Maak reclame met bedrukte paperclips


Publicatie datum:

Bedrukte paperclips zijn een ideaal marketingsinstrument.

Gesponsorde koppelingen

Belangrijke papieren wil je niet graag kwijtraken, je houdt ze het liefste goed bij elkaar. Je moet er niet aan denken dat je op een cruciaal moment, bijvoorbeeld tijdens een beslissende vergadering, nou net de allerbelangrijkste pagina niet in je stapeltje hebt zitten.  Met een paperclip los je dat op. Maar liefst geen gewone paperclip.

Verzamelen

We houden onze papieren graag netjes op orde, compleet en op de juiste volgorde.  Inbinden is niet altijd een handige oplossing,  de papieren moeten ook weer onbeschadigd los kunnen komen van elkaar. Tijdens een vergadering verwoed gaan zitten bladeren om het juiste velletje papier op tafel te krijgen is ook geen handige oplossing. Gewoon alles netjes op volgorde houden, dat is het beste.

 

Niet beschadigen

Papieren houd je heel gemakkelijk bij elkaar met een nietje. Het nadeel ervan is dat de nietjes de papieren ook altijd een heel klein beetje beschadigen. En beschadigde papieren, dat kun je niet altijd hebben. Gelukkig is er ook een alternatief: de paperclip. Een paperclip is meestal een simpel stukje ijzerdraad. Door de listige manier van opvouwen kun je er papieren tussen klemmen. Handig. De paperclip is een product dat in enorme hoeveelheden wordt gemaakt, miljoenen exemplaren gaan ervan over de toonbank.

 

Nieuwe kansen

Juist omdat  de paperclip miljoenen keer over de toonbank gaat liggen hier enorme kansen. In elk kantoor, op elk bureau zijn paperclips te vinden. Wat een ideaal voorwerp voor een beetje extra aandacht en reclame! Op een paperclipje van ijzerdraad is niet voldoende ruimte voor extra mogelijkheden. Om de mogelijkheden ten volle te benutten moest een nieuw type paperclip worden bedacht. Het nieuwe type is een dubbelgevouwen stukje metaal, waar de papieren tussen geschoven kunnen worden.  En dat stukje metaal, dat biedt ruimte voor een opdruk.

 

Opvallen

Als je op het nieuwe type paperclip je bedrijfslogo zet, dan heb je een geweldig reclame-object. Met het verspreiden van de papieren reist de bedrukte paperclip mee. Overal waar de papieren op tafel komen, is ook je bedrijfslogo te zien. Niet alleen tijdens interne vergaderingen, maar ook als je bij de klant bent en verder. Bedrukte paperclips zijn opvallende verschijningen die veel eerder bewaard en hergebruikt worden dan het originele draadmodel.  Nog meer kansen om naamsbekendheid te vergroten!

 

Verzamelaars

Bedrukte paperclips zijn niet alleen functioneel, ze trekken ook enorm de aandacht. Dat maakt ze ideaal als reclameuiting, maar ze zijn daardoor ook enorm populair bij paperclip-verzamelaars, die moeite doen om aan nieuwe en bijzondere exemplaren te komen. Een extra exemplaar bij de papieren doen wordt dan ook vaak erg op prijs gesteld. Als je exemplaren zo mooi zijn, dat mensen moeite doen om er ook eentje te pakken te krijgen, bijvoorbeeld bij onderling ruilen, dan krijg je nog meer aandacht!

 

Hergebruik

Er worden elk jaar miljoenen exemplaren van draad-paperclips gemaakt. Omdat het zo’n klein en alledaags voorwerpje is, verdwijnen er ook elk jaar vele duizenden exemplaren bij het afval. Dat is jammer, het jaagt je net even iets meer op kosten en het is uit milieuoogpunt uiteraard ook niet ideaal. Omdat de bedrukte paperclip zo’n opvallende verschijning is, heb je net even wat meer kans dat ze hierdoor gespaard blijven voor de afvalbak. Je hebt dan minder vervang-exemplaren nodig, en dat compenseert de wat hogere aanschafprijs. Want je zult begrijpen dat aan het bedrukken van dit model paperclip wel een prijskaartje zit.

Gesponsorde koppelingen

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 59
Leden aangebracht: 1

Meer uit de categorie zakelijk

De Voordelen van Dropshipping

Wat is Dropshipping en Wat zijn de voordelen ervan?

Altijd prijs bij Blokker is je reinste flauwekul.

Volgens de “Blokker deelt uit” kraskaart die je krijgt bij iedere aankoop heb je altijd prijs. Dit is dus niet zo.

Wat is de kracht van een goed logo?

Een goed logo moet eigentijds zijn en dus om de paar jaar worden gerestyled.

Waar komt de overdreven preutsheid van Google Adsense vandaan?

De seksuele censuur van Google Adsense is heel streng, waar komt die overdreven preutsheid van Google Adsense vandaan?

Eigen bedrijf beginnen? Wees voorzichtig!

Een eigen bedrijf beginnen, wie wil dat niet?

Zakelijk Relatiegeschenken voor effectieve marketing

Als het gaat om print-en tv-reclame, het maakt niet veel nodig om het publiek om de advertentie overslaan, het zou moeilijk zijn om mensen die zich volledig richten op de advertenties in deze media, en minder nog steeds loyaliteit op te bouwen in de richting van het merk op basis van deze vondst advertenties.

Is dropshipping de oplossing voor webshops?

Hoe kan dropshipping je helpen om een succesvolle webshop te runnen?

Transportband: de drijvende kracht voor veel bedrijven

Een transportband kan in veel branches ingezet worden. Er zijn veel verschillende soorten transportbanden in gebruik.

LinkedIn: hét digitale netwerkplatform voor professionals

‘Wat is LinkedIn nou precies en wat kan ik ermee?’, ‘Hoe maak ik een interessant en onderscheidend profiel?’, ‘Hoe vind ik een baan via LinkedIn?’

Wordt gevonden in Google

Veel mensen willen met hun website goed gevonden worden in Google. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werking?

Ondernemer 8

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Belangrijke tips bij het kopen van een konijnenhok

Konijnen zijn over het algemeen leuke en schattige huisdieren, aardige beestjes die van knuffelen houden en graag rondrennen.

Waarop letten bij het aanschaffen van een heftruck?

Een aantal punten die belangrijk zijn bij het aanschaffen van een heftruck.

Social Media voor bedrijven

Social media voor bedrijven

Tapijt laten reinigen door Tapijt Reinigen Den Haag

Vies Tapijt? Laat uw tapijt professioneel reinigen voor goed resultaat.

Hoe verdien je veel geld met kliederwerk?

Je hoeft niet te kunnen schilderen om veel geld te verdienen met kliederwerk. Hoe verdien je veel geld met kliederwerk?

Hoe begin je een reisbureau zonder diploma's?

Je houdt van goedkope reizen en je kunt goed organiseren, dan kun je een reisbureau beginnen zonder papieren.

Receptioniste wordt gastvrouw

Wat doet een receptioniste precies en welke taken behoren bij de functie?

Ondernemer 7

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Ondernemer 12:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Organisatiekunde.

De manier van organisatievoering door de jaren heen.

Ondernemer 2

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Beleving binnen de retailsector

Voor mijn opleiding heb ik een tijd terug een interessant essay geschreven, over de soorten belevenissen in vrijetijdsystemen

Een goede toekomst voor je onderneming? Stel je klant centraal.

Je klant in het middelpunt van de belangstelling plaatsen lijkt zo vanzelfsprekend. De meeste ondernemers denken daar de hele dag mee bezig te zijn.

Wat is dat eigenlijk, een opstalverzekering?

Wat is een opstalverzekering? Is een opstalverzekering voor iedereen verplicht? En hoe sluit je een opstalverzekering af?