Speurders.nl, marktplaats Speurders


Publicatie datum:

Op Speurders.nl vind je aanbiedingen, tweedehands en nieuw, te koop gevraagd en aangeboden.

Gesponsorde koppelingen

Speurders en Speurders.nl zijn kleine vraag-en-aanbodadvertenties in dagbladen en op internet. De merknaam Speurders is in 1923 al vastgelegd. In de loop der jaren hebben meer kranten hun rubrieksadvertenties Speurders genoemd. In augustus 2004 startte de internetsite Speurders.nl als online variant van de Speurders advertenties. De Speurders advertenties in de kranten waren vooral in de jaren 80 en 90 zeer in trek om auto's te verkopen. Soms werden de Speurders advertenties ook voor hele andere zaken gebruikt. Tijdens de roemruchte periode van de Heineken Ontvoering communiceerden Politie en ontvoerders met elkaar via de kleine Speurders advertenties***. De bekendste advertentie uit deze berichten uitwisseling is de Speurders advertenties uit deze periode met de tekst "Het weiland is groen voor de Haas". Eind jaren negentig liep het aantal geplaatste Speurders advertenties in de kranten hard terug. Oorzaak: de opkomst van internet en het succes van advertentie- en veilingsites. Het Nederlandse publiek ontdekte het online adverteren wat veel goedkoper en laagdrempeliger bleek dan het plaatsen van een Speurder advertentie in de krant.

speurders.nl

***Communiceren via speurder advertenties:
Omdat de Speurder Advertenties waarin de Politie en ontvoerders met elkaar communiceerden nog steeds heel beroemd kun je sinds kort op de website van Speurders.nl de Heineken ontvoerings game spelen. In het zogenaamde Heineken Ontvoering Game moet je binnen de tijd de juiste krantenkoppen en foto’s in chronologische volgorde zetten. Je maakt kans op gave prijzen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. KLIK HIER als je het een keer wilt proberen.

Speurder:
Omdat ik zelf heel erg van speuren hou kom ik vaak op speurders.nl terecht. Heel veel dingen die ik zoek staan daar namelijk te koop aangeboden. Meestal sta ik er niet bij stil maar vandaag vroeg ik me opeens af wie eigenlijk de eigenaar is van speurders.nl. Als echte speurder ging ik dus kijken wie de eigenaar is van het domein speurders.nl. Dus ging ik naar de website whois.domaintools.com en typte de domeinnaam speurders.nl in het zoekvak. Als resultaat kreeg ik deze pagina,   http://whois.domaintools.com/speurders.nl . Op deze pagina las ik: Domain name: speurders.nl,  status:      active, Registrar:   B.V. Dagblad De Telegraaf,    Basisweg 30   1043AP AMSTERDAM,    Netherlands.

speurders.nl

De telegraaf:
De eigenaar van speurders.nl is dus De Telegraaf ofwel Telegraaf Media Nederland Landelijke Media BV zoals het bedrijf ingeschreven staat in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. TMG is een van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dag-, week- en puzzelbladen, on- en offline media en radio. TMG heeft circa 2.800 medewerkers en is beursgenoteerd. Voor mijn volgende stap in mijn speurtocht gebruikte ik Google Maps en Google Streetview om een foto van het vestigingsadres te verkrijgen. De Telegraaf startte in augustus 2004 met Speurders.nl, de online variant van de Speurders advertenties. Speurders.nl nam in de loop der jaren voor een steeds groter deel de functie van de krantenadvertenties over.

speurders.nl

Werking speurders.nl:
Op de startpagina van Speurders.nl kun je kiezen uit één van volgende de hoofdrubrieken; Audio, TV en Video, Auto's, Auto’s onderdelen, Banen, Bedrijfswagens, Boeken, Bouw en Tuin, Caravans en Kamperen, Computers hardware, Computers software, Contacten, Dating, Dieren en toebehoren, Diversen en Overige, Elektronica en Witgoed, Erotiek, Fietsen en accessoires, Fotografie, Kind en Baby, Kleding en Schoenen, Kunst en Antiek, Motoren en Scooters, Muziek en Films, Muziekinstrumenten, Postzegels en Munten, Sieraden en Accessoires, Sport en Fitness, Telecom en GSM, Vakantie en Vrije tijd, Verzamelen en Hobby, Watersport en Boten, Woningen te huur, Woningen te koop, Woninginrichting, Zaken en Transacties. Je kunt ook datgene wat je zoekt invullen in het zoekvak bovenaan de pagina. Om gratis dingen te kunnen verkopen moet je je eerst registreren.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

Ondernemer: 14

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Een goede toekomst voor je onderneming? Stel je klant centraal.

Je klant in het middelpunt van de belangstelling plaatsen lijkt zo vanzelfsprekend. De meeste ondernemers denken daar de hele dag mee bezig te zijn.

Een reclamebord, zodat je gezien wordt

Laat je onderneming opvallen, niet alleen met digitale middelen, maar ook met een reclamebord van hardkern trespa

Ondernemer 3

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Verschillende typen boten te koop

Er zijn veel verschillende soorten boten op de markt. Het volgende beschrijft in het kort de meest voorkomende types van boten Verkopen.

De voordelen van PVC vloeren even op een rijtje

De allernieuwste trend op het gebied van vloeren zijn op dit moment de PVC vloeren, dit prachtige product is bijna niet te onderscheiden van een echte houtenvloer.

Slim inkopen

Verschillende manieren om geld te verdienen met je inkoop, zonder ingewikkelde poespas.

Hoe maakt u een goede offerte?

Tips voor het maken van de winnende offerte

Waar komt de overdreven preutsheid van Google Adsense vandaan?

De seksuele censuur van Google Adsense is heel streng, waar komt die overdreven preutsheid van Google Adsense vandaan?

Geschiedenis van NH Hotels

De geschiedenis van de NH keten begint in de Spaanse streek Navarra. Hiervan komt ook de merknaam NH vandaan, deze staat voor Navarra Hotels. In 1978 werd in Pamplona, Navarra eerste hotel geopend.

10 Vragen over dropshipping

Online productverkoop zonder investering

Telefoneren: hoe doe je dat?

Klantvriendelijk of zakelijk telefoneren. Hoe ga je te werk?

Presentatie

Tips voor het geven van een presentatie

Zalando Kleding nu uit met nieuwe zomer collectie

Online winkelen is altijd al een grote hulp voor drukke mensen.

Een kapsalon starten met comfortabele kappersstoelen

Wanneer je als kapper of kapster zelf een kapperszaakje gaat beginnen komt er heel wat voor kijken voordat je de eerste klant daadwerkelijk gaat knippen. Er moet aan heel veel dingen gedacht worden.

Altijd prijs bij Blokker is je reinste flauwekul.

Volgens de “Blokker deelt uit” kraskaart die je krijgt bij iedere aankoop heb je altijd prijs. Dit is dus niet zo.

Leidinggeven

de basis principes voor goed leidinggeven.

Wat te doen bij boete door VWA door overtreding Rookverbod Horeca

Procedure bij opgelegde boetes door de VWA; hiermee rekt u tijd

Waarop letten bij het aanschaffen van een heftruck?

Een aantal punten die belangrijk zijn bij het aanschaffen van een heftruck.

Cause Related Marketing effectief voor nieuwe boost?

Cause Related Marketing nieuwe merkstrategie

merktemplate.

Wat een merktemplate is en hoe die opgebouwd wordt.

De top 5 keuzecriteria voor het uitzoeken van een goed management support buro

Hoe kies je een bureau dat jouw bedrijf het beste kan helpen?

Administratiekantoor altijd handig!

Benieuwd naar de werking van een administratiekantoor?

Wordt gevonden in Google

Veel mensen willen met hun website goed gevonden worden in Google. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werking?

Energiebesparende en milieuvriendelijke inrichting van je kantoor

Ook bij de inrichting van ons kantoor kunnen we rekening houden met het milieu, bovendien besparen we op die manier veel geld uit.