Alles over www.consumentenbond.nl


Publicatie datum:

Consumentenbond. Onafhankelijke tests van meer dan 2000 producten en diensten. Bekijk de testresultaten en bespaar tijd én geld.

Gesponsorde koppelingen

Op 14 januari 1953 richtte J. van Benthem, B. Buitendijk en A. Thorenaar de vereniging “Nederlandse Consumentenbond”op. De vereniging “Nederlandse Consumentenbond” begon met 141 leden die iedere maand het verenigingsblad de ”Consumentengids” ontvingen. De vereniging “Nederlandse Consumentenbond” werd opgericht voor het uitvoeren van vergelijkende warenonderzoeken waarvan de resultaten voor de leden in het verenigingsblad de ”Consumentengids” werden gepubliceerd zodat de leden door het bestuderen van de testresultaten een goede afweging konden maken bij het aanschaffen van het betreffende product. Hierdoor bespaarden de leden tijd en geld.

consumentenbond.nl

Consumentengidsen:

Het verenigingsblad de ”Consumentengids” is in de loop der tijd steeds bekender geworden en heet tegenwoordig in de volksmond kortweg de ”Consumentengids”. De vereniging “Nederlandse Consumentenbond heet tegenwoordig in de volksmond kortweg de “Consumentenbond”. Op dit moment heeft de Consumentenbond ruim 550.000 leden. Naast de Consumentengids geeft de Consumentenbond ook de Consumentengids Online ,de Reisgids, de Geldgids, de Digitaalgids en de Gezondgids uit. Daarnaast geeft de Consumentenbond o.a. de volgende boeken uit: Het Keuzedieet, Veilig eten, Gezond ouder worden, Het juiste medicijn, Maak uw collecties digitaal, PC-EHBO, Alles over digitale video, jaarboek Geld 2012, Belastinggids 2012, Belastingtips voor senioren, Gouden energiebespaartips, Alles over huishoudelijke apparaten, Vlekkengids, 1001 Reparaties in huis, Scheiden, Haal uw recht, Testament & overlijden, Samenwonen of trouwen, De mooiste steden, Testjaarboek 2012, Testjaarboek 2011, Vertrouwen en 10 jaar consumentenkwesties. Een aantal van deze boeken biedt de Consumentenbond ook als E-book te koop aan en een aantal worden er alleen als e-book aangeboden. De belangrijkste e-books die de Consumentenbond aanbiedt zijn: Greep op uw geheugen, Vrouw en gezondheid, Gezond ouder worden, Belastingtips voor senioren, Scheiden, Samenwonen of trouwen, Het slimme bespaarboek, Water, elektriciteit en gas, Gouden energiebespaartips, Scheiden en Haal uw recht.

consumentenbond.nl

Gratis gidsen voor leden:

Naast alle gidsen, boeken en e-books die de Consumentenbond te koop aanbiedt zijn er speciaal voor leden ook een aantal gratis gidsen te verkrijgen. Dit zijn De Consumentengids Auto, Minigids Fotobewerking en de Minigids Ken uw rechten als patiënt.

consumentenbond.nl

Beste koop app:

Sinds kort is er ook een Beste Koop-app van de Consumentenbond beschikbaar. Iedereen kan hem downloaden van http://itunes.apple.com/nl/app/beste-koop/id448153201?mt=8 . Het gebruik van de  Beste Koop-app is gratis voor leden van de Consumentenbond. Leden van de Consumentenbond hebben via de Beste Koop-App gratis toegang tot de onafhankelijke en betrouwbare testresultaten van de Consumentenbond. Als lid log je in met dezelfde gegevens als voor www.consumentenbond.nl . Eenmaal ingelogd onthoudt de App de gegevens van het betreffende lid.

 consumentenbond.nl

Ook als je geen lid bent van de Consumentenbond kun je gratis de specificaties en prijsinformatie bekijken. Zodra je in de Beste Koop-App testresultaten opvraagt, krijg je de mogelijkheid om tijdelijke toegang tot de testresultaten te kopen. Hiervoor moet je een toegangspas van 7 dagen kopen, dit kost momenteel €0,79 per productgroep. Je betaalt op de gebruikelijke manier via de App Store van Apple.

consumentenbond.nl

De “informbar” van de consumentenbond:

De Consumentenbond Informbar is een klein programmaatje (extentie) voor in de browser van leden van de Consumentenbond. De Consumentenbond InformBar wijst leden op hun informatie en voordelen juist op dát moment dat een lid er op internet naar op zoek is. Bekijkt een lid bijvoorbeeld in een webwinkel een tablet dan toont InformBar een melding als De Consumentenbond deze tablet getest heeft en kan het lid direct doorklikken naar de testresultaten. Maar ook bij het zoeken van een energieleverancier of verzekeraar wijst InformBar het lid op hun aanvullende online informatie en diensten. Zo maakt de Consumentenbond online shoppen voor zijn leden een stuk eenvoudiger en mis je als lid nooit meer relevante tests of lidmaatschapsvoordelen!


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

Klusjesman

Hoe inschrijven als klusjesman ?

Acme, de fabrikant van goedkope Tornado Kit’s, boeken, CD's, kleding, auto’s en juwelen.

Ben je op zoek naar consumptiegoederen dan is Acme de juiste keuze voor jou.

Presentatie

Tips voor het geven van een presentatie

Opblaasbare bedden – Het beste alternatief voor matrassen

Veel mensen zijn niet in staat te beslissen over welk bed door vragen over grootte, kwaliteit of prijs.

Organisatiekunde.

De manier van organisatievoering door de jaren heen.

Kun je echt gratis daten op www.relatie.nl

Alles over tijdelijk 3 maanden gratis daten op www.relatie.nl

Nu 30% korting op gekleurde/geprinte achterwanden en meer!

Profiteer nu van de vele tijdelijke aanbiedingen bij A&A Glashandel! Zo krijgt u tot en met 31 mei maar liefst 30% korting op glazen achterwanden met een kleur of print.

Geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate martketing is mogelijk voor iedereen!

Ondernemers tip 3

Van wie zijn ideeen?

Ongestoord zakendoen

Aantwoordeservice wanneer je als ondernemer op vakantie gaat, ideaal!

Alles over www.consumentenbond.nl

Consumentenbond. Onafhankelijke tests van meer dan 2000 producten en diensten. Bekijk de testresultaten en bespaar tijd én geld.

Beleving binnen de retailsector

Voor mijn opleiding heb ik een tijd terug een interessant essay geschreven, over de soorten belevenissen in vrijetijdsystemen

Zoek je werk?

Hier vind je handige tips voor het zoeken naar werk

Energiebesparende en milieuvriendelijke inrichting van je kantoor

Ook bij de inrichting van ons kantoor kunnen we rekening houden met het milieu, bovendien besparen we op die manier veel geld uit.

20 manieren om je klanten kwijt te raken

Hard werken is voor de meeste ondernemers in het MKB een vanzelfsprekendheid. Een groot deel van de inspanning gaat zitten in het werven en behouden van klanten. Als daardoor de omzet ook naar verwachting wordt waar gemaakt zit je op de goede weg. Toch zijn er een aantal factoren die een deel van je succes kunnen onder

Wat te doen bij boete door VWA door overtreding Rookverbod Horeca

Procedure bij opgelegde boetes door de VWA; hiermee rekt u tijd

Telemarketing

Wat houdt telemarkteting nu eigenlijk in? Duidelijke uitleg en opsommingen.

Wat is het doel van Just in time (JIT) management?

Wat is het verschil tussen JIT of het Nederlandse OHN (op het nippertje) management?

Sunlite Supply maakt het mogelijk om huizenbezitters zonnepanelen systemen aan te schaffen

Hoe is het mogelijk om nog in de recessie geld te besparen?

Verplichtingen als zelfstandig ondernemer

Zelfstandigheid betekent vrijheid, maar betekent ook verplichtingen.

Hoe verleidt je mensen om op je advertentie te klikken?

Een advertentie plaatsen is 1 maar hoe verleidt je mensen om op je advertentie te klikken.

voorbeeld curriculum vitae

Hulp nodig met een Curriculum Vitae? Je hoeft hier alleen maar je gegevens in te vullen!

Hoe vind je de beste maaimachine?

De eerste maaimachine is automatisch de beste maaimachine, maar hoe vind je de eerste maaimachine?

Inschatting van het frauderisico op grond van COS 240

Een korte handleiding voor de inschatting van het frauderisico op grond van COS 240

Ondernemer 13:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.