Altijd prijs bij Blokker is je reinste flauwekul.


Publicatie datum:

Volgens de “Blokker deelt uit” kraskaart die je krijgt bij iedere aankoop heb je altijd prijs. Dit is dus niet zo.

Gesponsorde koppelingen

001 Altijd prijs bij Blokker is je reinste flauwekul

We kochten vandaag een BK pan en een mooi keukenmes bij Blokker. Na betaling kregen we van de kassière een kraslot met de kreet “Blokker deelt uit” en “ALTIJD PRIJS” er op. Onder het metaalkleurige krasvak staan allemaal mooie prijzen zoals een stofzuiger, een pannenset, sneaklers, een iPad, een Efteling tegoedbon, een flessenkoeler, een stapel handdoeken en een stormlantaarn. Reden genoeg dus om het vakje open te krassen.

002 Altijd prijs bij Blokker is je reinste flauwekul (2)

Altijd prijs bij Blokker is je reinste flauwekul.
Vol goede moed kras ik mijn kraskaart open en lees “KRAS EN WIN” en daaronder de tekst “Gefeliciteerd! Er is een prijs gevallen op jouw lot. Mijn code is 29AJXF3 en die moet ik invullen op www.blokker.nl/win Dat doe ik en ik klik op “CONTROLEER JE CODE”, vervolgens komt er een vervolgscherm met de tekst “VUL JE E-MAIL ADRES IN”, dat doe ik en er volgt een scherm met de tekst “Er is een e-mail verstuurd naar: mijn@emailadr.es Klik op de link in de e-mail om verder te gaan. Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.” Ik ontvang vervolgens een e-mail met de tekst “Hallo, Klik hier om jouw wincode te bevestigen Veel plezier! Blokker”.

Als je hier op klikt volgt er een scherm met “VUL IN EN ONTDEK JOUW PRIJS:” hier moet je je naam, je geboortedatum, je geslacht en je postcode invullen. Daaronder staat een aanvink-vakje met daarchter de tekst “Ik ga akkoord met de voorwaarden en ontvang de nieuwsbrief van Blokker.nl (vb) en Test Exclusive (vb)”. Dit moet je verplicht aanvinken om verder te gaan door op de knop met “ONTDEK JOUW PRIJS” TE KLIKKEN.

004 naam, geboortedatum en postcode

Er volgt een scherm met de vraag “WAT ZOU JIJ KOPEN MET € 150,- SHOPTEGOED?” en daaronder 4 foto’s met “HUISHOUDELIJKE ARTIKELEN”, “KEUKENSPULLEN”, “TUINARTIKELEN” en ‘SPEELGOED”. Ik kies keukenspullen.

005 wat zou jij kopen

Er volgt een scherm met de tekst “JE MAG NOG 1 KADOOTJE OPEN MAKEN”* met daaronder één kado. Ik klik op het kado en er verschijnt een korting bon van €20,- op maaltijdbox (= 2 weken boodschappen met korting) van Hello Fresh.

006 welke tuinset

*De eerste keer dat ik dit heb gedaan had ik nog drie kado’s, één met een korting bon van €2, 40 bij besteding van ten minste €25,- bij blokker, één met een korting van €340,- per jaar bij een energie maatschappij en éen met een korting bon van €20,- op maaltijdbox van Hello Fresh.

Ik klik weer op verder en er opent een scherm met de tekst: ”EXTRA WINKANS: LIKE BLOKKER OP FACEBOOK EN WIN € 50,- EXTRA SHOPTEGOED” en ‘WELKE TUINSET VIND JIJ HET LEUKST?” Je moet dan één van de drie tuinsets leuk vinden op Facebook. Daar heb ik geen zin in dus dat sla ik over en klik op “VERZILVER NU”.

007 verzilver nu

Ik ontvang nu een e-mail met de tekst: Beste Dik, Gefeliciteerd! Je hebt mooie prijzen gewonnen met de Blokker Krasactie!  €20 korting op de maaltijdenbox van HelloFresh! Geniet nu van 3 tot 5 maaltijden met lekkere verse en gezonde producten. HelloFresh levert jouw maaltijdbox thuis af inclusief recepten en alle ingredienten voor volledige maaltijden. Je kunt de maaltijdbox nu uitproberen met €20,- korting! >> Ontdek de maaltijdbox met €20,- korting http://www.hellofresh.nl/krasactie/ Je krijgt dus van Blokker een korting die door Hello Fresh wordt gegeven.

Conclusie:
De tekst “Gefeliciteerd! Er is een prijs gevallen op jouw lot” die op mijn Blokker kraskaart staat is onzin. Bovendien moet je al je gegevens aan Blokker geven voor een korting die een ander bedrijf aan iedereen geeft. Tot overmaat van ergernis ben je meteen geabonneerd op de nieuwbrief van Blokker.nl en Test Exclusive.


Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

Public Relations

De taken en manier van gebruiken van de Public Relations afdeling

Zakelijk Relatiegeschenken voor effectieve marketing

Als het gaat om print-en tv-reclame, het maakt niet veel nodig om het publiek om de advertentie overslaan, het zou moeilijk zijn om mensen die zich volledig richten op de advertenties in deze media, en minder nog steeds loyaliteit op te bouwen in de richting van het merk op basis van deze vondst advertenties.

Verschillende concurrentiestrategieën

Een klein artikel met een uitleg over verschillende concurrentiestrategieën

Transportband: de drijvende kracht voor veel bedrijven

Een transportband kan in veel branches ingezet worden. Er zijn veel verschillende soorten transportbanden in gebruik.

De Voordelen van Dropshipping

Wat is Dropshipping en Wat zijn de voordelen ervan?

Videoconferencing en webcasting

Met videoconferencing en webcasting kunt u als bedrijf verschillende kanten op. Een gesprek of een complete vergadering met partijen op diverse locaties.

Ondernemer

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Ondernemer 10:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

De waarde van Shared Value (gedeelde waarde) in het M.V.O.

De beginselen van het concept van het creëren van Shared Value.

Wat is het doel van Just in time (JIT) management?

Wat is het verschil tussen JIT of het Nederlandse OHN (op het nippertje) management?

Hoe kies je een nieuw CMS?

Is je bedrijf toe aan een (nieuw) CMS? Hoe kies je de juiste die bij je wensen en je bedrijf past?

Al meer dan 500 freelance technisch en bouwkundig tekenaars op Freelancenetwork.be

Op de homepage kun je bovenaan direct in de zoekrobot technisch tekenen selecteren en men krijgt dan onmiddellijk een overzicht van de kandidaten.

Kun je meer verkopen door betere reclame teksten?

Het visuele aspect en de aanbieding van een advertentie zijn belangrijk maar je kunt echt veel meer verkopen door betere reclame teksten.

De zakelijke man kan niet zonder een portemonnee

Een veelzijdig en bijna onmisbaar accessoire voor de zakelijke man is de portemonnee. Niet alleen geld, maar ook visitekaartjes kunnen heel gemakkelijk opgeborgen worden.

Organisatiekunde.

De manier van organisatievoering door de jaren heen.

Wat is dat eigenlijk, een opstalverzekering?

Wat is een opstalverzekering? Is een opstalverzekering voor iedereen verplicht? En hoe sluit je een opstalverzekering af?

Met Ecofont goedkoper printen. Voldoende zwart tussen de gaten!

Tot 25% goedkoper printen. Voor particulieren en bedrijven!

Ondernemer 16 (slot)

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Ondernemer 2

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Goedkope gebruikte smartphones, tablets, games etc. met garantie bij Cex.

Je bent gek als je nieuw koopt als je voordelig gebruikte smartphones, tablets, games etc. kunt kopen met garantie bij Cex

merktemplate.

Wat een merktemplate is en hoe die opgebouwd wordt.

10 Gouden tips ter voorbereiding op je sollicitatiegesprek!

Hoe bereid ik mijzelf het beste voor op een sollicitatiegesprek.

Hoe verleidt je mensen om op je advertentie te klikken?

Een advertentie plaatsen is 1 maar hoe verleidt je mensen om op je advertentie te klikken.

Nu 30% korting op gekleurde/geprinte achterwanden en meer!

Profiteer nu van de vele tijdelijke aanbiedingen bij A&A Glashandel! Zo krijgt u tot en met 31 mei maar liefst 30% korting op glazen achterwanden met een kleur of print.

Welke starters moeten een bedrijfsplan maken?

Een bedrijfsplan maken is een must voor elke ondernemer. Maak een ondernemersplan en wordt meer succesvol.