Curriculum vitae (CV)


Publicatie datum:

Een voorbeeld curriculum vitae (cv).

Gesponsorde koppelingen

Een goede sollcitatie brief en curriculum vitae moet ervoor zorgen dat een werkgever over de streep wordt getrokken en jouw uitnodigd voor een gesprek. Het is dus van belang dat zowel een curriculum vitae als een sollicitatiebrief goed zijn opgebouwd en onderbouwd. De onderbouwing van de curriculum vitae vindt plaats in de sollicitatiebrief. Hieronder volgt een voorbeeld curriculum vitae.

Persoonlijke Gegevens:

Naam:

Voornaam:

Geboortedatum:

Geboorteplaats:

Woonplaats:

Adres:

Telefoon:

Mobiel:

E-mail:

Burgerlijke staat:

 

Opleidingen:

2006-heden; Cursus Moderne Bedrijfsadministratie, bestaande uit de vakken; bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, statistiek & belastingwetgeving. Examen; januari 2009.

2004-2007; International Hospitality Management aan de Christelijke Hogeschool te Leeuwarden. Minors; Beurs- en evenementenmanagement/ projectmanagement. Afgestudeerd; juli 2007.

2001-2004; Middelbaar Toeristisch en Recreatief Onderwijs, De Landstede te Zwolle. Diploma 2004. Dubbelkwalificatie: Reizen & Toeristische Informatie.

1996-2001; Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs, De Noordgouw te Heerde. Diploma 2001. Vakken: Nederlands, Engels, Frans 1 + 2, Natuurkunde 1, Scheikunde, Wiskunde B1 & Biologie.

 

Stages & afstudeeropdracht:

April - september 2003; Stage bij Sunparks de Kempense Meren te Mol, België. Afdeling: Front Office & Recreatie

December 2003 – mei 2004; Stage in het Aparthotel Kleinwalsertal te Mittelberg, Oostenrijk. Afdeling: Front Office & Restaurant

Februari – juni 2006; Afstudeeropdracht bij Hart van Holland te Nijkerk; Opdracht: het ontwikkelen van een systeem voor het zo effectief mogelijk plannen van personeel voor verschillende activiteiten bij verschillende soorten evenementen.

September 2006 – Juli 2007; Eindstage als floormanager restaurants bij Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven, Noord-Brabant. Werkzaamheden; administratieve taken, het aansturen en motiveren van medewerkers, oplossen van problemen en andere veel voorkomende taken in het restaurant.

 

Werkervaring:

2007-2009; Assistent Hotel Manager, Best Western Hotel Het Loo in Apeldoorn. Werkzaamheden; algemeen management en aansturen van het personeel in de huishouding, de keuken, het restaurant, de zalen en receptie (runnen van het hotel). Naast de dagelijkse operationele taken was ik verantwoordelijk voor de debiteurenadministratie en personeelszaken.

2000 – 2006; Bedieningsmedewerker bij Ribhouse Texas te Epe, Nederland. Werkzaamheden: serveren aan verschillende soorten gasten (groepen en individuen), maken en verwerken van reserveringen, leiding geven en aansturen van andere bedieningsmedewerkers, oriëntatie van de wensen van de gast en vele andere voorkomende werkzaamheden.

Februari 2005/December 2006; Reisbegeleidster & ski instructrice bij Huski te Zaltbommel, Nederland. Werkzaamheden: Het begeleiden van groepsreizen vanuit Nederland naar Oostenrijk (busreizen), informatie verschaffen aan de reizigers, problemen oplossen, inchecken, ski/ snowboard materiaal verschaffen aan de reizigers, skipassen regelen voor de groep, ski les geven aan zowel beginners als gevorderden en vele andere werkzaamheden.

December 2005 – februari 2006; Ski instructrice bij Skischule Hirschegg te Hirschegg, Kleinwalsertal, Oostenrijk. Werkzaamheden: Ski les geven aan groepen kinderen (beginners en licht gevorderden). Het regelen van middag eten, skikaarten, buskaarten en het vermaken van de kinderen tijdens het middag eten. Daarnaast heb ik ook prive lessen gegeven aan mensen van allerlei leeftijden (van 2 tot 70 jaar).

Augustus 2006; Medewerker op Lowlands 2006 voor La Place, via Randstad. Werkzaamheden; het maken van gerechten en drankjes voor de bezoekers van Lowlands.

September 2006 – juni 2007; Ski instructrice bij Montana Snowcenter te Westerhoven, Noord-Brabant. Werkzaamheden; les geven aan skiërs, zowel volwassenen als kinderen van verschillende niveaus.

 

Aanvullende vaardigheden/ certificaten:

 Cumputer ervaring; Word, Excel, Powerpoint, SPSS, Hotelware, IDPMS, Bastisal, Fidelio & Galileo.

 Rijbewijs; In het bezit van rijbewijs-B en een auto.

 Sportdiploma’s; Nationaal Snowsports Leraar (NSL) van Snowsports Academy te Huizen. Diploma 2005. Anwärter van Snowsports Academy & het Wiener Ski Lehrer Verbond te Huizen/ Salzburgerland. Diploma 2005.

Talen certificaten; Anglia certificaat Engels; Intermediate level. Certificaat 2002. Anglia certificaat Engels; Advanced level. Certificaat 2003. Spaans certificaat MTRO (basiskennis). Certificaat 2004.

 Overige vaardigheden; Buddy programme IHM. Certificaat 2005.Werkzaamheden: het begeleiden van nieuwe buitenlandse studenten in Nederland (Leeuwarden), regelen van de sleutel voor de woning, een tour door Leeuwarden, informatie verschaffen over (belangrijke) Nederlandse tradities, gewoontes etc. Verder komt hierbij ook kijken; het oplossen van problemen (vb. verlies van paspoort bij aankomst in Nederland), zorgen voor de betaling van collegekosten door de desbetreffende student etc.

 COVEY workshop gevolgd. “The seven habits of highly effective people.Inhoud: het zo effectief mogelijk managen van je eigen leven.

Overige certificaten

Sociale hygiëne BHV wijncertificaat Diploma; Plaats vervangend manager (interne opleiding tot hotelmanager binnen Best Western Hotel Het Loo Apeldoorn). Momenteel bezig met een vervolgcursus Spaans (afronding; Juni 2009).

 

Sterke eigenschappen:

Flexibele instelling, ambitieus, zelfstandig, organisatietalent, doorzettingsvermogen, behulpzaam, geduldig, ondernemend en leergierig.

 

Talen:

 Taal                 Schrijven              Lezen

 Nederlands       moedertaal           moedertaal

 Engels             goed                   goed

 Duits               matig                  goed

 Frans              matig                  matig

 Spaans           basiskennis           basiskennis

 

Hobby’s:

 Skiën, snowboarden, mountainbiken, hardlopen en lezen.

 

Referenties:

 Op aanvraag


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 5
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Onderzoeksverslag

het schrijven van een onderzoeksverslag

Wat doet een Kraamverzorgster

De kraamverzorgende ondersteunt jou en je partner in de eerste week na de bevalling. En ze houdt de gezondheid van jou en je baby scherp in de gaten.

Professioneel telefoneren

Hoe kan je klanten het best te woord staan aan de telefoon? Ontdek het hier!

Belonen werkt dat echt?

Je wil iemand belonen voor zijn of haar goede houding of werkzaamheden, maar hoe pak je dit aan en werkt het eigenlijk? Moet ik iemand persoonlijk belonen of moet ik meerdere mensen belonen bij een goede prestatie? Op deze vragen zal ik proberen antwoord te geven in het volgende artikel.

solliciteren voor een inbound call-center

Waar jij je op voor moet bereiden bij een sollicitatie voor een inbound call-center

Geslaagd! Wat nu?

wat te doen nadat je geslaagd bent?

De vereisten aan een ontslagbrief

Hoe schrijft men een ontslagbrief

Waarom bedrijven stagiaires moeten aannemen

Studentenuitzendbureau, Studenten uitzendbureau amsterdam

Vind je artikelen schrijven leuk?

Een algemene beschrijving van Media en Entertainment Management

de meerwaarde van studentenverenigingen

Je kunt veel meer leren van het lid zijn van een studentenvereniging dan je zou denken.

Hoe ziet een goed personeelsfeest eruit?

Hoe ziet een goed personeelsfeest eruit?

Iemand inwerken makkelijker gezegd dan gedaan

Het lijkt heel makkelijk om iemand goed in te werken toch komt er iets meer bij kijken dan de meeste mensen denken.

Thuiswerk; speld in een hooiberg

De zoektocht om goed thuiswerk te vinden, in het bijzonder vacatures zoeken voor anderen

Het werken met acteurs in trainingen

Wat is en doet een trainingsacteur?

Verslag van mijn gepleegde acties i.v.m. ziekte als gevolg van bossing praktijken van mijn werkgever.

Opeens besef je dat je slachtoffer bent van bossing* of te wel pesten door je baas.

Personal Branding

Bij personal branding koppel je, jezelf aan een merk

Administratie

Hoe is de administratie opleiding

Solliciteren via de telefoon

Telefoneren voor een vacature? Hier vind je enkele tips!

Hoe maak ik de juiste studiekeuze?

Lees in dit artikelen enkele simpele stappen naar de juiste studie keuze! Voor mensen die het graag zelf willen uitzoeken. Geen talloze studiekeuzetesten willen doen en geen hulp willen van een decaan.

Motivatie voor aangaan rechtszaak i.v.m. bossing oftewel pesten door de baas.

Toelichting “bossing” activiteiten gepleegd door de directie van Bossingman BV.

Klaar met reclame over veel geld verdienen vanuit huis?! Maar toch op zoek naar thuiswerk?

Er is een manier om geld te verdienen vanuit huis. Zoveel je wilt op de dag dat je het wilt. Hoe? Lees dan snel verder.

Vrouwen en werk. Welke politieke partijen beloven een betere vrouwelijke positie op de Nederlandse arbeidsmarkt?

Behoorlijke verschillen in het ontvangen loon en een laag percentage vrouwen in deeltijdposities zorgen in Nederland voor ongelijkheid tussen mannen en vrouwen op de arbeidsmarkt.

presenteren: nachtmerrie of een droom binnen je bereik?

Veel mensen vinden het eng om voor een groep te staan, dus wat tips en pointers om het zonder te veel zenuwen te doorstaan.

Statistiek hoofdstuk 3 numerieke methoden

Kort en samenvattend artikel over hoe hoofdstuk 3 van het boek statistics for business and economics, numerieke methoden beschrijft.

Werken in de bouw? Volg een bouwopleiding

Wil je gaan werken in de bouw? Dan is het volgen van een bouwopleiding natuurlijk al een goed begin!