Wat voor soorten thuiswerk zijn er?


Publicatie datum:

In dit artikel een overzicht van alle soorten thuiswerk

Gesponsorde koppelingen

Thuis geld verdienen, dat klinkt goed. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om inderdaad van huis uit geld te gaan verdienen. Hieronder een overzicht van alle mogelijkheden.

Wat voor soorten thuiswerk zijn er?

Wat is thuiswerk

Het begrip thuiswerk omvat alle vormen van werk dat je thuis kunt doen. Uit wat voor soorten kun je allemaal kiezen? Hieronder staat een overzicht, daaronder staat alles uitgewerkt.

  • Telefonisch thuiswerk
  • Thuiswerk met e-mail
  • Schrijven van artikelen
  • Via de webcam en 18+
  • Productiewerk
  • Testen
  • Met een eigen website
  • Via SMS

Telefonisch thuiswerk

Bij telefonisch thuiswerk is het meestal de bedoeling dat je dingen verkoopt. Telemarketing dus. Bij de meeste bedrijven is er een soort provisieregeling in het leven geroepen. Dit betekent dat je meer verdient naarmate je meer weet te verkopen.  Verder is het mogelijk om een eigen 0900-nummer te beginnen bij verschillende bedrijven. Let wel op dat je te maken hebt met een legale aanbieder van die nummers en dat je dus niet gebruikt wordt om mensen op te lichten.

Verder zijn er verschillende vacatures van informatielijnen en bijvoorbeeld spirituele lijnen. Bij deze lijnen bellen de mensen jou op voor bijvoorbeeld informatie of voor hun horoscoop. Afhankelijk van de aanbieder krijg je per uur betaald, per succesvol opgelost telefoontje betaald of betaald per minuut dat je iemand aan de lijn weet te houden.

Thuiswerk met e-mail

Er zijn vele sites die mensen betalen om bepaalde mailtjes te ontvangen. Een soort van spam dus. Wanneer u een mailtje ontvangt moet u op een link klikken om het geld te krijgen. Vaak gaat dit echter om 0,01 euro of nog minder. Om hiervan rijk te worden heb je dus wel een beetje geduld nodig. Geld verdienen gaat sneller wanneer je via die sites ook nog eens ingaat op bepaalde aanbiedingen. Verder kun je op de meeste sites die betaald e-mail aanbieden ook via de site doorklikken naar andere sites en zo weer enkele centen verdienen.

Schrijven van artikelen

Er zijn een paar sites waarop je zelf artikelen mag schrijven. Vaak mag je ook nog zelf kiezen waar het artikel over gaat (mits natuurlijk niet iemand anders al zo'n) artikel heeft geschreven. De site waarop je je nu bevindt is zo'n site. Verdienen gaat niet per artikel dat je geschreven hebt, maar komt juist van de advertenties die erbij geplaatst worden. Hoe meer mensen er op een advertentie klikken, hoe meer geld jij verdient.

Via de webcam en 18+

Dit zijn vrijwel allemaal erotisch bedoelde organisaties die graag willen dat je erotische telefoongesprekken voert of erotische handelingen verricht voor een webcam. Deze worden hier verder niet besproken

Productiewerk

Productiewerk betreft vaak inpakwerk voor grotere en kleinere bedrijven in je eigen regio. Hierbij wordt je meestal betaald voor het afgeleverde werk en krijg je dus geen uurloon. Hoe sneller je werkt, hoe meer geld je kunt verdienen. Helaas is productiewerk ook vaak heel saai omdat het gaat om repeterende handelingen. Voor iemand die productiewerk gaat doen is het wel belangrijk dat je afspreekt hoeveel je per product verdient. Zo komt je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Als je zelf een beetje creatief bent kun je zelf ook spullen maken. Het is via verkoopsites vrij gemakkelijk om ook zelfgemaakte spullen aan de man te brengen. Een groot nadeel van het zelf maken van spullen is dat het je in eerste instantie juiste geld kost om de spullen te maken voordat het je wat gaat opleveren.

Testen

Het is mogelijk om je als testpersoon op te geven voor het testen van medicijnen. Dit verdient goed, maar er zit ook altijd een risico aan. Voordat je meedoet aan een test wordt er van je verwacht dat je eerst een informed consent tekent. Dit is een briefje waarop staat wat er getest gaat worden en wat de risico's hiervan zijn. Je tekent voor het feit dat je hierover geïnformeerd bent en dat de informatie begrepen hebt.

Producten kunnen ook getest worden. Op het internet zijn een heleboel bedrijven actief die jouw mening willen weten over een bepaald onderwerp of over een bepaald product. Vaak moet je je dan inschrijven bij een website en ontvang je informatie wanneer ze je nodig hebben. Via een online formulier vul je dan de vragen in en daar krijg je een kleine vergoeding voor (meestal 1 euro of minder).

Bepaalde bedrijven vragen naar mensen die winkels willen controleren. Deze mensen doen net alsof ze een echte klant zijn, maar letten ondertussen op andere zaken. Naderhand worden de resultaten doorgegeven aan de winkeliers. Omdat de winkeliers niet weten dat jij ze test krijgen ze zo zelf een eerlijk beeld van de gang van zaken in hun eigen winkel

Met een eigen website

Als je een goed idee hebt om een eigen website te maken, dan kun je daar natuurlijk ook geld mee verdienen. Of het nu is door dingen te verkopen, of via advertenties en gesponsorde links; geld verdienen kan altijd. ALs je een goed idee hebt, maar niet kunt programmeren in HTML-code, dan zijn er nog altijd WYSIWYG (What You See is What You Get) programma's in omloop die zelf de HTML-code kunnen genereren.

Via SMS

Er zijn in Nederland bedrijven die mensen nodig hebben om sms-jes in chatprogramma's te beantwoorden. De arbeidsvoorwaarden en verdiensten verschillen nogal per aanbieder.

Waar moet je op letten als je thuiswerk zoekt?

Als je thuiwerk zoekt moet je natuurlijk wel op een aantal zaken letten.

 

Op zoek naar thuiwerk? Klik hier voor thuiswerkvacatures!

 


Foobie gebruiker Nicole2

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 149
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Geld verdienen vanuit eigen huis, thuiswerk

Werken vanuit je eigen huis. Er zijn diverse manieren om wat bij te verdienen.

Human Resource Management

Het geheel van normen en waarden met betrekking tot werkende mensen en een vertaling daarvan naar uitgangspunten, technieken en methoden gericht op benutting van menselijke kwaliteiten in het kader van het realiseren van organisatiedoelen.

Stress op het werk

Hoe je kunt omgaan met stress op het werk.

‘Mijn specialisatie? Verhoren!'

Een interview met een rechercheur

Droombaan?

Hoe weet je wat een droombaan is?

Tips bij een sollicitatiegesprek

Enkele tips voor een sollicitatiegesprek

Stagelopen in het buitenland.

Stagelopen in het buitenland, wat, waar, hoeveel, hoe?

Tijdens de Workshop – De mensen betrekken

Workshops kunnen bedrijven helpen om beter over te komen bij klanten. Denk bijvoorbeeld aan workshops met communicatie. Maar wat moet u tijdens de workshop weten?

Vrouwen en werk. Welke politieke partijen beloven een betere vrouwelijke positie op de Nederlandse arbeidsmarkt?

Behoorlijke verschillen in het ontvangen loon en een laag percentage vrouwen in deeltijdposities zorgen in Nederland voor ongelijkheid tussen mannen en vrouwen op de arbeidsmarkt.

Engelse sollicitatiebrief schrijven

In principe ziet een sollicitatiebrief in het Engels er hetzelfde uit als een Nederlandse brief, maar er zijn wel een aantal verschillen om rekening mee te houden.

Melding aan advocaat, wordt bossing nu ook nog stalken.

Het heeft er alle schijn van dat bossing * of te wel pesten door de baas nu stalken wordt.

Hoe ziet een goed personeelsfeest eruit?

Hoe ziet een goed personeelsfeest eruit?

Onderzoeksverslag

het schrijven van een onderzoeksverslag

Statistiek hoofdstuk 2 tabellen en grafieken deel 2

Vervolg op deel 1 over tabellen en grafieken. De verdere paragrafen gaan altijd dieper in op de stof.

Engels leren, makkelijker dan je denkt!

Een steeds groter wordend deel van de wereld om ons heen is in het Engels. Of je nu de televisie aanzet, aan het internetten bent, een film kijkt of op reis gaat, Engels is een belangrijke taal. Nederland staat er om bekend dat een groot deel van de bevolking zich in het Engels kan redden. Voor zo’n relatief klein la

Waar vind ik nu een goede job?

Waar kan ik overal zoeken naar vacatures?

Sollicitatiebrief

Hulp nodig bij het schrijven van een sollicitatiebrief? Klik hier!

Projectmatig werken.

De fases die een project doorloopt.

Succesvol solliciteren

Hoe je zelfverzekerd een sollicitatiegesprek ingaat.

Werken in het buitenland!

Verschillende soorten werk in het buitenland.

Toelichting beschaamd vertrouwen door vertrouwenspersoon na aanklacht tegen algemeen directeur i.v.m. bossing of te wel pesten door de baas.

Opeens blijkt de vertrouwenspersoon niet zo betrouwbaar als hij zou moeten zijn in deze bossing *kwestie.

Arbeidsethos een kwestie van de juiste mentaliteit

Er wordt heel veel gepraat over de rechten van werknemers, maar hoe hoor je jezelf te gedragen als werknemer.

Rangen bij de Koninklijke Landmacht

Welke rangen kennen wij bij de Nederlandse landmacht en hoe kan je deze herkennen?

Thuiswerk; speld in een hooiberg

De zoektocht om goed thuiswerk te vinden, in het bijzonder vacatures zoeken voor anderen

Is www.direct-thuiswerk.nl nu betrouwbaar, direct geld verdienen met www.direct-thuiswerk.nl

Kun je nu wel echt gratis direct geld verdienen met www.direct-thuiswerk.nl