Hoe verdien je veel geld met kliederwerk?


Publicatie datum:

Je hoeft niet te kunnen schilderen om veel geld te verdienen met kliederwerk. Hoe verdien je veel geld met kliederwerk?

Gesponsorde koppelingen

Ben je op zoek naar een goede bijverdienste dan is schilderen iets voor jou. Je hoeft hier niet goed voor kunnen schilderen en je hoeft er niet ook veel voor te investeren. Het gaat namelijk niet om wat je schildert maar om hoe je het weet te verkopen. Hoe dit werkt zal ik in dit artikel laten zien.

Stap 1:
De eerste stap om met kliederwerk veel geld te verdienen is dat je je potentiële kopers er van moet overtuigen dat je een unieke kunstenaar bent. Dit betekend praktisch gezien dat je geen kunst moet maken die is gebaseerd op al bestaande kunst  of die daar op lijkt. Je moet dus iets bedenken wat nog nooit door iemand gemaakt is. Het moet dus, zoals ze in kunstkringen zeggen, oorspronkelijk zijn.

Goedkoop schilderij met lijst

Stap 2:
De tweede stap is dat je het oorspronkelijke idee wat je in je hoofd hebt in werkelijkheid moet verwezenlijken. Ik kan je daarbij helaas niet aan een oorspronkelijk idee helpen want zodra ik dat idee aan jou laat zien is het niet meer jouw oorspronkelijke idee. Ik zal daarom een voorbeeld geven van een bestaand geval. In dit geval koopt de kunstenaar in kwestie op een rommelmarkt voor een prikkie een schilderij met een mooie lijst en een goed doek maar met een waardeloze beschildering. Het doek van dit schilderij schildert hij vervolgens eerst helemaal zwart. Vervolgens kliedert hij er in het midden een paar dikke streken olieverf op die zo dun is dat de verf uitloopt. Als de veelkleurige uitgelopen olieverfvlek groot genoeg is is het schilderij klaar.

Goedkoop schilderij met lijst met kliederwerk

Stap 3:
De derde stap is het verkopen van je kliederwerk. Bij het verkopen van je kliederwerk gaat het er om de potentiële koper er van te overtuigen dat jij een kunstenaar bent en dat wat je maakt unieke kunst is. Dit werkt als volgt, je moet een potentiële koper het gevoel geven dat jij qua creatieve vermogens mijlenver boven hem staat. Dit bereik je door je zelf er te van overtuigen dat wat jij maakt echt unieke kunst is. Pas als je jezelf daar van overtuigt hebt kun je namelijk een potentiële koper daar van overtuigen. De vraagprijs voor je kliederwerk is ook van belang bij het serieus genomen worden door een potentiële koper. Als je je werk aanbiedt voor een lage prijs gelooft hij namelijk niet dat het echte kunst is. Door met volle overtuiging een flinke hoge prijs te vragen zal een deel van je potentiële kopers gaan geloven dat je een echte kunstenaar bent. Een handige tip voor de verkoop van je kliederwerken is hierbij dat je je in aanwezigheid van een potentiële koper daar een vriend laat opbellen en je vriend je over de telefoon laat vragen of je een bepaald kliederwerk voor hem apart wilt zetten omdat hij hem wil kopen en hem morgen komt ophalen en betalen.

Goedkoop schilderij met lijst zwart geschilderd

Dit is overigens een bestaand kunstwerk genaamd "Firefly Night". Het is een druip schilderij waar eigenlijk gebruik is gemaakt van een pipet om de verf naar beneden te laten druipen. Ik heb het net telefonisch verkocht voor € 15.000,- Mocht u ook zo’n uniek schilderij in uw bezit willen krijgen neemt u dan contact met me op. Houdt u er echter wel rekening mee dat het enkele maanden kan duren voordat ik er één voor u beschikbaar heb. Er is namelijk, door de grote vraag naar mijn schilderijen, momenteel een wachttijd van ± 4 maanden.

Gesponsorde koppelingen

Foobie gebruiker Dik Laan

Auteursinformatie


Geschreven artikelen: 1037
Leden aangebracht: 0

Meer uit de categorie zakelijk

Schriftelijke communicatie

Hoe communiceer je schriftelijk op een zakelijke manier met verschillende soorten teksten en doelgroepen.

Tips ter preventie van overval bij bedrijven

Bang voor een overval of inbraak? Hier enkele tips welke je als ondernemer toe kunt passen om de kans hierop zo klein mogelijk te maken.

Ondernemer 16 (slot)

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Een eigen bedrijf, geldmachine of valkuil.

welke vragen stelt de startend ondernemer zichzelf voordat hij besluit om een bedrijf te starten.

Zoek je werk?

Hier vind je handige tips voor het zoeken naar werk

De herkomst van de sticker

De herkomst van de sticker kent een aparte geschiedenis. In de jaren '80 werd de sticker voor het eerst commercieel gebruikt.

Social Media voor bedrijven

Social media voor bedrijven

Waarom boycot Rusland groente en fruit uit Europa?

Wat is het belang van Rusland bij een boycot van alle groente en fruit uit Europa?

Extras voor op kantoor

Lees hier alles over hoe je je werknemers motiveert.

Waarom investeren in een huisstijl ontwerp?

Redenen waarom een huisstijl ontwerp rendabel is voor je organisatie.

Opblaasbare bedden – Het beste alternatief voor matrassen

Veel mensen zijn niet in staat te beslissen over welk bed door vragen over grootte, kwaliteit of prijs.

Tips voor een goede winkelinrichting

Hoe u met een goede winkelinrichting uw omzet kunt verhogen.

Geschiedenis van Jan Tabak

In 1687 startte Jan Jacobsz nabij het gehucht Bussum, in het stadje Naarden een herberg. Jan Jacobsz was in die dagen “Flessiaan”, wat wil zeggen dat hij een caféhouder of slijter was.

Force majeure-clausules, een vergelijkend onderzoek

Een vergelijkend onderzoek van vier force majeure-clausules in internationale contracten.

LinkedIn: hét digitale netwerkplatform voor professionals

‘Wat is LinkedIn nou precies en wat kan ik ermee?’, ‘Hoe maak ik een interessant en onderscheidend profiel?’, ‘Hoe vind ik een baan via LinkedIn?’

Robert Cialdini en de basisregels voor ondernemers

Robert Cialdini beschreef in zijn boek 'Invloed, de zes geheimen van het overtuigen' regels die elke ondernemer moet kennen.

Verschillende typen boten te koop

Er zijn veel verschillende soorten boten op de markt. Het volgende beschrijft in het kort de meest voorkomende types van boten Verkopen.

Plan van Aanpak

Voor een goede start van een project is een Plan van Aanpak noodzakelijk.

Hoe verder met het winkelbestand?

Nu een deel van de grote retail dreigt om te vallen, wat is dan het antwoord van de zelfstandige middenstand?

Hoog in Google.de! Hoe doe je dat?

Hoog in de Duitse Google is voor veel mensen een probleem, leer nu hoe je dit zelf kunt doen of laten uitbesteden!

Klusjesman

Hoe inschrijven als klusjesman ?

Ongestoord zakendoen

Aantwoordeservice wanneer je als ondernemer op vakantie gaat, ideaal!

Zakelijk Relatiegeschenken voor effectieve marketing

Als het gaat om print-en tv-reclame, het maakt niet veel nodig om het publiek om de advertentie overslaan, het zou moeilijk zijn om mensen die zich volledig richten op de advertenties in deze media, en minder nog steeds loyaliteit op te bouwen in de richting van het merk op basis van deze vondst advertenties.

Ondernemer 13:

Het eigen bedrijf, diverse aspecten die van groot belang zijn.

Hoe begin je een reisbureau zonder diploma's?

Je houdt van goedkope reizen en je kunt goed organiseren, dan kun je een reisbureau beginnen zonder papieren.