Alles over www.consumentenbond.nl


Publicatie datum:

Consumentenbond. Onafhankelijke tests van meer dan 2000 producten en diensten. Bekijk de testresultaten en bespaar tijd én geld.

Gesponsorde koppelingen

Op 14 januari 1953 richtte J. van Benthem, B. Buitendijk en A. Thorenaar de vereniging “Nederlandse Consumentenbond”op. De vereniging “Nederlandse Consumentenbond” begon met 141 leden die iedere maand het verenigingsblad de ”Consumentengids” ontvingen. De vereniging “Nederlandse Consumentenbond” werd opgericht voor het uitvoeren van vergelijkende warenonderzoeken waarvan de resultaten voor de leden in het verenigingsblad de ”Consumentengids” werden gepubliceerd zodat de leden door het bestuderen van de testresultaten een goede afweging konden maken bij het aanschaffen van het betreffende product. Hierdoor bespaarden de leden tijd en geld.

consumentenbond.nl

Consumentengidsen:

Het verenigingsblad de ”Consumentengids” is in de loop der tijd steeds bekender geworden en heet tegenwoordig in de volksmond kortweg de ”Consumentengids”. De vereniging “Nederlandse Consumentenbond heet tegenwoordig in de volksmond kortweg de “Consumentenbond”. Op dit moment heeft de Consumentenbond ruim 550.000 leden. Naast de Consumentengids geeft de Consumentenbond ook de Consumentengids Online ,de Reisgids, de Geldgids, de Digitaalgids en de Gezondgids uit. Daarnaast geeft de Consumentenbond o.a. de volgende boeken uit: Het Keuzedieet, Veilig eten, Gezond ouder worden, Het juiste medicijn, Maak uw collecties digitaal, PC-EHBO, Alles over digitale video, jaarboek Geld 2012, Belastinggids 2012, Belastingtips voor senioren, Gouden energiebespaartips, Alles over huishoudelijke apparaten, Vlekkengids, 1001 Reparaties in huis, Scheiden, Haal uw recht, Testament & overlijden, Samenwonen of trouwen, De mooiste steden, Testjaarboek 2012, Testjaarboek 2011, Vertrouwen en 10 jaar consumentenkwesties. Een aantal van deze boeken biedt de Consumentenbond ook als E-book te koop aan en een aantal worden er alleen als e-book aangeboden. De belangrijkste e-books die de Consumentenbond aanbiedt zijn: Greep op uw geheugen, Vrouw en gezondheid, Gezond ouder worden, Belastingtips voor senioren, Scheiden, Samenwonen of trouwen, Het slimme bespaarboek, Water, elektriciteit en gas, Gouden energiebespaartips, Scheiden en Haal uw recht.

consumentenbond.nl

Gratis gidsen voor leden:

Naast alle gidsen, boeken en e-books die de Consumentenbond te koop aanbiedt zijn er speciaal voor leden ook een aantal gratis gidsen te verkrijgen. Dit zijn De Consumentengids Auto, Minigids Fotobewerking en de Minigids Ken uw rechten als patiënt.

consumentenbond.nl

Beste koop app:

Sinds kort is er ook een Beste Koop-app van de Consumentenbond beschikbaar. Iedereen kan hem downloaden van http://itunes.apple.com/nl/app/beste-koop/id448153201?mt=8 . Het gebruik van de  Beste Koop-app is gratis voor leden van de Consumentenbond. Leden van de Consumentenbond hebben via de Beste Koop-App gratis toegang tot de onafhankelijke en betrouwbare testresultaten van de Consumentenbond. Als lid log je in met dezelfde gegevens als voor www.consumentenbond.nl . Eenmaal ingelogd onthoudt de App de gegevens van het betreffende lid.

 consumentenbond.nl

Ook als je geen lid bent van de Consumentenbond kun je gratis de specificaties en prijsinformatie bekijken. Zodra je in de Beste Koop-App testresultaten opvraagt, krijg je de mogelijkheid om tijdelijke toegang tot de testresultaten te kopen. Hiervoor moet je een toegangspas van 7 dagen kopen, dit kost momenteel €0,79 per productgroep. Je betaalt op de gebruikelijke manier via de App Store van Apple.

consumentenbond.nl

De “informbar” van de consumentenbond:

De Consumentenbond Informbar is een klein programmaatje (extentie) voor in de browser van leden van de Consumentenbond. De Consumentenbond InformBar wijst leden op hun informatie en voordelen juist op dát moment dat een lid er op internet naar op zoek is. Bekijkt een lid bijvoorbeeld in een webwinkel een tablet dan toont InformBar een melding als De Consumentenbond deze tablet getest heeft en kan het lid direct doorklikken naar de testresultaten. Maar ook bij het zoeken van een energieleverancier of verzekeraar wijst InformBar het lid op hun aanvullende online informatie en diensten. Zo maakt de Consumentenbond online shoppen voor zijn leden een stuk eenvoudiger en mis je als lid nooit meer relevante tests of lidmaatschapsvoordelen!

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

Wat is dat eigenlijk, een opstalverzekering?

Wat is een opstalverzekering? Is een opstalverzekering voor iedereen verplicht? En hoe sluit je een opstalverzekering af?

Een zakelijke brief schrijven

Wat komt er allemaal kijken bij het schrijven van een zakelijke brief, in dit artikel een klein overzicht

Welke starters moeten een bedrijfsplan maken?

Een bedrijfsplan maken is een must voor elke ondernemer. Maak een ondernemersplan en wordt meer succesvol.

Is isolerende raamfolie een goedkoop alternatief voor thermopane?

Volgens Essent zorgt isolerende raamfolie 30% besparing op je verwarmingskosten, Is Isolerende raamfolie alternatief voor thermopane?

Hoe je een goede spreker wordt

Tien tips om een goede te spreker te worden.

Nertsenfokkers, zijn dat ondernemers?

Nertsenfokkers willen een claim indienen als dit verboden wordt.

Ondernemer 12:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Wat is de kracht van een goed logo?

Een goed logo moet eigentijds zijn en dus om de paar jaar worden gerestyled.

Ondernemer 5

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Sunlite Supply maakt het mogelijk om huizenbezitters zonnepanelen systemen aan te schaffen

Hoe is het mogelijk om nog in de recessie geld te besparen?

Geschiedenis van NH Hotels

De geschiedenis van de NH keten begint in de Spaanse streek Navarra. Hiervan komt ook de merknaam NH vandaan, deze staat voor Navarra Hotels. In 1978 werd in Pamplona, Navarra eerste hotel geopend.

Kun je echt gratis daten op www.relatie.nl

Alles over tijdelijk 3 maanden gratis daten op www.relatie.nl

Ondernemer 6

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Outsourcing: kostenbesparing of geldverspilling?

Outsourcing is een nieuw fenomeen en een trend anno 2012. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van uitbesteding? Brengt het kosten met zich mee, of wordt er bespaard?

Ondernemer 15

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Veel geld verdienen in horeca blijkt vrouwenhandel.

Mooie jonge buitenlandse vrouwen worden gelokt met beloftes van veel geld verdienen in de horeca.

Hoog in Google.de! Hoe doe je dat?

Hoog in de Duitse Google is voor veel mensen een probleem, leer nu hoe je dit zelf kunt doen of laten uitbesteden!

De herkomst van de sticker

De herkomst van de sticker kent een aparte geschiedenis. In de jaren '80 werd de sticker voor het eerst commercieel gebruikt.

De verandering van de marketinggedachte.

de verandering van de marketing activiteit en gerichtheid door de jaren heen.

Ongestoord zakendoen

Aantwoordeservice wanneer je als ondernemer op vakantie gaat, ideaal!

Ondernemer 9:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

merktemplate.

Wat een merktemplate is en hoe die opgebouwd wordt.

Receptioniste wordt gastvrouw

Wat doet een receptioniste precies en welke taken behoren bij de functie?

Videoconferencing en webcasting

Met videoconferencing en webcasting kunt u als bedrijf verschillende kanten op. Een gesprek of een complete vergadering met partijen op diverse locaties.

Klusjesman

Hoe inschrijven als klusjesman ?