Goedkoop en mooi wonen in Tilburg


Publicatie datum:

Woningen in Tilburg

Gesponsorde koppelingen

Wie zou het niet willen! Een mooie,betaalbare woning op een prachtige locatie en tegelijkertijd dichtbij het centrum. Het klinkt als een droom, maar het is echt mogelijk.

Een tijdje geleden is een nieuw bouwproject gestart in het hartje van Tilburg,Intermezzo. Er worden twee complexen gebouwd. Het ene complex is geschikt voor twintigers, dertigers, veertigers en ook vijftigers. Er zijn 131 koopappartementen beschikbaar die in 2010 opgeleverd worden voor aantrekkelijke prijzen. In de toekomst komen er verschillende faciliteiten waaronder winkels, kantoren, garages en horeca. Je kunt kiezen tussen grote en kleinere appartement. Er zijn twee-, drie- of vier- kamers- appartement. Sommigen hebben een balkon of erker en anderen niet.

 

Aan de overkant van het plein bevinden zich 422 studentenwoningen. Studenten kunnen er kiezen tussen twee types kamer, Z1 en Z2. Type Z1 is geschikt voor één persoon met zijn oppervlakte van 28,5m2. De netto-huurprijs is ongeveer 325euro en de servieskosten bedragen ca 180euro. Het lijkt misschien heel duur, maar je krijgt een prachtige woningalleen voor je zelf. EN bovendien kunnen studenten ook huurtoeslag aanvragen en die kan oplopen tot 160euro per maand. Type Z2 is geschikt voor 2 personen met oppervlakte van 57m2. De netto-huurprijs ligt natuurlijk hoger, namelijk rond 480euro en de servieskosten bedragen ongeveer 200euro. Huurtoeslag is hier ook mogelijk indien je 23jaar of ouder bent. Servieskosten zijn kosten voor het licht, water, elektriciteit en schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes. Verder komen er per 1oktober wasserettes waar de studenten gebruik van kunnen maken. Verder is het ook voor de studenten mogelijkheid om te parkeren en hun fietsen te stallen.

 

In de buurt staan ook de Universiteit van Tilburg,Avans Hogeschool en Fontys Juridische Hogeschool. Andere scholen zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte ligt op 5minuten loopafstand en het treinstation Tilburg West kan je lopend makkelijk in 12minuten bereiken. Het is ideaal voor studenten die in Tilburg studeren en van hun studenten leven willen genieten. Heel dichtbij ligt ook het winkelcentrum Westermarkt. Hier kan je alles kopen wat je nodig hebt. Je hebt hier winkels zoals Em-té,AH,ShoeTime,Only,Kruidvat en velen anderen. Ook het postkantoor bevindt zich hier.

 

Het ligt in een prachtige, rustige plek, maar het centrum ligt er niet ver vandaan. Daarom is het ideaal wonen, voor studenten, maar ook voor de anderen. De woningen zijn bovendien energiebezuinigend en dat leidt tot lagere energie kosten. Daarom is het vaak zo, dat er aan het eind van het jaar een deel van de servieskosten wordt teruggegeven. Maar als je meer gebruikt dan nodig is, moet je ook bijbetalen, maar dat komt gelukkig niet zo vaak voor door de energiebezuinigende apparatuur.


Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie wonen

Hoe kom je goedkoop aan nieuwe composiet terrastegels?

Hoe kocht ik de terrastegel antraciet Lava Easy-Click 30 x 30 cm voor de helft van de prijs.

Makeover met een klein budget

Tips om voor weinig geld je interieur te vernieuwen.

Voor en nadelen van natuursteen tuintegels

De voor en nadelen van natuursteen tuintegels op een rijtje

Leuke Vloerkleden voor in de Kinderkamer

Dit is een artikel over verschillende leuke vloerkleden voor in de kinderkamer

Werkzaamheden en uurtarief van een schilder

Een schilder is een vakman die wil voor u kan betekenen, maar welke werkzaamheden zijn dit en hoeveel kosten deze?

Bouwmaterialen online kopen?

Online bouwmaterialen kopen tegen de beste prijzen is makkelijk en snel.

Tuinschermen of schuttingen laten plaatsen voordelig en snel.

Het plaatsen van schuttingen en tuinschermen is geen makkelijke klus.

Bespaar me die koude voeten!

Koude voeten maken dat je de temperatuur als laag ervaart. Dat is niet comfortabel, niet prettig en te duur. Hoe los je koude voeten op?

De voor- en nadelen van verschillende soorten vloerbedekking

Lees hier alles over verschillende soorten vloeren voor in huis.

Een vijver: snelcursus vijver bouwen

hoe leg ik een vijver aan?

Reparatie keramische kookplaat, voorkom schade aan keramische kookplaat

Verdien ook € 500,- met het voorkomen van schade aan je keramische kookplaat of de gratis reparatie van je keramische kookplaat.

Een nieuw bed, een nieuw matras

Een nieuw matras kopen? Waar moet je dan op letten?

Goed ventileren om gezond te leven

De hele dag door over voldoende lucht van degelijke kwaliteit kunnen beschikken is letterlijk van levensbelang voor de mens.

Stap voor stap verbouwen

Tips bij het stap voor stap verbouwen van je woning

Behang: schuimvinyl

Hoe is schuimvinyl opgebouwd?

Optimale kans op huisverkoop: wat doe je zelf?

Je huis verkopen. Wat moet je in ieder geval doen om kans te maken.

Hoe berg je alles in je slaapkamer op?

Een nieuwe kast voor op je slaapkamer, hoe pak je dat aan en waar liggen de kansen?

Hoe maak je een grotere schuur met veranda voor weinig geld?

Naar aanleiding van het vernieuwen van het dak kwam de aannemer met het voorstel om hem te verhogen en er een veranda aan te maken.

Dubbelglas, kosten en voordelen

Dubbelglas is tegenwoordig de standaard in elk huis, maar wat zijn de kosten en hoe worden deze berekend?

Het maken van een tv paneel

Een beschrijving voor het bouwen van een tv paneel met een paneel,twee balken en ledikanthaken.

De beste lamswollen dekbedden

Een uitgebreide uitleg van het woord lam. Hoe zijn de lamswollen dekbedden ontstaan.

RVS bij toeval ontdekt

Dit artikel beschrijft de uitvinding van RVS, een knap staaltje metaal!

Goedkoper verhuizen

Verhuizen kan een dure aangelegenheid zijn, met verhuizers, het inrichten van je nieuwe huis en meer kosten. Maar het kan ook goedkoper!

Verhuistips die verhuizen net iets gemakkelijker maken!

Wanneer je gaat verhuizen kan dit een hoop stress met zich meebrengen. Niet alleen op de dag van de verhuizing maar ook van te voren en na de verhuizing zijn er een hoop zaken welke je bezig houden.

Kies je huis

In wat voor soort type woning zou jij willen wonen. De meest voorkomende woningen in Nederland staan beschreven in dit artikel.