Geld Verdienen via Internet


Publicatie datum:

Geld (bij)verdienen, gewoon vanuit huis

Gesponsorde koppelingen

Bijna iedereen kan wel een financieel extraatje gebruiken. Één van de manieren om wat extra's te verdienen is door het beantwoorden van emails, het lezen van advertenties en klikken op websites. Welke sites zijn betrouwbaar en hoe werkt het precies?

Geld bijverdienen, wie wil dat nu niet? Op internet staan veel sites die u gouden bergen beloven. Tot wel € 25,- per gelezen mail verdienen! Het klinkt té mooi om waar te zijn.. en dat is het dus vaak ook.

Betaal NOOIT voor aanmelding etc

Als er grote bedragen in het vooruitzicht gesteld worden dan moet u extra alert zijn! Vaak moet u eerst zelf een bedrag betalen voordat u kunt deelnemen. Het gaat hier vaak om een betaling voor het zogenaamde "Startpakket". Dit bedrag komt vaak overeen met het bedrag dat u volgens hen per mail kunt gaan verdienen. Let op: kúnt gaan verdienen! Want in zulke gevallen moet u vaak andere mensen zover krijgen dat ze via u ook een "startpakket" kopen. U verdient dus alleen als mensen zich ook aanmelden.

Betalen voor werk moet u dus nooit doen!

Het vinden van een betrouwbare site

Er zijn een aantal betrouwbare sites. Deze komt u echter niet snel tegen als u googled op thuiswerk. Als u deze zoekterm invult bij Google krijgt u juist de sites die gouden bergen beloven.. tegen betaling! Deze sites zijn nl gebaat bij zoveel mogelijk leden (= inkomsten).

Een paar betrouwbare sites zijn: Moneymiljonair.nl , Geldrace.nl en Euroclix.nl.

Verdiensten

Laat u niet misleiden door de naam van deze sites. Miljonair zult u niet snel worden.. Maar u hoeft niet te betalen en de sites betalen al uit zodra u € 17,50 verdiend heeft!

U hoeft zich alleen maar aan te melden/te registreren. U kunt dan meteen beginnen met geld verdienen. Als u zich aanmeld ontvangt u ook direct een aanmeldbonus. De sites werken met kleine bedragen. Als u zich aanmeld ontvangt u € 1,25. Per gelezen mail, aangeklikte advertentie etc ontvangt  u ongeveer  € 0,13.

Handig om te weten is dat de sites werken met Parels ipv Geld. Er wordt dus steeds gemeld hoeveel Parels u ergens mee verdiend. Als u op Saldo klikt, ziet u precies hoeveel parels u heeft verdiend en hoeveel geld dat echt waard is. De koers is een beetje veraderlijk. € 0,13 is 2500 Parels. Zo lijkt het of u veel verdiend, maar dat valt dus wel mee.

U zult op zulke sites dus geen bakken met geld verdienen, maar als u elke dag/week wat tijd vrij heeft om op internet te gaan, dan is het een makkelijke manier van geld verdienen. Zodra u het minimale uitbetalingsbedrag heeft verdiend, klikt u op uitbetalen en het geld wordt naar u overgemaakt.

Wat moet u precies doen

De sites werken heel eenvoudig. U verdient geld door advertenties te lezen of door websites te bezoeken. Als u ingelogd bent, kunt u een keuze maken uit verschillende manieren om geld te verdienen. Kiest u voor websites bezoeken, dan krijgt u een site met websites te zien. Klik op de link, de site opent en u heeft u geld/parels verdiend! 2500 per keer. U hoeft niets te kopen op de desbetreffende site! Natuurlijk wordt u wel in de verleiding gebracht. Als u ingaat op de aanbieding of wel iets koopt, dan krijgt u extra parels/geld. Maar als u gewoon systematisch te werk gaat (de site aanklikken en daarna meteen weer sluiten) dan verdient u erg makkelijk uw geld.

U kunt ook kiezen voor emails lezen. U krijgt dan een site met een overzicht met mails die u kunt openen. Het zijn vaak een soort van nieuwsbrieven die u normaal in uw mailbox krijgt. Ook hier geldt dat u 2500 parels per klik krijgt. Ingaan op een aanbieding levert weer extra op.

En zo zijn er nog veel meer opties om geld te verdienen. U kunt enquetes invullen, spelletjes spelen, prijsvragen beantwoorden etc.

Voordelen

Het is een erg makkelijke manier van geld verdienen. Het kost u alleen wat tijd en evt kosten voor internet. Sites betalen snel uit en u hoeft niet eerst een groot bedrag te verdienen. Als u niet ingaat op alle aanbiedingen en bij de enquetes overal Geen interesse of Nee invult, dan kost het u ook echt niets en u ontvangt dan ook niet steeds aanbiedingen. Sommige online winkels (denk aan Bol.com, Neckermann, Kijkshop) zijn aangesloten bij deze sites. Als u toch al van plan bent om iets te kopen bij zo'n winkel dan kunt u het beste via de site naar de website van de online winkel gaan (vergeet niet om in te loggen). U krijgt dan parels omdat u gebruik maakt van een link!

Nadelen

De bedragen zijn klein. U kunt alles maar 1 x aanklikken/invullen. Er bestaat natuurlijk wel de mogelijkheid om extra dingen te kopen (u betaalt dan met uw reeds verdiende parels). De enquetes die u invult bevatten vaak dezelfde vragen. Lees ze goed, bij sommige vragen moet u voor iets betalen als u Ja invult! Of u wordt gebeld, of ontvangt informatie. Als u echt geïnteresseerd bent in het product, is dit natuulijk geen nadeel! Maar u moet dus wel even de tijd nemen voor de vragenlijsten.

Als u consequent bent en niet al te gevoelig voor aanbiedingen dan is dit een makkelijke manier om een klein zakcentje bij te verdienen!

Tip: Neem een gratis email account speciaal voor dit soort sites. Zo houdt u uw privémail en uw "werkmail" gescheiden! Let er wel op dat als u een bestelling doet via de site, dat u uw "werkmail" invult. Om geld te verdienen, moeten de emailadressen overeenkomen!

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 11
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Geen motivatie meer voor je huiswerk, hier wat tips.

hier handige tips voor als je het even niet meer ziet zitten met je schoolwerk.

Vijf belangrijke punten over lichaamstaal

Enkele belangrijke punten over lichaamstaal en wat tips.

Marktsegmenten in de grond, water & wegenbouw sector

Welke marktsegmenten zijn er te onderscheiden in de gww sector?

zwem ABC

Bij de aanleg van de ontwikkeling hebben we eigenlijk 2 dingen die we kunnen onderscheiden. Je hebt de algemene eigenschappen en de individuele eigenschappen.

Is www.indeed.nl betrouwbaar

Indeed.nl beloofd je goed betaald thuiswerk, hoe werkt dat en is www.indeed.nl betrouwbaar

Droombaan?

Hoe weet je wat een droombaan is?

Succesvol solliciteren

Hoe je zelfverzekerd een sollicitatiegesprek ingaat.

De arbeidsovereenkomst.

Algemene informatie betreffende een arbeidsovereenkomst.

Straffen en belonen

De gevolgen van straffen en belonen voor jonge kinderen

Waarom het huidige schoolsysteem niet werkt.

Verklaring waarom het huidige schoolsysteem niet werkt

Zeg ken jij de Bossing man, dat is een werkgever die je weg wil pesten door je psycho/sociaal ziek te maken.

Voorbeeld 1 bij ziekmelding werknemer i.v.m. voortdurende “Bossing” activiteiten gepleegd door Bossingman BV (fictieve naam)

Tips bij een sollicitatiegesprek

Enkele tips voor een sollicitatiegesprek

Hoe je uitstekende verbale communicatievaardigheden kunt ontwikkelen

Communiceren speelt een grote rol in ons leven. Het is dus belangrijk dat we goed kunnen communiceren. Hier geven we tips.

Solliciteren

hulp bij het opstellen cv en/of sollicitatiebrief

Toelichting op “bossing” proces brochure om werknemer geestelijk te beschadigen.

Betreft “bossing” proces voorjaarsbrochure 2016 Bossingman BV (fictieve naam)

Tips bij het vinden van een studie

Ben je klaar met je middelbare school, maar heb je geen idee wat je moet gaan studeren? Misschien kunnen deze tips je helpen bij het maken van je studiekeus..

Solliciteren terwijl je al 50 jaar bent geworden

En dan moet je ineens gaan solliciteren, maar je bent inmiddels 50

Is www.enquetevergelijk.nl betrouwbaar?

Verdien extra geld en beloningen door enquêtes in te vullen, 100% Gratis, snelle registratie, is dit ook zo?

Theorieën over het ontstaan van problemen

Dit artikel geeft een korte beschrijving van verschillende verklaringmodellen en het ontstaan van de orthopedagogiek

Studeren in het buitenland ondersteund

Zit je er aan te denken om een stage, studie of master in het buitenland te volgen? Dan is dit misschien ook precies het juiste moment!

Mijn ervaringen met de opleiding International Business and Languages

Van 2005 tot 2009 heb ik de opleiding International Business and languages gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam HES. In 2009 heb ik mijn diploma behaald, ik deel graag mijn ervaringen over deze opleiding en mijn leven sinds het afronden van de opleiding.

Verslag van mijn gepleegde acties i.v.m. ziekte als gevolg van bossing praktijken van mijn werkgever.

Opeens besef je dat je slachtoffer bent van bossing* of te wel pesten door je baas.

Een voorbeeld sollicitatiebrief

Een voorbeeld sollicitatiebrief.

Hoe implementeer je de Bottom up management stijl?

Met de Bottom up management stijl kun je een hogere shared value creëren maar hoe implementeer je de Bottom up management stijl?

Is www.job-coach.tv betrouwbaar?

Start nu met thuiswerken Inpakken, sorteren, administratief, maar is www.job-coach.tv betrouwbaar?