Speurders.nl, marktplaats Speurders


Publicatie datum:

Op Speurders.nl vind je aanbiedingen, tweedehands en nieuw, te koop gevraagd en aangeboden.

Gesponsorde koppelingen

Speurders en Speurders.nl zijn kleine vraag-en-aanbodadvertenties in dagbladen en op internet. De merknaam Speurders is in 1923 al vastgelegd. In de loop der jaren hebben meer kranten hun rubrieksadvertenties Speurders genoemd. In augustus 2004 startte de internetsite Speurders.nl als online variant van de Speurders advertenties. De Speurders advertenties in de kranten waren vooral in de jaren 80 en 90 zeer in trek om auto's te verkopen. Soms werden de Speurders advertenties ook voor hele andere zaken gebruikt. Tijdens de roemruchte periode van de Heineken Ontvoering communiceerden Politie en ontvoerders met elkaar via de kleine Speurders advertenties***. De bekendste advertentie uit deze berichten uitwisseling is de Speurders advertenties uit deze periode met de tekst "Het weiland is groen voor de Haas". Eind jaren negentig liep het aantal geplaatste Speurders advertenties in de kranten hard terug. Oorzaak: de opkomst van internet en het succes van advertentie- en veilingsites. Het Nederlandse publiek ontdekte het online adverteren wat veel goedkoper en laagdrempeliger bleek dan het plaatsen van een Speurder advertentie in de krant.

speurders.nl

***Communiceren via speurder advertenties:
Omdat de Speurder Advertenties waarin de Politie en ontvoerders met elkaar communiceerden nog steeds heel beroemd kun je sinds kort op de website van Speurders.nl de Heineken ontvoerings game spelen. In het zogenaamde Heineken Ontvoering Game moet je binnen de tijd de juiste krantenkoppen en foto’s in chronologische volgorde zetten. Je maakt kans op gave prijzen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. KLIK HIER als je het een keer wilt proberen.

Speurder:
Omdat ik zelf heel erg van speuren hou kom ik vaak op speurders.nl terecht. Heel veel dingen die ik zoek staan daar namelijk te koop aangeboden. Meestal sta ik er niet bij stil maar vandaag vroeg ik me opeens af wie eigenlijk de eigenaar is van speurders.nl. Als echte speurder ging ik dus kijken wie de eigenaar is van het domein speurders.nl. Dus ging ik naar de website whois.domaintools.com en typte de domeinnaam speurders.nl in het zoekvak. Als resultaat kreeg ik deze pagina,   http://whois.domaintools.com/speurders.nl . Op deze pagina las ik: Domain name: speurders.nl,  status:      active, Registrar:   B.V. Dagblad De Telegraaf,    Basisweg 30   1043AP AMSTERDAM,    Netherlands.

speurders.nl

De telegraaf:
De eigenaar van speurders.nl is dus De Telegraaf ofwel Telegraaf Media Nederland Landelijke Media BV zoals het bedrijf ingeschreven staat in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. TMG is een van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dag-, week- en puzzelbladen, on- en offline media en radio. TMG heeft circa 2.800 medewerkers en is beursgenoteerd. Voor mijn volgende stap in mijn speurtocht gebruikte ik Google Maps en Google Streetview om een foto van het vestigingsadres te verkrijgen. De Telegraaf startte in augustus 2004 met Speurders.nl, de online variant van de Speurders advertenties. Speurders.nl nam in de loop der jaren voor een steeds groter deel de functie van de krantenadvertenties over.

speurders.nl

Werking speurders.nl:
Op de startpagina van Speurders.nl kun je kiezen uit één van volgende de hoofdrubrieken; Audio, TV en Video, Auto's, Auto’s onderdelen, Banen, Bedrijfswagens, Boeken, Bouw en Tuin, Caravans en Kamperen, Computers hardware, Computers software, Contacten, Dating, Dieren en toebehoren, Diversen en Overige, Elektronica en Witgoed, Erotiek, Fietsen en accessoires, Fotografie, Kind en Baby, Kleding en Schoenen, Kunst en Antiek, Motoren en Scooters, Muziek en Films, Muziekinstrumenten, Postzegels en Munten, Sieraden en Accessoires, Sport en Fitness, Telecom en GSM, Vakantie en Vrije tijd, Verzamelen en Hobby, Watersport en Boten, Woningen te huur, Woningen te koop, Woninginrichting, Zaken en Transacties. Je kunt ook datgene wat je zoekt invullen in het zoekvak bovenaan de pagina. Om gratis dingen te kunnen verkopen moet je je eerst registreren.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

Wat wordt er verkocht bij de moderne drogist.

De moderne drogist verkoopt van alles, wat wordt er het meest verkocht bij de moderne drogist?

Acquisitie, een kunstvorm voor ondernemers

Acquisitie is misschien niet zo je ding, maar wel noodzakelijk om je bedrijf overeind te houden.

Welke starters moeten een bedrijfsplan maken?

Een bedrijfsplan maken is een must voor elke ondernemer. Maak een ondernemersplan en wordt meer succesvol.

Concepting veel kansen in verzadigde markt

Concepting in verzadigde markt betere marketingstrategie

Een auto huren voor uw zakenreis

De voor- en nadelen van de verschillende manieren van een auto huren voor een zakenreis.

Is www.goededoelentest.nl betrouwbaar?

De website www.goededoelentest.nl is één van de websites waar je met de Webshop Giftcard kunt betalen maar is www.goededoelentest.nl ook betrouwbaar?

Altijd prijs bij Blokker is je reinste flauwekul.

Volgens de “Blokker deelt uit” kraskaart die je krijgt bij iedere aankoop heb je altijd prijs. Dit is dus niet zo.

Juwelier Hannink Deventer, voordelige trouwringen, sieraden en horloges.

Juwelier Hannink is al sinds 1959 een begrip in Deventer. Hannink Juwelier staat voor ouderwetse kwaliteit en service tegen betaalbare prijzen.

Leidinggeven

de basis principes voor goed leidinggeven.

Extras voor op kantoor

Lees hier alles over hoe je je werknemers motiveert.

Verschillende manieren om kunststof te bewerken

Hier lees je op welke manieren je kunststof kunt bewerken.

Nu 30% korting op gekleurde/geprinte achterwanden en meer!

Profiteer nu van de vele tijdelijke aanbiedingen bij A&A Glashandel! Zo krijgt u tot en met 31 mei maar liefst 30% korting op glazen achterwanden met een kleur of print.

Zoek je werk?

Hier vind je handige tips voor het zoeken naar werk

Kun je meer verkopen door betere reclame teksten?

Het visuele aspect en de aanbieding van een advertentie zijn belangrijk maar je kunt echt veel meer verkopen door betere reclame teksten.

Begin je eigen gratis webwinkel, begin je eigen gratis webshop

Lees hier hoe je gratis je eigen webwinkel kunt beginnen zonder investering.

Het aanbiedingsgesprek: je salaris

Als ict werkgever een goed en marktconform salaris bieden wordt steeds lastiger. Zorg dat niet alleen jouw vacature eruit springt, maar ook je salaris en secundaire voorwaarden eruit springen ten opzichte van je concurrenten.

merktemplate.

Wat een merktemplate is en hoe die opgebouwd wordt.

Ondernemer 9:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Hoe kies je een nieuw CMS?

Is je bedrijf toe aan een (nieuw) CMS? Hoe kies je de juiste die bij je wensen en je bedrijf past?

Implementatie factoren die het implementatieproces beïnvloeden.

Beschrijving van verschillende factoren die het implementatieproces kunnen beïnvloeden.

10 Gouden tips ter voorbereiding op je sollicitatiegesprek!

Hoe bereid ik mijzelf het beste voor op een sollicitatiegesprek.

Waar komt de overdreven preutsheid van Google Adsense vandaan?

De seksuele censuur van Google Adsense is heel streng, waar komt die overdreven preutsheid van Google Adsense vandaan?

Energiebesparende en milieuvriendelijke inrichting van je kantoor

Ook bij de inrichting van ons kantoor kunnen we rekening houden met het milieu, bovendien besparen we op die manier veel geld uit.

Ondernemer 15

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Tapijt laten reinigen door Tapijt Reinigen Den Haag

Vies Tapijt? Laat uw tapijt professioneel reinigen voor goed resultaat.