Geld Verdienen via Internet


Publicatie datum:

Geld (bij)verdienen, gewoon vanuit huis

Gesponsorde koppelingen

Bijna iedereen kan wel een financieel extraatje gebruiken. Één van de manieren om wat extra's te verdienen is door het beantwoorden van emails, het lezen van advertenties en klikken op websites. Welke sites zijn betrouwbaar en hoe werkt het precies?

Gesponsorde koppelingen

Geld bijverdienen, wie wil dat nu niet? Op internet staan veel sites die u gouden bergen beloven. Tot wel € 25,- per gelezen mail verdienen! Het klinkt té mooi om waar te zijn.. en dat is het dus vaak ook.

Betaal NOOIT voor aanmelding etc

Als er grote bedragen in het vooruitzicht gesteld worden dan moet u extra alert zijn! Vaak moet u eerst zelf een bedrag betalen voordat u kunt deelnemen. Het gaat hier vaak om een betaling voor het zogenaamde "Startpakket". Dit bedrag komt vaak overeen met het bedrag dat u volgens hen per mail kunt gaan verdienen. Let op: kúnt gaan verdienen! Want in zulke gevallen moet u vaak andere mensen zover krijgen dat ze via u ook een "startpakket" kopen. U verdient dus alleen als mensen zich ook aanmelden.

Betalen voor werk moet u dus nooit doen!

Het vinden van een betrouwbare site

Er zijn een aantal betrouwbare sites. Deze komt u echter niet snel tegen als u googled op thuiswerk. Als u deze zoekterm invult bij Google krijgt u juist de sites die gouden bergen beloven.. tegen betaling! Deze sites zijn nl gebaat bij zoveel mogelijk leden (= inkomsten).

Een paar betrouwbare sites zijn: Moneymiljonair.nl , Geldrace.nl en Euroclix.nl.

Verdiensten

Laat u niet misleiden door de naam van deze sites. Miljonair zult u niet snel worden.. Maar u hoeft niet te betalen en de sites betalen al uit zodra u € 17,50 verdiend heeft!

U hoeft zich alleen maar aan te melden/te registreren. U kunt dan meteen beginnen met geld verdienen. Als u zich aanmeld ontvangt u ook direct een aanmeldbonus. De sites werken met kleine bedragen. Als u zich aanmeld ontvangt u € 1,25. Per gelezen mail, aangeklikte advertentie etc ontvangt  u ongeveer  € 0,13.

Handig om te weten is dat de sites werken met Parels ipv Geld. Er wordt dus steeds gemeld hoeveel Parels u ergens mee verdiend. Als u op Saldo klikt, ziet u precies hoeveel parels u heeft verdiend en hoeveel geld dat echt waard is. De koers is een beetje veraderlijk. € 0,13 is 2500 Parels. Zo lijkt het of u veel verdiend, maar dat valt dus wel mee.

U zult op zulke sites dus geen bakken met geld verdienen, maar als u elke dag/week wat tijd vrij heeft om op internet te gaan, dan is het een makkelijke manier van geld verdienen. Zodra u het minimale uitbetalingsbedrag heeft verdiend, klikt u op uitbetalen en het geld wordt naar u overgemaakt.

Wat moet u precies doen

De sites werken heel eenvoudig. U verdient geld door advertenties te lezen of door websites te bezoeken. Als u ingelogd bent, kunt u een keuze maken uit verschillende manieren om geld te verdienen. Kiest u voor websites bezoeken, dan krijgt u een site met websites te zien. Klik op de link, de site opent en u heeft u geld/parels verdiend! 2500 per keer. U hoeft niets te kopen op de desbetreffende site! Natuurlijk wordt u wel in de verleiding gebracht. Als u ingaat op de aanbieding of wel iets koopt, dan krijgt u extra parels/geld. Maar als u gewoon systematisch te werk gaat (de site aanklikken en daarna meteen weer sluiten) dan verdient u erg makkelijk uw geld.

U kunt ook kiezen voor emails lezen. U krijgt dan een site met een overzicht met mails die u kunt openen. Het zijn vaak een soort van nieuwsbrieven die u normaal in uw mailbox krijgt. Ook hier geldt dat u 2500 parels per klik krijgt. Ingaan op een aanbieding levert weer extra op.

En zo zijn er nog veel meer opties om geld te verdienen. U kunt enquetes invullen, spelletjes spelen, prijsvragen beantwoorden etc.

Voordelen

Het is een erg makkelijke manier van geld verdienen. Het kost u alleen wat tijd en evt kosten voor internet. Sites betalen snel uit en u hoeft niet eerst een groot bedrag te verdienen. Als u niet ingaat op alle aanbiedingen en bij de enquetes overal Geen interesse of Nee invult, dan kost het u ook echt niets en u ontvangt dan ook niet steeds aanbiedingen. Sommige online winkels (denk aan Bol.com, Neckermann, Kijkshop) zijn aangesloten bij deze sites. Als u toch al van plan bent om iets te kopen bij zo'n winkel dan kunt u het beste via de site naar de website van de online winkel gaan (vergeet niet om in te loggen). U krijgt dan parels omdat u gebruik maakt van een link!

Nadelen

De bedragen zijn klein. U kunt alles maar 1 x aanklikken/invullen. Er bestaat natuurlijk wel de mogelijkheid om extra dingen te kopen (u betaalt dan met uw reeds verdiende parels). De enquetes die u invult bevatten vaak dezelfde vragen. Lees ze goed, bij sommige vragen moet u voor iets betalen als u Ja invult! Of u wordt gebeld, of ontvangt informatie. Als u echt geïnteresseerd bent in het product, is dit natuulijk geen nadeel! Maar u moet dus wel even de tijd nemen voor de vragenlijsten.

Als u consequent bent en niet al te gevoelig voor aanbiedingen dan is dit een makkelijke manier om een klein zakcentje bij te verdienen!

Tip: Neem een gratis email account speciaal voor dit soort sites. Zo houdt u uw privémail en uw "werkmail" gescheiden! Let er wel op dat als u een bestelling doet via de site, dat u uw "werkmail" invult. Om geld te verdienen, moeten de emailadressen overeenkomen!


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 11
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie werk-opleiding

Sollicitatiegesprek

Moet je op sollicitatiegesprek gaan? Lees dan eerst dit om je kansen te vergroten!

Een enquête houden

Leer een enquête ontwerpen en uitvoeren.

Macro economie en onderneming volgens de algemene economie

Kort en samenvattend artikel over hoe de algemene economie macro economie beschrijft.

De fysieke structuur van een bedrijf

beschrijven hoe een organisatie is gestructureerd

Conjunctuur volgens de algemene economie

Kort en samenvattend artikel over hoe de algemene economie conjunctuur beschrijft.