Geld Verdienen via Internet


Publicatie datum:

Geld (bij)verdienen, gewoon vanuit huis

Gesponsorde koppelingen

Bijna iedereen kan wel een financieel extraatje gebruiken. Één van de manieren om wat extra's te verdienen is door het beantwoorden van emails, het lezen van advertenties en klikken op websites. Welke sites zijn betrouwbaar en hoe werkt het precies?

Geld bijverdienen, wie wil dat nu niet? Op internet staan veel sites die u gouden bergen beloven. Tot wel € 25,- per gelezen mail verdienen! Het klinkt té mooi om waar te zijn.. en dat is het dus vaak ook.

Betaal NOOIT voor aanmelding etc

Als er grote bedragen in het vooruitzicht gesteld worden dan moet u extra alert zijn! Vaak moet u eerst zelf een bedrag betalen voordat u kunt deelnemen. Het gaat hier vaak om een betaling voor het zogenaamde "Startpakket". Dit bedrag komt vaak overeen met het bedrag dat u volgens hen per mail kunt gaan verdienen. Let op: kúnt gaan verdienen! Want in zulke gevallen moet u vaak andere mensen zover krijgen dat ze via u ook een "startpakket" kopen. U verdient dus alleen als mensen zich ook aanmelden.

Betalen voor werk moet u dus nooit doen!

Het vinden van een betrouwbare site

Er zijn een aantal betrouwbare sites. Deze komt u echter niet snel tegen als u googled op thuiswerk. Als u deze zoekterm invult bij Google krijgt u juist de sites die gouden bergen beloven.. tegen betaling! Deze sites zijn nl gebaat bij zoveel mogelijk leden (= inkomsten).

Een paar betrouwbare sites zijn: Moneymiljonair.nl , Geldrace.nl en Euroclix.nl.

Verdiensten

Laat u niet misleiden door de naam van deze sites. Miljonair zult u niet snel worden.. Maar u hoeft niet te betalen en de sites betalen al uit zodra u € 17,50 verdiend heeft!

U hoeft zich alleen maar aan te melden/te registreren. U kunt dan meteen beginnen met geld verdienen. Als u zich aanmeld ontvangt u ook direct een aanmeldbonus. De sites werken met kleine bedragen. Als u zich aanmeld ontvangt u € 1,25. Per gelezen mail, aangeklikte advertentie etc ontvangt  u ongeveer  € 0,13.

Handig om te weten is dat de sites werken met Parels ipv Geld. Er wordt dus steeds gemeld hoeveel Parels u ergens mee verdiend. Als u op Saldo klikt, ziet u precies hoeveel parels u heeft verdiend en hoeveel geld dat echt waard is. De koers is een beetje veraderlijk. € 0,13 is 2500 Parels. Zo lijkt het of u veel verdiend, maar dat valt dus wel mee.

U zult op zulke sites dus geen bakken met geld verdienen, maar als u elke dag/week wat tijd vrij heeft om op internet te gaan, dan is het een makkelijke manier van geld verdienen. Zodra u het minimale uitbetalingsbedrag heeft verdiend, klikt u op uitbetalen en het geld wordt naar u overgemaakt.

Wat moet u precies doen

De sites werken heel eenvoudig. U verdient geld door advertenties te lezen of door websites te bezoeken. Als u ingelogd bent, kunt u een keuze maken uit verschillende manieren om geld te verdienen. Kiest u voor websites bezoeken, dan krijgt u een site met websites te zien. Klik op de link, de site opent en u heeft u geld/parels verdiend! 2500 per keer. U hoeft niets te kopen op de desbetreffende site! Natuurlijk wordt u wel in de verleiding gebracht. Als u ingaat op de aanbieding of wel iets koopt, dan krijgt u extra parels/geld. Maar als u gewoon systematisch te werk gaat (de site aanklikken en daarna meteen weer sluiten) dan verdient u erg makkelijk uw geld.

U kunt ook kiezen voor emails lezen. U krijgt dan een site met een overzicht met mails die u kunt openen. Het zijn vaak een soort van nieuwsbrieven die u normaal in uw mailbox krijgt. Ook hier geldt dat u 2500 parels per klik krijgt. Ingaan op een aanbieding levert weer extra op.

En zo zijn er nog veel meer opties om geld te verdienen. U kunt enquetes invullen, spelletjes spelen, prijsvragen beantwoorden etc.

Voordelen

Het is een erg makkelijke manier van geld verdienen. Het kost u alleen wat tijd en evt kosten voor internet. Sites betalen snel uit en u hoeft niet eerst een groot bedrag te verdienen. Als u niet ingaat op alle aanbiedingen en bij de enquetes overal Geen interesse of Nee invult, dan kost het u ook echt niets en u ontvangt dan ook niet steeds aanbiedingen. Sommige online winkels (denk aan Bol.com, Neckermann, Kijkshop) zijn aangesloten bij deze sites. Als u toch al van plan bent om iets te kopen bij zo'n winkel dan kunt u het beste via de site naar de website van de online winkel gaan (vergeet niet om in te loggen). U krijgt dan parels omdat u gebruik maakt van een link!

Nadelen

De bedragen zijn klein. U kunt alles maar 1 x aanklikken/invullen. Er bestaat natuurlijk wel de mogelijkheid om extra dingen te kopen (u betaalt dan met uw reeds verdiende parels). De enquetes die u invult bevatten vaak dezelfde vragen. Lees ze goed, bij sommige vragen moet u voor iets betalen als u Ja invult! Of u wordt gebeld, of ontvangt informatie. Als u echt geïnteresseerd bent in het product, is dit natuulijk geen nadeel! Maar u moet dus wel even de tijd nemen voor de vragenlijsten.

Als u consequent bent en niet al te gevoelig voor aanbiedingen dan is dit een makkelijke manier om een klein zakcentje bij te verdienen!

Tip: Neem een gratis email account speciaal voor dit soort sites. Zo houdt u uw privémail en uw "werkmail" gescheiden! Let er wel op dat als u een bestelling doet via de site, dat u uw "werkmail" invult. Om geld te verdienen, moeten de emailadressen overeenkomen!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 11
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Vijf belangrijke punten over lichaamstaal

Enkele belangrijke punten over lichaamstaal en wat tips.

Is www.enquetevergelijk.nl betrouwbaar?

Verdien extra geld en beloningen door enquêtes in te vullen, 100% Gratis, snelle registratie, is dit ook zo?

Waarom het huidige schoolsysteem niet werkt.

Verklaring waarom het huidige schoolsysteem niet werkt

Een succesvol verkoopgesprek houden.

Een succesvol verkoopgesprek met de SALE-techniek.

Statistiek hoofdstuk 2 tabellen en grafieken deel 2

Vervolg op deel 1 over tabellen en grafieken. De verdere paragrafen gaan altijd dieper in op de stof.

Engelse sollicitatiebrief schrijven

In principe ziet een sollicitatiebrief in het Engels er hetzelfde uit als een Nederlandse brief, maar er zijn wel een aantal verschillen om rekening mee te houden.

Is thuiswerk met www.natuurenmilieu.nl betrouwbaar

Het nieuwe thuiswerken doe je zelf waar en wanneer jij wilt Je kantoor is overal.

Solliciteren terwijl je al 50 jaar bent geworden

En dan moet je ineens gaan solliciteren, maar je bent inmiddels 50

Open dag universiteit van Utrecht

Informatie over de universiteit van Utrecht, onderwijs en onderzoek en een scholierensite voor aankomende studenten.

Stress op het werk

Hoe je kunt omgaan met stress op het werk.

Tips voor een sollicitatiegesprek

Hier zijn tips voor jouw sollicitatiegesprek!

Leiding geven niet voor iedereen weggelegd

Wat komt er nu eigenlijk allemaal kijken bij het leiding geven aan een team van medewerkers?

Werken als au pair in het buitenland.

Een manier om lang in het buitenland te vertoeven is om au pair te zijn. In het artikel wordt verteld wat het inhoudt om au pair te zijn en hoe je dit kunt regelen.

Hoe begeleid ik mijn personeel wanneer het minder functioneert?

Elke manager heeft hier wel eens last van: Minder functionerend personeel. Maar hoe pak je dit probleem nu aan? Hoe krijg je het voor elkaar dat mensen weer gemotiveerd en enthousiast zijn?

Hoe maak ik mijn cv?

Hoe maak ik een succesvol cv?

De kunst van het interviewen

Leer hoe je een professioneel interview kunt afnemen.

Helpt Mindset voor het vinden van een nieuwe baan?

Het vinden van een nieuwe baan boven je 50ste is niet eenvoudig, helpt Mindset bij het vinden van een nieuwe baan?

CV in het Engels

In dit stuk worden kort de verschillen uitgelegd tussen een Engels en een Nederlands CV

Gratis bijles rekenen voor de rekentoets 2F

Gratis bijles rekenen aan de hand van weergave en analyse foutieve antwoorden voorbeeldtoets 2F 2013 en 2014

Is thuiswerkeninpakken.nl betrouwbaar, geld verdienen met inpakwerk

Op thuiswerkeninpakken.nl kun je je gratis inschrijven voor allerlei soorten inpakwerk. Maar is thuiswerkeninpakken.nl ook betrouwbaar?

Basistermen internet

Nieuw op het internet? Leer hier enkele belangrijke termen!

Stage lopen in het buitenland

Informatie over stage lopen in het buitenland.

Verslag van mijn gepleegde acties i.v.m. ziekte als gevolg van bossing praktijken van mijn werkgever.

Opeens besef je dat je slachtoffer bent van bossing* of te wel pesten door je baas.

Wat is het toch met die spellingsfouten?

Moeite met -d -t fouten? De basis van de Nederlandse spelling.

Geschiedenis Steps International BV. voor het eerst bekend gemaakt.

De geschiedenis van Steps BV. vindt u nergens, behalve hier!