Kun je echt gratis daten op www.relatie.nl


Publicatie datum:

Alles over tijdelijk 3 maanden gratis daten op www.relatie.nl

Gesponsorde koppelingen

De eigenaar en beheerder van www.relatie.nl is het bedrijf Relatie.NL BV. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de kame van koophandel onder nummer KVK 51969920. Het Vestigingsnummer van Relatie.NL BV is 000021943931. Het vestingings adres van Relatie.NL BV is Boveneind 18 A 9351AP in Leek. Dit is de hoofdvestiging. Op dit adres zijn tevens gevestigd; 123 Video B.V., Mac Media B.V., Dimax Vastgoed B.V., Webdetail Media B.V. en Webdetail Participaties B.V.

Gratis daten

De oprichter van relatie.nl bv.:
De oprichter van www.relatie.nl is Chris van Tuijl. Hij is met www.relatie.nl begonnen zodra de 5 jarige termijn van het concurrentiebeding, dat bij de verkoop van zijn eerste, zeer succesvolle, datingwebsite Relatieplanet.nl, de voorganger van www.relatie.nl, door de koper daarvan was bedongen was afgelopen. De voorganger van www.relatie.nl, Relatieplanet.nl, heeft Chris van Tuijl namelijk in 2006 verkocht aan Telegraaf Media Groep N.V. voor naar schatting €6 miljoen.

Proost

123 Video bv:
Omdat Chris van Tuijl na de verkoop van Relatieplanet.nl 5 jaar niet actief mocht zijn in de datingbranche begon hij in 2006 de website www.123Video.nl. Al in 2007 werd 123video vervolgens al in Nederland verkozen tot beste en meest populaire video-site van het jaar. 123video wordt in door de media zelfs regelmatig de Nederlandse YouTube genoemd.

pand

Het pand van relatie.nl bv.:
Het pand van Relatie.NL BV. Is de oude vestiging van Randstad uitzendbureau in Leek dat sinds kort leeg stond. Het ziet er keurig uit en ik heb het alvast in de bedrijfskleuren van www.relatie.nl gemaakt.

Relatie.nl op internet:
Ik kijk altijd even wat er over een bedrijf te vinden is op internet. Over www.relatie.nl vond ik het volgende. De eerste reacties van mensen die zich aangemeld hebben bij www.relatie.nl staan op http://www.datingwebsites.nl/reviews/relatie.nl/ . De eerste review is van Maaike die het jammer vindt dat je geen afstand in kunt stellen bij het zoeken naar een geschikte datingpartner. De tweede review is van Martijn. Martijn heeft zich aangemeld bij www.relatie.nl en is verbaast over het aantal matches dat hij al heeft terwijl www.relatie.nl nog maar twee dagen actief is in Nederland. Het valt hem ook op dat er, naast een aantal doorsnee vrouwen, heel veel mooie vrouwen als potentiële datingpartner op staan. Ene Agnes klaagt dat je alleen kunt sorteren op leeftijd en ook dat de minimale afstand die je in kunt stellen 100 kilometer is. Ene meneer lol moet erg lachen om het filmpje op www.relatie.nl omdat de man en de vrouw heel erg slechte acteurs zijn. En de laatste man die anoniem reageert heeft zich aangemeld omdat de eerste drie maanden gratis zijn is benieuwd of hij meer succes heeft om een date met de vrouw van zijn dromen te krijgen met www.relatie.nl 

goedemorgen

Conclusie:
www.relatie.nl is nog tekort actief om echt een oordeel over hun diensten te kunnen vellen. Het ziet er wel allemaal heel betrouwbaar uit temeer omdat de eigenaar zijn vorige datingwebsite voor veel geld aan een groot bedrijf als Telegraaf Media Groep N.V. heeft verkocht. Ik ben benieuwd of hij dit met zijn nieuwe datingwebsite www.relatie.nl weer voor elkaar gaat krijgen. Als je ziet dat hij dit met de website 123video.nl ook in korte tijd weer voor elkaar heeft kunnen krijgen zou het zomaar kunnen. Mocht hij het met www.relatie.nl ook weer voor elkaar krijgen dan neem ik mijn (denkbeeldige) petje voor hem af.

jongetje

Invinha.nl:
Naast zijn commerciële activiteiten is Chris van Tuijl met www.invinha.nl ook in de ontwikkelingshulp gestapt. Op de website van www.invinha.nl staat uitgelegd dat Relatie.nl met Invinha.nl is gestart omdat ze het belangrijk vinden om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Relatie.nl ondersteund met dit project weeskinderen in Invinha, Mozambique. Relatie.nl ziet er ter plaatse op toe dat het geld werkelijk besteed wordt aan plaatselijke projecten voor weeskinderen. Vooralsnog ga ik er van uit dat dit ook werkelijk het geval is. Ik heb op internet geen enkele aanwijzing kunnen vinden dat het niet zo zou zijn.

Invinha

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

Een eigen bedrijf, geldmachine of valkuil.

welke vragen stelt de startend ondernemer zichzelf voordat hij besluit om een bedrijf te starten.

De top 5 keuzecriteria voor het uitzoeken van een goed management support buro

Hoe kies je een bureau dat jouw bedrijf het beste kan helpen?

Ondernemer 5

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

De Voordelen van Dropshipping

Wat is Dropshipping en Wat zijn de voordelen ervan?

Wat zijn je rechten met een arbeidscontract van een half jaar? Deel 1 vrije dagen.

Bijna niemand krijgt meer direct een vast arbeidscontract, wat zijn je rechten met een arbeidscontract van een b.v. een half jaar?

Ondernemer 9:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

De zakelijke man kan niet zonder een portemonnee

Een veelzijdig en bijna onmisbaar accessoire voor de zakelijke man is de portemonnee. Niet alleen geld, maar ook visitekaartjes kunnen heel gemakkelijk opgeborgen worden.

Journalistiek schrijven.

Het schrijven van journalistieke stukken op een eenvoudige manier.

Goedkoop winkelen dankzij foutje van de politiek

Lekker goedkoop winkelen midden tussen de weilanden door een blunder van de politiek.

Tapijt laten reinigen door Tapijt Reinigen Den Haag

Vies Tapijt? Laat uw tapijt professioneel reinigen voor goed resultaat.

Thuiswerk en ervaringen

Een hopeloze zoektocht naar eerlijk administratief thuiswerk en de ervaringen daarmee.

Een reclamebord, zodat je gezien wordt

Laat je onderneming opvallen, niet alleen met digitale middelen, maar ook met een reclamebord van hardkern trespa

Verschillende typen boten te koop

Er zijn veel verschillende soorten boten op de markt. Het volgende beschrijft in het kort de meest voorkomende types van boten Verkopen.

Zalando Kleding nu uit met nieuwe zomer collectie

Online winkelen is altijd al een grote hulp voor drukke mensen.

Acme, de fabrikant van goedkope Tornado Kit’s, boeken, CD's, kleding, auto’s en juwelen.

Ben je op zoek naar consumptiegoederen dan is Acme de juiste keuze voor jou.

Inschatting van het frauderisico op grond van COS 240

Een korte handleiding voor de inschatting van het frauderisico op grond van COS 240

Ondernemer 3

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Tips voor een goede winkelinrichting

Hoe u met een goede winkelinrichting uw omzet kunt verhogen.

Hospitalisatieverzekeringen

Het nut van een hospitalisatieverzekering

Zakelijk Relatiegeschenken voor effectieve marketing

Als het gaat om print-en tv-reclame, het maakt niet veel nodig om het publiek om de advertentie overslaan, het zou moeilijk zijn om mensen die zich volledig richten op de advertenties in deze media, en minder nog steeds loyaliteit op te bouwen in de richting van het merk op basis van deze vondst advertenties.

Waarom boycot Rusland groente en fruit uit Europa?

Wat is het belang van Rusland bij een boycot van alle groente en fruit uit Europa?

Wat is de kracht van een goed logo?

Een goed logo moet eigentijds zijn en dus om de paar jaar worden gerestyled.

Welke starters moeten een bedrijfsplan maken?

Een bedrijfsplan maken is een must voor elke ondernemer. Maak een ondernemersplan en wordt meer succesvol.

Het aanbiedingsgesprek: je salaris

Als ict werkgever een goed en marktconform salaris bieden wordt steeds lastiger. Zorg dat niet alleen jouw vacature eruit springt, maar ook je salaris en secundaire voorwaarden eruit springen ten opzichte van je concurrenten.

Geschiedenis van NH Hotels

De geschiedenis van de NH keten begint in de Spaanse streek Navarra. Hiervan komt ook de merknaam NH vandaan, deze staat voor Navarra Hotels. In 1978 werd in Pamplona, Navarra eerste hotel geopend.