Speurders.nl, marktplaats Speurders


Publicatie datum:

Op Speurders.nl vind je aanbiedingen, tweedehands en nieuw, te koop gevraagd en aangeboden.

Gesponsorde koppelingen

Speurders en Speurders.nl zijn kleine vraag-en-aanbodadvertenties in dagbladen en op internet. De merknaam Speurders is in 1923 al vastgelegd. In de loop der jaren hebben meer kranten hun rubrieksadvertenties Speurders genoemd. In augustus 2004 startte de internetsite Speurders.nl als online variant van de Speurders advertenties. De Speurders advertenties in de kranten waren vooral in de jaren 80 en 90 zeer in trek om auto's te verkopen. Soms werden de Speurders advertenties ook voor hele andere zaken gebruikt. Tijdens de roemruchte periode van de Heineken Ontvoering communiceerden Politie en ontvoerders met elkaar via de kleine Speurders advertenties***. De bekendste advertentie uit deze berichten uitwisseling is de Speurders advertenties uit deze periode met de tekst "Het weiland is groen voor de Haas". Eind jaren negentig liep het aantal geplaatste Speurders advertenties in de kranten hard terug. Oorzaak: de opkomst van internet en het succes van advertentie- en veilingsites. Het Nederlandse publiek ontdekte het online adverteren wat veel goedkoper en laagdrempeliger bleek dan het plaatsen van een Speurder advertentie in de krant.

speurders.nl

***Communiceren via speurder advertenties:
Omdat de Speurder Advertenties waarin de Politie en ontvoerders met elkaar communiceerden nog steeds heel beroemd kun je sinds kort op de website van Speurders.nl de Heineken ontvoerings game spelen. In het zogenaamde Heineken Ontvoering Game moet je binnen de tijd de juiste krantenkoppen en foto’s in chronologische volgorde zetten. Je maakt kans op gave prijzen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. KLIK HIER als je het een keer wilt proberen.

Speurder:
Omdat ik zelf heel erg van speuren hou kom ik vaak op speurders.nl terecht. Heel veel dingen die ik zoek staan daar namelijk te koop aangeboden. Meestal sta ik er niet bij stil maar vandaag vroeg ik me opeens af wie eigenlijk de eigenaar is van speurders.nl. Als echte speurder ging ik dus kijken wie de eigenaar is van het domein speurders.nl. Dus ging ik naar de website whois.domaintools.com en typte de domeinnaam speurders.nl in het zoekvak. Als resultaat kreeg ik deze pagina,   http://whois.domaintools.com/speurders.nl . Op deze pagina las ik: Domain name: speurders.nl,  status:      active, Registrar:   B.V. Dagblad De Telegraaf,    Basisweg 30   1043AP AMSTERDAM,    Netherlands.

speurders.nl

De telegraaf:
De eigenaar van speurders.nl is dus De Telegraaf ofwel Telegraaf Media Nederland Landelijke Media BV zoals het bedrijf ingeschreven staat in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. TMG is een van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dag-, week- en puzzelbladen, on- en offline media en radio. TMG heeft circa 2.800 medewerkers en is beursgenoteerd. Voor mijn volgende stap in mijn speurtocht gebruikte ik Google Maps en Google Streetview om een foto van het vestigingsadres te verkrijgen. De Telegraaf startte in augustus 2004 met Speurders.nl, de online variant van de Speurders advertenties. Speurders.nl nam in de loop der jaren voor een steeds groter deel de functie van de krantenadvertenties over.

speurders.nl

Werking speurders.nl:
Op de startpagina van Speurders.nl kun je kiezen uit één van volgende de hoofdrubrieken; Audio, TV en Video, Auto's, Auto’s onderdelen, Banen, Bedrijfswagens, Boeken, Bouw en Tuin, Caravans en Kamperen, Computers hardware, Computers software, Contacten, Dating, Dieren en toebehoren, Diversen en Overige, Elektronica en Witgoed, Erotiek, Fietsen en accessoires, Fotografie, Kind en Baby, Kleding en Schoenen, Kunst en Antiek, Motoren en Scooters, Muziek en Films, Muziekinstrumenten, Postzegels en Munten, Sieraden en Accessoires, Sport en Fitness, Telecom en GSM, Vakantie en Vrije tijd, Verzamelen en Hobby, Watersport en Boten, Woningen te huur, Woningen te koop, Woninginrichting, Zaken en Transacties. Je kunt ook datgene wat je zoekt invullen in het zoekvak bovenaan de pagina. Om gratis dingen te kunnen verkopen moet je je eerst registreren.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

Hoe maakt u een goede offerte?

Tips voor het maken van de winnende offerte

Plan van Aanpak

Voor een goede start van een project is een Plan van Aanpak noodzakelijk.

Nu 30% korting op gekleurde/geprinte achterwanden en meer!

Profiteer nu van de vele tijdelijke aanbiedingen bij A&A Glashandel! Zo krijgt u tot en met 31 mei maar liefst 30% korting op glazen achterwanden met een kleur of print.

Ondernemer 12:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Ondernemer 11:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Ondernemer 13:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Telemarketing

Wat houdt telemarkteting nu eigenlijk in? Duidelijke uitleg en opsommingen.

Wat wordt er verkocht bij de moderne drogist.

De moderne drogist verkoopt van alles, wat wordt er het meest verkocht bij de moderne drogist?

Ondernemer 7

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

De waarde van Shared Value (gedeelde waarde) in het M.V.O.

De beginselen van het concept van het creëren van Shared Value.

Oplichting via Marktplaats? Hoe ik werd opgelicht door een gestoord oude vrouwtje.

Je koopt in goed vertrouwen een smartphone van een oud vrouwtje maar ze blijkt een notoire oplichtster.

Kun je echt gratis daten op www.relatie.nl

Alles over tijdelijk 3 maanden gratis daten op www.relatie.nl

Laat Klanten Je Bedrijf Verkennen Met Een Virtuele Tour

Voor bedrijven heeft een virtual tour een groot aantal voordelen. Het helpt ze om je bedrijf te verkennen. Deze interactieve technologie dient als een uitstekende marketing tool.

Klusjesman

Hoe inschrijven als klusjesman ?

Gamma Holding overgenomen door Gilde en Parcom

Gamma holding is overgenomen door Parcom en Gilde Buy out partners

Tweedehands artikelen online verkopen

Geef je spulletjes een tweede leven en verkoop ze zelf online.

Hoe schrijf ik een zakelijke brief?

Handige tips en richtlijnen voor het schrijven van een zakelijke brief.

Slim inkopen

Verschillende manieren om geld te verdienen met je inkoop, zonder ingewikkelde poespas.

Een auto huren voor uw zakenreis

De voor- en nadelen van de verschillende manieren van een auto huren voor een zakenreis.

20 manieren om je klanten kwijt te raken

Hard werken is voor de meeste ondernemers in het MKB een vanzelfsprekendheid. Een groot deel van de inspanning gaat zitten in het werven en behouden van klanten. Als daardoor de omzet ook naar verwachting wordt waar gemaakt zit je op de goede weg. Toch zijn er een aantal factoren die een deel van je succes kunnen onder

Inschatting van het frauderisico op grond van COS 240

Een korte handleiding voor de inschatting van het frauderisico op grond van COS 240

De evolutie van het onderhoud in de elektromechanica.

Ontwikkelingen in engineering, onderhoud en service in de elektromechanica.

Eigen bedrijf beginnen? Wees voorzichtig!

Een eigen bedrijf beginnen, wie wil dat niet?

Wie zijn de 5 rijkste mensen ter wereld?

Je hebt veel rijke mensen maar wie zijn de rijkste?

Ondernemer: 14

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.