook geld mee verdienen. Of het nu is door dingen te verkopen, of via advertenties en gesponsorde links; geld verdienen kan altijd. ALs je een goed idee hebt, maar niet kunt programmeren in HTML-code, dan zijn er nog altijd WYSIWYG (What You See is What You Get) programma's in omloop die zelf de HTML-code kunnen genereren.

Via SMS

Er zijn in Nederland bedrijven die mensen nodig hebben om sms-jes in chatprogramma's te beantwoorden. De arbeidsvoorwaarden en verdiensten verschillen nogal per aanbieder.

Waar moet je op letten als je thuiswerk zoekt?

Als je thuiwerk zoekt moet je natuurlijk wel op een aantal zaken letten.

 

Op zoek naar thuiwerk? Klik hier voor thuiswerkvacatures!

 

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Nicole2

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 149
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Wetenschapsfilosofie

Alles over wetenschapsfilosofie: stromingen, uitleg, filosofen.

Studeren in het buitenland ondersteund

Zit je er aan te denken om een stage, studie of master in het buitenland te volgen? Dan is dit misschien ook precies het juiste moment!

Het regiemodel in vaardigheidstrainingen

Toepassing van het regiemodel met acteurs als leermiddel in vaardigheidstrainingen

Wat doet een headhunter ongeveer?

Bedrijven hebben weleens moeite om de perfecte persoon te vinden bij een bepaalde functie binnen een bedrijf.

Hoe schrijf ik een artikel

Stappenplan voor het schrijven van een artikel

Curriculum vitae (CV)

Een voorbeeld curriculum vitae (cv).

Hoe kinderen leren rekenen op de basisschool..

In groep 3 begint elk kind op de basisschool met rekenen. Eerst gemakkelijk, 2+1, daarna steeds moeilijker tot we in groep 8 bij het cijferend vermenigvuldigen en de staartdelingen komen.

Effectieve coaching deel 3

Effectieve coaching deel 3 – obstakels bij het coachen, terugkoppeling bij het coachen.

Statistiek hoofdstuk 2 tabellen en grafieken deel 2

Vervolg op deel 1 over tabellen en grafieken. De verdere paragrafen gaan altijd dieper in op de stof.

Straffen en belonen

De gevolgen van straffen en belonen voor jonge kinderen

Het propedeusejaar van het MIC aan de HvA.

het eerste jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie

Personal Branding

Bij personal branding koppel je, jezelf aan een merk

Onderdelen van Anwarter Skileraar opleiding bij de WSSV

Onderdelen Anwarter skilerarenopleiding wssv sbssv oostenrijk

Toelichting beweegredenen voor bossing praktijken directeur eigenaar G. Bossingman.

Bossing* of pesten door de baas komt steeds vaker voor door veranderde bedrijfsopvolgingsomstandigheden.

Verslag van mijn gepleegde acties i.v.m. ziekte als gevolg van bossing praktijken van mijn werkgever.

Opeens besef je dat je slachtoffer bent van bossing* of te wel pesten door je baas.

Diagnostiek van leerproblemen

In dit artikel wordt kort de diagnostiek van veel voorkomende leerproblemen besproken. Daarnaast worden enkele tests kort besproken die de leerproblemen in kaart kunnen brengen.

Sollicitatiebrief

Hulp nodig bij het schrijven van een sollicitatiebrief? Klik hier!

Hoe implementeer je de Bottom up management stijl?

Met de Bottom up management stijl kun je een hogere shared value creëren maar hoe implementeer je de Bottom up management stijl?

hoe kom je goed voor de dag tijdens een sollicitatiegesprek

hoe zorg je ervoor dat jij een goede indruk maakt tijdens je eerste gesprek?

Werken in het buitenland!

Verschillende soorten werk in het buitenland.

is het tijd voor recruitment 2.0 ?

is de wijze van recruteren van nieuw personeel zoals je dat overal ziet nog van deze tijd?

Waar vind ik thuiswerk?

Informatie en tips die helpen bij het zoeken en vinden van thuiswerk

Nascholing chauffeurs en code 95 richtlijn.

Vanaf september 2008 krijgen buschauffeurs te maken met de Richtlijn code 95 vakbekwaamheid. Voor vrachtwagenchauffeurs geldt dit vanaf maart 2009.

Coaching: wat is het en hoe doe je het.

Coaching word van steeds meer mensen verwacht maar hoe coach je nu iemand?

Social Work .. iets voor mij?

Wat houdt Social Work in en wat kun je ermee worden?