Alles over www.consumentenbond.nl


Publicatie datum:

Consumentenbond. Onafhankelijke tests van meer dan 2000 producten en diensten. Bekijk de testresultaten en bespaar tijd én geld.

Gesponsorde koppelingen

Op 14 januari 1953 richtte J. van Benthem, B. Buitendijk en A. Thorenaar de vereniging “Nederlandse Consumentenbond”op. De vereniging “Nederlandse Consumentenbond” begon met 141 leden die iedere maand het verenigingsblad de ”Consumentengids” ontvingen. De vereniging “Nederlandse Consumentenbond” werd opgericht voor het uitvoeren van vergelijkende warenonderzoeken waarvan de resultaten voor de leden in het verenigingsblad de ”Consumentengids” werden gepubliceerd zodat de leden door het bestuderen van de testresultaten een goede afweging konden maken bij het aanschaffen van het betreffende product. Hierdoor bespaarden de leden tijd en geld.

consumentenbond.nl

Consumentengidsen:

Het verenigingsblad de ”Consumentengids” is in de loop der tijd steeds bekender geworden en heet tegenwoordig in de volksmond kortweg de ”Consumentengids”. De vereniging “Nederlandse Consumentenbond heet tegenwoordig in de volksmond kortweg de “Consumentenbond”. Op dit moment heeft de Consumentenbond ruim 550.000 leden. Naast de Consumentengids geeft de Consumentenbond ook de Consumentengids Online ,de Reisgids, de Geldgids, de Digitaalgids en de Gezondgids uit. Daarnaast geeft de Consumentenbond o.a. de volgende boeken uit: Het Keuzedieet, Veilig eten, Gezond ouder worden, Het juiste medicijn, Maak uw collecties digitaal, PC-EHBO, Alles over digitale video, jaarboek Geld 2012, Belastinggids 2012, Belastingtips voor senioren, Gouden energiebespaartips, Alles over huishoudelijke apparaten, Vlekkengids, 1001 Reparaties in huis, Scheiden, Haal uw recht, Testament & overlijden, Samenwonen of trouwen, De mooiste steden, Testjaarboek 2012, Testjaarboek 2011, Vertrouwen en 10 jaar consumentenkwesties. Een aantal van deze boeken biedt de Consumentenbond ook als E-book te koop aan en een aantal worden er alleen als e-book aangeboden. De belangrijkste e-books die de Consumentenbond aanbiedt zijn: Greep op uw geheugen, Vrouw en gezondheid, Gezond ouder worden, Belastingtips voor senioren, Scheiden, Samenwonen of trouwen, Het slimme bespaarboek, Water, elektriciteit en gas, Gouden energiebespaartips, Scheiden en Haal uw recht.

consumentenbond.nl

Gratis gidsen voor leden:

Naast alle gidsen, boeken en e-books die de Consumentenbond te koop aanbiedt zijn er speciaal voor leden ook een aantal gratis gidsen te verkrijgen. Dit zijn De Consumentengids Auto, Minigids Fotobewerking en de Minigids Ken uw rechten als patiënt.

consumentenbond.nl

Beste koop app:

Sinds kort is er ook een Beste Koop-app van de Consumentenbond beschikbaar. Iedereen kan hem downloaden van http://itunes.apple.com/nl/app/beste-koop/id448153201?mt=8 . Het gebruik van de  Beste Koop-app is gratis voor leden van de Consumentenbond. Leden van de Consumentenbond hebben via de Beste Koop-App gratis toegang tot de onafhankelijke en betrouwbare testresultaten van de Consumentenbond. Als lid log je in met dezelfde gegevens als voor www.consumentenbond.nl . Eenmaal ingelogd onthoudt de App de gegevens van het betreffende lid.

 consumentenbond.nl

Ook als je geen lid bent van de Consumentenbond kun je gratis de specificaties en prijsinformatie bekijken. Zodra je in de Beste Koop-App testresultaten opvraagt, krijg je de mogelijkheid om tijdelijke toegang tot de testresultaten te kopen. Hiervoor moet je een toegangspas van 7 dagen kopen, dit kost momenteel €0,79 per productgroep. Je betaalt op de gebruikelijke manier via de App Store van Apple.

consumentenbond.nl

De “informbar” van de consumentenbond:

De Consumentenbond Informbar is een klein programmaatje (extentie) voor in de browser van leden van de Consumentenbond. De Consumentenbond InformBar wijst leden op hun informatie en voordelen juist op dát moment dat een lid er op internet naar op zoek is. Bekijkt een lid bijvoorbeeld in een webwinkel een tablet dan toont InformBar een melding als De Consumentenbond deze tablet getest heeft en kan het lid direct doorklikken naar de testresultaten. Maar ook bij het zoeken van een energieleverancier of verzekeraar wijst InformBar het lid op hun aanvullende online informatie en diensten. Zo maakt de Consumentenbond online shoppen voor zijn leden een stuk eenvoudiger en mis je als lid nooit meer relevante tests of lidmaatschapsvoordelen!

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1038
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

Linkbuilden

Hoe moet je links ruilen om meer bezoekers te krijgen?

Een kapsalon starten met comfortabele kappersstoelen

Wanneer je als kapper of kapster zelf een kapperszaakje gaat beginnen komt er heel wat voor kijken voordat je de eerste klant daadwerkelijk gaat knippen. Er moet aan heel veel dingen gedacht worden.

Ondernemer 12:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Acquisitie, een kunstvorm voor ondernemers

Acquisitie is misschien niet zo je ding, maar wel noodzakelijk om je bedrijf overeind te houden.

Robert Cialdini en de basisregels voor ondernemers

Robert Cialdini beschreef in zijn boek 'Invloed, de zes geheimen van het overtuigen' regels die elke ondernemer moet kennen.

Hoe kun je makkelijk geld verdienen met datamining?

Een bedrijf als Facebook verdient miljoenen met datamining, hoe doen ze dat?

Goede productfoto vergroot de verkoop van product

Vooral op internet bepaalt de kwaliteit van de productfoto of een product wel of niet verkocht wordt.

Toeleverancier

voordelen en nadelen van toeleveranciers

Wat zijn je rechten met een arbeidscontract van een half jaar? Deel 1 vrije dagen.

Bijna niemand krijgt meer direct een vast arbeidscontract, wat zijn je rechten met een arbeidscontract van een b.v. een half jaar?

Hoe kies je een nieuw CMS?

Is je bedrijf toe aan een (nieuw) CMS? Hoe kies je de juiste die bij je wensen en je bedrijf past?

Wat is de beperkingentheorie of Theory of constraints (TOC)?

TOC is een managementtheorie, ontwikkeld door Eliyahu Goldratt. Wat is TOC management?

Ondernemer 15

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Begin je eigen gratis webwinkel, begin je eigen gratis webshop

Lees hier hoe je gratis je eigen webwinkel kunt beginnen zonder investering.

Klusjesman

Hoe inschrijven als klusjesman ?

Tips voor beginnende modellen (voorafgaand aan de fotoshoot)

Handige tips voor beginnende modellen die gaan werken met amateur-fotografen. Het eerste deel.

Nu 30% korting op gekleurde/geprinte achterwanden en meer!

Profiteer nu van de vele tijdelijke aanbiedingen bij A&A Glashandel! Zo krijgt u tot en met 31 mei maar liefst 30% korting op glazen achterwanden met een kleur of print.

Leidinggeven

de basis principes voor goed leidinggeven.

Goedkope gebruikte smartphones, tablets, games etc. met garantie bij Cex.

Je bent gek als je nieuw koopt als je voordelig gebruikte smartphones, tablets, games etc. kunt kopen met garantie bij Cex

Een hok of kooi waar je huisdier plezier in heeft

Voor ons is het meest belangrijk dat jij tevreden bent en wij zorgen er dan ook voor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn.

Sunlite Supply maakt het mogelijk om huizenbezitters zonnepanelen systemen aan te schaffen

Hoe is het mogelijk om nog in de recessie geld te besparen?

Al meer dan 500 freelance technisch en bouwkundig tekenaars op Freelancenetwork.be

Op de homepage kun je bovenaan direct in de zoekrobot technisch tekenen selecteren en men krijgt dan onmiddellijk een overzicht van de kandidaten.

Schriftelijke communicatie

Hoe communiceer je schriftelijk op een zakelijke manier met verschillende soorten teksten en doelgroepen.

Met Ecofont goedkoper printen. Voldoende zwart tussen de gaten!

Tot 25% goedkoper printen. Voor particulieren en bedrijven!

De verandering van de marketinggedachte.

de verandering van de marketing activiteit en gerichtheid door de jaren heen.

Ondernemer 6

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.