Wat voor soorten thuiswerk zijn er?


Publicatie datum:

In dit artikel een overzicht van alle soorten thuiswerk

Gesponsorde koppelingen

Thuis geld verdienen, dat klinkt goed. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om inderdaad van huis uit geld te gaan verdienen. Hieronder een overzicht van alle mogelijkheden.

Wat voor soorten thuiswerk zijn er?

Wat is thuiswerk

Het begrip thuiswerk omvat alle vormen van werk dat je thuis kunt doen. Uit wat voor soorten kun je allemaal kiezen? Hieronder staat een overzicht, daaronder staat alles uitgewerkt.

  • Telefonisch thuiswerk
  • Thuiswerk met e-mail
  • Schrijven van artikelen
  • Via de webcam en 18+
  • Productiewerk
  • Testen
  • Met een eigen website
  • Via SMS

Telefonisch thuiswerk

Bij telefonisch thuiswerk is het meestal de bedoeling dat je dingen verkoopt. Telemarketing dus. Bij de meeste bedrijven is er een soort provisieregeling in het leven geroepen. Dit betekent dat je meer verdient naarmate je meer weet te verkopen.  Verder is het mogelijk om een eigen 0900-nummer te beginnen bij verschillende bedrijven. Let wel op dat je te maken hebt met een legale aanbieder van die nummers en dat je dus niet gebruikt wordt om mensen op te lichten.

Verder zijn er verschillende vacatures van informatielijnen en bijvoorbeeld spirituele lijnen. Bij deze lijnen bellen de mensen jou op voor bijvoorbeeld informatie of voor hun horoscoop. Afhankelijk van de aanbieder krijg je per uur betaald, per succesvol opgelost telefoontje betaald of betaald per minuut dat je iemand aan de lijn weet te houden.

Thuiswerk met e-mail

Er zijn vele sites die mensen betalen om bepaalde mailtjes te ontvangen. Een soort van spam dus. Wanneer u een mailtje ontvangt moet u op een link klikken om het geld te krijgen. Vaak gaat dit echter om 0,01 euro of nog minder. Om hiervan rijk te worden heb je dus wel een beetje geduld nodig. Geld verdienen gaat sneller wanneer je via die sites ook nog eens ingaat op bepaalde aanbiedingen. Verder kun je op de meeste sites die betaald e-mail aanbieden ook via de site doorklikken naar andere sites en zo weer enkele centen verdienen.

Schrijven van artikelen

Er zijn een paar sites waarop je zelf artikelen mag schrijven. Vaak mag je ook nog zelf kiezen waar het artikel over gaat (mits natuurlijk niet iemand anders al zo'n) artikel heeft geschreven. De site waarop je je nu bevindt is zo'n site. Verdienen gaat niet per artikel dat je geschreven hebt, maar komt juist van de advertenties die erbij geplaatst worden. Hoe meer mensen er op een advertentie klikken, hoe meer geld jij verdient.

Via de webcam en 18+

Dit zijn vrijwel allemaal erotisch bedoelde organisaties die graag willen dat je erotische telefoongesprekken voert of erotische handelingen verricht voor een webcam. Deze worden hier verder niet besproken

Productiewerk

Productiewerk betreft vaak inpakwerk voor grotere en kleinere bedrijven in je eigen regio. Hierbij wordt je meestal betaald voor het afgeleverde werk en krijg je dus geen uurloon. Hoe sneller je werkt, hoe meer geld je kunt verdienen. Helaas is productiewerk ook vaak heel saai omdat het gaat om repeterende handelingen. Voor iemand die productiewerk gaat doen is het wel belangrijk dat je afspreekt hoeveel je per product verdient. Zo komt je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Als je zelf een beetje creatief bent kun je zelf ook spullen maken. Het is via verkoopsites vrij gemakkelijk om ook zelfgemaakte spullen aan de man te brengen. Een groot nadeel van het zelf maken van spullen is dat het je in eerste instantie juiste geld kost om de spullen te maken voordat het je wat gaat opleveren.

Testen

Het is mogelijk om je als testpersoon op te geven voor het testen van medicijnen. Dit verdient goed, maar er zit ook altijd een risico aan. Voordat je meedoet aan een test wordt er van je verwacht dat je eerst een informed consent tekent. Dit is een briefje waarop staat wat er getest gaat worden en wat de risico's hiervan zijn. Je tekent voor het feit dat je hierover geïnformeerd bent en dat de informatie begrepen hebt.

Producten kunnen ook getest worden. Op het internet zijn een heleboel bedrijven actief die jouw mening willen weten over een bepaald onderwerp of over een bepaald product. Vaak moet je je dan inschrijven bij een website en ontvang je informatie wanneer ze je nodig hebben. Via een online formulier vul je dan de vragen in en daar krijg je een kleine vergoeding voor (meestal 1 euro of minder).

Bepaalde bedrijven vragen naar mensen die winkels willen controleren. Deze mensen doen net alsof ze een echte klant zijn, maar letten ondertussen op andere zaken. Naderhand worden de resultaten doorgegeven aan de winkeliers. Omdat de winkeliers niet weten dat jij ze test krijgen ze zo zelf een eerlijk beeld van de gang van zaken in hun eigen winkel

Met een eigen website

Als je een goed idee hebt om een eigen website te maken, dan kun je daar natuurlijk ook geld mee verdienen. Of het nu is door dingen te verkopen, of via advertenties en gesponsorde links; geld verdienen kan altijd. ALs je een goed idee hebt, maar niet kunt programmeren in HTML-code, dan zijn er nog altijd WYSIWYG (What You See is What You Get) programma's in omloop die zelf de HTML-code kunnen genereren.

Via SMS

Er zijn in Nederland bedrijven die mensen nodig hebben om sms-jes in chatprogramma's te beantwoorden. De arbeidsvoorwaarden en verdiensten verschillen nogal per aanbieder.

Waar moet je op letten als je thuiswerk zoekt?

Als je thuiwerk zoekt moet je natuurlijk wel op een aantal zaken letten.

 

Op zoek naar thuiwerk? Klik hier voor thuiswerkvacatures!

 


Foobie gebruiker Nicole2

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 149
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Projecten.

De voordelen, nadelen, kenmerken soorten en fases binnen projecten/

Waarom is je netwerk belangrijker dan je opleiding?

Een diploma of bachelor titel is belangrijk maar waarom is je netwerk belangrijker dan je opleiding?

Overeenkomst Algemeen.

De overeenkomst in het algemeen.

Personal Branding

Bij personal branding koppel je, jezelf aan een merk

Laatste toelichting voor de tweede advocaat die ook niets voor mijn deed tegen het pesten door mijn baas.

Ik was eerst blij met mijn tweede advocaat in mijn bossing * proces tegen Bossingman BV, maar al snel bleek dat die ook niets voor mij deed.

Stagelopen in het buitenland.

Stagelopen in het buitenland, wat, waar, hoeveel, hoe?

Tips als je aan de slag gaat in de arbeidsmarkt na je studie.

na je studie aan de slag in de arbeidsmarkt.

Statistiek hoofdstuk 4 inleiding in de kansverdeling deel 2

Vervolg op deel 1 van de inleiding in de kansverdeling.

Help! Ik moet een presentatie houden!

10 tips voor een goede presentatie

Waarom een stagiaire aannemen?

Studenten Werk, Student Bureau

Geschiedenis Steps International BV. voor het eerst bekend gemaakt.

De geschiedenis van Steps BV. vindt u nergens, behalve hier!

Werken bij de overheid

Handige informatie voor als je wilt werken bij de overheid

Tijdens de Workshop – De mensen betrekken

Workshops kunnen bedrijven helpen om beter over te komen bij klanten. Denk bijvoorbeeld aan workshops met communicatie. Maar wat moet u tijdens de workshop weten?

Hoe kinderen leren rekenen op de basisschool..

In groep 3 begint elk kind op de basisschool met rekenen. Eerst gemakkelijk, 2+1, daarna steeds moeilijker tot we in groep 8 bij het cijferend vermenigvuldigen en de staartdelingen komen.

Solliciteren via de telefoon

Telefoneren voor een vacature? Hier vind je enkele tips!

Droombaan?

Hoe weet je wat een droombaan is?

De secretaresse: veelzijdig en dynamisch

Ben je secretaresse en kun je wel wat tips gebruiken? Daarnaast kun je hier ook nog een mooie ode vinden aan de secretaresse!

Effectieve coaching deel 3

Effectieve coaching deel 3 – obstakels bij het coachen, terugkoppeling bij het coachen.

Solliciteren terwijl je al 50 jaar bent geworden

En dan moet je ineens gaan solliciteren, maar je bent inmiddels 50

Is werken via www.direct-thuiswerk.nl betrouwbaar

In dit artikel wordt www.direct-thuiswerk.nl nader onderzocht.

Geslaagd! Wat nu?

wat te doen nadat je geslaagd bent?

Filosofie op school

er wordt tegenwoordig filosofie gegeven op school is dit een goed keuze vak

Iemand inwerken makkelijker gezegd dan gedaan

Het lijkt heel makkelijk om iemand goed in te werken toch komt er iets meer bij kijken dan de meeste mensen denken.

de meerwaarde van studentenverenigingen

Je kunt veel meer leren van het lid zijn van een studentenvereniging dan je zou denken.

Marktsegmenten in de grond, water & wegenbouw sector

Welke marktsegmenten zijn er te onderscheiden in de gww sector?