De voordelen van PVC vloeren even op een rijtje


Publicatie datum:

De allernieuwste trend op het gebied van vloeren zijn op dit moment de PVC vloeren, dit prachtige product is bijna niet te onderscheiden van een echte houtenvloer.

Gesponsorde koppelingen

Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking.  PVC vloeren heb je al in verschillende soorten, motieven en structuur. Als de PVC vloer correct gelegd wordt (goed geëgaliseerde ondergrond) is de kwaliteit ruim voldoende voor woningen en projecten. De stroken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Om een PVC vloer mooi te houden gebruik dan geen vette onderhoudsprodukten, voor advies kan u terecht bij onze klantenservice of kom langs in onze grote showroom in Alkmaar Issavloeren.

Zeer duurzaam product, hoge slijtvastheid, in gebruik stroef betere grip voor de voeten. Huisdieren glijden niet weg. Geschikt voor vloerverwarming, gemakkelijk in onderhoud en hygiëne. Gunstige prijs in verhouding kwaliteit. Dun materiaal hierdoor geen problemen met hoogte van deuren ect. Geen klikgeluiden zoals bij laminaat. Hoge garantie.

PVC vloeren kunnen op drie verschillende manieren gelegd worden, we spreken dan over het klik systeem de verlijmde variant ook wel dry back genaamd en over de zelfklevende pvc stroken.

Wat zijn de voordelen van een klik PVC vloer t.o.v. een verlijmde PVC vloer….. Een klik PVC vloer is makkelijker te leggen dankzij het clicksysteem. Een verlijmde PVC vloer is goedkoper in de aanschaf, maar een klik PVC vloer is weer goedkoper in het leggen. Bij een verlijmde PVC vloer moet namelijk vrijwel altijd geëgaliseerd worden om het beste resultaat te krijgen. Dit is zowel in de aanschaf van de legmaterialen als in de arbeid duurder dan het leggen van een klik PVC vloer op een ondervloer. Een klik PVC vloer kunt u ook makkelijker vervangen en nadenvrij legen. Bovendien is een klik PVC vloer beter geschikt voor vochtige ruimtes. Dit omdat bij een verlijmde PVC vloer de gebruikte lijm kan aan verzepen, waardoor er stroken los kunnen komen.

Wat zijn de voordelen van een verlijmde vloer PVC vloer t.o.v. een zelfklevende PVC vloer? Een voordeel van een verlijmde PVC vloer is dat deze beter hecht aan de ondergrond dan een zelfklevende PVC vloer. Bovendien zijn de stroken makkelijker te corrigeren tijdens het leggen. Een ander voordeel is dat het aanbrengen van de lijm aanzienlijk sneller gaat dan het afpellen van de papierlaag op de achterkant van de zelfklevende PVC stroken.

Naadvorming van de PVC vloer…bij een klik PVC vloer is er geen kans op naadvorming, dit omdat alle stroken onderling met elkaar zijn verbonden via het cliksysteem. Bij een verlijmde PVC vloer bestaat de kans op naadvorming wanneer de ondergrond werkt. Het is van het grootste belang dat de PVC verlijmde vloer een goede ondergrond heeft en goed geëgaliseerd is.

Bij een verlijmde PVC vloer is het egaliseren ten allertijden nodig, de ondervloer moet glad en schoongemaakt zijn. Het egaliseren kunt u het beste overlaten aan een vakman. Voor een doe-het-zelver is een klik PVC vloer de betere oplossing. De ondergrond moet volledig vlak, glad, blijvend droog, stabiel, scheurvrij, vet- en stofvrij zijn en voldoende hardheid hebben. Bij een zand cement of anhydride ondergrond of tegels/plavuizen altijd primeren en egaliseren of de Jumpax ondervloer gebruiken.

About author

Issa vloeren is gespecialiseerd in het verzorgen van complete Vloeren. Wij hebben een zeer breed assortiment met de allerbeste kwaliteit. Wij bieden Solidfloor, PVC Vloeren Solidfloor Warrant, mFLOR, Tarkett laminaat, Ambiant laminaat, Berry Alloc en laminaatvloeren.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

merktemplate.

Wat een merktemplate is en hoe die opgebouwd wordt.

Hoe vind je de beste maaimachine?

De eerste maaimachine is automatisch de beste maaimachine, maar hoe vind je de eerste maaimachine?

Het aanbiedingsgesprek: je salaris

Als ict werkgever een goed en marktconform salaris bieden wordt steeds lastiger. Zorg dat niet alleen jouw vacature eruit springt, maar ook je salaris en secundaire voorwaarden eruit springen ten opzichte van je concurrenten.

Hoe kies je een nieuw CMS?

Is je bedrijf toe aan een (nieuw) CMS? Hoe kies je de juiste die bij je wensen en je bedrijf past?

Implementatie strategieën

Beschrijving van verschillende implementatie strategieën.

Tips voor beginnende modellen (voorafgaand aan de fotoshoot)

Handige tips voor beginnende modellen die gaan werken met amateur-fotografen. Het eerste deel.

Force majeure-clausules, een vergelijkend onderzoek

Een vergelijkend onderzoek van vier force majeure-clausules in internationale contracten.

De Voordelen van Dropshipping

Wat is Dropshipping en Wat zijn de voordelen ervan?

Is dropshipping de oplossing voor webshops?

Hoe kan dropshipping je helpen om een succesvolle webshop te runnen?

Ondernemer 8

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

20 manieren om je klanten kwijt te raken

Hard werken is voor de meeste ondernemers in het MKB een vanzelfsprekendheid. Een groot deel van de inspanning gaat zitten in het werven en behouden van klanten. Als daardoor de omzet ook naar verwachting wordt waar gemaakt zit je op de goede weg. Toch zijn er een aantal factoren die een deel van je succes kunnen onder

Ondernemer 2

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Belangrijke tips bij het kopen van een konijnenhok

Konijnen zijn over het algemeen leuke en schattige huisdieren, aardige beestjes die van knuffelen houden en graag rondrennen.

Kennismaking met Getronics

Getronics een bekende onderneming. Maar hoe is deze ontstaan?

Tapijt laten reinigen door Tapijt Reinigen Den Haag

Vies Tapijt? Laat uw tapijt professioneel reinigen voor goed resultaat.

Geschiedenis van Jan Tabak

In 1687 startte Jan Jacobsz nabij het gehucht Bussum, in het stadje Naarden een herberg. Jan Jacobsz was in die dagen “Flessiaan”, wat wil zeggen dat hij een caféhouder of slijter was.

Telefoneren: hoe doe je dat?

Klantvriendelijk of zakelijk telefoneren. Hoe ga je te werk?

Een kapsalon starten met comfortabele kappersstoelen

Wanneer je als kapper of kapster zelf een kapperszaakje gaat beginnen komt er heel wat voor kijken voordat je de eerste klant daadwerkelijk gaat knippen. Er moet aan heel veel dingen gedacht worden.

Acme, de fabrikant van goedkope Tornado Kit’s, boeken, CD's, kleding, auto’s en juwelen.

Ben je op zoek naar consumptiegoederen dan is Acme de juiste keuze voor jou.

Zakelijk Relatiegeschenken voor effectieve marketing

Als het gaat om print-en tv-reclame, het maakt niet veel nodig om het publiek om de advertentie overslaan, het zou moeilijk zijn om mensen die zich volledig richten op de advertenties in deze media, en minder nog steeds loyaliteit op te bouwen in de richting van het merk op basis van deze vondst advertenties.

Leidinggeven

de basis principes voor goed leidinggeven.

Hoe pas je de beperkingentheorie of Theory of constraints (TOC) toe in de praktijk?

Hoe implementeer je de TOC managementtheorie in de werkelijkheid van een bedrijf?

Verschillende manieren om kunststof te bewerken

Hier lees je op welke manieren je kunststof kunt bewerken.

voorbeeld curriculum vitae

Hulp nodig met een Curriculum Vitae? Je hoeft hier alleen maar je gegevens in te vullen!

Ondernemer 13:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.