Curriculum vitae (CV)


Publicatie datum:

Een voorbeeld curriculum vitae (cv).

Gesponsorde koppelingen

Een goede sollcitatie brief en curriculum vitae moet ervoor zorgen dat een werkgever over de streep wordt getrokken en jouw uitnodigd voor een gesprek. Het is dus van belang dat zowel een curriculum vitae als een sollicitatiebrief goed zijn opgebouwd en onderbouwd. De onderbouwing van de curriculum vitae vindt plaats in de sollicitatiebrief. Hieronder volgt een voorbeeld curriculum vitae.

Persoonlijke Gegevens:

Naam:

Voornaam:

Geboortedatum:

Geboorteplaats:

Woonplaats:

Adres:

Telefoon:

Mobiel:

E-mail:

Burgerlijke staat:

 

Opleidingen:

2006-heden; Cursus Moderne Bedrijfsadministratie, bestaande uit de vakken; bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, statistiek & belastingwetgeving. Examen; januari 2009.

2004-2007; International Hospitality Management aan de Christelijke Hogeschool te Leeuwarden. Minors; Beurs- en evenementenmanagement/ projectmanagement. Afgestudeerd; juli 2007.

2001-2004; Middelbaar Toeristisch en Recreatief Onderwijs, De Landstede te Zwolle. Diploma 2004. Dubbelkwalificatie: Reizen & Toeristische Informatie.

1996-2001; Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs, De Noordgouw te Heerde. Diploma 2001. Vakken: Nederlands, Engels, Frans 1 + 2, Natuurkunde 1, Scheikunde, Wiskunde B1 & Biologie.

 

Stages & afstudeeropdracht:

April - september 2003; Stage bij Sunparks de Kempense Meren te Mol, België. Afdeling: Front Office & Recreatie

December 2003 – mei 2004; Stage in het Aparthotel Kleinwalsertal te Mittelberg, Oostenrijk. Afdeling: Front Office & Restaurant

Februari – juni 2006; Afstudeeropdracht bij Hart van Holland te Nijkerk; Opdracht: het ontwikkelen van een systeem voor het zo effectief mogelijk plannen van personeel voor verschillende activiteiten bij verschillende soorten evenementen.

September 2006 – Juli 2007; Eindstage als floormanager restaurants bij Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven, Noord-Brabant. Werkzaamheden; administratieve taken, het aansturen en motiveren van medewerkers, oplossen van problemen en andere veel voorkomende taken in het restaurant.

 

Werkervaring:

2007-2009; Assistent Hotel Manager, Best Western Hotel Het Loo in Apeldoorn. Werkzaamheden; algemeen management en aansturen van het personeel in de huishouding, de keuken, het restaurant, de zalen en receptie (runnen van het hotel). Naast de dagelijkse operationele taken was ik verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie en personeelszaken.

2000 – 2006; Bedieningsmedewerker bij Ribhouse Texas te Epe, Nederland. Werkzaamheden: serveren aan verschillende soorten gasten (groepen en individuen), maken en verwerken van reserveringen, leiding geven en aansturen van andere bedieningsmedewerkers, oriëntatie van de wensen van de gast en vele andere voorkomende werkzaamheden.

Februari 2005/December 2006; Reisbegeleidster & ski instructrice bij Huski te Zaltbommel, Nederland. Werkzaamheden: Het begeleiden van groepsreizen vanuit Nederland naar Oostenrijk (busreizen), informatie verschaffen aan de reizigers, problemen oplossen, inchecken, ski/ snowboard materiaal verschaffen aan de reizigers, skipassen regelen voor de groep, ski les geven aan zowel beginners als gevorderden en vele andere werkzaamheden.

December 2005 – februari 2006; Ski instructrice bij Skischule Hirschegg te Hirschegg, Kleinwalsertal, Oostenrijk. Werkzaamheden: Ski les geven aan groepen kinderen (beginners en licht gevorderden). Het regelen van middag eten, skikaarten, buskaarten en het vermaken van de kinderen tijdens het middag eten. Daarnaast heb ik ook prive lessen gegeven aan mensen van allerlei leeftijden (van 2 tot 70 jaar).

Augustus 2006; Medewerker op Lowlands 2006 voor La Place, via Randstad. Werkzaamheden; het maken van gerechten en drankjes voor de bezoekers van Lowlands.

September 2006 – juni 2007; Ski instructrice bij Montana Snowcenter te Westerhoven, Noord-Brabant. Werkzaamheden; les geven aan skiërs, zowel volwassenen als kinderen van verschillende niveaus.

 

Aanvullende vaardigheden/ certificaten:

 Cumputer ervaring; Word, Excel, Powerpoint, SPSS, Hotelware, IDPMS, Bastisal, Fidelio & Galileo.

 Rijbewijs; In het bezit van rijbewijs-B en een auto.

 Sportdiploma’s; Nationaal Snowsports Leraar (NSL) van Snowsports Academy te Huizen. Diploma 2005. Anwärter van Snowsports Academy & het Wiener Ski Lehrer Verbond te Huizen/ Salzburgerland. Diploma 2005.

Talen certificaten; Anglia certificaat Engels; Intermediate level. Certificaat 2002. Anglia certificaat Engels; Advanced level. Certificaat 2003. Spaans certificaat MTRO (basiskennis). Certificaat 2004.

 Overige vaardigheden; Buddy programme IHM. Certificaat 2005.Werkzaamheden: het begeleiden van nieuwe buitenlandse studenten in Nederland (Leeuwarden), regelen van de sleutel voor de woning, een tour door Leeuwarden, informatie verschaffen over (belangrijke) Nederlandse tradities, gewoontes etc. Verder komt hierbij ook kijken; het oplossen van problemen (vb. verlies van paspoort bij aankomst in Nederland), zorgen voor de betaling van collegekosten door de desbetreffende student etc.

 COVEY workshop gevolgd. “The seven habits of highly effective people.Inhoud: het zo effectief mogelijk managen van je eigen leven.

Overige certificaten

Sociale hygiëne BHV wijncertificaat Diploma; Plaats vervangend manager (interne opleiding tot hotelmanager binnen Best Western Hotel Het Loo Apeldoorn). Momenteel bezig met een vervolgcursus Spaans (afronding; Juni 2009).

 

Sterke eigenschappen:

Flexibele instelling, ambitieus, zelfstandig, organisatietalent, doorzettingsvermogen, behulpzaam, geduldig, ondernemend en leergierig.

 

Talen:

 Taal                 Schrijven              Lezen

 Nederlands       moedertaal           moedertaal

 Engels             goed                   goed

 Duits               matig                  goed

 Frans              matig                  matig

 Spaans           basiskennis           basiskennis

 

Hobby’s:

 Skiën, snowboarden, mountainbiken, hardlopen en lezen.

 

Referenties:

 Op aanvraag

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 5
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Mooie vrouwen als au pair.

Hoe wordt een je au pair in het buitenland en wat wordt er van je verwacht als au pair.

Onderzoeksproces

De fases van een onderzoeksproces.

Statistiek hoofdstuk 4 inleiding in de kansverdeling deel 2

Vervolg op deel 1 van de inleiding in de kansverdeling.

Hoe zoek je nu je droombaan?

Het is al lastig zat om een baan te vinden, laat staan een baan die je echt leuk vindt. Hoe pak je zo een zoektocht precies aan.

Veilig thuiswerken

Punten waar je rekening mee moet houden, als je je opgeeft voor thuiswerk.

Hoe implementeer je de Bottom up management stijl?

Met de Bottom up management stijl kun je een hogere shared value creëren maar hoe implementeer je de Bottom up management stijl?

Het werken met acteurs in trainingen

Wat is en doet een trainingsacteur?

Faalangst, en hoe kom ik er van af?

Faalangst is de angst om te falen, dus om iets fout te doen. Er zijn verschillende manieren om van faalangst af te komen

Het aanbod van geld volgens de algemene economie

Kort en samenvattend artikel over hoe de algemene economie het aanbod van geld beschrijft.

Toelichting beweegredenen voor bossing praktijken directeur eigenaar G. Bossingman.

Bossing* of pesten door de baas komt steeds vaker voor door veranderde bedrijfsopvolgingsomstandigheden.

Specialisatie in bedrijven

Wat is specialisatie, wat zijn de voordelen van arbeidsspecialisatie en hoe het wordt het toegepast in de organisaties

Waar moet de focus anno 2011 liggen bij netwerk marketing?

Met de mogelijkheden op internet zoals Sociale media ontstaan er nieuwe mogelijkheden om je GDI en/of Rolution bedrijf op te bouwen.

Droombaan?

Hoe weet je wat een droombaan is?

Toelichting bossing door machtsmisbruik Adolf bij nieuwe lay-out standaard kleinverpakking.

Bossing* of pesten door de baas kent vele vormen, de belangrijkste is machtsmisbruik.

Ontslagen? Wellicht kunt u een WW-uitkering aanvragen.

Informatie over de WW-uitkering: Voorwaarden, hoogte, duur.

Werken als Stewardess

Stewardess, een wereldbaan!

Hoe wordt ik piloot?

Het studeren tot verkeersvlieger is veeleisend. Gedurende 24 tot 36 maanden zullen jij en de medestudenten veel leren en beleven.

Engelse sollicitatiebrief schrijven

In principe ziet een sollicitatiebrief in het Engels er hetzelfde uit als een Nederlandse brief, maar er zijn wel een aantal verschillen om rekening mee te houden.

Conjunctuur volgens de algemene economie

Kort en samenvattend artikel over hoe de algemene economie conjunctuur beschrijft.

hoe kom je goed voor de dag tijdens een sollicitatiegesprek

hoe zorg je ervoor dat jij een goede indruk maakt tijdens je eerste gesprek?

Waar vind ik thuiswerk?

Informatie en tips die helpen bij het zoeken en vinden van thuiswerk

Hoe staat het met de sociologie in het arbeidssysteem?

Hoe is het gesteld met de sociologie binnen de grote moderne mondiale productiebedrijven?

Theorieën over het ontstaan van problemen

Dit artikel geeft een korte beschrijving van verschillende verklaringmodellen en het ontstaan van de orthopedagogiek

Situationeel leiderschap Hersey Blanchard

Situationeel leiderschap beschreven door Hersey en Blanchard uitgelegd. In elke situatie geef je op een andere manier leiding.

Arbeider vs. Bediende

Wat zijn de verschillen tussen een bediendecontract en dat van een arbeider?